2430
  • MR ME
    külön particióra is felteheted
  • snowkid16
    Ad-Awara Be is szólt a FEAR2 exe-mnek :(
  • Bence94
    Üdv! Láttam a most megjelent patch-ben van egy ilyen rész:
    Implemented a toggle for switching between widescreen (16:9) and full screen (4:3) in the Options|Performance|Advanced Settings menu
    Akkor mást már nincs csík a képernyőn?
  • piamania
    Nincs két vinyó.Csak patricionálva van.Menjenek a fenébe,hogy nem lehet két profilt létrehozni,mint a Crysisben.
  • kifli
    *darabba

snowkid: szerintem inkább super anti spywaret és egy anti-malware-t tegyél fel hatásosabbak mint ad-awara
  • kifli
    ja legalább 80 tarabba van törve XD
  • snowkid16
    Faxa..Köszi szépen a helpet :) és láma kérdés ment is pü-be :)
  • extra sensory
    Egeret is lecserélted, és egy másik is azt csinálja? Ha nem cserélted le az egeret akkor ésszerű azt először kipróbálni, hogy egy másikat kötsz a géphez.
    Por is mehetett bele, vagy gyengén megtört a kábel. Ha másik egér is ilyen, akkor lehet gond az USB csatlakoztatás is. Akkor is előfordulhat lassulás, laggolás, még billentyűzettel is.
    Sztem ha mindent kipróbáltál és nem válik be, akkor szedd le a legfrissebb Ad Aware-t (ha még nincs fenn) és csinálj csökkentett módban egy teljes scan-t. Mert egyes spywarek mint pl. a doubleclik vagy megaclick pont ilyesmit csinálnak, hogy laggol tőlük az egér, vagy a billentyűzet.
  • snowkid16
    Gyors választ várok pls. Assassins Creed és hasonló gyors reakciójú játékban az egér laggol ha háromnál több bill.t nyomok :8 Nem tudom mi a baja, minden cseréltem már :( :'(
  • Synchronous
    Van két vinyó a gépben? Úgy lehet csinálni 2 különböző profilt. Mindegyikre feltelepíted a játékot.
  • piamania
    #1844. vki erre válasz?
    Köszi!
  • Laci82
    Köszi:)
    Ha nem 20-sor elmentem arra...:D
  • zomgzerg
    2. képen bal oldalt az alacsonyabb részben van 1 lépcső majdnem egész hátul a falnál
  • Laci82
    Sziasztok.
    Elakadtam annál a résznél mikor kimegyek a teherlifttel a felszínre ,egy csarnokba jutok az mondják találkozzunk a stadionnál,de marhára nem találok kiutat sehol.
    Valaki léccci:)
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
  • Lacee86
    Ez olyan mint az ízetlen-íztelen, egyelőre-egyenlőre stb. Leírásban csak apró különbség, de egész mást jelent.
  • MR ME
    mitől törött? leszeded és ketté van törve? :D
  • zomgzerg
    de ha feltörte akkor már törött
  • MR ME
    *vki természetesen, nem vmi :D
  • MR ME
    tört, értsd vmi feltörte, törött? szal egybe volt és kettétörték? :D pillanatragasztóval azért remélem össze lehet rakni :D
  • zomgzerg
    mesélj, mi a különbség a két szó jelentése között?
  • MR ME
    törött sose, max tört :)
  • zomgzerg
    ha eredetid van akkor elindítod és már ilyen
    ha nem akkor nemtom mikorra lesz törött patch
  • cumfu
    Ez a 4:3-as arányú monitorokon teljes képernyőre teszi ki a képet azt akartad vele mondani? Hogy lehet megoldani? Patch? Már kijött ez vagy nem? Bocs h értetlen vagyo, csak nemrég kezdtem el és teccik :D
  • MR ME
    nincs bocsánat :/
  • snowkid16
    Engem nem zavar nekem 16:10 felbontási arányom van
    De viszont a Hard difficult, na az igen, végre normális lesz :D Ma megyek vendégségbe, ma nem lesz videó, bocsi :)
  • piamania
    Nem lehet azt megoldani a játékban,hogy két ember egymástól külön is játszhasson egy gépen?
  • v150r
    a következő játék neve:
    first encounter alma rape.
  • zomgzerg
    Difficulty of Hard mode has been increased
    Implemented a toggle for switching between widescreen (16:9) and full screen (4:3) in the Options|Performance|Advanced Settings menu

ideje volt
  • PhantomAss
    most úgy látom eltűnt, köszi a válaszokat
  • Metalmilitiakid
    installáld fel a játék support mappájából a direct X et és voalá
  • Lacee86
    De állítólag úgy elveszhetnek bizonyos effektek. Sztem amúgy 2-3 pálya után eltűnik a film grain magától.
  • High Voltage
    THAHAHA ez jól esett! kösz!! piceless
    Nem tudjátok miért nem indul el nekem a játék?

• Bokafix2
    Na itt is van, hogy lehet kivenni a szemcséket: töltsd le a Clarity modot itt TXT fájlban benne van hogy kell aktiválni.
  • Bokafix2
    Menüben nem tudsz rajta állítani, ez a film grain effekt, vagy mi a fene, de ha nagyon visszaolvasol valahol hátul egy hsz-ben ott van hogy lehet kikapcsolni.
    Én anélkül játszok, mert idegesített úgyhogy most szép szemcse mentes és tiszta a kép.
  • piamania
    vki válasz erre?
  • PhantomAss
    hello
    végigolvastam néhány oldalt, de nem találtam választ:
    a grafika kicsit idegesít, mert "szemcsés" a kép
    nemtom ez csak egy feature vagy alapból ilyen, és nem is lehet állítani?
    ha vki tud segíteni köszi
  • MR ME
    nem lehet átírni :)
  • snowkid16
    14 vagyok, kevesen tudják, azért adtam meg 18+ , ne zaklassanak..Hogy kéne átírnom? Átlehetne, ha igen hogyan? :o Vagy új regisztráció kéne?
    Erős Asszony(lány) mindig tart magánál fakanalat :D