2430
-
#1870 külön particióra is felteheted -
#1869 Ad-Awara Be is szólt a FEAR2 exe-mnek :(
-
#1868 Üdv! Láttam a most megjelent patch-ben van egy ilyen rész:
Implemented a toggle for switching between widescreen (16:9) and full screen (4:3) in the Options|Performance|Advanced Settings menu
Akkor mást már nincs csík a képernyőn? -
piamania #1867 Nincs két vinyó.Csak patricionálva van.Menjenek a fenébe,hogy nem lehet két profilt létrehozni,mint a Crysisben. -
#1866 *darabba
snowkid: szerintem inkább super anti spywaret és egy anti-malware-t tegyél fel hatásosabbak mint ad-awara -
#1865 ja legalább 80 tarabba van törve XD -
#1864 Faxa..Köszi szépen a helpet :) és láma kérdés ment is pü-be :) -
#1863 Egeret is lecserélted, és egy másik is azt csinálja? Ha nem cserélted le az egeret akkor ésszerű azt először kipróbálni, hogy egy másikat kötsz a géphez.
Por is mehetett bele, vagy gyengén megtört a kábel. Ha másik egér is ilyen, akkor lehet gond az USB csatlakoztatás is. Akkor is előfordulhat lassulás, laggolás, még billentyűzettel is.
Sztem ha mindent kipróbáltál és nem válik be, akkor szedd le a legfrissebb Ad Aware-t (ha még nincs fenn) és csinálj csökkentett módban egy teljes scan-t. Mert egyes spywarek mint pl. a doubleclik vagy megaclick pont ilyesmit csinálnak, hogy laggol tőlük az egér, vagy a billentyűzet. -
#1862 Gyors választ várok pls. Assassins Creed és hasonló gyors reakciójú játékban az egér laggol ha háromnál több bill.t nyomok :8 Nem tudom mi a baja, minden cseréltem már :( :'( -
#1861 Van két vinyó a gépben? Úgy lehet csinálni 2 különböző profilt. Mindegyikre feltelepíted a játékot. -
piamania #1860 #1844. vki erre válasz? -
#1859 Köszi! -
Laci82 #1858 Köszi:)
Ha nem 20-sor elmentem arra...:D -
#1857 2. képen bal oldalt az alacsonyabb részben van 1 lépcső majdnem egész hátul a falnál -
Laci82 #1856 Sziasztok.
Elakadtam annál a résznél mikor kimegyek a teherlifttel a felszínre ,egy csarnokba jutok az mondják találkozzunk a stadionnál,de marhára nem találok kiutat sehol.
Valaki léccci:)
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG] -
#1855 Ez olyan mint az ízetlen-íztelen, egyelőre-egyenlőre stb. Leírásban csak apró különbség, de egész mást jelent. -
#1854 mitől törött? leszeded és ketté van törve? :D -
#1853 de ha feltörte akkor már törött -
#1852 *vki természetesen, nem vmi :D -
#1851 tört, értsd vmi feltörte, törött? szal egybe volt és kettétörték? :D pillanatragasztóval azért remélem össze lehet rakni :D -
#1850 mesélj, mi a különbség a két szó jelentése között? -
#1849 törött sose, max tört :) -
#1848 ha eredetid van akkor elindítod és már ilyen
ha nem akkor nemtom mikorra lesz törött patch -
cumfu #1847 Ez a 4:3-as arányú monitorokon teljes képernyőre teszi ki a képet azt akartad vele mondani? Hogy lehet megoldani? Patch? Már kijött ez vagy nem? Bocs h értetlen vagyo, csak nemrég kezdtem el és teccik :D -
#1846 nincs bocsánat :/ -
#1845 Engem nem zavar nekem 16:10 felbontási arányom van
De viszont a Hard difficult, na az igen, végre normális lesz :D Ma megyek vendégségbe, ma nem lesz videó, bocsi :) -
piamania #1844 Nem lehet azt megoldani a játékban,hogy két ember egymástól külön is játszhasson egy gépen? -
#1843 a következő játék neve:
first encounter alma rape. -
#1842 Difficulty of Hard mode has been increased
Implemented a toggle for switching between widescreen (16:9) and full screen (4:3) in the Options|Performance|Advanced Settings menu
ideje volt -
#1841 most úgy látom eltűnt, köszi a válaszokat -
#1840 installáld fel a játék support mappájából a direct X et és voalá -
#1839 De állítólag úgy elveszhetnek bizonyos effektek. Sztem amúgy 2-3 pálya után eltűnik a film grain magától. -
High Voltage #1838 THAHAHA ez jól esett! kösz!! piceless -
#1837 Nem tudjátok miért nem indul el nekem a játék?
-
#1836 Na itt is van, hogy lehet kivenni a szemcséket: töltsd le a Clarity modot itt TXT fájlban benne van hogy kell aktiválni. -
#1835 Menüben nem tudsz rajta állítani, ez a film grain effekt, vagy mi a fene, de ha nagyon visszaolvasol valahol hátul egy hsz-ben ott van hogy lehet kikapcsolni.
Én anélkül játszok, mert idegesített úgyhogy most szép szemcse mentes és tiszta a kép. -
piamania #1834 vki válasz erre? -
#1833 hello
végigolvastam néhány oldalt, de nem találtam választ:
a grafika kicsit idegesít, mert "szemcsés" a kép
nemtom ez csak egy feature vagy alapból ilyen, és nem is lehet állítani?
ha vki tud segíteni köszi -
#1832 nem lehet átírni :) -
#1831 14 vagyok, kevesen tudják, azért adtam meg 18+ , ne zaklassanak..Hogy kéne átírnom? Átlehetne, ha igen hogyan? :o Vagy új regisztráció kéne?
Erős Asszony(lány) mindig tart magánál fakanalat :D