F.E.A.R. 2: Project Origin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
omg...
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
így remélem már érthetõ 😊
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
vélemény?
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
már az elõzõ részekben is ilyen bénán viselkedtek a hullák, azóta se sikerült megoldaniuk...
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
PSN ID.: Beegabor
1. World of Warcraft (Prepaid Card)
2. Fallout 3
3. Guitar Hero III: Legends of Rock
4. Killzone 2
5. World of Warcraft: Wrath of the Lich King
6. F.E.A.R. 2: Project Origin
7. FIFA 09
8. Grand Theft Auto IV
9. Need for Speed: Undercover
10. Call of Duty: World at War
Next PC upgrade: 2022
Sziasztok...szerintem o tenyleg annyi😊
65-70 kozott van😄...rakerestem vipen😊
Csak igy tovabb,nincs abban semmi rossz😄
<#vigyor2>#vigyor2>
Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]