F.E.A.R. 2: Project Origin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

snowkid16
Köszi 😄

Sziasztok segitenétek elakadtam egy olyan résznél ahol az a feladat,hogy ki kell menekitenem Keegan örmestert .Elöttem kovájog egy teremnél járok ahol középen vagy egy oriási emelõ lift mindenhol sárga közlekedõ állvány rendszer Keegan áll egy ajtoban de oda egyszerüen nincs vagyis nemtalálok felmászási lehetöséget oda nemvezet se létra semmi megmondaná valaki hogy jutok oda????
robotnyk
[ ] zárójelet nem szereti a fórum beszúrva.
snowkid16
OMFG, bocs a rossz képekért.
Op, valakire rányitottam
Kicsit közelebbrõl

snowkid16
http://iaro.3dmax.hu/kep/sshot-2009-03-03-<1>.jpg
http://iaro.3dmax.hu/kep/sshot-2009-03-03-<2>.jpg

omg...

snowkid16

Áh, bocsi 😄

snowkid16

<#eplus2> Lány létemre hogy szakadtam ezen xD

koschwarz
véletlenül nincs valaki, aki el akarja adni kijátszott eredeti példányát? jöhet privibe.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

snowkid16
Áh igen, köszi 😄 Picit fáradt voltam, a demo jól össze van vágva .D . Jó kis game 😄

MR ME
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://isohunt.com/torrents/?ihq=gamecam

így remélem már érthetõ 😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

grebber
Frapsal is fel lehet venni belõle egész jól tudom hisz vettem fel én is!

Next PC upgrade: 2022

Rage47
én nagyapapám is gépezik, 85
Game Camr-ra írta😊

vérpocok
Á, de kár... pedig már néztem volna. Nem fear a fejembe hogy mindig elnapolódik. <#vigyor2>

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

snowkid16
Mi torrent? Nekem megvan.....Testvérem hozta a bultbul <#zavart1>

snowkid16
Nincs Game Cam teljes verzió , tudom, hogy megígértem, csak nincs mivel felvenni. :S

vérpocok
Be volt ígérve valami Fear2 gémpléj videó. Hun van? <#idiota>

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

Nathan66
Nem semmi fickó!<#eljen>

Prince23
poppe
hááát, lehet nem véletlenül fear 2 a neve... sztem a perseus mandate is qjó. sorrend sztem mindegy

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

koschwarz
én eddig csak az elsõ részt nyomtam végig...érdemes tolni a 2. rész elõtt a két kieget??? úgy hallottam, hogy - mivel a 2. részt az elsõ részt fejlesztõ csapat készítette, míg a kiegeket nem - ez az igazi folytatás (mármint konkrétan történetileg is).
vélemény?

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

MR ME
torrent

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

snowkid16
XD, vagy amikor becsönget egy idõs szomszédod, és megkér, hogy segíts neki végig vinni az Interval 07 -et 😄 vagy Nem jössz Lanon varozni? <#idiota>

snowkid16
Heh, megvan aFEAR 2 😊 Várom a Full GameCam linkeket 😄

Lacee86
A képeid vmiért nem jönnek be. De amúgy jah, sokszor mozognak a hullák (ami messzirõl zavaró lehet, mert nem tudom h meghalt-e már a faszi), sõt volt h külön a belei mozogtak, na az durva volt...

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

poppe
hát nem egészen... http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1083685761&no=7116
már az elõzõ részekben is ilyen bénán viselkedtek a hullák, azóta se sikerült megoldaniuk...

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Metalmilitiakid
directX et frissítsd a game support mappájában lévõre

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

w77d
az haggyám, de képzeld el, hogy a szomszéd szobából egyszer csak ezt kiabálja az öreg: HECCCSÁT!!!!!! XD

extra sensory

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

snowkid16
Elképzelem ahogy a mostoha (bár nekem édes) nagypapim játszani kezd a Mirror's Edge-el, meg a FEAR -el és még õ segít nekem 😄DDDDDD

X3DAudio1_5."dll nem található " üzenettel nem indul a játék. Miért? Warez altopicot nem találtam...
Bokafix2
Fõleg ha Penetratorral szegezed õket a falhoz.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

poppe
gecca, killzone-ban hogy esnek már az ellenek... fearben vmelyik még el se esik, csak meghal 😄D

w77d
kurva anyjukat grafikára nagyon üt 😄

Seth

PSN ID.: Beegabor

MR ME
riszpekt neki 😄

Lacee86
PS3-as játék egy másik oldal szerint.

w77d
Mi az a Killzone 2??? eskü még nem hallottam róla <#fejvakaras>

grebber
Haza eladási lista!

1. World of Warcraft (Prepaid Card)
2. Fallout 3
3. Guitar Hero III: Legends of Rock
4. Killzone 2
5. World of Warcraft: Wrath of the Lich King
6. F.E.A.R. 2: Project Origin
7. FIFA 09
8. Grand Theft Auto IV
9. Need for Speed: Undercover
10. Call of Duty: World at War

Next PC upgrade: 2022

Lacee86
Engem tegnap iwiwen a szomszéd lépcsõházból jelölt be egy nyugdíjas fickó (õ is 65-70 körül lehet), néztem, hobbija neten böngészés; ki tudja talán játszani is szokott. Meglepõdtem rajta, mert nem gondoltam volna róla, h így halad a korral, de látszik, h bizony egyre több és több idõsebb ember tesz így. Ez mindenképp nagyszerû dolog sztem. 😊

w77d
RESPECT <#worship><#buck>

Barny
Sziasztok...szerintem o tenyleg annyi😊
65-70 kozott van😄...rakerestem vipen😊
Csak igy tovabb,nincs abban semmi rossz😄

<#vigyor2>

Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM

Nálam a Warhammer Dawn of war II-nél volt ilyen, az effektek, a textúrák néha elbaszódtak és átment torzulásba... bár ezt okozhatta a 64-bites Windows 7-is, a processzor is (am mostanában szokatlanul le van terhelve, egy darab vírus sincs a gépen)...
Synchronous
Nyomd ki. Én anélkül tolom, szép tiszta hibamentes a kép.

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

w77d
rajta van a szemcsés effekt...

Synchronous
Sztem a video beállításokban változtass valamin, kapcsolj ki vagy be valamit. Próbálgasd hátha rendbe jön. Film Grain effekttel jáccod? Vagy levetted?

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

w77d
igazad van, kuka a kártya XD amúgy hidd el meg tudom különböztetni a lövedéket egy 1mm-es vékony csíktól az egész képernyõn át...

vérpocok
Hát... a kártyád viszont elég elavultnak tûnik. Arra nem gondoltál h ez is okozhatja? <#circling> Egyébként én is találkoztam már a falból kiálló vonal izékkel, de jobban megnéztem és rájöttem, h a szögpuska lövedéke.

na végigjátszottam a játékot. nagyjából olyan 8 óra alatt sikerült. kurva jó ez a game az nem kétség, lehet, hogy még egyszer végigtolom, télleg nagyon zsír. szép, élvezetes meg úgy fasza az egész. 9 pont.

w77d
Sziasztok! Nem tudjátok, hogy miért van az, hgoy helyenként vékony vonalak állnak ki a falból és lámpából? olyan, mintha ilyen csempe rajzolat vége lenne csak hosszan kilóg. ugyanez van külsõ helyeken, csak ott a vékony vonalacskák a nagy porfelhõ felõl jönnek!! Legújabb driverem van mindenbõl..