2430
-
#1910 impulzusgránát (?) asszem a neve amivel megdobod majd lövöd mint a qrvaisten :) -
amnesia #1909 Sziasztok. Elakadtam annál a résznél, mikor először találkozol a gépfegyveres robottal. Hogy kell őt megölni? mert próbáltam mindent belétárazni, de csak szikrázik és valami védő burok van körülötte. előre is köszi. -
Zotyam #1908 Szevasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni. Amikor elindítom FEAR 2 játékomat,már a betöltés közben,amikor még csak a reklámok mennek,hogy Warner Brothers,meg Monolith,stb...furcsa búgó hang hallható a háttérben.A játék elkezdésével is folyamatosan marad a hang,játszok,és közben is a játék alatt hallható. Tud erről valaki valamit,hogy mi okozhatja? Esetleg,hogy lehet megszüntetni???
Előre is köszi a segítséget! -
#1907 Nem akartam konkrétan leírni ide, de igen. :) -
#1906 hívd le a liftet. -
#1905 keress vmi gázcsapot a folyosón és zárd el a gázt -
masssza #1904 El akadtam a játékba még pedig : be jutok egy folyósora és ott le szakadnak a csövek és égni kezd minden, a folyosó végén ajtó nem nyílik vissza nem lehet menni mert meg égek mit kel csinálni? -
#1903 DIE verzió nem kér serialt -
#1902 Hát nemtom az mihez van, de ahhoz a tört verzióhoz, amiről én tudok, nem is kell serial.
-
#1901 Én találtam rendes serial kódot is, nem egészen 2 perc alatt. De ide nem írhatom be, mert nem warez topik. -
#1900 Amikor az első indításnál beállíthatjuk a fényerőt, akkor mutat mellette egy ábrát, ami segít beállítani az optimális fényerőt a játékhoz. Mivel én sokszor állítgatom a monitor fényerejét, így ugye már nem az optimális fényerő mellett játszok. Ha utólag akarom a játék beállításaiban módosítani a fényerőt, akkor ott már nincs segítségnek az az ábra. Kicsit hülyének látszó kérdés következik, de:
A fényerősség állítása közben, nézve a hátteret (amin nálam pl látszik egy szökőkút egy csarnok féleségben), van olyan pont, ami segíthet ebben? Akit ez a dolog szintén érdekel és már netán utána is nézett, bekarikázhatná nekem azt a pontot, ahol szerinte pl akkor a megfelelő a fényerősség, ha "pont látszik ez a kis fehér, vagy bármilyen más színű rész". -
zsinga #1899 mert van az hogy leszedtem a fear 2 hoz a hun reg rakattitok 2 szer és kirja hogy nics meg a fajl -
zsinga #1898 te ott mer korűl néztem de ilyen key generator ven az
meg nem jó -
#1897 Google. -
zsinga #1896 sziasztok a segitsegeteket akarom kerni kellene a fear 2 hoz serial kod tudnatok mondani egyet v honnan tudom leszednimert negyon akarnek vele jatszani köszike
-
#1895 Sztem ezt be lehetne írni FAQ-ba. (Ja, már ha lenne. :) ) -
#1894 még mindig nyomogatni az alt-ot és amikora fegyver a pofájához ér akkor nyomogatni a bal egérgombot is és fejbelőni -
djcom #1893 Vaneket hogy kell megőlni? -
#1892 igen -
piamania #1891 Hi!
Hát nem volt vmi hosszú.Almának gyereke van Beckettől?Vagy a végén mit akart jelenteni a kéz rátétel a hasra? -
#1890 az első részt és a kiegeket extrém hardon simán végig lehetett nyomni ezzel az időlassítás "csíttel".
"you will be a god among men." -
#1889 kocka 2 c. film címe :) -
#1888 látszik hogy nem poénból hiperkocka a neved :D -
hiper KOCKA #1887 2 db Ati 4870X2-vel is szépen fut. -
CyrSyS #1886 Na azért az 5. és a 6. interval eléggé húzos hard-on! A grafika sztem nagyon szép lett és örülök neki hogy a Geforce 7***-es kártyán is szépen fut! -
shootme99 #1885 Hali
Skacok ez a játék eddig próbálva nehézen is túl könnyű, pedig szerintem azért nem vagyok profi, mondjuk kezdő sem :)
Egyébként grafikailag nem olyan nagy durranás a régivel összehasonlítva, egy-két plussz fícsör, talán picit jobb textúra, azt jónapot.
De azért végigviszem -
Hardwar47 #1884 Hali! Már vettem a CD-re,de nincs benne magyar felirattal. Nem értem. -
#1883 Sajátgép > Tulajdonságok > Hardver > Eszközkezelő > Hang-video és játékvezérlők az Unimodem váltakozó irányú-t kell letiltani:
Tiltás:
Jobb egérgomb és eszköz letiltása.
Nálam ez segített, még a CoD5-nél is ez segített :D
cucumber87 én lány vagyok és sikerült elsőre lenyomni. Nem engedi, hogy megnyomd, és kinyírja? -
#1882 hangproblémára van már valami megoldás? -
cucumber87 #1881 Viszont a Tábornokot nem tudom lenyomni:S nem megy a közelharc, talán bugos lehet? valami ötlet? -
#1880 Ja, vizió... boccs. -
#1879 Viziló?? -
cucumber87 #1878 közbe rájöttem h lekéne rugnia a démont de hiába nyomom a közelharcot nem reagál :S pedig lekéne szakadnom a liftel nem?
-
cucumber87 #1877 Sziasztok ! Elakadtam annál a résznél mikor a suliba felveszed az orvosi kártyát hivod a liftet , kifeszíted és jön a vizió lift meg leszakad. Utána nem találok tovább utat csak körbe körbe járok -
Munyos #1876 Kösz a tippet bokafix, de sajna nem jött be! Amugy int. hangkártyám van.
-
#1875 amikor a fegyvert a feje felé fordítod miközben dulakodtok nyomogasd a bal egérgombot és fejbelövöd -
blitzkrieger #1874 Halli!
Segítsetek.Azon a pályán akadtam el,ahol egy bezárt ajtó mögött kiabál egy manus egy másik pedig mögötte ajtót vág,vagy hegeszt.Kinyitva az ajtót a hapsi nekem jön csak ütni lehet és nem tudom kiütni.Mi a taktika?? -
#1873 Ezt a hibát valószínűleg a hangkártya directx gyorsítása okozza. Úgy lehet megszűntetni, hogy a Startmenü / futtatásba beírod: dxdiag, és a gyorsítást lejjebb veszed, vagy lekapcsolod. Egy próbát megér.
-
Munyos #1872 Sziasztok van 1 problémám !!
Elszőr is a gépem: athlon64 2.6-on megy, 1gb memo, hd2600pro 512mb pcie vga,250sata....+az aproságok...A probléma köv: game feltesz,crack,indít és semmi.....azaz fekete háttér a gép nem tölt!!
Probáltam frissitett driverekkel, XP sp3-mal és anélkül, de semmi reakció! Minden hasznos tanácsot szivesen vennék!! -
piamania #1871 Ok.KÖszi szépen.