F.E.A.R. 2: Project Origin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Ma tettem fel a játékot.Az lenne a kérdésem,hogy nem lehet 2 profilt csinálni a játékban?Ketten játszanánk vele,csak ki-ki a maga játékát.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
nem beszólalni akarok, csak helpelni
Watch it. 😄 I hope you like it.
Meg szeretném mutatni, hogy játszok egy PC játékkal. Igen, sok fiú tölt fel gameplay videókat, de én lány vagyok, ezért olyan "különleges". Vicces, hogy egy ilyen játékkal játszok 😄
Nézzétek meg, remélem tetszik.
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Vérpisi? :o ez nekem új (de tetszik), talán nem a noobra gondoltál? 😄<#idiota>#idiota>
<#puszis>#puszis>
Görl powaaa!!!! <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
A demo verzioban meg volt rendesen mindennek. lehet hogy bug, de nem csak engem erint ez a problema, sot a monolith forumat is olvastam ahol eleg sokan reklamalnak e miatt.
Itt mindenkinek rendesen fullos arnyekok vannak, mindennek?
itt a bizonyitek:
http://www.youtube.com/watch?v=lbzFfYwhz68&feature=channel_page
Thx és még ilyet máskor is.

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
koma feléleszti,hogy lehet ezeket megölni.Nem tudok tovább menni.
Elõre is köszi

Most kezdtem el a gamét, 19-es wide monitoron.
Természetes hogy alul-felül van egy fekete csík?