F.E.A.R. 2: Project Origin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

extra sensory
Ja a lényeget... azt, hogy egy komplett Mortal Kombatot rendez a replika katonák közt... erõs asszony. <#hehe>

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

Lacee86
Felesleges kötekedés amit mûveltél, sztem aki kicsit is tud angolul, simán érti mit írt, sõt nagyon fel se tûnik az 1-2 kisebb baki. A lényeget kéne nézni haver...

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

MR ME
14 éves vagy? 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

snowkid16
Te ezt most egy 14 éves lánynak mondtad 😄. Azért írtam angolul, mert a világon nem sok lány játszik, fõleg nem ilyen játékokkal és teszik publikussá.

poppe
én tényleg csak segíteni akartam, és sztem javítsd ki ezeket a hibákat... az sg magyar oldal, de a youtube nem... vagy akkor ne írj angolul

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

snowkid16
video, pc , PC= personal computer, az is megfelelõ 😄

snowkid16
Bocs, nem úgy értem, kössz a helpet, csak kicsit felhúz hogy nem a lényeget nézik 😞

snowkid16
Tudod mit, akkor ne nézd meg, nem angol topic, hanem magyar.

Hi!

Ma tettem fel a játékot.Az lenne a kérdésem,hogy nem lehet 2 profilt csinálni a játékban?Ketten játszanánk vele,csak ki-ki a maga játékát.
Bokafix2
Ilyenért már kaptál 3 büntipontot. De úgy látszik nem tanulsz. Másik: te kötsz bele teljesen indokolatlanul, mert speciel nem hozzád szól a hsz-e.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

robotnyk
3 posttal ezelõtt vitted túlzásba szvsz, de az indítékot értékelem.
poppe
sõt, video games, nem pc games... 12 éve van nyelvvizsgám, csak segíteni akarok 😊

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

poppe
kussolj kispöcs

poppe
i play pc games, without "with"

zomgzerg
menj vitaklubba kötekedni faszfej

poppe
but im a girl - this makes this video special - ha már szó szerint
nem beszólalni akarok, csak helpelni

poppe
with their barbies

poppe
I want to show you how I play with PC games 😊. Yeah, I know a lot of boys upload gameplay videos, but I'm a girl ! This is funny, because girls play with Barbies, and only use their PC for MSN etc.
Watch it. 😄 I hope you like it.
Hello minden kedves magyarnak!
Meg szeretném mutatni, hogy játszok egy PC játékkal. Igen, sok fiú tölt fel gameplay videókat, de én lány vagyok, ezért olyan "különleges". Vicces, hogy egy ilyen játékkal játszok 😄
Nézzétek meg, remélem tetszik.

snowkid16
Jahh Vérpisti, nem vérpisi XDDDD

Prody
1v1?

Synchronous
Noboknak is lehetne hívni, de a vérpistik inkább a hõzöngõ emberkéket jelentik, akik úgy gondolják mindet jobban tudnak és mindenben jobbak, mint a másik.

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

snowkid16
<#nevetes1> Köszi szépen mindent, CoD2 versenyen akartam indulni csakhát nem volt bátorságom, hülye barátom még le is akart beszélni, hogy neki van ilyen full profi barátja aki vesztett stb. stb. meg hogy több hónapig kellene nyomnom... Köszi a csillagot 😄.
Vérpisi? :o ez nekem új (de tetszik), talán nem a noobra gondoltál? 😄<#idiota>
<#puszis>

vérpocok
Lehozom neked a csillagot az égröl... Már 5 lenn van. <#hehe> S hozzá is van téve a videóhoz. Tiszta destroyer jelleggel tolod. Nem gondolkozol nem mérlegelsz, csak fáradhatatlanul szórod az ólmot. Jut eszembe nem akarsz indulni hivatalos multiplayer versenyeken? Sok vérpistit bealáznád. :]

Görl powaaa!!!! <#eljen><#eljen>

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

snowkid16
http://www.youtube.com/watch?v=D3wq22sAKrI
Második felvonás 😄

extra sensory
Basszus, milyen írtást rendezett, amit meg a végén csinált tanítani kellene! <#guluszem1><#guluszem1>

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

nálam pedig alig vannak arnyekok. a kis targyaknak, az ellenfeleknek egyaltalan nincsen, sot a csoveknek meg a zseblampanak, meg az asztaloknak meg ugy egyaltalan semminek nincs. neha egy egy teremben bekapcsoljak hogy a sajatomat lassam. meg nehany fontosabb targynak.

A demo verzioban meg volt rendesen mindennek. lehet hogy bug, de nem csak engem erint ez a problema, sot a monolith forumat is olvastam ahol eleg sokan reklamalnak e miatt.

Itt mindenkinek rendesen fullos arnyekok vannak, mindennek?

itt a bizonyitek:
http://www.youtube.com/watch?v=lbzFfYwhz68&feature=channel_page

snowkid16
Hello Kitty-t poénból tettem bele, hogy látszódjék én lány vagyok 😄. Nagyon szépen köszönöm, hogy elismeritek 😊. Köszi a csillagokat, meg az elismerést. Megyek és megcsinálom a többit is hardon 😄<#puszis><#puszi>

vérpocok
Hello Kitty rulz! <#hehe><#eljen> Jó lett ez. De még mennyire! Szépen bedaráltál mindenkit. Igazi Terminatrix vagy. <#vigyor> Kristanna Loken elbujhatna. De még a végén Alma is hogy befigyelt. Biztos nem akart hinni a szemének. És már meg is adtam rá az 5 csillagot. De csak azért mert hatot nem lehet. <#idiota>

Thx és még ilyet máskor is.

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

MR ME
hentelsz rendesen, helyes 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

snowkid16
Ugyi milyen béna vagyok 😄 De én betegen csináltam, lázzal a videót.

snowkid16
Tetszett? 😄

vérpocok

snowkid16
Baboca gameplay F.E.A.R. 2 YouTube.on ha keresed.

snowkid16
http://www.youtube.com/watch?v=KCAmUTdjPH0
még nem nagyon lehet elérni, most töltöttem fel 😄

Lacee86
Sztem nézd meg még1x, alaposabban...

nabazmeg. 90%-ban nincsenek dinamikus árnyékok a teljes verzióban. KÉSZ RöHEJ!!!!! Ez a játék mindenben visszalépés az elsô részhez képest. Legalább azt hozná amit az 1, nem ám, hogy szarabb legyen...

Lacee86
Hûha, én ezen a pályán elvileg már túlvagyok, de vhogy nem rémlik ez. 😊

Ny Papa
Köszönöm a gyors válaszodat

Pita

Bokafix2
Nagyon egyszerû: megkeresed a háttérben bújkáló pszihikai parancsnokot, aki telekinetikusan irányítja a tetemeket, és hidegre teszed. Ezután a hullák is békén fognak hagyni.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Ny Papa
Sziasztok.Segítsetek. Az iskolába vagyok. A lelõtt embereket a piros fénnyel érkezõ
koma feléleszti,hogy lehet ezeket megölni.Nem tudok tovább menni.

Elõre is köszi

snowkid16
Ezért kell a gamecam, de csak a sima van meg :o szóval nincs hang.

kifli
fraps = low fps ha nem bírja a gép...
extra sensory
Azt a videót én is lecsekkolom. 😄 De mondjuk Fraps-sal is fel lehet venni. Én is azzal veszek fel.

vérpocok

snowkid16
Megvan, teszem fel YouTube-ra 😄

snowkid16
Ha lenne teljes game cam, na mindegy letöltöm 😄 Csak most beteg vagyok 😞 Töltöm lefele 😄 Izé, megveszem a game-camot 😄<#idiota>

vérpocok
És van egy másik faj, a témát elterelõ, feledékeny ember... hol is van a beígért Fear2 videjó? Mek akarom nészni. <#idiota><#idiota>

Köszi a gyors választ.
zomgzerg
igen

Sziasztok!
Most kezdtem el a gamét, 19-es wide monitoron.
Természetes hogy alul-felül van egy fekete csík?