F.E.A.R. 2: Project Origin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Segítsetek.Azon a pályán akadtam el,ahol egy bezárt ajtó mögött kiabál egy manus egy másik pedig mögötte ajtót vág,vagy hegeszt.Kinyitva az ajtót a hapsi nekem jön csak ütni lehet és nem tudom kiütni.Mi a taktika??
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Elszõr is a gépem: athlon64 2.6-on megy, 1gb memo, hd2600pro 512mb pcie vga,250sata....+az aproságok...A probléma köv: game feltesz,crack,indít és semmi.....azaz fekete háttér a gép nem tölt!!
Probáltam frissitett driverekkel, XP sp3-mal és anélkül, de semmi reakció! Minden hasznos tanácsot szivesen vennék!!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Implemented a toggle for switching between widescreen (16:9) and full screen (4:3) in the Options|Performance|Advanced Settings menu
Akkor mást már nincs csík a képernyõn?
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
snowkid: szerintem inkább super anti spywaret és egy anti-malware-t tegyél fel hatásosabbak mint ad-awara
Por is mehetett bele, vagy gyengén megtört a kábel. Ha másik egér is ilyen, akkor lehet gond az USB csatlakoztatás is. Akkor is elõfordulhat lassulás, laggolás, még billentyûzettel is.
Sztem ha mindent kipróbáltál és nem válik be, akkor szedd le a legfrissebb Ad Aware-t (ha még nincs fenn) és csinálj csökkentett módban egy teljes scan-t. Mert egyes spywarek mint pl. a doubleclik vagy megaclick pont ilyesmit csinálnak, hogy laggol tõlük az egér, vagy a billentyûzet.
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Ha nem 20-sor elmentem arra...:D
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Elakadtam annál a résznél mikor kimegyek a teherlifttel a felszínre ,egy csarnokba jutok az mondják találkozzunk a stadionnál,de marhára nem találok kiutat sehol.
Valaki léccci:)
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
ha nem akkor nemtom mikorra lesz törött patch
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
De viszont a Hard difficult, na az igen, végre normális lesz :D Ma megyek vendégségbe, ma nem lesz videó, bocsi :)
first encounter alma rape.
kaladdict combat arms: d1rtdiver [the movement] - second lieutenant 1 http://radikalmod.hu | http://wp7.hu
Implemented a toggle for switching between widescreen (16:9) and full screen (4:3) in the Options|Performance|Advanced Settings menu
ideje volt
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Én anélkül játszok, mert idegesített úgyhogy most szép szemcse mentes és tiszta a kép.
végigolvastam néhány oldalt, de nem találtam választ:
a grafika kicsit idegesít, mert "szemcsés" a kép
nemtom ez csak egy feature vagy alapból ilyen, és nem is lehet állítani?
ha vki tud segíteni köszi
GOOBY, pls
Erõs Asszony(lány) mindig tart magánál fakanalat :D<#zavart1>#zavart1><#idiota>#idiota>