F.E.A.R. 2: Project Origin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

extra sensory
Ja, vizió... boccs. <#vigyor>

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

extra sensory
Viziló??

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

közbe rájöttem h lekéne rugnia a démont de hiába nyomom a közelharcot nem reagál :S pedig lekéne szakadnom a liftel nem?
Sziasztok ! Elakadtam annál a résznél mikor a suliba felveszed az orvosi kártyát hivod a liftet , kifeszíted és jön a vizió lift meg leszakad. Utána nem találok tovább utat csak körbe körbe járok
Kösz a tippet bokafix, de sajna nem jött be! Amugy int. hangkártyám van.
MR ME
amikor a fegyvert a feje felé fordítod miközben dulakodtok nyomogasd a bal egérgombot és fejbelövöd

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Halli!
Segítsetek.Azon a pályán akadtam el,ahol egy bezárt ajtó mögött kiabál egy manus egy másik pedig mögötte ajtót vág,vagy hegeszt.Kinyitva az ajtót a hapsi nekem jön csak ütni lehet és nem tudom kiütni.Mi a taktika??
Bokafix2
Ezt a hibát valószínûleg a hangkártya directx gyorsítása okozza. Úgy lehet megszûntetni, hogy a Startmenü / futtatásba beírod: dxdiag, és a gyorsítást lejjebb veszed, vagy lekapcsolod. Egy próbát megér.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Sziasztok van 1 problémám !!
Elszõr is a gépem: athlon64 2.6-on megy, 1gb memo, hd2600pro 512mb pcie vga,250sata....+az aproságok...A probléma köv: game feltesz,crack,indít és semmi.....azaz fekete háttér a gép nem tölt!!
Probáltam frissitett driverekkel, XP sp3-mal és anélkül, de semmi reakció! Minden hasznos tanácsot szivesen vennék!!
Ok.KÖszi szépen.
MR ME
külön particióra is felteheted

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

snowkid16
Ad-Awara Be is szólt a FEAR2 exe-mnek :(

Bence94
Üdv! Láttam a most megjelent patch-ben van egy ilyen rész:
Implemented a toggle for switching between widescreen (16:9) and full screen (4:3) in the Options|Performance|Advanced Settings menu
Akkor mást már nincs csík a képernyõn?

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Nincs két vinyó.Csak patricionálva van.Menjenek a fenébe,hogy nem lehet két profilt létrehozni,mint a Crysisben.
kifli
*darabba

snowkid: szerintem inkább super anti spywaret és egy anti-malware-t tegyél fel hatásosabbak mint ad-awara
kifli
ja legalább 80 tarabba van törve XD
snowkid16
Faxa..Köszi szépen a helpet :) és láma kérdés ment is pü-be :)

extra sensory
Egeret is lecserélted, és egy másik is azt csinálja? Ha nem cserélted le az egeret akkor ésszerû azt elõször kipróbálni, hogy egy másikat kötsz a géphez.
Por is mehetett bele, vagy gyengén megtört a kábel. Ha másik egér is ilyen, akkor lehet gond az USB csatlakoztatás is. Akkor is elõfordulhat lassulás, laggolás, még billentyûzettel is.
Sztem ha mindent kipróbáltál és nem válik be, akkor szedd le a legfrissebb Ad Aware-t (ha még nincs fenn) és csinálj csökkentett módban egy teljes scan-t. Mert egyes spywarek mint pl. a doubleclik vagy megaclick pont ilyesmit csinálnak, hogy laggol tõlük az egér, vagy a billentyûzet.

snowkid16
Gyors választ várok pls. Assassins Creed és hasonló gyors reakciójú játékban az egér laggol ha háromnál több bill.t nyomok :8 Nem tudom mi a baja, minden cseréltem már :( :'(

Synchronous
Van két vinyó a gépben? Úgy lehet csinálni 2 különbözõ profilt. Mindegyikre feltelepíted a játékot.

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

#1844. vki erre válasz?
Törölt felhasználó
Köszi!
Köszi:)
Ha nem 20-sor elmentem arra...:D

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

zomgzerg
2. képen bal oldalt az alacsonyabb részben van 1 lépcsõ majdnem egész hátul a falnál

Sziasztok.
Elakadtam annál a résznél mikor kimegyek a teherlifttel a felszínre ,egy csarnokba jutok az mondják találkozzunk a stadionnál,de marhára nem találok kiutat sehol.
Valaki léccci:)

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

Lacee86
Ez olyan mint az ízetlen-íztelen, egyelõre-egyenlõre stb. Leírásban csak apró különbség, de egész mást jelent.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

MR ME
mitõl törött? leszeded és ketté van törve? :D

zomgzerg
de ha feltörte akkor már törött

MR ME
*vki természetesen, nem vmi :D

MR ME
tört, értsd vmi feltörte, törött? szal egybe volt és kettétörték? :D pillanatragasztóval azért remélem össze lehet rakni :D

zomgzerg
mesélj, mi a különbség a két szó jelentése között?

MR ME
törött sose, max tört :)

zomgzerg
ha eredetid van akkor elindítod és már ilyen
ha nem akkor nemtom mikorra lesz törött patch

Ez a 4:3-as arányú monitorokon teljes képernyõre teszi ki a képet azt akartad vele mondani? Hogy lehet megoldani? Patch? Már kijött ez vagy nem? Bocs h értetlen vagyo, csak nemrég kezdtem el és teccik :D

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

MR ME
nincs bocsánat :/

snowkid16
Engem nem zavar nekem 16:10 felbontási arányom van<#vigyor2>
De viszont a Hard difficult, na az igen, végre normális lesz :D Ma megyek vendégségbe, ma nem lesz videó, bocsi :)

Nem lehet azt megoldani a játékban,hogy két ember egymástól külön is játszhasson egy gépen?
v150r
a következõ játék neve:
first encounter alma rape.

kaladdict combat arms: d1rtdiver [the movement] - second lieutenant 1 http://radikalmod.hu | http://wp7.hu

zomgzerg
Difficulty of Hard mode has been increased
Implemented a toggle for switching between widescreen (16:9) and full screen (4:3) in the Options|Performance|Advanced Settings menu

ideje volt

PhantomAss
most úgy látom eltûnt, köszi a válaszokat

GOOBY, pls

Metalmilitiakid
installáld fel a játék support mappájából a direct X et és voalá

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Lacee86
De állítólag úgy elveszhetnek bizonyos effektek. Sztem amúgy 2-3 pálya után eltûnik a film grain magától.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

THAHAHA ez jól esett! kösz!! piceless

Törölt felhasználó
Nem tudjátok miért nem indul el nekem a játék?

Bokafix2
Na itt is van, hogy lehet kivenni a szemcséket: töltsd le a Clarity modot itt TXT fájlban benne van hogy kell aktiválni.

Bokafix2
Menüben nem tudsz rajta állítani, ez a film grain effekt, vagy mi a fene, de ha nagyon visszaolvasol valahol hátul egy hsz-ben ott van hogy lehet kikapcsolni.
Én anélkül játszok, mert idegesített úgyhogy most szép szemcse mentes és tiszta a kép.

vki válasz erre?
PhantomAss
hello
végigolvastam néhány oldalt, de nem találtam választ:
a grafika kicsit idegesít, mert "szemcsés" a kép
nemtom ez csak egy feature vagy alapból ilyen, és nem is lehet állítani?
ha vki tud segíteni köszi

GOOBY, pls

MR ME
nem lehet átírni :)

snowkid16
14 vagyok, kevesen tudják, azért adtam meg 18+ , ne zaklassanak..Hogy kéne átírnom? Átlehetne, ha igen hogyan? :o Vagy új regisztráció kéne?
Erõs Asszony(lány) mindig tart magánál fakanalat :D<#zavart1><#idiota>