2430
-
#2030 ja nem volt hosszú, de én úgy éreztem a végén h ez pont így volt jó, nem lett se túl rövid, se túl hosszú -
#2029 Rohadt rovid volt ez a game, 3 este kb 2es fel ora, de felelem mennyire elveztem! -
#2028 nm -
#2027 JAh tenyleg, mikor azt radobom akkor osszerogy es nem mocorog, h ez miert nem jutott eszembe! :) THX -
#2026 ha jól emlékszem akkor plazmagránáttal megdobálod és hátán vmi cuccot kell lőni rpg-vel -
#2025 Amikor mar utcan harcolok nagy robotok ellen, hogyan lehet oket konnyen kinyirni, mert vmi energiacellarol pofazott nekem a segedlet, de hat szembol nemigazan lehet latni semmit se es igy nehez kinyirni oket... ? -
#2024 igen -
#2023 Ahh vegre beszereztem jatekot ez vmi isteni plane 1920-ba fullon! :)
Amugy normalon tenyleg ilyen konnyu ? -
#2022 Még az én gépemen is megy 1024x768-ban magas grafon. Gépigényre igazán nem lehet panasz, és ahhoz képest sztem korrekt grafikája van. -
#2021 wtf
hasonló gépen verettem 1680x1050ben minden fullon :D
még szép h 1280ban ment...mentéseknél meg mindenkinél beszaggatott -
shootme99 #2020 Na végigtoltam. Hát nem volt éppen rövid, de szerintem elég izgalmas volt. Azért látszik, hogy nemcsak összetákolták, melóztak azért vele szépen, sok a részlet, néhol tényleg igen aprólékosak a helyszínek. Eleinte nem tűnt olyan jónak a grafika, de azért még ma is okés.
gépemen 1.03-as patch használatával egész szépen futott 1280-ban minden maxon, csak a betöltögetéseknél és mentéseknél esett le az fps, de ez is inkább a winyó hibája... mert mindig a leggyengébb láncszem számít.... -
#2019 Torrent pl. -
sztanyo28 #2018 és azt honnan tudom leszedni ?? -
#2017 OFF
Szedd le a DIE verziót, ahhoz nem kell. -
#2016 hali
nem
utólag is szivesen -
sztanyo28 #2015 Hali
Nem tud valaki 1 telepítőkódot ?
Előre is köszi -
#2014 persze h megy :D -
#2013 na tud valaki segíten? ez megy xp alatt? mindig lefagy közvetlenül indítás után. fekete képernyő azt annyi. már uj rendszert is raktam. de semmi. vista alatt meg simán ment. már nincs 5letem -
gregtom6 #2012 üdv.
működő cracket tudna adni az 1.03-as patchez, ami nem vírusos?(kell hozzá egyáltalán?vagy csak az alaphoz kellett?) -
csabika1982 #2011 Hali igen warez verzió valami orosz féle,haver adta ő is játszott vele gondoltam akkor nem szedem le,de most szedem a die félét remélem az menni fog. -
#2010 Hát nem a géppel van a gond, az tuti. Warez verziód van gondolom. Nekem a DIE van meg, és azzal semmi gond nem volt. Esetleg próbáld meg azt, ha netán most nem az van meg. -
#2009 Pont most kezdtem a 7. -et :)vagyis amikor írtam, csak megálltam pihenni...
-
hiper KOCKA #2008 Összesen 7, de igazából 6 mert a 7-dik olyan rövid, hogy említésre sem méltó. Ott csak annyi a dolgot hogy bemész egy terembe és megkeresed a telepatikus erősítőt. -
csabika1982 #2007 Hello felraktam a játékot majd indításnál 50%-ig betölt azt megáll és semmi nem történik,esetleg valaki tud rá vmit mondani érdekesség, hogy faterom lejátszotta 1 sokkal gyengébb géppel.köszi előre is -
#2006 Hány interval van a játékban? -
#2005 A warez átka... Én hasonlóan jártam a Legendary: The box nevű játékkal. Ugyancsak lift probléma miatt nem lehet továbbjutni. Amikor beszállok és a lift elindul felfelé, mindig kiesek belőle, mintha eltűnne a talaj a lábam alól. egyszerűen kiesik a játékból, és kezdhetem előlről. A Fear 2-m viszont eredeti és nem volt vele gond egyszer sem. -
actorplant #2004 Rakerestem youtubeon, a liftnek resnyire ki kelllene nyilnia, amit majd szet lehet fesziteni....de nekem nem reagal semmit, akarmeddig allok elotte :S Ha valakinek akadnak egy lift koruli mentes, halas volnek erte!
Koszi! -
#2003 Youtube-on fennvan a végigjátszása. Keresd ki, hol tartasz. Sztem segíteni fog. -
actorplant #2002 Sziasztok! A nurse s officenal vegleg elakadtam, a lift nem nyilik ki, ujratelepitettem a jatekot, patchet is felraktam, megsem akar mukodni...ha lenne valakinek mentese a nurses officebol vagy kornyekerol, nagyon megkoszonnem!
Ervin -
Dilisbaby #2001 Nem tudok ilyet készíteni.:( Aki kíváncsi hamar megöregszik. -
#2000 igen elég furcsa más játék hamar betölt,és nagyon megvagyok elégedve a gépemel mindent visz szépen ahoz képest , hogy nem egy új darab,egyedül ennél a játéknál van gond pedig hight,1280X1024 grafon megyek akkadás mentesen -
#1999 Már úgy értem, h olyan gépem van, ami az aláírásban, és jól megy vele. -
#1998 Poénos... Tényleg így van, ha nem hiszed, hát nem hiszed. -
hiper KOCKA #1997 Ja, aha... Ez az aláírásban levő konfig sztem csak álca, és valójában 8 magos gépen tolod CrossfireX-ben annyi memóriával, mint amekkora másnak a vinyója. -
#1996 Ja és még annyi, h nekem pl. nagyon hamar betölt, pedig nem sokkal jobb a gépem, mint a tiéd. -
#1995 Hát sztem nem azzal van a gond, h gyenge lenne hozzá a videokarid. Vmi más gubanc lehet. 45 perc töltés az kegyetlen, ennyi idő alatt 2-3 játékot fel lehet telepíteni... Vagy az oprendszerrel van vmi gond, vagy lehet h vmi hardver dolog (bár ha más játéknál jó minden akkor nem hiszem). Windows és a játék reinstall, jobb ötletem sajnos nincs... -
#1994 Köszi a segítséget akkor pl.1 nvidia geforce 9800gt segítene ezen a problémán? mondjuk akkor idővel egy procit is kéne venni hozzá,mondjuk xboxon nem lenne gond vele mert van nekem de az nem adja át úgy az élményt mint egy gép füllhalgatóval :D -
#1993 Jah. Amúgy nemtom láttátok-e már, mostanában a SPAR reklámújságban szokott lenni: van egy kiscsaj, és egy bazi nagy alma van a kezében, és azt nyújtja mosolyogva. Ez a játék jutott róla legelőször eszembe. -
#1992 Érdekes a Fear atmoszféra, mert nemcsak hogy lányok jáccák, hanem olyan korúak is, mint Ny papa aki kb. 70 éves (nem vicc), szal lehet legközelebb egy 8 éves kiscsaj fog írni, hogy elakadt valahol és szeretné ha segítenénk. Ja és őt is Almának hívják. -
#1991 Én inkább rá lennék kíváncsi. Vajon milyen lehet egy lány, aki FEAR-rel játszik?