F.E.A.R. 2: Project Origin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Project Origin continues F.E.A.R.'s supernatural suspense story of an escalating paranormal crisis that threatens to destroy a major American city. Alma now has free reign, and the consequences will be unimaginable. The Toy Soldiers map pack includes three new multiplayer maps (FullTilt, Cockroach, Recess).
info: worthplaying
Next PC upgrade: 2022
Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD
A játékos nevem amin megtaláltok: "Bemegyünk a valagúton" sûrûn csinálok szervert remélem megtiszteltek jelenlétetekkel.
Hát nagyon rövid sztem, de volt benne 1-2 jó rész. Még1 neki nem állok az tuti. De egyszer megéri... A végén meglepõdtem kicsit, sztetek lesz 3. rész?
War. War never changes.
Gömbölyû faágak alatta tûz ég,rácsos bejáró, és szellemek jõnek rám.Ennél a résznél vagyok,de mindég lelõnek.hogyan lehet tovább jutni.
Elõre is köszi a segítséget.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"

Gigabyte EP45T-DS3R; E8500 @4.0 ;Kingmax 2x 2GB DDR3 1600Mhz @1800;Sapphire HD4850 1GB HannSpree HT09 28\" with TV-Tuner;Samsung 2 x 1 Tb,Razer Diamondback; Aerocool Aeroengine II
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Mess with the best, and die like the rest...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Elõre is köszi a segítséget!
Asus P5KPL,Intel E5200,2x1Gb RAM,Nvidia 8800GT,Maxtor 40 IDE +250 SATA2,Pioneer 111D
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
A fényerõsség állítása közben, nézve a hátteret (amin nálam pl látszik egy szökõkút egy csarnok féleségben), van olyan pont, ami segíthet ebben? Akit ez a dolog szintén érdekel és már netán utána is nézett, bekarikázhatná nekem azt a pontot, ahol szerinte pl akkor a megfelelõ a fényerõsség, ha "pont látszik ez a kis fehér, vagy bármilyen más színû rész".
meg nem jó
Hát nem volt vmi hosszú.Almának gyereke van Beckettõl?Vagy a végén mit akart jelenteni a kéz rátétel a hasra?
"you will be a god among men."
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD
Skacok ez a játék eddig próbálva nehézen is túl könnyû, pedig szerintem azért nem vagyok profi, mondjuk kezdõ sem :)
Egyébként grafikailag nem olyan nagy durranás a régivel összehasonlítva, egy-két plussz fícsör, talán picit jobb textúra, azt jónapot.
De azért végigviszem <#mf1>#mf1>
Intel Core 2 Duo E8400, Gigabyte Radeon HD 4850, Gigabyte GA-EP35-DS3L, GeIL 4 x 1 GB Ultra Dual Channel Kit, 800 MHz DDR2
Tiltás:
Jobb egérgomb és eszköz letiltása.
Nálam ez segített, még a CoD5-nél is ez segített :D<#idiota>#idiota>
cucumber87 én lány vagyok és sikerült elsõre lenyomni. Nem engedi, hogy megnyomd, és kinyírja?