F.E.A.R. 2: Project Origin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
F.E.A.R. 2 Free Toy Soldiers Map Pack Coming Next Week, More Later!

Project Origin continues F.E.A.R.'s supernatural suspense story of an escalating paranormal crisis that threatens to destroy a major American city. Alma now has free reign, and the consequences will be unimaginable. The Toy Soldiers map pack includes three new multiplayer maps (FullTilt, Cockroach, Recess).

info: worthplaying

Next PC upgrade: 2022

ghost rider
tudna valaki tudna adni nekem csalásokat a játékhoz?

Na azért ne túlozzunk már hogy HARD-on is könnyû volt! Lemerem fogadni hogy volt LOAD GAME 1-2-3szor! Ha nem lett volna akkor mondhatnátok hogy könnyû de így semmiféleképpen!<#gonosz3>

Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD

kifli
Bemegyünk a valagúton <#idiota><#hehe>
REALITAS
Egy jó kis magyar napot szeretnék tartani jövõ szombaton már unom az orosz és a többi arcot. Jelszavas szerver lesz ha addig összejön annyi játékos 10 körül gondoltam.
A játékos nevem amin megtaláltok: "Bemegyünk a valagúton" sûrûn csinálok szervert remélem megtiszteltek jelenlétetekkel.

derdani
Szerintem lesz folytatás.(Én Hard-on játszottam végig, és még úgy is könnyû volt).<#alien>

2 nap alatt végigvittem (normalon, mert azt hittem nehéz lesz)
Hát nagyon rövid sztem, de volt benne 1-2 jó rész. Még1 neki nem állok az tuti. De egyszer megéri... A végén meglepõdtem kicsit, sztetek lesz 3. rész?

War. War never changes.

robotnyk
ennyibõl nem ugrik be sajnos melyik pálya ez.
Ny Papa
Sziasztok. Valaki segítsen.

Gömbölyû faágak alatta tûz ég,rácsos bejáró, és szellemek jõnek rám.Ennél a résznél vagyok,de mindég lelõnek.hogyan lehet tovább jutni.

Elõre is köszi a segítséget.

Lacee86
Hát tedd azt. :) Amúgy elég gyenge sajnos.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

hali a multiját vki próbálta már? szivesen megnézném milyen !!!!

"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"

fery02
:O

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Alma halott...

Gigabyte EP45T-DS3R; E8500 @4.0 ;Kingmax 2x 2GB DDR3 1600Mhz @1800;Sapphire HD4850 1GB HannSpree HT09 28\" with TV-Tuner;Samsung 2 x 1 Tb,Razer Diamondback; Aerocool Aeroengine II

MR ME
nálam talán ha 1 pálya volt amikor eltünt, engem mondjuk zavart a dolog...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

fery02
Nem tudom, lehet nálam is eltûnt, de nekem nem is tûnt fel, meg azt sem tudom mi az. :D

Lacee86
Igen, az eltûnik magától egy idõ után. Fura, rajtad kívül még nem olvastam senkitõl, h hiányzott volna neki. :) Mondjuk engem se zavart, de mikor eltûnt, nagyon nem is hiányzott.

McW
Eltûnt a film grain effekt az x-edik pályán.<#confused> Engem sokakkal ellentétben nem zavart, sõt szerintem ez adja meg az "atmoszférát". Nem sikerül visszaállítani sehogyse, peccselt a játék, menüben be van kapcsolva, de mégse aktív, minden olyan steril. Valakinek volt hasonló probléma, esetleg ötlet?

Mess with the best, and die like the rest...

fery02
A megszerzendõ "jutalmak"-kal nem lehet kezdeni semmit gondolom? Csak úgy jelképes jutalmak ezek?

Öhhh, az mókás rész! Én is ott akadtam el elõször. Amúgy bírom a játékot, nehéz abbahagyni! :D

Lacee86
Csak ennél a játéknál van ez?

MR ME
impulzusgránát (?) asszem a neve amivel megdobod majd lövöd mint a qrvaisten :)

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Sziasztok. Elakadtam annál a résznél, mikor elõször találkozol a gépfegyveres robottal. Hogy kell õt megölni? mert próbáltam mindent belétárazni, de csak szikrázik és valami védõ burok van körülötte. elõre is köszi.
Szevasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni. Amikor elindítom FEAR 2 játékomat,már a betöltés közben,amikor még csak a reklámok mennek,hogy Warner Brothers,meg Monolith,stb...furcsa búgó hang hallható a háttérben.A játék elkezdésével is folyamatosan marad a hang,játszok,és közben is a játék alatt hallható. Tud errõl valaki valamit,hogy mi okozhatja? Esetleg,hogy lehet megszüntetni???
Elõre is köszi a segítséget!
Lacee86
Nem akartam konkrétan leírni ide, de igen. :)

robotnyk
hívd le a liftet.
MR ME
keress vmi gázcsapot a folyosón és zárd el a gázt

El akadtam a játékba még pedig : be jutok egy folyósora és ott le szakadnak a csövek és égni kezd minden, a folyosó végén ajtó nem nyílik vissza nem lehet menni mert meg égek mit kel csinálni?

Asus P5KPL,Intel E5200,2x1Gb RAM,Nvidia 8800GT,Maxtor 40 IDE +250 SATA2,Pioneer 111D

MR ME
DIE verzió nem kér serialt

Lacee86
Hát nemtom az mihez van, de ahhoz a tört verzióhoz, amirõl én tudok, nem is kell serial.

Bokafix2
Én találtam rendes serial kódot is, nem egészen 2 perc alatt. De ide nem írhatom be, mert nem warez topik.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

fery02
Amikor az elsõ indításnál beállíthatjuk a fényerõt, akkor mutat mellette egy ábrát, ami segít beállítani az optimális fényerõt a játékhoz. Mivel én sokszor állítgatom a monitor fényerejét, így ugye már nem az optimális fényerõ mellett játszok. Ha utólag akarom a játék beállításaiban módosítani a fényerõt, akkor ott már nincs segítségnek az az ábra. Kicsit hülyének látszó kérdés következik, de:
A fényerõsség állítása közben, nézve a hátteret (amin nálam pl látszik egy szökõkút egy csarnok féleségben), van olyan pont, ami segíthet ebben? Akit ez a dolog szintén érdekel és már netán utána is nézett, bekarikázhatná nekem azt a pontot, ahol szerinte pl akkor a megfelelõ a fényerõsség, ha "pont látszik ez a kis fehér, vagy bármilyen más színû rész".

mert van az hogy leszedtem a fear 2 hoz a hun reg rakattitok 2 szer és kirja hogy nics meg a fajl
te ott mer korûl néztem de ilyen key generator ven az
meg nem jó
Bokafix2
Google.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

sziasztok a segitsegeteket akarom kerni kellene a fear 2 hoz serial kod tudnatok mondani egyet v honnan tudom leszednimert negyon akarnek vele jatszani köszike
Lacee86
Sztem ezt be lehetne írni FAQ-ba. (Ja, már ha lenne. :) )

MR ME
még mindig nyomogatni az alt-ot és amikora fegyver a pofájához ér akkor nyomogatni a bal egérgombot is és fejbelõni

Vaneket hogy kell megõlni?
MR ME
igen

Hi!
Hát nem volt vmi hosszú.Almának gyereke van Beckettõl?Vagy a végén mit akart jelenteni a kéz rátétel a hasra?
koschwarz
az elsõ részt és a kiegeket extrém hardon simán végig lehetett nyomni ezzel az idõlassítás "csíttel".

"you will be a god among men."

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

poppe
kocka 2 c. film címe :)

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Metalmilitiakid
látszik hogy nem poénból hiperkocka a neved :D

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

2 db Ati 4870X2-vel is szépen fut. <#vigyor1>

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

Na azért az 5. és a 6. interval eléggé húzos hard-on! A grafika sztem nagyon szép lett és örülök neki hogy a Geforce 7***-es kártyán is szépen fut!

Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD

Hali
Skacok ez a játék eddig próbálva nehézen is túl könnyû, pedig szerintem azért nem vagyok profi, mondjuk kezdõ sem :)
Egyébként grafikailag nem olyan nagy durranás a régivel összehasonlítva, egy-két plussz fícsör, talán picit jobb textúra, azt jónapot.
De azért végigviszem <#mf1>

Intel Core 2 Duo E8400, Gigabyte Radeon HD 4850, Gigabyte GA-EP35-DS3L, GeIL 4 x 1 GB Ultra Dual Channel Kit, 800 MHz DDR2

Hali! Már vettem a CD-re,de nincs benne magyar felirattal. Nem értem.
snowkid16
Sajátgép > Tulajdonságok > Hardver > Eszközkezelõ > Hang-video és játékvezérlõk az Unimodem váltakozó irányú-t kell letiltani:
Tiltás:
Jobb egérgomb és eszköz letiltása.
Nálam ez segített, még a CoD5-nél is ez segített :D<#idiota>
cucumber87 én lány vagyok és sikerült elsõre lenyomni. Nem engedi, hogy megnyomd, és kinyírja?

offkorzreg
hangproblémára van már valami megoldás?

Viszont a Tábornokot nem tudom lenyomni:S nem megy a közelharc, talán bugos lehet? valami ötlet?