FIFA 08
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
' KÉRÉSEM LENE HOZÁTOK PC-re KÉNE NEKEM FIFA 08 REGISZTRÁCIOS KÓD!!! KÖSZI ELÖRE IS
valaki tudja hogy hogyan lehet a fifa 08-ba extrém cseleket csinálni????????
Akinekvan kedve 1 jót jáccani bajnokságban részt venni annak itt a helye:
http://bajnoksagom08.mlap.hu/
Snowbourn LEoH: Aralath-36 Champion
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
PC-n is megnéztem 7900GTX-en fullon. Az X360 simán szebb. Szebb, konzolosabb grafika. Meglehet nézni egy Bravián, beszarás a graf. Nem PC-s grafika, amitõl hányni lehet.
Az SZDSZ egy náci párt.
Hát ezzel azért tudnék vitatkozni. Mostanában gyakorlatilag csak pár játék kapcsán merült fel hogy túl magas a gépigénye, de pl majdnem az összes UT3 motoros játékról kiderült hogy jól optimalizált, egy középkategóriás gépen kényelmesen elfut. Nekem 8600gt, E4400, 1gb RAM (Vistával), egyik se egy veszélyes befektetés, de stabil 40 fps-t hoz Bioshockban high grafikán, UT-ben, COD4-ben Timeshiftben, Jerichoban, Lost Planetben szintúgy. Játszottam XBOX360-on GOW-al, FIFA-val, NFS-sel, megnéztem a Battle for middle Earth-ot is . Az utóbbi elég no comment kategória, nem tudom kinek jutott eszébe, de gratulálok hozzá. A joypaddal nagyon jól lehet FPS-t irányítani, csak lehetõleg ne kelljen fel-le nézegetni, és magától ráugorjon a célre a crosshair (vagy mondjuk másfél méteres a célkereszt), de amúgy ugyanolyan mint az egér-keyboard 😊. Az ATI-NVIDIA versenyt elnézve én olyan 1-2 évet adok az XBOX-nak, amíg egyáltalán tartani tudja a lépést a PC-vel, de nemsokára ugyanolyan gáz lesz, mint annó a "péeskettes" grafika, az se volt sokáig nagy elõny egy játéknak. Egyáltalán nem tartom most sz*rnak az XBOX360-at, a grafikáját és úgy általában játékokat, de a "El lehet képzelni, hogy egy Xbox 360-t teljesen kihasználó FIFA hogyan futna egy átlagos PC-n."-mondat tényleg elég nonszensz. Egyszerûen arról van szó, hogy a sok fociimádó vegyen magának egy BOX-ot ha fifázni akar, valahogy rájuk kell sózni, ha szép szóval nem megy.
mert nem tudod milyen bill+tablettel játszani
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Én nem ítélnék az öcsém alapján meg egy játékot.
Bár nekem nincsen öcsém, de szerintem ez a vélemény az öccs személyiségétõl független.
Úgyhogy legalább egyszer próbáld ki.
Tudom a PES pártiak meg azzal jönnek, h. a PES úgyis jobb lesz.
Csak abban nincs magyar kommentár. Na mind1 végülis a t edöntésed. Nekem 8.
\"Aki integet az búcsúzkodik, aki fut az sportol. Az utas az, aki vár a megállóban\" (buszsofőrmottó)
Amugy van, amit sokkal jobb analoggal iranyitani, de tobbsegeben a billentyuzet+eger kombo a nyero :-D 😮FF
Amugy a 08 tenyleg egy szar, bar en nem jatszom vele, eleg az, amit ocsem jatszasabol latok...
Mafia 2 fan oldalam: http://mafia2hq.extra.hu
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Mike: egy 3200+ a haramdát sem éri meg a kiírt árnak, egy 7600GT a felét sem, a RAM szintén a felét sem.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
kristof , nem akarok flameolni de 4600+ 2gram 8600gts -re mondom hogy szarabb a pc-s .. ha te gyengebb masinan jatszottad es megis szebb volt nalad, akkor nem nezted meg a x360-os verziot egyaltalan 😉 360-on csak egy gond volt , ami programozasi hiba volt , es egy egyszeu beavatkozassal megszuntetheto volt (cache -tol szaggatott, de ha torolted (amolyan konzolosan) a cachet, meg az a kis szaggatas sem volt )
//ON
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
ON: fifa08 pc = tragédia,szánalmas
körülbelül ez a játék 70-75% ot érdemelne. most már tényleg nem hiszem el,h van olyan ember még aki szerint ez jobb a PESnél.
Fifa is hasonlo, aki nagyon megszalott gyengebb gepen PC-n is elszuttyog vele , de nem hasonlitahato a konzolos valtozathoz.
nálam a számok ilyenek: 3200+ (40k), 7600GT (50k), 2gb ram (40k)
nem egy értékörzõ befektetés, az már tuti 😊)))
Kakky az irányítás, kapásból elveszik a labdámat...gép ellen. 07-hez valóban vagy változás...annyira hogy tépem hajam.
Valaki említette hogy a 07-nél akadozik a game régebbi gépeken, megerõsítem, valóban gyorsabb lett a 08, akadozásmentes.
Na most asszem kipróbálom elõször ezta PES-t...mikor is jön? 😄
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Itthon, a pc-n ahhoz képest egy fos, tény és való.
MSI K8N Neo4Plat. / AMD A64 x2 3800+@4600+ / 2*1GB CorsairCMX1024-4000 / Leadtek GF7800GTX / BenQ DW1650 / Audigy2 / FSP BlueStorm 400W / Chieftec BA-02B-B-SL + XBOX360
UI: Még a játékmenetet nem volt idõm megismerni, de hatalmas változást nem jósolok neki. Az újítások sem ütnek annyira, hisz a konkurens játékban szintén megtalálható lesz.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Amúgy aki írta hogy pes-ben a pro módban a cókát követi a kamera fifában meg nem...Hehe ez pont nem éppen hiba mert menüben állítod a fifában hogy téged vagy a lasztt kövesse..😊
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
másrészrõl szvsz aaz EA szarik az ilyen kis nyikhajok véleményére
tán a PES-t megvetted? és a FIFA07-et? mert csak akkor ugass ha nem warezoló vérpisti vagy
senkit nem kell terehelni kettönk kis ügyével
hozzá kell tenni, hogy a Fifa konzolon nagyon jó lett csak PC-n ilyen szar......
A szar grafikát semmi nem indokolja. Akinél szarul futna, az majd lejjebb veszi. Valljuk be õszintén, szartak megcsinálni rendesen.
#29: lol? (2) Te megvetted, vagy miért véded így ezt a fostalicskát? Egyébként nyugodtan vegye meg akárki, nem én fogok vele szívni, nem is más, csakis az, aki megveszi. Aki ezt a szart megveszi, meg is érdemli.
szerinted is be kell börtönözni aki ilyet csinál/vesz
vagy minimum eltörni a kezét
"Azoknak, akik ilyen játékot adnak ma ki, a kezét-lábát eltörném legszívesebben. Komolyan mondom, hogy törvényben büntetni kéne azt, aki ilyet kiad, meg azt is aki megveszi."
PS4 ID: Vordengo