249
-
#89 garázs menü hamarosan kész :) -
Gibor #88 én ismerem énisezt szoktam nézegetni... ITT egy másik ami még jó különben :P na mind1 :D Amugy az RX-7em nagyon készülődik szal nemsokára adok képet... most még csak azért nem adok mert nincsenek a hibák kijavítva meg nincs mindenhol beigazítva és eddigi észrevételeim szerint csak leugatnának egy páran hogy ilyen modellel mit akarok... -
#87 Sok sikert és kitartást az ötletetekhez. Itt egy oldal hátha segít valamit: http://www.the-blueprints.com/index.php?blueprints/cars/
innen elég sok jófajta blueprintet le lehet szedni. -
#86 Az átfogó desing (dióhéjban) gearhead garage-l szerelünk és Street Rodosan/SL-sen versenyzünk :P -
lavell #85 Tetszik az ötlet, lehet, hogy én is tudok segiteni egy-két modellel és még ki tudja mivel
Amugy van már egy minimál design róla(csak szerelős v versenyzés is lesz)? -
Gibor #84 nkellene blueprint és nincs gond... bár mostmár sok autó kivánság van de megpróbálunk minél többet teljesíteni... na meg leszünk olyan szemetek hogy az autókat ugy csináljuk hogy ne lehessen alkotni hozzá autót.. de viszont folyamatos packeket csinálunk ami autókat tartalmaz :D legalábbis az én ellátásom szerint. -
#83 lemodellezhetnétek a D corsát, esetleg modellnek használhatjátok az enyémet :D -
Gibor #82 kitudja.... még az autólista nincs eldöntve van egykét autó amit tervezünk azt kész... amugy az oldalunk 1-2 nap mulva kész és ott folyamatos szavazások lesznek az autólistáról... -
#81 esetleg 1,4-es corsa D hanggal meg tudlak benneteket dobni, de nem hinném, hogy a tervben lévő kocsikhoz nagy segítség lenne :D -
Gibor #80 gonodltam... :) ismerlek :) na mind1 csak azért kérdeztem mert nem szeretnénk nem saját modelleket betenni... -
#79 őőő nem mondhatnám:) -
Gibor #78 lol és saját modellek? -
#77 egy-két modell-t majd én is be tudok dobni a közösbe:) -
#76 Nem tudom ki milyen barátságban van a http://ilab.hu/jf -l de megjegyzem hogy mivel "túl kicsi esélyű" a projectünk elképzelhető hogy törlik http://ilab.hu/jf/gp.php?id=ba6cca15aca6a48 .
Namármost hadd ne mondjam el a véleményem az oldal modorával kapcsolatban.
Elhiszem hogy nem akarnak sok kis szart, hogy beregeljenek, de most nem felvágás képpen nekem a rendes állásom is játékfejlesztés. Nekem mellette ez a kisebb project a szórakozásom, meg a szenvedélyem az autószerelés felé. Milyen jogon döntik el már az első napon hogy egy projectből lesz-e valami vagy nem. Nincs programozónk? Van. Nincs grafikusunk? VAN. Azt gondolják hogy mi is csak egy "hirtelen fellángoló csapat vagyunk"? Most hadd ne mondjam hogy 3,5 modding után kezdtem bele a játékfejlesztésbe, és ismerőseim is már több mint 2 éve űzik a moddingot. Közel 35 fős klubb az SLModders és ezek után nem fejleszthetünk játékot?. Ez olyan mintha 3 és fél évig vezetsz egy kamiont és utána nem engednének beülni az ifádba...
Bocsánat csak ezt így szerényen szerettem volna közölni a projectet ért 'orrukat fenn hordó' játékfejlesztőknek...
Szánalmas világ ez hogy a fene vinné el. Inkább elkészítem a menü háttérvideókat. Mért, mert játékot fejlesztek b*ssz* m*g ! -
#75 viszont ezt a sok negatív hsz-t nem értem.hogy:úgy se lesz belőle semmi,meg- 14-18 között(te is voltál ennyi sztem)
miért zavar titeket hogyha vki ezzel tölti az idejét?nem a ti időtöket használja el.És ha nem is lesz kész,de ha már 1-2 ember tud vmit tanulni belőle,ha mást nem tapasztalatot szerez,azt pedig a késöbbiekben kamatoztatni tudja,akkor már megérte.(akinek nem inge ne vegye magára) -
Gibor #74 ohh az nehéz lenne de megoédjuk... ha mondjuk sor4 es hang kell megtom eldani a sor6-ostis meg aV6-ostis :) a nagyonbbakra lennék kiváncsi... bár van amerikai ismerősöm kinek régiV8-a van... -
#73 az autók hangjára figyeljetek, lehetőleg használjatok eredeti hangfelvételeket az adott típusról! -
Gibor #72 kösz meglesz... a garázs készülőben és tudtommal a főmenü meg az alapok nemsokára készen vannak... utánba jühet az oroszlánrész... :) mármint mikor az autóval is kell foglalkozni :) de azse lesz olyan nehéz mivel nem olyan bonyolult lesz. -
#71 sok sikert hozzá skacok:) -
#70 Kedves ember lehetett aki ilyen modellel ajándékozhatott meg titeket :D -
#69 Minden elismerésem nektek. Remélem ez a Mustang benne lesz a játékban -
#68 Újabb képek, ez még minidg a főmenübe lévő garázs imitáló scene, kicsit felturbózva, egyéb modellekkel. A Mustangot ismerőstől kaptuk :):
-
#67 Tegnap este még bohóckodtam kicsit ezzel a low-poly modellel :P
Nem, mondom azt hogy játékon belül is ilyen lesz, mivel nem tudom hogy a programozónk mennyire fogja megküldeni a dolgot :P de igen tehetségesnek tartom :) -
Gibor #66 lesz... bmw-t tervezek M3 e46 pl... régi de tetszik... -
#65 nem ártana valami hétköznapi autót is beledobni (opelek, peugeot, bmw, merci) -
Gibor #64 lemodellezed? :D:D figy... a kész játékban olyan 10 15 autó lesz elképzelésim szerint... -.- -
#63 Subaru? -
Gibor #62 Természetesen amit én megfogok csinálni..
most eredeti nevekkel
Mazda RX-7
Toyota Sprinter Trueno
Dodge Challanger Concept
Eddig ez biztos... annyit mondok hogy nemsokára megnyilik a weboldalunk ot folyamatos szavazások leszenk hogy mien autók legyenek... -
#61 hát gyerekek nagyon remélem össze tudjátok hozni! ha végül használható lessz én még párezer ft-ot is adnék érte -
#60 tudsz adni egy listát hogy mire számítsak vagy mindenféle lesz benne?de trabinak nagyon örülnék -
Gibor #59 természetesen ingyenes :) mellete trabi lehetséges bár amenyi kérés van már meg minden... sok autó lesz :) csak majd győzük modellezni őket :) -
#58 helo néztem a képeket marha jó én már alig várom hogy jöjjön a demo. ingyenes lesz a full? trabant lesz benne de most komolyan kérdeztem?kár hogy nem tudok programozni modelleket csinálni. -
#57 A főmenüben valszeg egy random scene fog kerülni, ahol épp a legutoljára modosított autó lesz:
Azon vagyunk, hogy a motor iga legalább a renderelt kép 75%-t adja vissza, játszhatú FPS- mellett :) -
Gibor #56 és mellete arról se feledkezzünk meg hogy elkezdtük a modelleket gyártani... én legalábbis igen.. készülőben van egy Mazda RX-7 meg egy garázs... mellete a weboldalunk is készülődik. -
#55 Elkészült a logó, nemsokára a bennrban is látjátok :) -
#54 Bírom ezt a "tipikusan magyar" mentalitást, ülünk a nagy semmiben, deha véletlenül valaki megppróbálé valamit is csinálni, azonnak le kell fikázni, h te idióta, hogyis sikerülhetne...
Valahol el kell kezdeni, ember!
És ígynézve a dolgot, lehet öcsém 16 éves, de minden bizonnyal több esze van, mint azoknak akik csak fikázódni tudnak, mert attól menők, h be tudnak szólni másoknak.
Persze, mikor egy dolgot elkez valaki, biztos nem lesz GT5 szintű grafikája, fizikája, és annyi egyedi 5lete, de ha ezzel lefoglalja magát, már megéri...
Yolett a driftes kép!! -
Gibor #53 Szép reggeleket... tegnap este meg ma reggel kicsit fejlődtem.
Nézzétek meg...
-
Gibor #52 jaja másszóval Hachiroku vagyis AE86 de egyszerüen csak Trueno :D -
#51 faya, amugy ez mi? corolla ??? -
Gibor #50 Csináltam egy ujjab változatot.. még mindig nem a legtökéletesebb mivel kikel tapasztalnom hogy a grafikus engine mit hogyanis néz, szóval holnapra tudok olyan renderelést mutatni ami teljesen tökéletes.
Addigis mai nap végére: