Motörhead Garage
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De amíg készûl addig biztos, hogy angol lesz, aztán gondolom kigyûjtjük a feliratokat egy txt fájlba és onnantól akármilyen nyelvû lehet.
Ami a régi GHG-s
És a klasszikus SL-s:
Keveréke :Ð :
1-2 gomb ikon még hiányzik de mehet már játékba 😊
Továbbá kipróbáltam a saját garázsmodellem Ogréba exportálni:

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Csak annyit szeretnék mondani, hogy SOK SIKERT!!!
#6-hoz meg csak annyit hogy valahonnan engem is felvettek hogy én tudok-e F1 challenge-hez festést csinálni. Az életben nem csináltam még festést, de a gyerek rávett hogy próbáljam meg. Azóta 2 munkám gphungary.hu-n is kint volt. 😄D
na, de lényeg az hogy már valahol olvastam errõl a projectrõl, de most itt a topikban figyelemmel kísérem!
és egy ötletet még írok, bár ez csak saját gondolat: a mai Magyarországon elterjedt utcai autók is szerepelhetnének benne. 😄D
Hajrá Magyarország!
innen elég sok jófajta blueprintet le lehet szedni.
Games in Collection: 680 (http://www.gamespot.com/users/Soulflier/)
Amugy van már egy minimál design róla(csak szerelõs v versenyzés is lesz)?
Namármost hadd ne mondjam el a véleményem az oldal modorával kapcsolatban.
Elhiszem hogy nem akarnak sok kis szart, hogy beregeljenek, de most nem felvágás képpen nekem a rendes állásom is játékfejlesztés. Nekem mellette ez a kisebb project a szórakozásom, meg a szenvedélyem az autószerelés felé. Milyen jogon döntik el már az elsõ napon hogy egy projectbõl lesz-e valami vagy nem. Nincs programozónk? Van. Nincs grafikusunk? VAN. Azt gondolják hogy mi is csak egy "hirtelen fellángoló csapat vagyunk"? Most hadd ne mondjam hogy 3,5 modding után kezdtem bele a játékfejlesztésbe, és ismerõseim is már több mint 2 éve ûzik a moddingot. Közel 35 fõs klubb az SLModders és ezek után nem fejleszthetünk játékot?. Ez olyan mintha 3 és fél évig vezetsz egy kamiont és utána nem engednének beülni az ifádba...
Bocsánat csak ezt így szerényen szerettem volna közölni a projectet ért 'orrukat fenn hordó' játékfejlesztõknek...
Szánalmas világ ez hogy a fene vinné el. Inkább elkészítem a menü háttérvideókat. Mért, mert játékot fejlesztek b*ssz* m*g ! <#idiota>#idiota>
miért zavar titeket hogyha vki ezzel tölti az idejét?nem a ti idõtöket használja el.És ha nem is lesz kész,de ha már 1-2 ember tud vmit tanulni belõle,ha mást nem tapasztalatot szerez,azt pedig a késöbbiekben kamatoztatni tudja,akkor már megérte.(akinek nem inge ne vegye magára)
Wenson - The No.1 Source for Cross Racing Championship - http://wenson.atw.hu
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Nem, mondom azt hogy játékon belül is ilyen lesz, mivel nem tudom hogy a programozónk mennyire fogja megküldeni a dolgot 😛 de igen tehetségesnek tartom 😊
most eredeti nevekkel
Mazda RX-7
Toyota Sprinter Trueno
Dodge Challanger Concept
Eddig ez biztos... annyit mondok hogy nemsokára megnyilik a weboldalunk ot folyamatos szavazások leszenk hogy mien autók legyenek...
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Azon vagyunk, hogy a motor iga legalább a renderelt kép 75%-t adja vissza, játszhatú FPS- mellett 😊
Valahol el kell kezdeni, ember!
És ígynézve a dolgot, lehet öcsém 16 éves, de minden bizonnyal több esze van, mint azoknak akik csak fikázódni tudnak, mert attól menõk, h be tudnak szólni másoknak.
Persze, mikor egy dolgot elkez valaki, biztos nem lesz GT5 szintû grafikája, fizikája, és annyi egyedi 5lete, de ha ezzel lefoglalja magát, már megéri...
Yolett a driftes kép!! <#eljen>#eljen><#eplus2>#eplus2>
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Nézzétek meg...
Addigis mai nap végére: