249
-
#129 ezt nem tudni
#95 itt láthatsz képeket bár nem biztos h ez a game az de hasonló lesz ez is szal ^^ -
#128 lol ! kiskorodban fejedre ejtettek? -
DeenQa #127 tonképp ez milyen játék? -
#126 itt a teljes oldal, mert nem engedi linkelni, az előző kettőt törölheted ! -
#125 bocs ezt akartam ! -
#124 mikor leszs már kész -
#123 c++ programozási könyv ......hátha segít mi a te feladatod? többen csináljátok? -
Gibor #122 nem én írom de amugy c++ -
#121 milyen programnyelven írod egyébként? -
#120 örülök, ha tudok segíteni -
Gibor #119 okés köszi... szépen... lehet hogy alapvető dolgokkal tudnál segíteni mert szoktam egyedi dolgokat csinálni hogy teszteljem mit tud az engine... csak néha nem jön össze... -
#118 szervusz kolléga. átbuszoztam meglátogatni mit ügyködsz mostanában...
azt kell mondjam nagyon ügyi vagy !! SL-e éltem le fél életemet, és még ma is le-leülök barkácsolni. én is most tanulok programozni főiskolai szinten, de hát még csak az "kelj fel és járj"-nál járok
ha valamiben tudok segíteni szólj !! -
Gibor #117 ezzel vlahogy énis így vagyok... bár tanulgatom tanulgatom a programozást de még olyasmire ami használható lenneolyasmi dolog mség nem sikerált... -
#116 ja ,mert minden játékot 1 ember készít. lol. hihetetlen,h életképes vagy. de komolyan. -
Gibor #115 gondoltam.. ismerem azt a alk.. fejedet :D
De most uj híreim vannak... hogy programozónk készítet nekünk gey alapot ahonnan mostmár a játék fog fejlődni... most még csak egy garázsban egy modelt tudunk megjeleníteni de ez nem gond... legaláb van már vlami.. képek nemsokára. -
#114 tudom,csak poénkodtam -
#113 Egyenlőre a szórakoztatás a cél, nekünk készítőknek és a leendő játékosainknak is :P -
Gibor #112 ááááá... Invictus közbe szólna, stb... -
#111 kiadhatnátok sl3 néven :P -
Gibor #110 A programozónk ajánlot egy fizikai engine-t ami szerinte jó de én mindig letesztelek mindent mert lehet találunk jobbat. eztis megnézem. -
#109 full riszpekt nektek
hajrá:D! -
#108 ITT találtam valami ingyenes fizikai engine-t, hátha kell nektek. Kipróbáltam, de sztem nem túl jó. -
#107 [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1192777596&no=1]#1[/URL]
Mondjuk elsőre 1 az 1ben GHG koppintásnak indult, onnan fogjuk tovább fejleszteni.
Hogy mért GHG koppintás?
Mert mire lemásoljuk ugyan azt a program szisztémát bele tanulunk annyira a dolgokba, hogy egy jó kis street racinget belevigyünk.
Ugye GHG-ban legtöbben azt hiányolták, hogy nem lehet menni a járművel. Mi szeretnénk ha lehetne menni. Nem akarom átvinni idióta NFS hatásvadász hajhász játékba az egészet, csak egy olyat akarunk amivel dutánonként jól elvannak az autó mániások :). Nem kiadásra lesz nem űber megabrutál grafikával. Egyszerű freeware lesz. -
#106 az egész játékra mondtam, nem a menüre! de most komolyan! mit terveztek ebben ami túlszárnyalja a ghg-t? -
#105 hát ha GHG menüt tudsz moddolni akkor grat :D
stand-alone game lesz, nem mod, nem add-on, nem patch, nem upgrade -
#104 egyáltalán valamiben fog különbözni a ghg-tól? nekem egyre inkább egy modnak néz ki! -
#103 Jól néz ki a menü :) -
#102 Nemhiaba nem kedveltek tanarok,mert megmondtam velemenyem,de le is valtottunk 1 tanart peticioval,ami az iskola tortenete alatt meg senkivel se esett meg ,de velunk igen.... lolll :) :D :P
-
#101 Ombika/JackAss mindig ilyen :D
Színesíti és szókimondósítja a fórumot :D -
#100 temegneszójjábe! :D -
#99 értem, így király -
#98 Jó persze mindeki azt mondaná, hogy magyar játékot magyar nyelven :D
De amíg készűl addig biztos, hogy angol lesz, aztán gondolom kigyűjtjük a feliratokat egy txt fájlba és onnantól akármilyen nyelvű lehet. -
#97 Nem francia nyelven fog megjelenni csak......... -
tetszik!
lesz választható magyar nyelv? -
#95 Asszem vagy 5 napi készítés után elkészült a garázs menü alapszinten :P
Ami a régi GHG-s
És a klasszikus SL-s:
Keveréke :Ð :
1-2 gomb ikon még hiányzik de mehet már játékba :)
Továbbá kipróbáltam a saját garázsmodellem Ogréba exportálni:
-
Gibor #94 kösz kitartás az megvan... főle jó mert már a csapat régóta ismeri egymást. :D -
sok sikert és kitartást a projecthez -
Gibor #92 hát mihelyst kész a weboldal... na foglalkoznom is kellne vele... utána van olyan trevem hogy minden márkából lesz egyenlőre 1autó... és ezt egy röpke szavazásal fogjuk eldönteni. -
#91 Most találtam ezt a topikot.
Csak annyit szeretnék mondani, hogy SOK SIKERT!!!
#6-hoz meg csak annyit hogy valahonnan engem is felvettek hogy én tudok-e F1 challenge-hez festést csinálni. Az életben nem csináltam még festést, de a gyerek rávett hogy próbáljam meg. Azóta 2 munkám gphungary.hu-n is kint volt. :DD
na, de lényeg az hogy már valahol olvastam erről a projectről, de most itt a topikban figyelemmel kísérem!
és egy ötletet még írok, bár ez csak saját gondolat: a mai Magyarországon elterjedt utcai autók is szerepelhetnének benne. :DD -