Motörhead Garage

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kemszi2
oksa thx 😉
Misi az ezredes
de csak PS-ben ikszdé

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Misi az ezredes
ha kell segítek!

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Misi az ezredes
Oh értem bocs csak nem tudtam XD amúgy nem úgy akartam kérdezni mint aki fel van háborodva! vagy ilyesmi mert jó game lesz szal 😄

"mert? mire fel?" szóval én nyitottam a topicot és a másodszámu vezetõ vagyok a csapatban csak azért... mellete a házi gazdai jog annyi hogy itt a topicba a hülyeséget törölni tudom meg a bannert tudom alakítgatni... kb ennyi...

@kemszi: csak a tekedvedért csinálunk egy "for Kemszi edition"-t remélem örülni fogsz érte...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

kemszi2
nekem van....iinnni lehet majd a játékban? XD
Misi az ezredes
mert? mire fel? (amúgy az mi?<#zavart1>

Örömmel látom hogy nem egy embert érdekel a project... és öröm hírként köölhetem hogy nemsokára ingame képek... ami már elvileg sokmindent fog tartalmazni... Amugy kérvényeztem a házi gazda jogot ha snkinek nincs semmi ellenvetése 😄

Csabesz6
jaj.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

köszi
Misi az ezredes
Hát nem is tudom! én is tudok segíteni mert sokat foglalkozok a PS-el!szal ha kell szólj segítek!

ALIENwoods
Dzoli93,

A Motorhead önálló független játéknak készül. Garázs project mely annyit jelent hogy hobbi ként készítjük, nem hivatalosan. Jelenleg 8% van kész a programból, tehát letölteni nem lehet.

Amennyiben játszható állapotba kerül a program (tehát olyan 50-75-80% körül) akkor már elképzelhetõ hogy lesz letölhetõ DEMO változata.

A Gearhead Garage-t egy röpke regisztráció után letöltheted az alábbi oldalról: http://slmtest.ingyen.org/download.php?view.12

Az esetlegesen GHG futtatásából felmerülõ proglémákkal az alábbi topikba rj: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1028558189

Köszi 😊

google és gearhead garage heaven

Akko a Gearhead Garagét honnan lehet?lécci adjatokmár 1 linket mert letöltöttem és nem jön le vagx nem indul el vagy meg akadt.köszi
Ombika
Xbox360-rol!!!! Ilyen kerdest feltenni,whaaaa <#banplz><#lama>

Ezt a játékot honnan lehet letölteni?(ha megjelent)
Tomsteel
grafikai részben lehet tudnék segíteni, photosopban aktívan tevékenykedek, régen modelleztem 3ds max-ban, de azt inkább nem ajánlom, mert félek csúnyám beégnék <#vigyor4>

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Szóval még sehonnan... egyenlõre fejlesztjük... nemtok még pontos dátumot mondani mikor lesz demo... de igyekezünk minél elöbb karácsonyra jó lenne de nem mondok semmitse biztosra...

kemszi2
olvasásról -.-
Colton
honnan lehet ezta játékot letölteniû?

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

Misi az ezredes
ezt nem tudni
#95 itt láthatsz képeket bár nem biztos h ez a game az de hasonló lesz ez is szal ^^

Misi az ezredes
lol ! kiskorodban fejedre ejtettek?

tonképp ez milyen játék?

Tomsteel

Misi az ezredes
mikor leszs már kész <#gonosz3>

Tomsteel
c++ programozási könyv ......hátha segít<#buck> mi a te feladatod? többen csináljátok?

nem én írom de amugy c++

Tomsteel
milyen programnyelven írod egyébként?

Tomsteel
örülök, ha tudok segíteni

okés köszi... szépen... lehet hogy alapvetõ dolgokkal tudnál segíteni mert szoktam egyedi dolgokat csinálni hogy teszteljem mit tud az engine... csak néha nem jön össze...

Tomsteel
szervusz kolléga. átbuszoztam meglátogatni mit ügyködsz mostanában...
azt kell mondjam nagyon ügyi vagy !! SL-e éltem le fél életemet, és még ma is le-leülök barkácsolni. én is most tanulok programozni fõiskolai szinten, de hát még csak az "kelj fel és járj"-nál járok<#vigyor4>
ha valamiben tudok segíteni szólj !!

ezzel vlahogy énis így vagyok... bár tanulgatom tanulgatom a programozást de még olyasmire ami használható lenneolyasmi dolog mség nem sikerált...

reaper4
ja ,mert minden játékot 1 ember készít. lol. hihetetlen,h életképes vagy. de komolyan.<#lama>

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

gondoltam.. ismerem azt a alk.. fejedet 😄
De most uj híreim vannak... hogy programozónk készítet nekünk gey alapot ahonnan mostmár a játék fog fejlõdni... most még csak egy garázsban egy modelt tudunk megjeleníteni de ez nem gond... legaláb van már vlami.. képek nemsokára.

kemszi2
tudom,csak poénkodtam
ALIENwoods
Egyenlõre a szórakoztatás a cél, nekünk készítõknek és a leendõ játékosainknak is 😛

ááááá... Invictus közbe szólna, stb...

kemszi2
kiadhatnátok sl3 néven 😛
A programozónk ajánlot egy fizikai engine-t ami szerinte jó de én mindig letesztelek mindent mert lehet találunk jobbat. eztis megnézem.

Csabesz6
<#eljen>full riszpekt nektek
hajrá😄!

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Zsolti9014
ITT találtam valami ingyenes fizikai engine-t, hátha kell nektek. Kipróbáltam, de sztem nem túl jó.

Hajrá Magyarország!

ALIENwoods

Mondjuk elsõre 1 az 1ben GHG koppintásnak indult, onnan fogjuk tovább fejleszteni.
Hogy mért GHG koppintás?
Mert mire lemásoljuk ugyan azt a program szisztémát bele tanulunk annyira a dolgokba, hogy egy jó kis street racinget belevigyünk.
Ugye GHG-ban legtöbben azt hiányolták, hogy nem lehet menni a jármûvel. Mi szeretnénk ha lehetne menni. Nem akarom átvinni idióta NFS hatásvadász hajhász játékba az egészet, csak egy olyat akarunk amivel dutánonként jól elvannak az autó mániások 😊. Nem kiadásra lesz nem ûber megabrutál grafikával. Egyszerû freeware lesz.

w77d
az egész játékra mondtam, nem a menüre! de most komolyan! mit terveztek ebben ami túlszárnyalja a ghg-t?

ALIENwoods
hát ha GHG menüt tudsz moddolni akkor grat 😄

stand-alone game lesz, nem mod, nem add-on, nem patch, nem upgrade

w77d
egyáltalán valamiben fog különbözni a ghg-tól? nekem egyre inkább egy modnak néz ki!

Smicy2
Jól néz ki a menü 😊

Charade GTti

Ombika
Nemhiaba nem kedveltek tanarok,mert megmondtam velemenyem,de le is valtottunk 1 tanart peticioval,ami az iskola tortenete alatt meg senkivel se esett meg ,de velunk igen.... lolll 😊 😄 😛

<#worship><#taps><#lama><#fogmosas>

ALIENwoods
Ombika/JackAss mindig ilyen 😄
Színesíti és szókimondósítja a fórumot 😄

Zsolti9014
temegneszójjábe! 😄

Hajrá Magyarország!