Motörhead Garage
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
az Európában Vitara néven fut...
értem egyébként, hogy a pikes peak-es brutál Escudora gépre gondolsz <#eljen>#eljen>
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
mondjuk aki olyat ír, hogy "suzuki gti"....ott azért már lóg a lóláb rendesen.
Én Suzukinak az összes(kivétel nélkül, mostmár a Splash-t is beleértve) modelljét teszteltem már, így errõl a márkáról reprezentatív véleményt tudok formálni. Én nem akarom egekbe magasztalni ezt a márkát, csak nem szeretném, ha ilyen "hozzászólásokat" látnék olyan emberektõl akinek az 1.0-s GL '98-as swift lassúnak és/vagy puritánnak bizonyult, ezért szar a Suzuki.
Részemrõl itt ért véget a téma !
Hallgatlak, hogy milyen ismeretekkel rendelkezel...még jó, hogy "vélekedek" hiszen levegõbe beszélsz... kíváncsi vagyok, hogy miért nem nevezed márkának a suzukit és az opelt...
remélem a márka és tipus közötti különbségeket nem kell elmagyaráznom !
Aláirásod ........ <#taps>#taps>
REszemrol ez a tema kimeritve!! 😊
Alairasod ........ <#taps>#taps>
baromira érdekel !
ilyenekre szokták rájukhagyni... értelmes dolgot nem tudnék rá reagálni
(suzuki alatt nem a swiftre kell gondolni..)
és mégegyszer hajrá😄
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
.::INVICTUS::.
De ha gondoljátok szólok a jézuskának hogy segítsen be és csinálja meg a játékot karácsonyra! Úgyhalottam jó c++-ból <#nemtudom>#nemtudom><#circling>#circling><#vigyor>#vigyor>
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...