249
-
#209 Holnap már jövőhét van ^^ -
#208 hogyaza jó ****** ***** **** ******* ****** :P -
#207 nincs hír, nem csináljuk, lehet anyázni :D -
#206 :DDDDDDDdd -
#205 http://index.hu/gazdasag/magyar/foro080529/
Tessék -.-" -
Szabi1991 #204 attól még lehetne vmi hír -.-" -
#203 még nincs jövőhét -
Szabi1991 #202 hol a nagy hír ? :S -
Gibor #201 okés :) -
#200 Várjuk együtt? csinálok pop-cornt :D -
Gibor #199 nyugi, még énis... -
#198 Várom :) -
Gibor #197 Hát most egyenlőre nem szolgálhatok semmi információval, de ha minden igaz (remélem) a jövő héten már nagy hírt közlünk... -
#196 Hmmm elég csendes a topik...
Hogy áll a játék? :) -
manyadam #195 na jó igazavan gibornak fejezzük be de nekem akkor is fog tecceni a játék:) -
#194 Bocsesz ! -
Gibor #193 Mi lenne ha mindezt az Autómánia topicban beszélnétek meg? -
#192 ha már itt tartunk, nekem a samurai jön be.:) -
#191 na ezt jól leírtam.... :)
remélem azért érthető volt :) -
az Európában Vitara néven fut...
értem egyébként, hogy a pikes peak-es brutál Escudora gépre gondolsz -
Szabi1991 #189 én az Escudot szeretem :)) -
#188 szerintem is nagyon jók! Ombika bizonyára nagyobb tapasztalattal rendelkezik ezen tipusokkal kapcsolatban.
mondjuk aki olyat ír, hogy "suzuki gti"....ott azért már lóg a lóláb rendesen.
Én Suzukinak az összes(kivétel nélkül, mostmár a Splash-t is beleértve) modelljét teszteltem már, így erről a márkáról reprezentatív véleményt tudok formálni. Én nem akarom egekbe magasztalni ezt a márkát, csak nem szeretném, ha ilyen "hozzászólásokat" látnék olyan emberektől akinek az 1.0-s GL '98-as swift lassúnak és/vagy puritánnak bizonyult, ezért szar a Suzuki.
Részemről itt ért véget a téma !
-
manyadam #187 ja értem :)értem má köszi legalább már van ak a suzuki és az opel pártját fogja :)szerintem nagyon jó autó -
#186 *ott -
#185 jobb alsó sarokban ot van a címzés -
manyadam #184 most te ezt kinek írod? -
#183 Laikus szemnek bizony bizony bizonyítanod kéne az "ismereteidet" !
Hallgatlak, hogy milyen ismeretekkel rendelkezel...még jó, hogy "vélekedek" hiszen levegőbe beszélsz... kíváncsi vagyok, hogy miért nem nevezed márkának a suzukit és az opelt...
remélem a márka és tipus közötti különbségeket nem kell elmagyaráznom !
Aláirásod ........ -
Gibor #182 Annyit elárulok hogy mostis készül... az hogy még nem publikáltunk semmit az csak egy dolog. -
manyadam #181 semmit én szeretni fogom :) és baba lessz a game:D mindent bele fiúk:)béke -
dav #180 Ahogy elnézem ez a játék sem fog soha elkészülni, tehát ilyen gond nem lesz... -
Gibor #179 Teljes káosz... -
#178 Ha már egy adag polygone-on hajbakaptok, mi lesz ha elkészül a teljes game :D -
manyadam #177 akármit is mondot jó a suzuki meg az opelis:)én csípem mind 2 autót nekem volt már mind a 2ttő de most opel astra-val szaggatom az utakat és teljesen jó én szeretem:D jó igen m3 10000szer jobb meg a jaguár de én csípem az opelt és kész.na béke veletek -
#176 En meg az ilyenekre hagyom ra,mint te!!! Ismereteimet meg hadd ne bizonyitsam,mert nincs miert !! Amig nem ismersz ne velekedj!! NAh nyomjad LFS-ben suzuki gti felirattal,pont az ilyenek szoktak igy,nem sertesnek szantam ,de nembirtam kihagyni pedig en is LFS-ezek! :)
REszemrol ez a tema kimeritve!! :)
Alairasod ........ -
#175 azért kíváncsi lennék, hogy ezekkel az autómárkákkal kapcsolatban milyen széles ismereteid vannak? és most nem szeretném, ha jönnél azzal, hogy egy jaguárban finomabb az üléshuzat, illetve hogy az m3ban mintha több lovat éreztél volna a talpad alatt...
baromira érdekel ! -
#174 istenem már ezekért megérte világra jönni...
ilyenekre szokták rájukhagyni... értelmes dolgot nem tudnék rá reagálni
-
#173 Neked meg apuci suzukija nagy spoilerrel!! Latom lelki vilagodba gazoltam... Lolll -
#172 tudjuk...apuci m3-asa tényleg pengébb -
Szabi1991 #171 hát ha egyszer az, akkor az..
(suzuki alatt nem a swiftre kell gondolni..) -
#170 Ezt a 2 szar markat jonak nevezni,jezusom.....