Motörhead Garage

Oldal 1 / 5Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát pedig kár érte. 😞(

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

SZilaJMaGGoT
Sztem elég nyilvánvaló, hogy halott a dolog... 😊

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Na akkor van/lesz játék vagy nincs ?? Most találtam meg a témát és jónak tûnik, hajrá! 😊 Minél hamarabb próbáljátok meg csinálni, kiváncsi vagyok.

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Köszi szépen, megnézem mind2õt.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Gibor:
Hallotál már a 3impact-ról, vagy a 3drad-ról?
Mind a kettõ jó cuc autós játékok készitéséhez. A kettõ között a külömbség az hogy a 3impact-hez kell valamennyi programozói tudás, a 3drad-hoz meg egyáltalán nem kell, mert egy progival csinálod az egész gamet. Kb olyan egyszerü mint a 3dsmax. 😊

Ha jól tudom a 3drad ingyenes, a 3impact meg fizetõs.
Ha kell egy licenszelt 3impact, jelentkez nekem msn-en, igyen elkapod, én is ugy ingyen kaptam.

Linkek:

3DRAD

3IMPACT

Én jelentleg a 3drad-al kisérletezgetem a salyát projektemhez, és nekem eléggé igéretesnek tünik. Már rengeteg game engine-t próbáltam ki, és az összes közül a 3drad volt a legjobb!

Üdv. 60v.Neon
Misi az ezredes
😞 Sajna nem tudok segíteni benne de van egy magyar Rally szimulátor készítõ csapat, ha írtok nekik e-mailt lehet tudnának segíteni tanácsolni dolgokat.

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Sajnos a fejlesztés azért nem folytatódik mivel egykét ágban hiányunk van... pontosabban nincs olyan programozónk ki a grafikai vagy fizikai motort megtudná írni...

SZilaJMaGGoT
Pech! :/

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

kifli
jaja az elsõ képek egész jónak tûntek
Zsolti9014
Pedig ígéretes volt(?) a projekt, én vártam/várnám.

Hajrá Magyarország!

úgytûnik nincs :-(

ChuckyHUN
Vége a tanévnek 😊 Any news?

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

kifli
asszem van c++ topik szerintem ott kérdezd meg 😊
ALIENwoods
A programozónk iskola miatt nem tudja egy tanév erejéig folytatni a munkáját. Programozót keresünk.

kifli
nem baj az hogy lassan de legalább halad 😊
ALIENwoods
Annyi történt, hogy most az egy darab programozónkra várunk aki jelenleg irányítható 1 autós 1 pályás demót készít.
Ritkán tudok beszélni a sráccal, de a kocsi elõre meg hátra menni már tud asszem 😛.
Hiába, sajnos hihetetlen lassan megy a projekt, s mind ember neki is van emellett magánélete (suli egyebek).

Én jómagam spec való életben töltöm munkával a napjaim, így kedvenc hobbimhoz CRC moddinghoz is kevés idõm van.

kifli
történt valami elõrelépés? Vagy továbbra is pályamodellezõ kell?
kifli
azt meg lehet kerdezni milyen autok vannak? estleg par kep?
ALIENwoods
Tudom hogy elsõre nem írtam oda hogy non-profit a dolog, mivel ezt hobbibol csinálom én is.
Szándékosan olyan emberkéket keresek ezért akik szintén hobbibõl ûzik, vagy ha nem akkor van kedvük és szabadidejük hozzá 😊.

Az anyagi vitákat pedig pm-ben please 😉

ChuckyHUN
INGYEN fejleszttték az egészet, nem kel ezen így felháborodnod.... Ez olyan mintha... áhh hagyjuk

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

biztos legális a maxod is 😉 :p

kifli
sok sikert <#integet2>
Misi az ezredes
Hát ez van...

Én nem megjegyzések miatt írtam hogy pénzért segítek hanem mert ingyen nem csinálok ilyesmit! Inkább dolgozok és alszok...

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

kifli
Mert szerinted akik ezt a játékot csinálják azoknak nem jön jól 10-20 ezer otthon, nem akarják elkölteni egy olyan dologra amiért õk se kérnek pénzt.
Misi az ezredes
Azt hiszem nem lenne a fejed fölött semmi és nem lenne a géped ha a szüleid ingyen mennének dolgozni! Én nem hobbi ként használom a 3ds max-ot...

Az maradjon meg annak akinek van rá szabad ideje...

A megélhetés alapja hogy pénzt keresel és azt elhiheted hogy havi 10-20 ezer elég sokat tud számítani ebben abban...

(és nem magamnak kell az a pénz hanem családtagnak mert szar az anyagi helyzete és megpróbálok segíteni neki ha már felnevelt!)

Te ostoba f**z...

hmm.... pályamodellezõ? én már eléggé benne vok... most kezdtem el egy........

kifli
Nemtom észre vetted-e de ez egy ingyenes játék lenne amit emberek ingyen csináltak hobbi ból <#lama>
ChuckyHUN
szánalomvagy

Misi az ezredes
Ha fizetsz érte segítek!

ide írbe sztem 😊)

ALIENwoods
Keresünk jó pálya építõket akik jártasak 3DS MAX használatában 😊
(Elvégre már csak pályák hiányoznak 😊)
msn és mail: [email protected] 😊

kifli
végre valaki egyetért velem ma ^^
ALIENwoods
igen

kifli
Akk zárni is lehetne a topikot <#zavart1>
Misi az ezredes
A**ÁD

ALIENwoods

ChuckyHUN
Na mi a helyzet sráááááácoooook?

ALIENwoods

kifli
ezek szerint már egy hónapja várok a hírre :@
😛
ma már új hónap is van 😄

kifli
Holnap már jövõhét van ^^
kifli
hogyaza jó ****** ***** **** ******* ****** 😛
ALIENwoods
nincs hír, nem csináljuk, lehet anyázni 😄

Csabesz6
😄DDDDDDdd

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Smicy2
attól még lehetne vmi hír -.-"

Smicy2
még nincs jövõhét <#integet2><#taps><#gonosz1>

Charade GTti

hol a nagy hír ? :S

okés 😊

kifli
Várjuk együtt? csinálok pop-cornt 😄
Oldal 1 / 5Következő →