Motörhead Garage
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Hallotál már a 3impact-ról, vagy a 3drad-ról?
Mind a kettõ jó cuc autós játékok készitéséhez. A kettõ között a külömbség az hogy a 3impact-hez kell valamennyi programozói tudás, a 3drad-hoz meg egyáltalán nem kell, mert egy progival csinálod az egész gamet. Kb olyan egyszerü mint a 3dsmax. 😊
Ha jól tudom a 3drad ingyenes, a 3impact meg fizetõs.
Ha kell egy licenszelt 3impact, jelentkez nekem msn-en, igyen elkapod, én is ugy ingyen kaptam.
Linkek:
3DRAD
3IMPACT
Én jelentleg a 3drad-al kisérletezgetem a salyát projektemhez, és nekem eléggé igéretesnek tünik. Már rengeteg game engine-t próbáltam ki, és az összes közül a 3drad volt a legjobb!
Üdv. 60v.Neon
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Ritkán tudok beszélni a sráccal, de a kocsi elõre meg hátra menni már tud asszem 😛.
Hiába, sajnos hihetetlen lassan megy a projekt, s mind ember neki is van emellett magánélete (suli egyebek).
Én jómagam spec való életben töltöm munkával a napjaim, így kedvenc hobbimhoz CRC moddinghoz is kevés idõm van.
Szándékosan olyan emberkéket keresek ezért akik szintén hobbibõl ûzik, vagy ha nem akkor van kedvük és szabadidejük hozzá 😊.
Az anyagi vitákat pedig pm-ben please 😉
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Én nem megjegyzések miatt írtam hogy pénzért segítek hanem mert ingyen nem csinálok ilyesmit! Inkább dolgozok és alszok...
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Az maradjon meg annak akinek van rá szabad ideje...
A megélhetés alapja hogy pénzt keresel és azt elhiheted hogy havi 10-20 ezer elég sokat tud számítani ebben abban...
(és nem magamnak kell az a pénz hanem családtagnak mert szar az anyagi helyzete és megpróbálok segíteni neki ha már felnevelt!)
Te ostoba f**z...
(Elvégre már csak pályák hiányoznak 😊)
msn és mail: [email protected] 😊
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Charade GTti