249
-
Robi546 #249 hát pedig kár érte. :(( -
#248 Sztem elég nyilvánvaló, hogy halott a dolog... :) -
Robi546 #247 Na akkor van/lesz játék vagy nincs ?? Most találtam meg a témát és jónak tűnik, hajrá! :) Minél hamarabb próbáljátok meg csinálni, kiváncsi vagyok. -
Gibor #246 Köszi szépen, megnézem mind2őt. -
60voltosNeon #245 Gibor:
Hallotál már a 3impact-ról, vagy a 3drad-ról?
Mind a kettő jó cuc autós játékok készitéséhez. A kettő között a külömbség az hogy a 3impact-hez kell valamennyi programozói tudás, a 3drad-hoz meg egyáltalán nem kell, mert egy progival csinálod az egész gamet. Kb olyan egyszerü mint a 3dsmax. :)
Ha jól tudom a 3drad ingyenes, a 3impact meg fizetős.
Ha kell egy licenszelt 3impact, jelentkez nekem msn-en, igyen elkapod, én is ugy ingyen kaptam.
Linkek:
3DRAD
3IMPACT
Én jelentleg a 3drad-al kisérletezgetem a salyát projektemhez, és nekem eléggé igéretesnek tünik. Már rengeteg game engine-t próbáltam ki, és az összes közül a 3drad volt a legjobb!
Üdv. 60v.Neon -
#244 :( Sajna nem tudok segíteni benne de van egy magyar Rally szimulátor készítő csapat, ha írtok nekik e-mailt lehet tudnának segíteni tanácsolni dolgokat. -
Gibor #243 Sajnos a fejlesztés azért nem folytatódik mivel egykét ágban hiányunk van... pontosabban nincs olyan programozónk ki a grafikai vagy fizikai motort megtudná írni... -
#242 Pech! :/ -
#241 jaja az első képek egész jónak tűntek -
#240 Pedig ígéretes volt(?) a projekt, én vártam/várnám. -
Szabi1991 #239 úgytűnik nincs :-( -
#238 Vége a tanévnek :) Any news? -
#237 asszem van c++ topik szerintem ott kérdezd meg :) -
#236 A programozónk iskola miatt nem tudja egy tanév erejéig folytatni a munkáját. Programozót keresünk. -
#235 nem baj az hogy lassan de legalább halad :) -
#234 Annyi történt, hogy most az egy darab programozónkra várunk aki jelenleg irányítható 1 autós 1 pályás demót készít.
Ritkán tudok beszélni a sráccal, de a kocsi előre meg hátra menni már tud asszem :P.
Hiába, sajnos hihetetlen lassan megy a projekt, s mind ember neki is van emellett magánélete (suli egyebek).
Én jómagam spec való életben töltöm munkával a napjaim, így kedvenc hobbimhoz CRC moddinghoz is kevés időm van. -
#233 történt valami előrelépés? Vagy továbbra is pályamodellező kell? -
#232 azt meg lehet kerdezni milyen autok vannak? estleg par kep? -
#231 Tudom hogy elsőre nem írtam oda hogy non-profit a dolog, mivel ezt hobbibol csinálom én is.
Szándékosan olyan emberkéket keresek ezért akik szintén hobbiből űzik, vagy ha nem akkor van kedvük és szabadidejük hozzá :).
Az anyagi vitákat pedig pm-ben please ;) -
#230 INGYEN fejleszttték az egészet, nem kel ezen így felháborodnod.... Ez olyan mintha... áhh hagyjuk -
Szabi1991 #229 biztos legális a maxod is ;) :p -
#228 sok sikert -
#227 Hát ez van...
Én nem megjegyzések miatt írtam hogy pénzért segítek hanem mert ingyen nem csinálok ilyesmit! Inkább dolgozok és alszok... -
#226 Mert szerinted akik ezt a játékot csinálják azoknak nem jön jól 10-20 ezer otthon, nem akarják elkölteni egy olyan dologra amiért ők se kérnek pénzt. -
#225 Azt hiszem nem lenne a fejed fölött semmi és nem lenne a géped ha a szüleid ingyen mennének dolgozni! Én nem hobbi ként használom a 3ds max-ot...
Az maradjon meg annak akinek van rá szabad ideje...
A megélhetés alapja hogy pénzt keresel és azt elhiheted hogy havi 10-20 ezer elég sokat tud számítani ebben abban...
(és nem magamnak kell az a pénz hanem családtagnak mert szar az anyagi helyzete és megpróbálok segíteni neki ha már felnevelt!)
Te ostoba f**z... -
Gibor #224 hmm.... pályamodellező? én már eléggé benne vok... most kezdtem el egy........ -
#223 Nemtom észre vetted-e de ez egy ingyenes játék lenne amit emberek ingyen csináltak hobbi ból -
#222 szánalomvagy -
#221 Ha fizetsz érte segítek! -
Szabi1991 #220 ide írbe sztem :)) -
#219 Keresünk jó pálya építőket akik jártasak 3DS MAX használatában :)
(Elvégre már csak pályák hiányoznak :))
msn és mail: [email protected] :) -
#218 végre valaki egyetért velem ma ^^ -
#217 igen -
#216 Akk zárni is lehetne a topikot -
#215 A**ÁD -
#214 #212 -
#213 Na mi a helyzet sráááááácoooook? -
#212 #207 -
#211 ezek szerint már egy hónapja várok a hírre :@
:P -
Szabi1991 #210 ma már új hónap is van :D