588
Bionic Commando
  • Maxtreme
    + még 3

• Solid Snake
    nemlehet
  • Fehercsoki
    Multizni lehet tört verzióval?
  • Maxtreme
    Tőlem 2 kép a külső térről :)

• grebber

• Maxtreme
    Kipróbálva.
    Az első 5 perc alapján nem lesz ez rossz. A vasigény abszolute nem vész. (simán megy 80-100 fps között)
  • Solid Snake
    Csináltok egy bejelentkező nevet + jelszót és már megy is a móka
  • Solid Snake
    Jóféle a multija
  • strebacom
    Isten vagy köszi!!!
  • Tatyla
    crack
  • grebber
    Aki régi motoros torrentes az ilyen oldalakra rá sem néz nagyon.Az a gáz hogy a torrentről sokan ezért vannak rossz véleménnyel hogy ilyen olyan lassú amikor csicska siteokat nézegetnek.
  • Shep
    Hát aki cigit vesz az meg is érdemli. Az smsweb még mindig olcsóbb ha már a torrent kizárva.
  • xido
    Most nagyon szidni fogtok,de ha a fontosabb nagyobb méretű dolgokra az ember nem sajnál havi!! 2000-et(amit egy nap el lehet verni a boltban,csak vegyél reggelit meg egy doboz cigit),akkor lehetne rapidshare premiumosnak lenni és nem bajlódni a lassú public torrentekkel..
  • grebber
    Hát igen leleményesnek kell lenni.Én azóta tag vagyok a nagyobb magyar oldalakon amióta megnyíltak. + Melette 3 külföldi amik disznek vannak :D
  • The Protector
    De ha nem kerülök be egy jó oldalra akkor csszhetem mert ilyen mininovás cuccosok döglassúak.Egy hónapig torrenteztem 2 moslék minőségű film jött le meg 3 játék 1negyed része.És ha töltöttem annyira belassult a 8mb-os netem h 1perc volt ewgy oldal betöltése.U torrent (microtorrentet használtam)vagy mifene.
  • grebber
    Nagy hiba!
  • The Protector
    Esetleg link privibe ahol nagyobb fájlokban fennt bvan és gyors.Torrent nem kell mert azt nem használok.
  • gabe70
    Bocsi lemaradt a vége ,természetesen VITALITY!
  • balee4
    hm ez tényleg meglepő, meg a dx10 hiánya is...
  • The Protector
    Akkor buktuk.Mellesleg én toltam boxon a játékot és nem rossz.A tutorial pálya nagyon szar meg az első misszió.Vmint életem legszarabb menüje van benne amit láttam.Olyan mintha dr octopus karjával(spidermanból) kell navigálni egy egyszerü szürkéskék háttérnél.
  • gabe70
    Megjelent ez a verzsön is
    Bionic.Commando-ViTAL
  • Bartn73
    hát akkor má ketten vagyunk:) de nemakarok megin hülyeséget mondani de directx 10 is nuku asszem erről is szó volt hogy lessz benn:( De elviselhető a játék Bár graf állitást se találtam csak felbontást de eldugva lehet van
  • norbi2fraktal
    én is azt hittem hogy "lájvos lessz
  • Bartn73
    Bazz ez nemis live-os:( pont ezt hagyták ki? (vagycsak énhittem hogy az lessz?)
  • Prince23
    Akik boxon tolják, mien a játék? acsi vadászat van sok?
  • balee4
    na ez gyors volt, de azért a cracket megvárom
  • norbi2fraktal
    DAEMON Tools Extensions (DTE) v2.2.10.0 (16-02-2009
  • zooleeh
    koszi a linket, a sok kuzul mit szedjek le a masodik linknel
  • norbi2fraktal
    Daemon Tools
    DTE-t itt találsz
  • zooleeh
    adnal egy linket a dtpro-rol amivel elindult :)?
  • norbi2fraktal
    nekem elindult. DT PRO-val, és DTE tool-al, nem volt időm tesztelni,de jól néz ki a gamma
  • sparrow35
    Bionic Commando CloneDVD-iTWINS
  • balee4
    Hmm hát reméljük jövő héten mindenhol megjelenik.
  • Evin
    Érdekes, hogy a Rearmed magyarul jött ki, ez meg nem. Hát akkor majd talán nekifekszek a fordításának, ha mag tudtam szerezni.(és persze ha megoldható)
  • xido
    ez az..ezt néztem én is...de csak cdgalaxisnál láttam,576-nál nem...és ha kintihez igazítják a...biztonsági mentést..akkor még 2 hétig morzsolhatjuk az imafüzért,míg kikerül a netre
  • Shep
    Az amúgy létezik, hogy nálunk már kapható, de amazonon, meg csak 27-től? Vagy csak én néztem el valamit?
  • ricsa008
    feltéve ha a warez megmozdul majd (a resi a teszt progi alapján szépen fog futni)
  • ricsa008
    ha 2 hét és még mindig nem lesz kapható az overlord II akkor vagy ezt vagy a Resident Evil -t fogom kérni születésnapra
  • xido
    Na lónak a faszát..ez nem úgy sikerült,ahogy kéne:)

trailer
  • xido
    Na még sose raktam be videót..lássuk sikerül-e ..
    Nem győzőm elégszer megnézni,annyira jól lett összekomponálva a 3 generációt átölelő montázs:

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/2HsIg_cA4Z8&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/2HsIg_cA4Z8&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>