Bionic Commando

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
CIKK!

kicsit gynege lett😄

hu még odébb van
thx
Prince23
Jólius 28-30

mikor jön?
Evin
Tisztában vagyok vele, hogy a Grin svéd vagy mi (valamelyik fenti ország), de a megrendelõ, a kiadó, aki az eredeti Bionic Commando koncepciót vagy nevet birtokolja, az a japán Capcom.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Seth
Nem japánok csinálták

PSN ID.: Beegabor

Evin
Várható volt, hogy a japánok nem engedik egy bizonyos szint alá csúszni a színvonalat. Lehet, hogy a többi azért volt összecsapva, mert a többség ezen dolgozott.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Konzol HQ-s teszt9 pont!
grebber

Next PC upgrade: 2022

Prince23
7/10

enyit is ér 😄

DarkSector
háát én nem ugy látom
nekem van xboxom tuom mirõl beszélek.
várni fogod te azt
😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Mit már 19-én jön hivatalosan! PC-re meg Június 28 😞

Prince23
Bukta játék lesz úgy is.... felõlem késhet 😄

DarkSector
jah kijött, de a demo is már jó ideje.
viszont csak x360-ra!!! :/

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Prince23
LOL
már?

grebber
Xbox 360-ra "kijött".

grebber
Gamekapocs multi bétateszt! Hihi nemhuzzák le áá!

DarkSector
hozzáteszem ha ronda, akkor a single sem lesz szebb.
akkor felejtõs. mert ebben a látvány lenne a lényeg.
a témája alapján egy tucat hasonló lövöldét lehetne megemlíteni.

Akkor ez szar lett... :S

TDC Geronimo
Hozzáteszem ez multidemo volt.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Letöltöttem, megnéztem. Ronda, akad, egyszerû mint a faék. 5 perc után delete. Röviden összefoglalva ennyi 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

DarkSector
jah goldosoknak :S

grebber
Xbox liveon tölthetõ a demo!

DarkSector
semmi gond...ha leszerod nem is neked irtam... 😄

elitehun
Ja igen ezt elfelejtettem
Maxtreme

DarkSector
😛

verd akkor ki rá -.-
úgy utálom az effajta "cukkolást"

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

Prince23
DarkSector
DEMO csakis x360-ra.
Sokan szapulják a kis fehér masinát, most aztán itt van!! 😄
A demo KIZÁRÓLAG x360-ra lesz 😄

Hírforrás.

Prince23
Végre!

új videó

grebber

Prince23
Május 22 után jöhet a PC-s változat is

grebber

grebber

grebber

Prince23
öö mármint HD-ban

Prince23
DE HOGY minek teszed be,amikor én már nemrég beraktam ??? <#levele>

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

grebber

Tatyla
mostmár nem is kell azértse<#idiota>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

grebber
Késik a Bionic Commando!

Sajnos nem csak jó hírek derülnek ki Tokióban. Bejelentették az elsõ késést: Bionic Commando csak jövõre!

A rossz hír hozóját régen kivégezték. Hála istennek ,ez a szokás manapság már nem dívik, de azért bezártam az ajtót. A Capcom bejelentése szerint átcsúszik jövõ évre a Bionic Commando megjelenése. A pontos megjelenési dátumnem ismert, de állítólag "naggggyon korán 2009-ben".Meglátjuk kérem, meglátjuk. A PC-s verzióról is elhintettek némi infót, ami ugyancsak nem túl örvendetes. A Capcom szerint a PC a sok kalózkodás miatt elég ingoványos talaj lett, ezért aztán a kérdésre miszerint együtt jelennek-e meg a különféle verziók, nem adtak egyenes választ. A PC piac nagyon trükkös mostanában, hiszen a kiadóknak mérlegelniük kell, hogy milyen védelmet tesznek játékainkra, mert ha túl kemény akkor a játékosok lázadnak, ha túl laza, akkor nem veszi meg senki a kalózok miatt. Szóval a PC verzió vagy készen lesz, vagy nem 2009 elejére, bár Ulf Andersson elejtett egy megjegyzést, hogy a késés alatt lesz idejük némi extra tartalmat varázsolni a PC változatba.

info: Gamestar

uj video
Hihetetlen jo game lesz,és a grafikája...odabasz
Csakfelmerül bennem,hogy ezt pc-re megkapjuk ??? vagy csak 360on lesz ilyen ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

DarkSector
Bazz ellnéztem a topic-ot az enyimmel....
aszta....annyát!!!!

SORRY<#buck>

DarkSector
Szép, de ez a rearmed, ami nem a majdani 3 dimenziós verziót takarja.
A rearmed szó hiányos, és a logo piros színû.
de attól független szép.<#worship>

Prince23

Rage47
eszméletlen jó lesz ez a game^^ most játszottam végig a Rearmed-et, és már nagyon várom az újat!!😊
elitehun
DarkSector
Jah közben rágyüttem, hogy ezt konzolokra érti...

elitehun
szerintem kacsa