271
Quake 2 regi tagok ide gyertek!
-
#111 Hi, nekem is "cinkes", én egy web, ftp, és mailszervere toltam tá a teljesen nyitott beállítást. Tűzfal dolgozik is mint állat, hogy a tökömbe vetik rá magukat az emberre 20 perc alatt? -
#110 Nemertem ,komolyan mondom! -
#109 Ezt tettem én is!!!!! A "special aplication, vagy a triger port, vagy a nat, vagy a tököm tudja, router függő, nyomsz arra a gépre egy DMZ-t:"demilitarized zone", ott minden átfér, oszt ha meguntad, vissza.
De, ez csak egy javaslat volt. Csak, hogy kiderüljön, mi lehet a bibi.
Nekünk, itt négyünknek megy vagy két hete. Dobnak a haverok egy telefont, vagy mailt, indítom, és játszanak, játszunk. -
#108 Mivel router mogul vagyok, igy engedelyezni kellene stb a te ip-det es portot! Szal nekem cinkes!! -
#107 próbáljuk fordítva? Te indítasz szerver módban, dobsz Ip-t, én megpróbálok rádkeresni. ? -
#106 A gond ott kezdodik,h meg csak a servert se latom amigo, tehat ha nem lenne meg map stb vagy verzio, attol emg latnom kellene! :( -
#105 23:00-ig így marad, próbáld, ha most jó, akkor örülünk, ha nem, akkor buta vagyok, de kitartó! -
#104 Most egy kicsit máshogy jön keresztül a routeren. Nyomtam egy DMZ-t. Próbáld meg, hátha. Így viszont olyan a szerver, mint széthúzott inggel állnék a sortűt elé! Hackerpalánták már fenik a fogukat. -
#103 nekem ez van, ebben a sorrendben!
1. Install Quake 2 demo version. [37.3 MB]
Download mirror 1 | Download mirror 2 | Download mirror 3
2. Install Quake 2 3.20 update. This patch includes ctf files. [18.4 MB]
Download mirror 1 | Download mirror 2
3. Get pak0.pak and save it to quake2/baseq2/. [175.5 MB]
Download *not available and the game works without this too*
4. Get R1Q2 files and save them to your quake2 directory (quake2/).
Download
5. Run R1Q2Updater.exe, it will update your R1Q2 files.
6. Get location files and save them to quake2/baseq2/locs/.
Download
7. Download the most common maps and unrar them to quake2/baseq2/
q2rdm map pack
q2next maps
q2duel map pack
match1
ztn maps
8. Run r1q2.exe to start Quake 2.
Leszedtem, összegyúrtam, most még egy gondolatom van, azt megpróbálom, ha van türelmed próbáld meg. 3 perc! -
#102 Most nézem, a 36-os bejegyzésben te is ugyan azt a forrást preferálod, így egyforma kellene hogy legyen a tied, és az enyém./tényleg nézd vissza/
Azért még egyszer átnyálazok mindent, kivallatom a cimbiket, hogy csatlakoztak. /az csak nem lehet gond, hogy mi itt baján mind egy szolgáltatónál vagyunk? ez hülyeség!!!/ Nyomozok, és jelentkezem! Ha velem amatőrrel nem is, egymással néha bírkózhatnátok. -
#101 NEmtudom miert nem latlak, hisz 3.20 patch fennt van? -
#100 hát, én nem vagyok hozzáértő, de a többször hivatkozott 32 sz. bejegyzés szerint ez az a változat, amit a többségi szerverek elfogadnak. Ha visszagörgetsz, ott a leírás. Én elfogadva a régi nagyok leírását, azt szedtem össze. Emlékezz, azzal kezdtem, hogy "szóba álltok-e valakivel, aki most ismerkedik a játékkal. Itt olvastam, innét szedtem össze, nekem is megvan a sima 3.2v,de a leírások miatt nem azt tettem föl. Mint kezdők, hittük, hogy az itt hivatkozott a jó, az elterjedt. Ezt használják más szerverek. /tényleg nézd vissza/ Ha a haverok eszik a másikat, megpróbálom azt is, és majd írok! -
#99 En ezt hasznalom ami van, mivel minden mas server igy megy, ha te ezen nem valtoztatsz, akkor nemtudok felmenni, sorry!! -
#98 Küzdjetek, mi gyúrunk vazze. Mindenkit várunk, aki befér! -
laxika0428 #97 most már sajna nem vagyok otthon de akkor így újrapróbálom, bár mintha egyszer véletlenül beléptem volna hostként is szal sztem mükszik de majd akkor otthon. addig jó játékot. -
#96 csináltam egy restartot -
#95 1, kapcsold ki a tűzfalad 2,beírtad az adress book-ba? 3, utánna frissíti-e a serverlist-et? multiban tudsz-e serverként indulni? "akkor a telepítés jó lehet"
ha nem, csinálok én is egy restart-ot
-
laxika0428 #94 basszus vmiért nem megy fel pedig ua a verza van mint neked lama
nem tudom már mi lehet a gond pedig nagyon jáccanék magyarokkal
-
#93 Ne add fel, én mint igazi láma egy éjszakát kalapáltam, neked is sikerülni fog! /közben a zasszony kiabáll hogy:
-VACSORAAAAAAAAAAA- -
#92 igen, a tűzfalon ki kell engedned! Kifelé is, befelé is! -
#91 Akkor mégegyszer: A 32. bejegyzésben leírtak egy összeállítást. Én ezt futtatom. Ha nem akarod drótozni, és azt szeretnéd, hogy tuti ugyanaz legyen, ami nálam fut, akkor letöltöd a http://lama.blogsite.org oldal quake2 menüben találhatót. kitömöríted, a quake2.exe-vel indítod! induláskor single-ben akar indulni, és hibával leáll, mert singl pálya nincs benne! A leállás után nyomsz egy "esc"-t, a menüben megcsinálod a beállításokat, utánna választod a multit, kikeresed a szervert, start, és bizakodol!!!!
Várlak! -
laxika0428 #90 amal segíts lécci olyan jó lenne végre megint nyomni másokkal is -
laxika0428 #89 nekem ua. a verzió de sajna nekem is csak kapcsolódik de nem megy fel
akkor tűzfalon állítsak portot gondoolom nem? -
#88 Sot simaval se megy es meg csak adress bookba se latja, epdig config fajlba beirtam, szal nem nalam van a hiba szerintem! -
#87 3.20 patch es nocheat.exe vel inditom! -
#86 ugyan az a verzió mint az enyém? Én egy az egyben azt futtatom, amit itt alább leírtak -
#85 CSak csatlakozni probal, de semmi! :( -
#84 elvileg nem.
-
#83 Nekem csak csatlakozik es nemigazan latja! Protot is kell irni? -
#82 Igen! ip helyett mehet a: lama.blogsite.org a port alapértelmezett. a verzió az, amit tőlem le bírtok húzni! a szerver fut, Én még nem játszom, csak fentről figyellek benneteket! /hihi/ -
#81 lama.blogsite.org
Este leszek en is! -
laxika0428 #80 j aamúgy nálam az a bibi hogy nem látom a szervereket. ha beírom az ip címet akkor felmegy simáén csak amik vannak a locs mappában azt vmiért nem látja valakinek esetleg tipp?
-
laxika0428 #79 húú én is mennék ha lehetne. tudtok mondani egy ip-t? -
#78 Válasz ment! -
#77 IRtamprivit, ma este jottok? -
#76 Hát, szaladgáltam egy kicsit egyedül, az mostmár lelövöm. -
#75 Egye fene, most elindítottam, hátha befut valaki, legalább körülnézni!
Ha elmennék szunyálni, nemám seggbelőni! -
#74 Nem fut egyfolytában, mert számomra érthetetlen okból a 3000-es intel procimat 50-70% ban tekeri. Mivel a gép egyéb szerver célokat szolgál napi 24 órában, nem kívánom terhelni, ha nem muszály. Ha valaki tudná erre a megoldást megköszönném. /de ezt már írtam!/ Ha dobtál volna mailt ma 21:26-kor, indíthattam volna. Egy fél órám még most is lenne. /ha el nem alszom/ -
#73 Ez a server most nem fut? :(
Hogyan tudok alternativ felbontasokat, mondjuk 1920/1080-at Q2 alatt? -
#72 Üdv. Ha a 32 bejegyzésben leírt cuccal van bajod, Én leszedtem, és műkszik is. Ha kell egyben, lehúzhatod, kicsomagolod, és már műkszik is. Legalább is mi /vén szarok/ egy két éjszakát már átvirrasztottunk vele. Megtalálod a http://lama.blogsite.org Quake2 menüje alatt