Quake 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azért amál, mert a LÁMÁ-t valaki \"bitorolja\"
adress book: "lama.blogsite.org" aztán ha a szerverlistát frissíted meg is kell hogy találja "lamaqake" néven
Regen barin stb, mikor tanitottak eszmeletlen volt! Dav-nak van videoja is, hat azt erdemes megnezni, majd feltoltom vhova az emlek kedveert!
Nemertem,h 3ghz proci miert melegszik annyira, annak ez a jatek semmi se lenne! Ventillator forog rajta rendesen?
Ha kibírná a vasam, máris meghívnálak egy játékra: lama.blogsite.org
/biztos volna min röhögni/ Most épp faszolunk a cimbivel, de a lábom belóg a hûtöre, és ha meleg, leállunk! /ha lehet ne nagyon röhögjetek!/
aki csak most ismerkedik a Q2-vel? /és tele lesz lámábbnál lámább kérdésekkel?/
スラッグ
スラッグ
van még magyar quake2 oldal ahova fel lehet tolni a saját modelliemet?
Sajnos, nagyon haldoklik a dolog :(
NEW quake2-Marine By: Steel Painter
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Ha vkinek van kedve estenkent szoljon es irja meg melyik serverre menjunk be!
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
A VIDEOJAT ajanlom mindenkinek tanulsagos es BRUTAL es persze Dav emlekere keszult el vegleg!!
Hat aki vagja valamennyire a gamet az johet nosztalgiazni , igaz nincs rendes magyar server egy ideje , csak egy ffa amin nemlehet votolni:\
Par eve gondolkodtunk rajta h csinalunk egyet , amikor megszunt a regi.. csakhat nincs kinek , akkormeg minek..
Jomagam 7 eve jatszom aktivan , par honapos kihagyasokkal , mostanaban egyre kevesebbet. Amiota Dav¢ meghalt , aki mellesleg a 2v2 tarsam volt evekig , valahogy nemugyanaz ez a jatek mar.
Most nyar vegen fejeztem be a videonkat amit sokaig terveztunk es õ csinalta volna , sajna nekem kellett. Innen le lehet szedni:
http://q2scene.net/ds/index.php?op=dd3&id=1169334698
Aki meg kedvet kap a jatekhoz , annak ittvan minden ami ahhoz kell ,hogy tudjon jatszani a serverek nagyreszen:
http://q2scene.net/forum/viewtopic.php?t=263&start=0
dud4
Amugy ,ha itt vki nagyq2-os volt,akkor ismernie kellett DAV-ot,aki mar eltavozott errol a vilagrol sajnos 1 balasetben! Nagyon nagy mestere volt Barin kollega,akit szinten nem talalok sehol es anno o nagyon jol oktatott engem is!! Anno meg a PC Guru ujsagban is ott volt a nevem elsok kozott CTF-ben!! Barcsak ujra lenne magyar q2 tarsadalom!!
De erre is va megoldás :)
A mod neve quake2 berserker. (googleglen keressetek rá)
Csináltam pár képet:
Mint az a képeken is látható, a dolog (még?) messze nem tökéletes. A fegyvermodelek maradtak a régi lowresek, sok textúrával egyetemben.
De azért még mindig jobb a helyzet mint az alap Q2-nél :)
Bár nekem nem nagyon van idõm vele gamelni (meg hogy õszinte legyek én már baromira meguntam anno a játékot. :)
Q1 a legjobb! :D
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
"The trees move. Do you not see it?"
http://atwwebmaker.tx.hu/
gatyábarázáshoz meg nQuake (relative normális kinézet, nem 11 évvel ezelõtti graf, alapból vannak benne botok, qw, stb.), mostanában én is játszok vele
shit happens
Szerényem is a Quake lázban nevelkedtem, persze az ennél régebbi gamékat is ismerem még a spektrumos idõszaktól kezdve nyomon követem a pc-s játékipar fejlõdését és azt kel hogy mondjam hogy a Quake2 korszakában alakút át a piac.
Abban a korban mikor a Quake2 a fénykorát élte a vele 1 idõben megjelent játékokat lemosta a merõben új technológiájával és a könnyen modolhatóságával, rengeteg mod és modellt csináltak hozzá, na meg pályákat!
Még a Half-Life megjelenésekor sem hanyatlott a Quake2, hiszen köztudott vólt hogy a Quake2 motorjára épül a HL is. Ez egészen az Unreal kiadásáig tartott. Utána már gyorsan ki szaladt az ID is a Quake3-mal, s mint utólag kijelentették ezt az Unreal miatt adták ki a gamét, mert igazából akartak még dolgozni a Quake3-mon, és ezért csak multizni lehetett a játékban és a Singel Player is amolyan „hogyan tanulj meg multizni” volt. Az, az a Singel Player teljesen más fogalmat kapot a Quake3-ban mint a Quake1 és Quake2-ben.
De nem csak ez az amiért olyan nagyon sikeres lette a Quake1-2 és méééég a Q3-is
Ez ma már alap hogy ha 1 játék nem módolható vagy legalább páját nem lehet csinálni hozzá készíteni akkor nem életképes.
A Quake3 után melyik az a játék, amihez *egyszerûen* saját modelleket és pályákat alkothatsz, és azzal a haverokkal !!együtt!! gamézhatsz, egymással vagy egymás ellen.
Persze a Half-Life2 és baráti kõre nagyon jó! de koránt sem olyan kõnyû modot/modellt készíteni hozzá mint a quake1-2-3-hoz. DE a történetileg amit összehoztak az nagyon gáz.
Na meg az sem utolsó hogy ma már csak a qrafikával akarják eladni a játékot. Az hogy van e sztorija a játéknak esetleg értelme, vagy egyáltalán valami?
Vagy esetleg kisebb gépigénnyel szebb grafikát ki lehet hozni belõle *Pl: több polygon ugyanakkora gépigénnyel* az ma már nem lényeg!
A bunkó úgyis megveszi a legújabb cuccokat, ha akar játszani, minek kodolgasuk a játék motorját? Metr akkor nem fejlõdik a piac? Jaaaaa, mert a pénz a lényeg, és nem a játék élmény?
Hogy is van ez?
A lényeg hogy már csak azért is ragaszkodok a Quake2-hõz mert nagyon sok élménnyel, gazdagodtam abban az idõben és nagyon sok kellemes emlékem, fûzõdik a játékhoz
Na meg akkor nem a pénzrõl szólt az egész, hanem hogy valami újat mutassanak az embereknek.
De nekem a számítógépem addig nincs üzemkészen a használatra még a quake család nincs rajta: ha nincs fent legalább a Quake2 vagy a Q3 akkor az olyan, mintha nem lenne felrakva a fõ Op rendszer!