271
Quake 2 regi tagok ide gyertek!
  • laxika0428
    hello srácok. nemrég úgy voltam vele hogy a régi szép idők emlékére feltolom a gépre a quake 2-t régen lanban nagyon sokat nyomtuk és most is szívesen nyomnám neten de vannak problémáim. ugye leszedtem minden cuccot amit itt ajánlottatok. meg is van minden de a locs mappa nem volt meg így csináltam egyet de nem ismeri fel mit kéne tenni? mert a config.cfg-be elméletileg beírtam a parancsot amivel érzékelné de lehet hogy rossz helyre írtam be vagy nemtom. köszi a segítséget előre is
  • amal
    Ja, este már lettem, most. Faragtam egy fiókot e-célból, ezt többször nézem: [email protected] A beállításokat már leírtam, Belépsz, és ha épp gyúrjuk egymást, legfeljebb belépsz, mi meg meglepődünk. Dobsz mailt, akkor pontosítunk.
  • Ombika
    En este mar leszek, te?
  • amal
    Mi már a fakezű haverokkal "gyúrunk vazze". Kiderült, hogy nem is olyan fakezűek! Én vagyok az utolsó4
  • amal
    akkor legközelebb
  • Ombika
    Okes lenne, ha este nem keszulnek pestre buliba !
  • amal
    bocs: lamaquake néven
  • amal
    Szándékosan nincs rajta! Három éve /az alább említett célokkal/ leállítás nélkül napi 24 órát üzemel a nappalinkban. Nincs az a ventilátor ami elég halk, és elég szívós hogy ezt kibírja. Egy 3,5 kilós alu hűtö van rajta. Mellette passzív táp. De, elkészült a hőmérős ventilátor, estére felrakom, és ha ráérsz /és nem jön közbe semmi/ várlak a pályán. Mondjuk tízkor.
    adress book: "lama.blogsite.org" aztán ha a szerverlistát frissíted meg is kell hogy találja "lamaqake" néven
  • Ombika
    HAt passziv hutes cpu-ra vagy en olvastam el? Kicsit fura, azon nyomban tennek ra 1 ventit! :)
  • amal
    Ja, ha valami címet adsz, megpróbálnám magam idegen környezetben. Igaz, sem a szabályokat, sem a szokásokat nem ismerem.
  • amal
    Nincs rajta ventilátor. Írtam, hogy teljesen passzív hűtésű,2005 10 hó óta nem lett leállítva. / Nézd meg: http://lama.blogsite.org / Mivel folyamatosan megy, gondoltam a Q2 is mehetne folyamatosan, de így kicsit féltem. A napokban kap egy ventil-t ami csak 60 fok fölött indul, így, ha nem lassítja a többi programot /web-ftp-mailszerver/ akkor nonstop Q2 játéklehetőség lesz! Bár jó lenne kitalálni mért fut 99%-al
  • Ombika
    Szia. Dehogy egsz, nalam sokkal verprofibbak jatszanak, sot mar szinte csak a funok maradtak, sejtheted hogyan nyomjak! :)

Regen barin stb, mikor tanitottak eszmeletlen volt! Dav-nak van videoja is, hat azt erdemes megnezni, majd feltoltom vhova az emlek kedveert!

Nemertem,h 3ghz proci miert melegszik annyira, annak ez a jatek semmi se lenne! Ventillator forog rajta rendesen?
  • amal
    Ahhoz Én fakezű vagyok, meg vén szar, hogy nyilvánosan égessem magam. Saját gép, fakezű vén szar haverok. A leírások alapján mindent letöltögettem, műkszik is, a 17 éves lányom a béka segge alá gyalázott. Nekem évek óta duruzsol egy gép megállás nélkül a nappaliban, ezen játszanánk. A bajom az, hogy ez az igencsak régi vasra íródott játék 99%-os prociterheléssel fut egy 3000-es intel agyában. Ez a masina más célokat is szolgálna, így azonban aggódom érte. Teljesen passzív hűtése van, web, ftp, mail nem fűti de a játékkal bizony melegszik. Normális ez a teljesítmény?
    Ha kibírná a vasam, máris meghívnálak egy játékra: lama.blogsite.org
    /biztos volna min röhögni/ Most épp faszolunk a cimbivel, de a lábom belóg a hűtöre, és ha meleg, leállunk! /ha lehet ne nagyon röhögjetek!/
  • Ombika
    MEg szep, mond melyik serverven stb?
  • amal
    Legmélyebb tiszteletem mindenkinek. Rövid kérdés: szóba álltok valakivel,
    aki csak most ismerkedik a Q2-vel? /és tele lesz lámábbnál lámább kérdésekkel?/
  • Ombika
    Azert nosztalgia nem art! Mikor ersz ra?
  • barin
    De, lehet valami valamikor, bár már nem érzem azt a tüzet, mint rég
  • Ombika
    Ahhh barin szevasz!! Jezusom a nagy irces idok!! Q2 vmikor Dav emlekere? Nem gyulunk ossze?
  • barin
    Csókoltatom a kis kezét az igen tisztelt hölgyeknek ás uraknak
  • Ombika
    Nah a heten vki q2?
  • Ombika
    Szia.Irok privit!! johetnetek meg tobben is! :)
  • Slig
    Bocsi, kicsit megkésve... De végülis csak rászántam magam a kvékkettőzésre. Esetleg priviben egy M$N-címet tudsz adni? Vagy engem felvenni?
  • Ombika
    Quake2 meg 3.20as patch keress ra es utana mehetunk serverekre! Szolj,ha vmi nincs meg?!
  • Slig
    De én nyomnám ha megmondod mi kell hozzá X D
  • Ombika
    Haho senki nem nyomja?
  • Ombika
    Hat en kinnti servereken nyomom,ha van kedved! De mehet f2f is!! :)
  • Slig
    Én lehet fogom... Nagyon imádtam ezt a játékot régebben, haverokkal rengeteg LAN parti volt... Cooperativeban esetleg nincs kedved?
  • Ombika
    Senki se nyomja MEG MINDIG? :(
  • Ombika
    Inkabb jatsz neten,mert erre ugysincs igeny mar! :))
  • Steel Painter
    hello
    van még magyar quake2 oldal ahova fel lehet tolni a saját modelliemet?
    Sajnos, nagyon haldoklik a dolog :(

NEW quake2-Marine By: Steel Painter
  • Gibor
    Autós játékokat nagyon... FPS re rákel szoknom mert az régen nagyon ment de msotanéban nem nagyon játszom... de msot lehet visszaszokok arra is.
  • Ombika
    Mindenbol 1 keveset es szarul az ugy cink,vagy jol tolod mindet?! :)))
  • Gibor
    látod... én amolyan univerzális vagyok... mindennel játszom...
  • Ombika
    Te minden topicba jelen vagy es mindennel nyomod ?! :S

Ha vkinek van kedve estenkent szoljon es irja meg melyik serverre menjunk be!
  • Gibor
    megoldva :D
  • Ombika
    Ha vki jo servereken akar jatszani,akkor ezt csinalja meg NO ANTICHEAT!!! Katt ide!!
  • Ombika
    NEm ugy ertettem,hanem azok kimeljek a topicot ,akik nem idevago HSZ-eket gyartanak! :))
  • _Vegeta_
    Aah szoval mar lama is vagyok? Remek, kituno igy tovabb... :D
  • Ombika
    Orulok,hogy ide bebirtalak csalogatni! Latogasd surun es remelem sok lama nemfog ide jarni csak aktiv q2 player!!

A VIDEOJAT ajanlom mindenkinek tanulsagos es BRUTAL es persze Dav emlekere keszult el vegleg!!
  • dudovec
    Micsoda topic...
    Hat aki vagja valamennyire a gamet az johet nosztalgiazni , igaz nincs rendes magyar server egy ideje , csak egy ffa amin nemlehet votolni:\
    Par eve gondolkodtunk rajta h csinalunk egyet , amikor megszunt a regi.. csakhat nincs kinek , akkormeg minek..

Jomagam 7 eve jatszom aktivan , par honapos kihagyasokkal , mostanaban egyre kevesebbet. Amiota Dav¢ meghalt , aki mellesleg a 2v2 tarsam volt evekig , valahogy nemugyanaz ez a jatek mar.
    Most nyar vegen fejeztem be a videonkat amit sokaig terveztunk es ő csinalta volna , sajna nekem kellett. Innen le lehet szedni:
    http://q2scene.net/ds/index.php?op=dd3&id=1169334698

Aki meg kedvet kap a jatekhoz , annak ittvan minden ami ahhoz kell ,hogy tudjon jatszani a serverek nagyreszen:
    http://q2scene.net/forum/viewtopic.php?t=263&start=0

dud4