271
Quake 2 regi tagok ide gyertek!
-
#151 Most nem azért, régen Q2-őztem, de hogy három railgun lövést kibírj.... Hogyan? -
#150 Még 8 perc. Nincs szerencsém? -
#149 Persze, azért, ha van egy egere, szivesen látom!
-
#148 Ombikát is hívnám, de visszaolvasva az előzőeket, neki mindig mindenféle bajai szoktak lenni. -
#147 Bepróbálunk ma este? Szervercím:quake.blogsite.org. A tuti kompatibilis verzió: http://quake.blogsite.org/?download=Q2multi.zip port:27910 /alapértelmezett/
21:00-tól Nekem igazi amatőrként kb egy-másfél óra alatt megfogja a görcs a kezem /hihi/ -
#146 Biztos tudja, mert nemrég néztem youtube-on és ott úgy nyomták, de végül is mindegy, meg leszek ilyesmi nélkül is :D -
#145 Miért is? ThinkPad-ról biztos szar lenne, de egy usb-s egér nem egy vagyon! -
#144 Te alig emlékszel, én pedig még meg sem tanultam! Szerintem ilyet ez az öreg game nem tud! -
#143 A Q2ben, hogyan lehet beállítani, hogy láthatóbb legyen az ellenfél modellje? Q3ban OSP-ben lehetett állítani, hogy minden ellenfél azonos modellel jelenjen meg valami rikító színben... itt is lehet ezt valahogy állítani? Régen sokat nyomtuk lanon a Q2őt, de már alig emlékszem rá... -
#142 laptoprol megse jo nyomni! :) -
#141 Mint egy éve leírtam, ez itt csak egy kis családias társaság. Szívesen látunk bárkit /mint írtam, január óta nonstop fut/amig bírja a vas, és nincs útban nekünk.
Persze, pc nélkül nehéz............. Bár, most is írtál valamiről. -
#140 Kar,h nincs pc-m mar! :( Vannak meg magyarok? Az a baj regi nagy nevek mind kihullottak! Horika,Dav(Rip) stb... -
#139 Rég jártam erre /egy éve/. Ha érdekel még, január óta NONSTOP megy a Q2. Nem kell mail, hogy elindítsam, fogod a haverod, és gyilkolásztok egyet. Legfeljebb mi is ott leszünk. Nem kell félni, csupa amatőr vagyunk.
szervercím: quake.blogsite.org -
#138 ? Tegnap pl nem is futott. Ha netán próbálkoznál, előtte dobsz mailt, és tutira elindítom. A többi rajtad áll. -
#137 Nah en ide siman tudok csatlakozni ,de hozzad nem! :( -
#136 Mint már többször írtam, még csak mostanában ismerkedek a játékkal, nyilvánvaló, hogy játéktudásban sehol nem vagyok. A "Hú" és a "pótolnivaló" annak szól, hogy ezeknek a pályáknak talán a harmadával ha rendelkezem. Bár kis társaságunknak /asszem meg is alapítjuk a VÉN FAKEZŰEK klánt!/ ez is sok ami most van. Ma este buli lesz a szomszédban, de azért én startolom a játékot, hátha mégis idetéved valaki a haverok közül. -
#135 Mire is celzol? Ezek mar profi serverek, komoly tagokkal! Ha itt tudsz shotot szerezni, akkor jovagy! :) -
#134 Hu. Van még mit pótolnom! -
#133 Valogass kedvedre ! :) -
#132 Mondj egy címet, ahova te tudsz, megpróbálnám! -
#131 Mivel nekem nem megy, igy eselytelen! Erdekes minden mas server megy! :O -
#130 még ketten beférnek! Persze, ha profik akkor nem! /hihi/ -
#129 laxika, ombika! Party indul. most! -
#128 1- néhány percre kikapcsolnám a helyedben a tűzfalat, ha úgy megy, ott a bibi
2- rövid időre közvetlenül csatlakoznék a modemre, router nélkül, ha úgy jó, ott a baj
3- esetleg /bár ez mindegy/ IP: 85.66.66.101
4- Ha beírod az "adress book"-ba a címet, majd megnyomod a szerverlista frissítést, megjelenik a listában a "lamaquake" szervernév?
Több ötletem nincs. Most is fut, tegnap is, ma is több helyről megpróbáltuk. A 120-as bejegyzésben láthatod, hogy laxikának is sikerült -
#127 NEm latlak most se! :( -
#126 Egészségedre, de ha lesz egy perced, próbálj meg csak egy percre csatlakozni, mert laxika0428-nek sikerült. Had nyugodjon meg a lelkem, nem hiába püföltem a klaviatúrát!
-
#125 Elnezest a lobaszas masik formajat valasztottam , leittasodam tegnap, ma meg pihenem ki! :) -
#124 ha nem, hát majd legközelebb. -
#123 Most is fönt vagyok, igaz egyedül, de ha felugrasz, már leszünk ketten!/hihi/ -
laxika0428 #122 a héten bármikor nyomultok szóljatok mert most egész héten itthon vagyok. -
#121 örülök,22:00-tól leszek kicsit
-
laxika0428 #120 lama nagy vagy!!!! be mentem ma első próbára úgyhogy minden faja. később lehet felnézek remélem tudok jönni. -
#119 Beszámoló: Az éjjel átnyaltam, újraírtam mindent. Routert, gépet, tűzfalat, beállításokat. Hibát nem találtam. /ez nem azt jelenti hogy nem volt, hanem, hogy elkerülte a figyelmemet!/ Ma négykor elmentem két ismerős, de a játékot soha nem futtató számtekboltba /ők voltak tutira gépközelben/. Pendrive elő,négy katt, és három enter után simán csatlakoztam "magamhoz". Újracsomagoltam ami rajta van, újra feltettem, újra letölthető! Ha nem megy, tuti nem nálam van a gond, ennél több tőlem nem telik. Főleg, hogy nekünk működik, lanon is, neten is! Ha megoldjátok, szivesen látlak benneteket!
Üdv: láma -
#118 Holnap jelentkezem
-
laxika0428 #117 most mindent leszedtem újra felraktam újra és most se megy de miért nemtom. már a portot is beállítottam a routeren és akkor is csak annyi hogy connecting és nem csatlakozik csak folyamatosan ezt írja ki -
#116 Hát, az nekem nincs. /nem is tervezem/de valahogy úgy is összehozzuk! Most is megy a Q2, egészen 23:00-ig. A napokban körülfutom azokat a haverokat akikkel sikerült a kapcsolat. Megvan a mailcímed, zaklatlak, ha rájöttem mi a baj. Itt is megírom, hátha Ombikának is összejön. Nekem szolgál rendesen, de szivesen beengedek bárkit heti 3-4-5 alkalommal. Ha kiderülne, hogy miért fogja ennyire a gépem, és meg lehetne szüntetni, bánom én akár non-top is mehetne. Ez a gép 2005 11.hó elseje óta úgy is csak akkor állt le, ha áramszünet volt.
Üdv: láma -
laxika0428 #115 lama ha van msn-ed akkor vegyél fel lécci [email protected] -
laxika0428 #114 próbálkozom folyamatosan de nem megy a rohadt mindenit. még egyszer leszedem és újrarakom lépésről lépésre remélem menni fog -
#113 Hát, akkor én innét mit tehetnék érted? Máshova tudtál kapcsolódni? -
#112 Ezert nem szoktam en megnyitni semmit se, routerem elvegzi helyettem is, mast nemrakok gepemre!