Quake 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

amal
örülök,22:00-tól leszek kicsit

azért amál, mert a LÁMÁ-t valaki \"bitorolja\"

lama nagy vagy!!!! be mentem ma elsõ próbára úgyhogy minden faja. késõbb lehet felnézek remélem tudok jönni.
amal
Beszámoló: Az éjjel átnyaltam, újraírtam mindent. Routert, gépet, tûzfalat, beállításokat. Hibát nem találtam. /ez nem azt jelenti hogy nem volt, hanem, hogy elkerülte a figyelmemet!/ Ma négykor elmentem két ismerõs, de a játékot soha nem futtató számtekboltba /õk voltak tutira gépközelben/. Pendrive elõ,négy katt, és három enter után simán csatlakoztam "magamhoz". Újracsomagoltam ami rajta van, újra feltettem, újra letölthetõ! Ha nem megy, tuti nem nálam van a gond, ennél több tõlem nem telik. Fõleg, hogy nekünk mûködik, lanon is, neten is! Ha megoldjátok, szivesen látlak benneteket!
Üdv: láma

amal
Holnap jelentkezem

most mindent leszedtem újra felraktam újra és most se megy de miért nemtom. már a portot is beállítottam a routeren és akkor is csak annyi hogy connecting és nem csatlakozik csak folyamatosan ezt írja ki
amal
Hát, az nekem nincs. /nem is tervezem/de valahogy úgy is összehozzuk! Most is megy a Q2, egészen 23:00-ig. A napokban körülfutom azokat a haverokat akikkel sikerült a kapcsolat. Megvan a mailcímed, zaklatlak, ha rájöttem mi a baj. Itt is megírom, hátha Ombikának is összejön. Nekem szolgál rendesen, de szivesen beengedek bárkit heti 3-4-5 alkalommal. Ha kiderülne, hogy miért fogja ennyire a gépem, és meg lehetne szüntetni, bánom én akár non-top is mehetne. Ez a gép 2005 11.hó elseje óta úgy is csak akkor állt le, ha áramszünet volt.

Üdv: láma

lama ha van msn-ed akkor vegyél fel lécci [email protected]
próbálkozom folyamatosan de nem megy a rohadt mindenit. még egyszer leszedem és újrarakom lépésrõl lépésre remélem menni fog
amal
Hát, akkor én innét mit tehetnék érted? Máshova tudtál kapcsolódni?

Ombika
Ezert nem szoktam en megnyitni semmit se, routerem elvegzi helyettem is, mast nemrakok gepemre!

amal
Hi, nekem is "cinkes", én egy web, ftp, és mailszervere toltam tá a teljesen nyitott beállítást. Tûzfal dolgozik is mint állat, hogy a tökömbe vetik rá magukat az emberre 20 perc alatt?

Ombika
Nemertem ,komolyan mondom!

amal
Ezt tettem én is!!!!! A "special aplication, vagy a triger port, vagy a nat, vagy a tököm tudja, router függõ, nyomsz arra a gépre egy DMZ-t:"demilitarized zone", ott minden átfér, oszt ha meguntad, vissza.

De, ez csak egy javaslat volt. Csak, hogy kiderüljön, mi lehet a bibi.

Nekünk, itt négyünknek megy vagy két hete. Dobnak a haverok egy telefont, vagy mailt, indítom, és játszanak, játszunk.

Ombika
Mivel router mogul vagyok, igy engedelyezni kellene stb a te ip-det es portot! Szal nekem cinkes!!

amal
próbáljuk fordítva? Te indítasz szerver módban, dobsz Ip-t, én megpróbálok rádkeresni. ?

Ombika
A gond ott kezdodik,h meg csak a servert se latom amigo, tehat ha nem lenne meg map stb vagy verzio, attol emg latnom kellene! 😞

amal
23:00-ig így marad, próbáld, ha most jó, akkor örülünk, ha nem, akkor buta vagyok, de kitartó!

amal
Most egy kicsit máshogy jön keresztül a routeren. Nyomtam egy DMZ-t. Próbáld meg, hátha. Így viszont olyan a szerver, mint széthúzott inggel állnék a sortût elé! Hackerpalánták már fenik a fogukat.

amal
nekem ez van, ebben a sorrendben!

1. Install Quake 2 demo version. ❤️7.3 MB>
Download mirror 1 | Download mirror 2 | Download mirror 3
2. Install Quake 2 3.20 update. This patch includes ctf files. <18.4 MB>
Download mirror 1 | Download mirror 2

3. Get pak0.pak and save it to quake2/baseq2/. <175.5 MB>
Download *not available and the game works without this too*

4. Get R1Q2 files and save them to your quake2 directory (quake2/).
Download

5. Run R1Q2Updater.exe, it will update your R1Q2 files.

6. Get location files and save them to quake2/baseq2/locs/.
Download

7. Download the most common maps and unrar them to quake2/baseq2/
q2rdm map pack
q2next maps
q2duel map pack
match1
ztn maps

8. Run r1q2.exe to start Quake 2.

Leszedtem, összegyúrtam, most még egy gondolatom van, azt megpróbálom, ha van türelmed próbáld meg. 3 perc!

amal
Most nézem, a 36-os bejegyzésben te is ugyan azt a forrást preferálod, így egyforma kellene hogy legyen a tied, és az enyém./tényleg nézd vissza/
Azért még egyszer átnyálazok mindent, kivallatom a cimbiket, hogy csatlakoztak. /az csak nem lehet gond, hogy mi itt baján mind egy szolgáltatónál vagyunk? ez hülyeség!!!/ Nyomozok, és jelentkezem! Ha velem amatõrrel nem is, egymással néha bírkózhatnátok.

Ombika
NEmtudom miert nem latlak, hisz 3.20 patch fennt van?

amal
hát, én nem vagyok hozzáértõ, de a többször hivatkozott 32 sz. bejegyzés szerint ez az a változat, amit a többségi szerverek elfogadnak. Ha visszagörgetsz, ott a leírás. Én elfogadva a régi nagyok leírását, azt szedtem össze. Emlékezz, azzal kezdtem, hogy "szóba álltok-e valakivel, aki most ismerkedik a játékkal. Itt olvastam, innét szedtem össze, nekem is megvan a sima 3.2v,de a leírások miatt nem azt tettem föl. Mint kezdõk, hittük, hogy az itt hivatkozott a jó, az elterjedt. Ezt használják más szerverek. /tényleg nézd vissza/ Ha a haverok eszik a másikat, megpróbálom azt is, és majd írok!

Ombika
En ezt hasznalom ami van, mivel minden mas server igy megy, ha te ezen nem valtoztatsz, akkor nemtudok felmenni, sorry!!

amal
Küzdjetek, mi gyúrunk vazze. Mindenkit várunk, aki befér!

most már sajna nem vagyok otthon de akkor így újrapróbálom, bár mintha egyszer véletlenül beléptem volna hostként is szal sztem mükszik de majd akkor otthon. addig jó játékot.
amal
csináltam egy restartot

amal
1, kapcsold ki a tûzfalad 2,beírtad az adress book-ba? 3, utánna frissíti-e a serverlist-et? multiban tudsz-e serverként indulni? "akkor a telepítés jó lehet"

ha nem, csinálok én is egy restart-ot

basszus vmiért nem megy fel pedig ua a verza van mint neked lama
nem tudom már mi lehet a gond pedig nagyon jáccanék magyarokkal
amal
Ne add fel, én mint igazi láma egy éjszakát kalapáltam, neked is sikerülni fog! /közben a zasszony kiabáll hogy:
-VACSORAAAAAAAAAAA-

amal
igen, a tûzfalon ki kell engedned! Kifelé is, befelé is!

amal
Akkor mégegyszer: A 32. bejegyzésben leírtak egy összeállítást. Én ezt futtatom. Ha nem akarod drótozni, és azt szeretnéd, hogy tuti ugyanaz legyen, ami nálam fut, akkor letöltöd a http://lama.blogsite.org oldal quake2 menüben találhatót. kitömöríted, a quake2.exe-vel indítod! induláskor single-ben akar indulni, és hibával leáll, mert singl pálya nincs benne! A leállás után nyomsz egy "esc"-t, a menüben megcsinálod a beállításokat, utánna választod a multit, kikeresed a szervert, start, és bizakodol!!!!
Várlak!

amal segíts lécci olyan jó lenne végre megint nyomni másokkal is
nekem ua. a verzió de sajna nekem is csak kapcsolódik de nem megy fel
akkor tûzfalon állítsak portot gondoolom nem?
Ombika
Sot simaval se megy es meg csak adress bookba se latja, epdig config fajlba beirtam, szal nem nalam van a hiba szerintem!

Ombika
3.20 patch es nocheat.exe vel inditom!

amal
ugyan az a verzió mint az enyém? Én egy az egyben azt futtatom, amit itt alább leírtak

Ombika
CSak csatlakozni probal, de semmi! 😞

amal
elvileg nem.

Ombika
Nekem csak csatlakozik es nemigazan latja! Protot is kell irni?

amal
Igen! ip helyett mehet a: lama.blogsite.org a port alapértelmezett. a verzió az, amit tõlem le bírtok húzni! a szerver fut, Én még nem játszom, csak fentrõl figyellek benneteket! /hihi/

Ombika
lama.blogsite.org

Este leszek en is!

j aamúgy nálam az a bibi hogy nem látom a szervereket. ha beírom az ip címet akkor felmegy simáén csak amik vannak a locs mappában azt vmiért nem látja valakinek esetleg tipp?
húú én is mennék ha lehetne. tudtok mondani egy ip-t?
amal
Válasz ment!

Ombika
IRtamprivit, ma este jottok?

amal
Hát, szaladgáltam egy kicsit egyedül, az mostmár lelövöm.<#ejnye1>

amal
Egye fene, most elindítottam, hátha befut valaki, legalább körülnézni!
Ha elmennék szunyálni, nemám seggbelõni!

amal
Nem fut egyfolytában, mert számomra érthetetlen okból a 3000-es intel procimat 50-70% ban tekeri. Mivel a gép egyéb szerver célokat szolgál napi 24 órában, nem kívánom terhelni, ha nem muszály. Ha valaki tudná erre a megoldást megköszönném. /de ezt már írtam!/ Ha dobtál volna mailt ma 21:26-kor, indíthattam volna. Egy fél órám még most is lenne. /ha el nem alszom/

Ombika
Ez a server most nem fut? 😞

Hogyan tudok alternativ felbontasokat, mondjuk 1920/1080-at Q2 alatt?

amal
Üdv. Ha a 32 bejegyzésben leírt cuccal van bajod, Én leszedtem, és mûkszik is. Ha kell egyben, lehúzhatod, kicsomagolod, és már mûkszik is. Legalább is mi /vén szarok/ egy két éjszakát már átvirrasztottunk vele. Megtalálod a http://lama.blogsite.org Quake2 menüje alatt