271
Quake 2 regi tagok ide gyertek!
-
#191 Jah csak este, igy mar ok! :) -
#190 Nem, szimplán csak megegyeztünk, hogy este már nem játszok. -
#189 Mitol fel, hogy jobban szereted Quake2-ot, mint ot?! :) -
#188 Ja, és bocs, hogy néha szó nélkül lépek le, de a barátnőm nem szereti ha este játszok, így csak sunyiban tudok felmenni, mikor még nincs itthon, vagy épp elmélyülten tévét néz, és ha jön, akkor ki kell lépnem gyorsan. :D De azért nincs asszony terror :D -
#187 Az első pár percben azon filóztam, hogy nem is veled játszok, hanem odaültetted az új generációt a gép elé, mert sokkal jobban nyomtad, mint eddig. :) Ha jönnek a többiek, akkor ígérem visszafogom magam, csak ahogy egyre többet játszom egyre inkább előjönnek a régi beidegződések :D Azért igyekeztem fair lenni, amikor alapfegyver volt nálad, nálam meg rakéta, akkor inkább hagytalak. Régen azt hiszem így játszottunk lanon, hogy volt ilyen egyezség, hogy akik nem olyan jók, azokat nem lőjük le, ha épp nincs náluk semmi, csak ugye a harc hevében ez nem könnyű -
#186 Rossz helyen tették! Otthon mamánál próbálkozzanak! Tudod, ez nálunk úgy van, hogy megnézem, igaz-e/mert én is felejthetek/, és ha nem, akkor eszement állat módjára tudok ordítani akár telefonba, akár 4 centiről bárki fejébe, és ez hatni szokott. /nem azért mert büdös a szám/
Van már vagy húsz éve, mikor a rendőrőrnagy asztalát rugdostam ordítva. Akkor is nekem lett igazam. Persze előtte alaposan tájékozódni kell, azt ha nincs igazam, akkor nagy a leégés./hihi/
Estére újabb "nagyonamatőr" jelentkezett be, kéretik nem elvenni a kedvét az első 10 percben. -
#185 Szerintem ez amolyan bepróbálkozás, nálunk is meg anyáméknál is volt meg szinte minden 2. szomszédnál, csak persze más más szolgáltató által, kinél internet, kinél telefon, kinél ez meg az... a Lényeg hogy szerintem a szolgáltatók ilyenkor bepróbálkoznak és kiküldenek pár plusz csekket hátha akad néhány ember, aki befizeti (még egyszer)ugyanazt. így szert tehetnek egy kis extra bevételre.... -
#184 Ez a fibernet egy mocskos szemét briganti bagázs! Jön, és kiköti a netet, meg a kábelTV-t. Merthogy nekem van 25000huf tartozásom, még októberről. Két anyázós telefon után, már csak 12600huf. Csekkbemutatás után pedig semennyi! Ezek biztos árvák. Nincs jó édes anyukájuk. Engem basztatnak helyette.
UI.: Már vissza vagyok kötve! -
#183 Hi, én is ezt tenném. -
#182 FELADOM!!!! :) -
#181 Igen kicsit sem baj, ha megdől a taktikád! -
#180 Igazad lehet. -
#179 De meg mindig nem erted mirol hablattyoltok fogadjunk?! :) -
#178 Jó volt, hogy többen is voltunk, bár így a taktikának nem volt helye, de jól esett ez a kis pörgés... -
#177 Ez mozgalmas volt! -
#176 Ja, itt az LCD, és a Q2: /legalább is megpróbálom a képet föltenni/
Töredékére faragva, mint az eredeti a fórumszabályok miatt. Egy biztos, ha a család nem ezen nézné a "barátokköztet", én biztos ezen játszogatnék! -
#175 remélem én is /már hullaszagú a nappali!/ -
#174 Én is csak néztem, hogy ilyenkor mi van.... ha nem felejtem el akkor este 8-9 körül leszek... -
#173 Most jó a lift is. A tüzfal napló szerint délelőtt a helyi "nagy" biztosítótól játszottak egy negyed órát, estére megkérdezem, ők vettek-e észre valamit a liftel. Remélem egyszeri "bug" volt. -
#172 A "weapon stay"-t megleltem, kivettem a pipát /nem tudom mikor került oda/! Most restart, és megpróbálom a liftet. -
#171 igen, én is észrevettem, de csal bambán bámultam a jelenséget. Azt hittem csak nekem hülye. Megnézem. -
#170 Tegnap nem mondtam, mert játék közben körülményes a gépelés, de valami gáz volt a liftekkel. Lehet hogy csak nálam csinálta, de mindkét lift (a középső udvarban a kis lift, ami a blasterhez visz, meg a nagy lift, ami a gránátvetőhöz visz), magasabbra visz, mint kéne. Olyan magasra, hogy beütöm a fejem az ég textúrába. :) Nem tudom ez nálad jelentkezett-e, lehet hogy csak nálam volt valami gikszer.
A másik, hogy a szerver beállításoknál valahol kell lennie olyasminek, hogy weapon stay (nem biztos hogy pont ezen a néven fut), ami szerintem be van pipálva, mert ha felveszek egy fegyvert a pályán, akkor ott marad. Ugye elvileg felveszek egy fegyvert, akkor az eltűnik a pályáról és 20-30 másodperccel "termelődik" újra. De ha azért van így beállítva, mert így szerettek játszani, akkor nem szóltam. -
#169 Akkor kosd ra az lcd tv-dre es nezd meg ,h mit latsz es probalj meg railgaunzni es rajossz, h mirol beszelek! :))) Sok sikert! :) -
#168 A fosás biztosan nem áll fönn, mert ha én vagyok ott, vagy a haverok, hát.... mi nem sok veszélyt jelentünk. De, hogy egy kötetlen szórakozást is a tökéletes képfrissítéshez, meg az 1920-as felbontáshoz kötni egy olyan játéknál, ami 320*240-es video opcióval indít, és a 256 szinnek csak a felét tudja. Nekem furcsa. Persze, izlések és.....
Estére átbattyogok a szomszédba, ő laptopon szokott ijesztgetni, megpróbálom. -
#167 46" LCD hogyan toljak 800/600-at igy mar stimmt?
Izgatja fantaziam,h mit tud regen jol toltam!:) Nem azert nem megyek fel, mert fosok, ha erre celoztal!! Egyszeruen ,ha nincs meg a tokeletes eger,bill es kep hozza, jelent esetben laptop lenne, plusz bill+egerem megvan, de kellene hozza vmi gyors kepfrissitesu moncsi, mert sajnos anelkul akadast latsz! Remelem igy mar ertheo, miert nem tolom? -
#166 Encore két napja gyalázza a virtuálisan a pofámat, laxika0428 is megtalált a multkor. A csemete a suliból infó órán már nem is csinál mást az osztálytársaival, Nekik jó az ezeréves régi iskolai vas 800X600-ban is. Félre ne értsd, nekem nem több, nem kevesebb, veled, vagy nélküled, de te indítottad a témát, és te vagy az, akinek valami "sosemjó".
Engem tegnap úgy elpáholtak, hogy mára szinte megkékült. És? Én ragyogóan szórakoztam! A gyerek a hátam mögött szét röhögte az agyát. És? Biztos velem lehet a baj............. -
#165 Multkor se lattalak, ha jol emlekszem!!! Laptop kijelzon tolni quake2-ot isten ments. 1920-as felbontasban meg nem birna el laptpom az lcd tv-t.... -
#164 Fúúúúúúúúúúú porig lettem gyalázva! Ombika sajnálhatod..... -
#163 21:00 tól fönt vagyok, ha érdekel. -
#162 net(pont)encore(kukac)vipmail(pont)hu Kérdezz nyugodtan, de már nagyon régen quakeztem. :D -
#161 Ezek szerint, te Quake témában járatos vagy. Volna egy nagyobb terjedelmű kérdéssorom, ami szerintem meghaladja e hely lehetőségeit. Ha kapnék egy mailcímet, és nem zavar a dolog leírnám.
Kössz! -
#160 Kérésed parancs! /gúny nélkül!/Csalások kikapcsolva! The Edge elindítva. Hogy estére pontosan mikor tudom letenni a seggem, az még bizonytalan, de igyekszem. Ja, és a 17 éves csemete, az lány. /két-három fiú sehol nincs.../
-
#159 Igen ez volt az a rossz, amire gondoltam. :D Kicsit csalás szag terjengett a pályán. Úgy emlékeztem, hogy a Q2-en egy rail lövés azonnal kicsinálja az ellenfelet, itt meg csak lőttem és lőttem és semmi. :D
Sajnos már nem emlékszem, hogy kell a Q2ben beállítgatni a dolgokat, de kérd meg a fiad, hogy indítson cheat nélküli szervert és valami kisebb pályán, mert itt el vagyunk veszve. Mondjuk a q2dm1 (edge) az a legismertebb pálya.
a 43tól messze vagyok, 28 vagyok (de kicsit tartok a a harmadik x-től). :D -
#158 Ha még olasod, gyorsan le kell hogy írjak valamit: A 17 éves csemetém itt röhög a hátam mögött. Közölte velem, hogy ha tisztességesen akarok játszani, akkor ne nyomkodjam a Q-t mikor szarban vagyok, mert ő arra "bebindelte, hogy give all" . Most magyarázza, hogy az mi! A mocsok ezért szokott engem rendszeresen elverni! Azt mondja, biztos ez az ami "rossz"-ra gondolsz! Ha így van, most kérek bocsánatot! -
#157 Írd nyugodtan, mi rosszra gondolsz, én tényleg most kezdek /jó, egy éve/ ismerkedni vele. A 43 azt jelenti, hogy vén túró vagyok, az itt szerencsétlenkedő haverjaimmal együtt. Ha értesz a beállításokhoz részletezd, nekem annyi jutott, amit hiányos ángélus tudásommal összeollóztam a neten, és ..... de, olvasd el a sajátkezű leírásom, amivel a szomszédomat oktattam ki hogy kell játszani: http://quake.blogsite.org a letöltések közöt csináltam neki egy leírást, és hat hónappal ezelőtt még én is ugyanilyen balfasz módon csináltam! -
#156 Akkor most ennyi? Kár. Majd legközelebb. A szerver megy, tettem egy kisebb pályát,használjátok egészséggel nélkülem is. Míg akkora nem lesz a tömeg, hogy ne férjek oda /bár erre kicsi az esély/, addig ok. Legfeljebb utánna bővítek.
Ja, ha mailt írnál, vagy tanácsod lenne nekem lámának, itt megteheted:
http://quake.blogsite.org -
#155 Milyen 43tól? Amúgy nagyon nem kéne, hogy három rail lövést kibírj, eltaláltalak mert villant is a karaktered. Szerintem valami nagyon nincs rendben a beállításokkal (rosszabbra gondolni se merek). -
#154 -
#153 ? nemtom, nekem ez kicsit kínai. Nem kéne hogy kibírjam?
Még 10 perc, és elkezd görcsölni a kezem, akkor úgy is végem Ha nem titok, te mennyire vagy a 43-tól?
-
#152 Naaaaaaaaaaaaaaaaaa Méééééééééég!!