Quake 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

amal
igen, én is észrevettem, de csal bambán bámultam a jelenséget. Azt hittem csak nekem hülye. Megnézem.

azért amál, mert a LÁMÁ-t valaki \"bitorolja\"

Encore
Tegnap nem mondtam, mert játék közben körülményes a gépelés, de valami gáz volt a liftekkel. Lehet hogy csak nálam csinálta, de mindkét lift (a középsõ udvarban a kis lift, ami a blasterhez visz, meg a nagy lift, ami a gránátvetõhöz visz), magasabbra visz, mint kéne. Olyan magasra, hogy beütöm a fejem az ég textúrába. 😊 Nem tudom ez nálad jelentkezett-e, lehet hogy csak nálam volt valami gikszer.

A másik, hogy a szerver beállításoknál valahol kell lennie olyasminek, hogy weapon stay (nem biztos hogy pont ezen a néven fut), ami szerintem be van pipálva, mert ha felveszek egy fegyvert a pályán, akkor ott marad. Ugye elvileg felveszek egy fegyvert, akkor az eltûnik a pályáról és 20-30 másodperccel "termelõdik" újra. De ha azért van így beállítva, mert így szerettek játszani, akkor nem szóltam.
Ombika
Akkor kosd ra az lcd tv-dre es nezd meg ,h mit latsz es probalj meg railgaunzni es rajossz, h mirol beszelek! 😊)) Sok sikert! 😊

amal
A fosás biztosan nem áll fönn, mert ha én vagyok ott, vagy a haverok, hát.... mi nem sok veszélyt jelentünk. De, hogy egy kötetlen szórakozást is a tökéletes képfrissítéshez, meg az 1920-as felbontáshoz kötni egy olyan játéknál, ami 320*240-es video opcióval indít, és a 256 szinnek csak a felét tudja. Nekem furcsa. Persze, izlések és.....
Estére átbattyogok a szomszédba, õ laptopon szokott ijesztgetni, megpróbálom.

Ombika
46" LCD hogyan toljak 800/600-at igy mar stimmt?

Izgatja fantaziam,h mit tud regen jol toltam!😊 Nem azert nem megyek fel, mert fosok, ha erre celoztal!! Egyszeruen ,ha nincs meg a tokeletes eger,bill es kep hozza, jelent esetben laptop lenne, plusz bill+egerem megvan, de kellene hozza vmi gyors kepfrissitesu moncsi, mert sajnos anelkul akadast latsz! Remelem igy mar ertheo, miert nem tolom?

amal
Encore két napja gyalázza a virtuálisan a pofámat, laxika0428 is megtalált a multkor. A csemete a suliból infó órán már nem is csinál mást az osztálytársaival, Nekik jó az ezeréves régi iskolai vas 800X600-ban is. Félre ne értsd, nekem nem több, nem kevesebb, veled, vagy nélküled, de te indítottad a témát, és te vagy az, akinek valami "sosemjó".
Engem tegnap úgy elpáholtak, hogy mára szinte megkékült. És? Én ragyogóan szórakoztam! A gyerek a hátam mögött szét röhögte az agyát. És? Biztos velem lehet a baj.............

Ombika
Multkor se lattalak, ha jol emlekszem!!! Laptop kijelzon tolni quake2-ot isten ments. 1920-as felbontasban meg nem birna el laptpom az lcd tv-t....

amal
Fúúúúúúúúúúú porig lettem gyalázva! Ombika sajnálhatod.....

amal
21:00 tól fönt vagyok, ha érdekel.

Encore
net(pont)encore(kukac)vipmail(pont)hu Kérdezz nyugodtan, de már nagyon régen quakeztem. 😄
amal
Ezek szerint, te Quake témában járatos vagy. Volna egy nagyobb terjedelmû kérdéssorom, ami szerintem meghaladja e hely lehetõségeit. Ha kapnék egy mailcímet, és nem zavar a dolog leírnám.

Kössz!

amal
Kérésed parancs! /gúny nélkül!/Csalások kikapcsolva! The Edge elindítva. Hogy estére pontosan mikor tudom letenni a seggem, az még bizonytalan, de igyekszem. Ja, és a 17 éves csemete, az lány. /két-három fiú sehol nincs.../

Encore
Igen ez volt az a rossz, amire gondoltam. 😄 Kicsit csalás szag terjengett a pályán. Úgy emlékeztem, hogy a Q2-en egy rail lövés azonnal kicsinálja az ellenfelet, itt meg csak lõttem és lõttem és semmi. 😄
Sajnos már nem emlékszem, hogy kell a Q2ben beállítgatni a dolgokat, de kérd meg a fiad, hogy indítson cheat nélküli szervert és valami kisebb pályán, mert itt el vagyunk veszve. Mondjuk a q2dm1 (edge) az a legismertebb pálya.

a 43tól messze vagyok, 28 vagyok (de kicsit tartok a a harmadik x-tõl). 😄
amal
Ha még olasod, gyorsan le kell hogy írjak valamit: A 17 éves csemetém itt röhög a hátam mögött. Közölte velem, hogy ha tisztességesen akarok játszani, akkor ne nyomkodjam a Q-t mikor szarban vagyok, mert õ arra "bebindelte, hogy give all" . Most magyarázza, hogy az mi! A mocsok ezért szokott engem rendszeresen elverni! Azt mondja, biztos ez az ami "rossz"-ra gondolsz! Ha így van, most kérek bocsánatot!<#lama>

amal
Írd nyugodtan, mi rosszra gondolsz, én tényleg most kezdek /jó, egy éve/ ismerkedni vele. A 43 azt jelenti, hogy vén túró vagyok, az itt szerencsétlenkedõ haverjaimmal együtt. Ha értesz a beállításokhoz részletezd, nekem annyi jutott, amit hiányos ángélus tudásommal összeollóztam a neten, és ..... de, olvasd el a sajátkezû leírásom, amivel a szomszédomat oktattam ki hogy kell játszani: http://quake.blogsite.org a letöltések közöt csináltam neki egy leírást, és hat hónappal ezelõtt még én is ugyanilyen balfasz módon csináltam!

amal
Akkor most ennyi? Kár. Majd legközelebb. A szerver megy, tettem egy kisebb pályát,használjátok egészséggel nélkülem is. Míg akkora nem lesz a tömeg, hogy ne férjek oda /bár erre kicsi az esély/, addig ok. Legfeljebb utánna bõvítek.
Ja, ha mailt írnál, vagy tanácsod lenne nekem lámának, itt megteheted:

http://quake.blogsite.org

Encore
Milyen 43tól? Amúgy nagyon nem kéne, hogy három rail lövést kibírj, eltaláltalak mert villant is a karaktered. Szerintem valami nagyon nincs rendben a beállításokkal (rosszabbra gondolni se merek).
amal
<#rinya><#rinya>

amal
? nemtom, nekem ez kicsit kínai. Nem kéne hogy kibírjam?
Még 10 perc, és elkezd görcsölni a kezem, akkor úgy is végem Ha nem titok, te mennyire vagy a 43-tól?

amal
Naaaaaaaaaaaaaaaaaa Méééééééééég!!

Encore
Most nem azért, régen Q2-õztem, de hogy három railgun lövést kibírj.... Hogyan?
amal
Még 8 perc. Nincs szerencsém?<#shakehead><#shakehead>

amal
Persze, azért, ha van egy egere, szivesen látom!

amal
Ombikát is hívnám, de visszaolvasva az elõzõeket, neki mindig mindenféle bajai szoktak lenni.

amal
Bepróbálunk ma este? Szervercím:quake.blogsite.org. A tuti kompatibilis verzió: http://quake.blogsite.org/?download=Q2multi.zip port:27910 /alapértelmezett/
21:00-tól Nekem igazi amatõrként kb egy-másfél óra alatt megfogja a görcs a kezem /hihi/

Encore
Biztos tudja, mert nemrég néztem youtube-on és ott úgy nyomták, de végül is mindegy, meg leszek ilyesmi nélkül is 😄
amal
Miért is? ThinkPad-ról biztos szar lenne, de egy usb-s egér nem egy vagyon!

amal
Te alig emlékszel, én pedig még meg sem tanultam! Szerintem ilyet ez az öreg game nem tud!

Encore
A Q2ben, hogyan lehet beállítani, hogy láthatóbb legyen az ellenfél modellje? Q3ban OSP-ben lehetett állítani, hogy minden ellenfél azonos modellel jelenjen meg valami rikító színben... itt is lehet ezt valahogy állítani? Régen sokat nyomtuk lanon a Q2õt, de már alig emlékszem rá...
Ombika
laptoprol megse jo nyomni! 😊

amal
Mint egy éve leírtam, ez itt csak egy kis családias társaság. Szívesen látunk bárkit /mint írtam, január óta nonstop fut/amig bírja a vas, és nincs útban nekünk.
Persze, pc nélkül nehéz............. Bár, most is írtál valamirõl.

Ombika
Kar,h nincs pc-m mar! 😞 Vannak meg magyarok? Az a baj regi nagy nevek mind kihullottak! Horika,Dav(Rip) stb...

amal
Rég jártam erre /egy éve/. Ha érdekel még, január óta NONSTOP megy a Q2. Nem kell mail, hogy elindítsam, fogod a haverod, és gyilkolásztok egyet. Legfeljebb mi is ott leszünk. Nem kell félni, csupa amatõr vagyunk.
szervercím: quake.blogsite.org

amal
? Tegnap pl nem is futott. Ha netán próbálkoznál, elõtte dobsz mailt, és tutira elindítom. A többi rajtad áll.

Ombika
Nah en ide siman tudok csatlakozni ,de hozzad nem! 😞

amal
Mint már többször írtam, még csak mostanában ismerkedek a játékkal, nyilvánvaló, hogy játéktudásban sehol nem vagyok. A "Hú" és a "pótolnivaló" annak szól, hogy ezeknek a pályáknak talán a harmadával ha rendelkezem. Bár kis társaságunknak /asszem meg is alapítjuk a VÉN FAKEZÛEK klánt!/ ez is sok ami most van. Ma este buli lesz a szomszédban, de azért én startolom a játékot, hátha mégis idetéved valaki a haverok közül.

Ombika
Mire is celzol? Ezek mar profi serverek, komoly tagokkal! Ha itt tudsz shotot szerezni, akkor jovagy! 😊

amal
Hu. Van még mit pótolnom!

Ombika
amal
Mondj egy címet, ahova te tudsz, megpróbálnám!

Ombika
Mivel nekem nem megy, igy eselytelen! Erdekes minden mas server megy! 😮

amal
még ketten beférnek! Persze, ha profik akkor nem! /hihi/

amal
laxika, ombika! Party indul. most!

amal
1- néhány percre kikapcsolnám a helyedben a tûzfalat, ha úgy megy, ott a bibi
2- rövid idõre közvetlenül csatlakoznék a modemre, router nélkül, ha úgy jó, ott a baj
3- esetleg /bár ez mindegy/ IP: 85.66.66.101
4- Ha beírod az "adress book"-ba a címet, majd megnyomod a szerverlista frissítést, megjelenik a listában a "lamaquake" szervernév?
Több ötletem nincs. Most is fut, tegnap is, ma is több helyrõl megpróbáltuk. A 120-as bejegyzésben láthatod, hogy laxikának is sikerült

Ombika
NEm latlak most se! 😞

amal
Egészségedre, de ha lesz egy perced, próbálj meg csak egy percre csatlakozni, mert laxika0428-nek sikerült. Had nyugodjon meg a lelkem, nem hiába püföltem a klaviatúrát!

Ombika
Elnezest a lobaszas masik formajat valasztottam , leittasodam tegnap, ma meg pihenem ki! 😊

amal
ha nem, hát majd legközelebb.

amal
Most is fönt vagyok, igaz egyedül, de ha felugrasz, már leszünk ketten!/hihi/

a héten bármikor nyomultok szóljatok mert most egész héten itthon vagyok.