Quake 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azért amál, mert a LÁMÁ-t valaki \"bitorolja\"
A másik, hogy a szerver beállításoknál valahol kell lennie olyasminek, hogy weapon stay (nem biztos hogy pont ezen a néven fut), ami szerintem be van pipálva, mert ha felveszek egy fegyvert a pályán, akkor ott marad. Ugye elvileg felveszek egy fegyvert, akkor az eltûnik a pályáról és 20-30 másodperccel "termelõdik" újra. De ha azért van így beállítva, mert így szerettek játszani, akkor nem szóltam.
Estére átbattyogok a szomszédba, õ laptopon szokott ijesztgetni, megpróbálom.
Izgatja fantaziam,h mit tud regen jol toltam!😊 Nem azert nem megyek fel, mert fosok, ha erre celoztal!! Egyszeruen ,ha nincs meg a tokeletes eger,bill es kep hozza, jelent esetben laptop lenne, plusz bill+egerem megvan, de kellene hozza vmi gyors kepfrissitesu moncsi, mert sajnos anelkul akadast latsz! Remelem igy mar ertheo, miert nem tolom?
Engem tegnap úgy elpáholtak, hogy mára szinte megkékült. És? Én ragyogóan szórakoztam! A gyerek a hátam mögött szét röhögte az agyát. És? Biztos velem lehet a baj.............
Kössz!
Sajnos már nem emlékszem, hogy kell a Q2ben beállítgatni a dolgokat, de kérd meg a fiad, hogy indítson cheat nélküli szervert és valami kisebb pályán, mert itt el vagyunk veszve. Mondjuk a q2dm1 (edge) az a legismertebb pálya.
a 43tól messze vagyok, 28 vagyok (de kicsit tartok a a harmadik x-tõl). 😄
Ja, ha mailt írnál, vagy tanácsod lenne nekem lámának, itt megteheted:
http://quake.blogsite.org
Még 10 perc, és elkezd görcsölni a kezem, akkor úgy is végem Ha nem titok, te mennyire vagy a 43-tól?
21:00-tól Nekem igazi amatõrként kb egy-másfél óra alatt megfogja a görcs a kezem /hihi/
Persze, pc nélkül nehéz............. Bár, most is írtál valamirõl.
szervercím: quake.blogsite.org
2- rövid idõre közvetlenül csatlakoznék a modemre, router nélkül, ha úgy jó, ott a baj
3- esetleg /bár ez mindegy/ IP: 85.66.66.101
4- Ha beírod az "adress book"-ba a címet, majd megnyomod a szerverlista frissítést, megjelenik a listában a "lamaquake" szervernév?
Több ötletem nincs. Most is fut, tegnap is, ma is több helyrõl megpróbáltuk. A 120-as bejegyzésben láthatod, hogy laxikának is sikerült