16
-
Wittgen #16 Nem kell sokat várni arra, hogy terroristának titulálják a progi fejlsztőit az usában (kiadói nyomásra) és rájukküldjék a kommandót likvidálásra. -
KLT #15 Amíg le lehet játszani, addig másolni is lehet. Ez egy megdönthetetlen alapelv.
-
vjanika #14 Hajrá :-)
Aztán előbb utóbb csak rájönek arra, hogy ahelyett, hogy csrilliárd dollárokat ölnének bele az ilyen másolásvédelmekbe (ráadásul úgy néz ki, hogy teljesen értelmetlenül), inkább olcsóbban adják a terméket. Akkor talán nem lemásolni, hanem mevenni fogják.... vagy csak én vagyok ennyire optimista? :-D
A kiadók meg mennyenekeldolgoznivégre! Ez itt a 21. század kérem, az internet kora! Elég volt az élősködésükből! -
#13 es mondjuk az invertalt bites dvd-t hogy jatsza le az sztali dvd-d? tisztaban vagy egyaltalan a masolasvedelem szo jelentesevel?
okos vagy. de inkabb csendben legyel az. -
llax #12 Szerintem kell ez a harc.
Ha nem lehetne feltörni a másolásvédelmet, akkor olyan árat kérnének a kiadók a termékeikért, amit nem szégyellnek. Egészen addig emelgetnék, amíg még éppen meg tudnak tartani egy szélesebb vásárló réteget.
Így viszont olyan (így is magas) árat kénytelenek kérni, amiért sokan még akkor is megveszik, ha illegális úton is elérhető az adott DVD. -
kvp #11 "Arra se fogadnek, hogy egy egyszeru bit invertalast felismerne"
Ez nagy valoszinuseggel egy tudasbazis alapu mi, azaz be van tanitva a jelenleg ismert megoldasok lekuzdesere. A lemez elemzesevel pedig azt ismeri fel, hogy melyik technikakat milyen sorrendben kell bevetnie ahhoz hogy feltorje a lemezt. A legtobb heuriszitkus viruskereso is ilyen modon mukodik. A megoldas hatranya, hogy idonkent frissiteni kell a tudasbazist. -
#10 Szerintem a másolásvédelem egy lehetetlen ügy az adat titkosítás is nehéz feladat abból kell kiindúlni, hogy úgy is dekódolják amilyen zárat az ember készített azt az ember ki is nyitja. Lehetőség álcázni hanganyagnak videónak stb és bízni benne, hogy nem kapják el. A másolásvédelem is csak maximum megnehezíthető a legjobb ha a program névreszólóan futatható csak így legalább látja az illető, hogy másé a termék. -
assdf #9 Ha holnap lerohanják az amcsik ezt az Antiguárt akkor nem lepődök meg legalább :D -
#8 kiválló-kiválló! nagyon jó munka, gratula! -
#7 nincs valami a .wmv drm10 re valami jó kis visszafejtő cucc? -
teddybear #6 "Mindenesetre kérdés, hogy mit lép majd az új funkcióra a film-, a zene- és a játékipar. Az biztosra vehető, hogy az új verzió megjelenését semmiképpen sem fogja válaszlépés nélkül hagyni. "
Sajnos valszeg nem fogja a guta megütni őket, sajnos.
Egyébbként meg nem tudom, mit hisznek? Én nem hagyom, hogy trójai progikat telpítsen egy lemez a gépemre. -
#5 Hajrá warez!!AnyDVD powa :D -
turul16 #4 Kamu.
Arra se fogadnek, hogy egy egyszeru bit invertalast felismerne :) Nem, hogy uj DRM technikat kijatszana... -
Inquisitor #3 Már be van tiltva, csak nem érintette őket túl érzékenyen. :D
Olvasva a másik cikket a témában a másolásvédelmekmideje lejárt. Pont. -
#2 Be lessz tiltva mint a DVDDecrypter -
Dany007 #1 Jólcsinálják :D