Mobil adó lesz a Mount Everesten
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem kell ilyen messzire mennünk, hogy õrültségeket lássunk. Elég csak a nemrég megépûlt völgyhidunkra gondolni és a szakasz további része is legalább ennyi õrültséget tartogat.
Pontosan!
Mûholdas telefonálás a világ - gyakorlatilag - mindne pontján van, de qrva drága, egy perc, ha jól emlésztem, 1000 Ft. Minimum.
A Moumt Everestre mindenképp kell mobil átjátszó, pumktum. Emellett én egy ûrhajó fellövõt is telepítenék oda, mert közelebb van az éghez.
A Huawei márkanév viszont kicsit megütötte a fülem: a 3G szolgáltatásra Huawei modemet vettem (HSDPA), és elég sokat kell szakarkodni vele. Pedig 31.000 Ft.-ba kerül. Végül aztán mûködött, de nem felhasználóbarát.
Mûholdas telefonálás a világ - gyakorlatilag - mindne pontján van, de qrva drága, egy perc, ha jól emlésztem, 1000 Ft. Minimum.
A Moumt Everestre mindenképp kell mobil átjátszó, pumktum. Emellett én egy ûrhajó fellövõt is telepítenék oda, mert közelebb van az éghez.
A Huawei márkanév viszont kicsit megütötte a fülem: a 3G szolgáltatásra Huawei modemet vettem (HSDPA), és elég sokat kell szakarkodni vele. Pedig 31.000 Ft.-ba kerül. Végül aztán mûködött, de nem felhasználóbarát.
Kara kánként folytatom tanításom.
h ne csak mûholdas telóról lehessen.
Alternativak: made in Thailand, made in Vietnam, made in India... <#idiota>#idiota>
A cím alapján azt hittem, hogy megadóztatják az Everesten a telefonálókat 😊
Egyébként miért is zavar benneteket, hogy lesz ott egy adó? Készültök mostanában arrafelé? 😉
Jó lesz az, legalább bajba került hegymászóknak lesz, még egy segélykérésre alkalmas eszközük.
Egyébként miért is zavar benneteket, hogy lesz ott egy adó? Készültök mostanában arrafelé? 😉
Jó lesz az, legalább bajba került hegymászóknak lesz, még egy segélykérésre alkalmas eszközük.
ha az illetõ tudott SMS-t küldeni a csúcsról,
akkor MI A JÓ BÜDÖS FRANCNAK kell oda mobil adó????????????????
akkor MI A JÓ BÜDÖS FRANCNAK kell oda mobil adó????????????????
ha nem made in chinat veszel akkor mit?Más nincs<#zavart1>#zavart1>
azért ez kicsit gizda, amikor a hegymászó telefonál haza, hogy "szia mami, épp a mount everest csúcsán állok, fél perce szúrtuk le a zászlót.." 😄
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Szegény Bell pedig úgy pörög a sírjában, mint a rilglispil.<#wow3>#wow3><#violent>#violent><#falbav>#falbav><#banplz>#banplz>
"Kínai hadsereg" nevû szállítóeszközrõl még nem hallottam <#conf>#conf>
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Szerintem jo az otleted. Kezdjuk azzal hogy matol nem veszunk made in china cuccokat. Kerul amibe kerul.
A kínai hadsereg viszi fel.
Ezek tiszta hülyék!!! Mert hülyeség. És mivel viszik fel? Gyalog? Mert helikopterrel tuti nem.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Nagy öröm ez , hogy már a világ legmagasabb pontján is kaphatunk egy kis mobil sugárzást... Biztosan mindenki azért megy oda, hogy sms-ezzen.
Ez a megalomán, degenerált kínai vezetés pedig magához kaphatna már, mielõtt a tibeti Potalából is kínai bevásárlóközpontot csinál.
Ez a megalomán, degenerált kínai vezetés pedig magához kaphatna már, mielõtt a tibeti Potalából is kínai bevásárlóközpontot csinál.
szerintem abból kéne presztízskérdést csinálni, hogy elszigeteljük azt a nyomorult kommunista diktatúrát, és nem olimpiával meg oltári nagy kereskedelmi-ipari megbízásokkal hízlalni a pártvezetést...