15
-
Ronny #15 nem kell ilyen messzire mennünk, hogy őrültségeket lássunk. Elég csak a nemrég megépűlt völgyhidunkra gondolni és a szakasz további része is legalább ennyi őrültséget tartogat. -
Epikurosz #14 Pontosan!
Műholdas telefonálás a világ - gyakorlatilag - mindne pontján van, de qrva drága, egy perc, ha jól emlésztem, 1000 Ft. Minimum.
A Moumt Everestre mindenképp kell mobil átjátszó, pumktum. Emellett én egy űrhajó fellövőt is telepítenék oda, mert közelebb van az éghez.
A Huawei márkanév viszont kicsit megütötte a fülem: a 3G szolgáltatásra Huawei modemet vettem (HSDPA), és elég sokat kell szakarkodni vele. Pedig 31.000 Ft.-ba kerül. Végül aztán működött, de nem felhasználóbarát. -
Myron #13 h ne csak műholdas telóról lehessen. -
remark #12 Alternativak: made in Thailand, made in Vietnam, made in India... -
beef #11 A cím alapján azt hittem, hogy megadóztatják az Everesten a telefonálókat :)
Egyébként miért is zavar benneteket, hogy lesz ott egy adó? Készültök mostanában arrafelé? ;)
Jó lesz az, legalább bajba került hegymászóknak lesz, még egy segélykérésre alkalmas eszközük. -
szombi #10 ha az illető tudott SMS-t küldeni a csúcsról,
akkor MI A JÓ BÜDÖS FRANCNAK kell oda mobil adó???????????????? -
matt taylor #9 ha nem made in chinat veszel akkor mit?Más nincs -
#8 azért ez kicsit gizda, amikor a hegymászó telefonál haza, hogy "szia mami, épp a mount everest csúcsán állok, fél perce szúrtuk le a zászlót.." :D -
Gabe Dearborne #7 Szegény Bell pedig úgy pörög a sírjában, mint a rilglispil. -
#6 "Kínai hadsereg" nevű szállítóeszközről még nem hallottam -
remark #5 Szerintem jo az otleted. Kezdjuk azzal hogy matol nem veszunk made in china cuccokat. Kerul amibe kerul. [Csakazertis!] -
Cat #4 A kínai hadsereg viszi fel. -
#3 Ezek tiszta hülyék!!! Mert hülyeség. És mivel viszik fel? Gyalog? Mert helikopterrel tuti nem. -
Zro #2 Nagy öröm ez , hogy már a világ legmagasabb pontján is kaphatunk egy kis mobil sugárzást... Biztosan mindenki azért megy oda, hogy sms-ezzen.
Ez a megalomán, degenerált kínai vezetés pedig magához kaphatna már, mielőtt a tibeti Potalából is kínai bevásárlóközpontot csinál. -
rolika #1 szerintem abból kéne presztízskérdést csinálni, hogy elszigeteljük azt a nyomorult kommunista diktatúrát, és nem olimpiával meg oltári nagy kereskedelmi-ipari megbízásokkal hízlalni a pártvezetést...