15
  • Ronny
    nem kell ilyen messzire mennünk, hogy őrültségeket lássunk. Elég csak a nemrég megépűlt völgyhidunkra gondolni és a szakasz további része is legalább ennyi őrültséget tartogat.
  • Epikurosz
    Pontosan!
    Műholdas telefonálás a világ - gyakorlatilag - mindne pontján van, de qrva drága, egy perc, ha jól emlésztem, 1000 Ft. Minimum.
    A Moumt Everestre mindenképp kell mobil átjátszó, pumktum. Emellett én egy űrhajó fellövőt is telepítenék oda, mert közelebb van az éghez.

A Huawei márkanév viszont kicsit megütötte a fülem: a 3G szolgáltatásra Huawei modemet vettem (HSDPA), és elég sokat kell szakarkodni vele. Pedig 31.000 Ft.-ba kerül. Végül aztán működött, de nem felhasználóbarát.
  • Myron
    h ne csak műholdas telóról lehessen.
  • remark #12
    Alternativak: made in Thailand, made in Vietnam, made in India...
  • beef
    A cím alapján azt hittem, hogy megadóztatják az Everesten a telefonálókat :)
    Egyébként miért is zavar benneteket, hogy lesz ott egy adó? Készültök mostanában arrafelé? ;)
    Jó lesz az, legalább bajba került hegymászóknak lesz, még egy segélykérésre alkalmas eszközük.
  • szombi
    ha az illető tudott SMS-t küldeni a csúcsról,
    akkor MI A JÓ BÜDÖS FRANCNAK kell oda mobil adó????????????????
  • matt taylor
    ha nem made in chinat veszel akkor mit?Más nincs
  • Darth Sith
    azért ez kicsit gizda, amikor a hegymászó telefonál haza, hogy "szia mami, épp a mount everest csúcsán állok, fél perce szúrtuk le a zászlót.." :D
  • Gabe Dearborne
    Szegény Bell pedig úgy pörög a sírjában, mint a rilglispil.
  • Sanyix
    "Kínai hadsereg" nevű szállítóeszközről még nem hallottam
  • remark #5
    Szerintem jo az otleted. Kezdjuk azzal hogy matol nem veszunk made in china cuccokat. Kerul amibe kerul. [Csakazertis!]
  • Cat #4
    A kínai hadsereg viszi fel.
  • Sanyix
    Ezek tiszta hülyék!!! Mert hülyeség. És mivel viszik fel? Gyalog? Mert helikopterrel tuti nem.
  • Zro
    Nagy öröm ez , hogy már a világ legmagasabb pontján is kaphatunk egy kis mobil sugárzást... Biztosan mindenki azért megy oda, hogy sms-ezzen.
    Ez a megalomán, degenerált kínai vezetés pedig magához kaphatna már, mielőtt a tibeti Potalából is kínai bevásárlóközpontot csinál.
  • rolika
    szerintem abból kéne presztízskérdést csinálni, hogy elszigeteljük azt a nyomorult kommunista diktatúrát, és nem olimpiával meg oltári nagy kereskedelmi-ipari megbízásokkal hízlalni a pártvezetést...