Verekedős gémek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
bocs de egy ilyen címet ha meglátok... 😊
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
oh shit megelõztél<#vigyor>#vigyor>
ez már trogerzsiger nélkül is menõ?
Verekedõs gémek...

OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu
bazdmeg azt hittem van videód arról, ahogy két kanalasgém agyba-fõbe veri egymást.. <#idiota>#idiota>
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
megmagyarázva mielõtt belémkötnének, eszembe jutott valami ami nem ide tartozik és hirtelen beszúrtam ezt a smileyt :-o
btw verekedõs játékokból mortal kombaton kívül mást nem ismerek :-> ismertessetek meg néhánnyal
btw verekedõs játékokból mortal kombaton kívül mást nem ismerek :-> ismertessetek meg néhánnyal
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
"Mért nem tudnak pc-re ilyen jellegü játékokat készíteni? 😞"
Irányítás. Billentyûzettel a legtöbbb verekedõs játék élvezhetetlen.
Irányítás. Billentyûzettel a legtöbbb verekedõs játék élvezhetetlen.
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Sajna verekedõs játékok terén nagyon kevés játék van pc-re pedig szerintem van rá kereslet! Milyen jó lenne egy Fight night round 3 vagy egy Mortal Kombat újabb része! Egy Def Jam icon!
de sajna nekünk meg kell elégednünk a 2d-s játékokkal és a szánalmas próbálkozásokkal pl hewywight tunder vagy emulátorozni kell!
(tekken 3)
Mért nem tudnak pc-re ilyen jellegü játékokat készíteni? 😞
Aki tudna valami jó próbálkozást az írjon!
képekkel illusztrálhatja 😊 😊😊
de sajna nekünk meg kell elégednünk a 2d-s játékokkal és a szánalmas próbálkozásokkal pl hewywight tunder vagy emulátorozni kell!
(tekken 3)
Mért nem tudnak pc-re ilyen jellegü játékokat készíteni? 😞
Aki tudna valami jó próbálkozást az írjon!
képekkel illusztrálhatja 😊 😊😊