Assassin's Creed képek érkeztek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Balumann
Ezt mi alapján mondod, hogy az UT3 sem lesz olyan mint a reklám képeken? A demo-ba azthiszem kb. 7-esre lehet max rakni a 10-bõl (ha jól tom), és még DirectX10 se volt benne (tudom h nekem nem is lesz). De csúcskártyákon azért lesz olyan szép az sztem. Csakhát aki bámulni szereti a grafikát annak kell hozzá gép is.

azért jó lenne,ha ezt is úgy optimalizálnák mint a cod4-et😊
(bár az lehhetetlen,hogy a gépemen elmenjen)

hát sztem 1 ütõs gépen egyáltalán nem elképzelhetetlen ez a grafika, na de majd ha a saját szememmel látom...😄 Bár az E.T.:quake wars-nak is frankó marketingképei voltam, ahhoz képest a játék az új gépemen max grafon közel sem néz ki úgy. Hát kíváncsian várom
Hát ez a kemradolog feletébb meglepõ egy eleve TPS játékban 😊
Annyival nem lesz rondább szvsz, mint az UT3 a sajtóképekhez képest.

Láttam õket, ezért írom azt, amit.

Az ingame videókon, már nincsenek ilyen profi kameraállások, se ilyen minõség - úgyhogy ezek valszeg az átvezetõ videókból származnak.
Tinman
Mesélek helyette... anno a Far Cry.
Aki GF2, meg GF4-el próbálkozott, mind szidta, akinek meg volt vasa, az megértette mirõl van szó. Volt vasam, megértettem, felejthetetlen elményeket adott a FC.

Egyébként egy alap C2Duo procival, 2 GB rammal /melynek ára bruttó 12 körül van!/, és egy 8600 ne adja ég 8800 GTS kártyával az Assassin's Creed kiváló játékélményt fog adni, ebben 100%-ig biztos vagyok.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Erpy
De bakker, kismillió videó létezik, nemcsak kép, szal ott is igencsak látszik a minõség.

Abit AB9 / Core2Duo [email protected] / 2*1GB 800mhz Geil Ultra / Zotac AMP 8800GT 512Mb overlocked

Vagy szerinted a marketingképek csak mítosz?😊)))
Mesélj.
Bizonyos emberek mindig is látni véltek ilyen meg olyan grafikát, ami aztán az õ gépükön nem úgy ment. Aztán másnál meg valahogy mégis úgy nézett ki...
"bele se merek gondolni ennek milyen gépigénye lehet... 😞"

Láttunk már sokszor ilyen grafikát, aztán a játékban, valahogy már sosem néznek így ki.

Photoshop rulez?:p
Requiem88
bele se merek gondolni ennek milyen gépigénye lehet... 😞

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

Picizöldfül
son of the bitch!

Tinman
Kiváló! Nagyon várjuk!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.