14
-
#14 Ezt mi alapján mondod, hogy az UT3 sem lesz olyan mint a reklám képeken? A demo-ba azthiszem kb. 7-esre lehet max rakni a 10-ből (ha jól tom), és még DirectX10 se volt benne (tudom h nekem nem is lesz). De csúcskártyákon azért lesz olyan szép az sztem. Csakhát aki bámulni szereti a grafikát annak kell hozzá gép is. -
gyuri12 #13 azért jó lenne,ha ezt is úgy optimalizálnák mint a cod4-et:)
(bár az lehhetetlen,hogy a gépemen elmenjen) -
szurka #12 hát sztem 1 ütős gépen egyáltalán nem elképzelhetetlen ez a grafika, na de majd ha a saját szememmel látom...:D Bár az E.T.:quake wars-nak is frankó marketingképei voltam, ahhoz képest a játék az új gépemen max grafon közel sem néz ki úgy. Hát kíváncsian várom -
Inquisitor #11 Hát ez a kemradolog feletébb meglepő egy eleve TPS játékban :)
Annyival nem lesz rondább szvsz, mint az UT3 a sajtóképekhez képest. -
opeca #10 Láttam őket, ezért írom azt, amit.
Az ingame videókon, már nincsenek ilyen profi kameraállások, se ilyen minőség - úgyhogy ezek valszeg az átvezető videókból származnak. -
#9 Mesélek helyette... anno a Far Cry.
Aki GF2, meg GF4-el próbálkozott, mind szidta, akinek meg volt vasa, az megértette miről van szó. Volt vasam, megértettem, felejthetetlen elményeket adott a FC.
Egyébként egy alap C2Duo procival, 2 GB rammal /melynek ára bruttó 12 körül van!/, és egy 8600 ne adja ég 8800 GTS kártyával az Assassin's Creed kiváló játékélményt fog adni, ebben 100%-ig biztos vagyok. -
#8 De bakker, kismillió videó létezik, nemcsak kép, szal ott is igencsak látszik a minőség. -
opeca #7 Vagy szerinted a marketingképek csak mítosz?:)))) -
opeca #6 Mesélj. -
Juszufka #5 Bizonyos emberek mindig is látni véltek ilyen meg olyan grafikát, ami aztán az ő gépükön nem úgy ment. Aztán másnál meg valahogy mégis úgy nézett ki... -
opeca #4 "bele se merek gondolni ennek milyen gépigénye lehet... :("
Láttunk már sokszor ilyen grafikát, aztán a játékban, valahogy már sosem néznek így ki.
Photoshop rulez?:p -
#3 bele se merek gondolni ennek milyen gépigénye lehet... :( -
#2 son of the bitch! -
#1 Kiváló! Nagyon várjuk!