12
-
janus391 #12 Szeva ötös robot -
Epikurosz #11 ilyen házba lennének jó az iq robotok -
Epikurosz #10 Ez a szociális érzékenység téma már teljesen el van ferdítve. Annyi ingyenélő van már, hogy az sok. Az aktív dolgozókat kell jól megfizetni, az a szociális érzékenység. -
toto66 #9 "sokkal nagyobb szociális érzékenységgel bírnak, még ha kevésbé emlékeztetnek is emberekre vagy háziállatokra"
No a politikusainknál már csak a mondat elejét kellene valóra váltani, és kész háztartási robotok lennének -
Epikurosz #8 Az alsó végtagjai nagyon gagyik. Ettől még nem kell félni. :-) -
feri6666 #7 Spykee=Kém-lelő
Bazzeg mintha a Terminátort nézném csak ez is lassan már tényleg élesben megy... -
Epikurosz #6 qrva lassan fejlődnek ezek a dolgok, meg elsőre qrva drágák.
Az ember leéli az életét, mindjárt, és bele sem tudott kóstolni a jóba.
Salvatore Quasimodo egy nagyon rövid (szereintem ez is jelzésértékű) verse jut eszembe:
(olaszul idézem be, hogy villogjak a műveltségemmel :-), de
emitt megvan magyarul is):
"ED È SUBITO SERA
Ognuno sta solo sul cuor della terra trafitto da un raggio di sole:
ed e subito sera."
A qrva életbe! -
Cat #5 szerintem meg direkt figyeltek, ezért van ott pl. kutya, az mutatja hogy dúl az idill, és a robot is a család része. -
Voronyezs #4 én meg a fenéért nem tok leírni 4 mondatot hibátlanul -
Voronyezs #3 "A robot például este felmehet a gyerekszobába, és az egyik szülő, aki éppen szolgálati úton van valahol, felolvashatja a gyerekeknek a "jó éjszakát" mesét."
Na most azt ne mondjátok, hogy egy olyan kölökre,akinek mesét kell olvasni esténként h elaludjon, egyedül hagyják otthon... Asszem ez olyan 6, max 7 évig szokás h apúúú ojbvassz meszéééét...Most nem azért, de ha a fater mondjuk dolgozik, a muter nm tudja felolvasni?? szánalom -
Alfa Of NS #2 Amúgy a marketingesek néha figyelhetnének, mert a fenti képen a boldog család három tagja, nagyjából három különböző etnikum tagja (a csaj, mintha ferdeszemű lenne) -
Alfa Of NS #1 "Az érdeklődőknek maguknak kell ezt a robotot 200 alkatrészből összeállítaniuk. Így azután három változat közt választhatnak"
A Pro változatban láncfűrész is szerelhető majd a karjára, hogy ajtót tudjon nyitni, ha jön a villanyszámlás.