11
-
Cat #11 http://www.sg.hu/cikkek/51941/web_2_0_felvilagositas_iv_joost_az_internet_tv
Elég részletes? -
feamatar #10 elárulta: ott egy nagy link indult útjára alatt, ami elmagyarázza hogy miről is van szó... -
#9 tény. De ha ezentúl tv-re egyáltalán nem lenne szükség, mert ezen keresztül fogható lenne minden nagyobb/ismertebb adó, nem lenne egyszerübb? :P -
NKing #8 shabba: Mondjuk ha tudom már az elején, hogy miafene ez, akkor eldönthetem, hogy érdekel e egyáltalán, mert én végigolvasom a cikket, még szerencse hogy rövid... és utána még keresgéljek, hogy miről volt szó...Azért ez gondos! Szóval egyetértek interfleetel ezesetben.
Amúgymeg nemtudom mi a fenéért kell 15ezer adó. Ami a TV-n jön 100, az se érdekel nagyon sok embert, akkor mi újat tud felmutatni az a több ezer adó? -
dondore #7 Megint a spanyolviasz....
Egyedul azt(at) nem ertem, ki nyomja most ezt a ceget? Mert konkurrenseinek se szeri, se szama...
Majd ha gb ethernet meg mpls, meg optika nem csak ceges halozatokban lesz, na akkor lesz attores. Addig meg nezzel jutubot 340x480-ban, vagy vegyel digitv-t ;) -
shabba #6 Azért vannak a cikkek alatt a kapcsolódó linkek, a hasonló témájú kapcsolódó cikkekhez, hogy az olvasó utána nézhessen az előzményeknek. Ha minden cikk esetén a kályhától indulna ki egy cikk írója, akkor egy bizonyos témában évek múlva több tíz oldalas cikkek születnének, ami a rendszeres olvasók számára teli lenne unalmas ismétlésekkel. -
interfleet #5 Nagysyerű! Mióta vártam erre a pillanatra! Egyébként ha már a cikkírónak annyi újságírói hozzáértése nem volt hogy legalább elárulja a hozzá nem értő és ezért semmibe sem veendő halandónak, hogy mi a fene az a Joost, akkor megköszönném ha megtenné helyette valaki. -
Bubbax #4 Csinál egy 800 Mbyte-os cache file-t, de letörölhető ha kell a hely.
A user\appldata\joost\anthill könyvtárban van. -
#3 Jó volt, én felraktam néztem rajta egypár sorozat részt... csak egy gond volt elkezdett telítődni a winyóm miatta és nem tudtam hova tölt le és egyáltalán mit, csináltam lemezkarbantartót de nemsokat ért ugyan úgy teli maradt. Nálatok nem volt ilyesmi? Mondjuk néztetek 1 órát jooston és vagy 500 megával kevesebb lett a hely. -
#2 Szerintem érdemes felrakni , a legjobb csatorna szerintem a Ministy of Sound zenecsatorna rajta -
balee66 #1 Nemrég töltöttem le a publikus klienst, még nem raktam fel. Érdemes egyáltalán felrakni? Csak angol adók vannak (más nyelvet nem ismerek olyan jól)?