118
Munchkin
-
#78 Az alappaklit ill. Fajtalan Fejsze,Papi Bai kiegészítőket pdf-ben nem lehet valahonnan leszedni? -
LCO #77 Munchkin Mánia -
LCO #76 Minden Munchkin rajongót várunk az oldalunkra, és a fórumunkra: http://munchkin.mlap.hu -
Nuki #75 Nem szeretem a nyelvtörőket
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!jobb egy magus tíz cthulhunyakhnál
Szóval ha rajtad múlna, az legyen a következő fázis?
[apro] Külsősök kedvéért, ha furcsálnák a kérdést: néha-néha összejárogató társaság vagyunk. -
#74 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!te luzeroid, az Cthulhu -
Nuki #73 Igen :D
Elkezdtem érdeklődő csápjaimat más máncskinok felé fordítani, és látám hogy ez jó... Már csak stratégia kell hogy mit, hogy, mikor vegyek. Te melyiket próbálnád ki? :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Munckin Ctulhu-t, fogadok... -
#72 namivan? van neted ujra kiszerg? :D -
Nuki #71 Ó, nagyon köszi :D
[pesti] -
#70 Hát én Budapesten tudok helyeket mondani, pl. Silverland (Kolosy téren) ott sztem mindenféle van, akkor van a Nyugati mellett a Szondi utcában egy ilyen alagsori Fantasy bolt/antikvárium ott is láttam többfélét, plusz a körúton a Mester utca környékén van vmi bolt, ott is. -
Nuki #69 HOL HOL HOL? :D
[könyörög] -
#68 Persze. Sztem az összeset meg lehet kapni. Mi angol kártyával játszunk és pl. nemrég vettük meg a Munchkin blender kieget ami szintén nincs magyarul. -
Nuki #67 Én olyanra gondolok, amilyet nem lehet magyar nyelven kapni. Olyan is? -
#66 Nem tudom külföldről hogy rendelhetsz, de itthon is kaphatóak több helyen! -
Nuki #65 Akiknek van tapasztalata külföldi rendelést illetőleg: lehetséges lenne e munchkin-t külföldről rendelni? (pl.: Star Munchkin, stb... ami még itthon nem jelent meg?) -
#64 sry a duplapostért. :$ -
#63 Következő kieg magyarban való megjelenését tavaszra tervezik, tehát jövő nyár folyamán biztos megjelenik ;) -
#62 De a besztes a: "A szörny, akinek olyan hosszú a neve, hogy ki sem fér a képe." :D -
Nuki #61 Kedvencem!!4 :D
Meg a kis visszapillantó tükrös perifériás látás sisakja xD -
#60 :DDDDDDDDDDDDDDddddd -
#59 Instant majomparádé!!!!!4!negz -
Spica #58 "A szörny, amit maga a KM alkotott"
na meg az "Instant Hableány"
egy szót se többet :DDD -
Chipii #57 Mi iszonyú jókat muncskineztünk szerepjátékos haverokkal. Úgy kell elképzelni, hogy valamikor este 10-11 körül kezdtük el, 4-en vagy 5-en talán (pár hónapja volt már). Iszonyú jól szórakoztunk közben, csak akkor akadt egy kis probléma, amikor valaki be akarta fejezni, merthogy az már nem sikerült senkinek sem:) Ilyenkor sorban az összes többi játékos jött az ellencsapataival, az átkaival, oda-vissza hatalmas csaták zajlottak ilyenkor, előkerültek a rejtett tartalékok. Órákon át hiába próbált kimenni bárki is:) Szó mi szó, kb 5 óra játék után döntöttünk úgy, hogy na ezt abbahagyjuk, mert senki se tudja megnyerni, és kezdünk egy újat. A végeredmény ugye kitalálható... Reggel 9kor félbehagytuk azt is :D
Én csak ajánlani tudom a gamét:) -
#56 lemaradt: minden rosszindulat nelkul, de a 45ik hszedben ami tartalmaz 2 mondatot, csupan csak 6 hiba van... :DDDDDDDDDD tudom, en ekezetek nelkul irok(mielott belekotsz) "nadeazert"... :p
-
#55 najo figyi, eleg, ok?
milyen topikot keressek te szerencsetlen? ha? egy kurva HSZert amit a te nagyzolos hszedre reagaltam miert kell nekem hattermunkat vegeznem??? normalis vagy te?
ha tovabbra is okoskodni akarsz plz privatban okes? ne legyen itt off -
Nuki #54 :D
Igenhát van hogy valaki tényleg gyors, de van hogy senkinek se jön lény... XD -
#53 Nekünk volt olyan, hogy "na egy gyors munchkin és utána szerepjátszunk" aztán hajnali fél egykor még mindig az a gyors parti ment :D -
#52 Jah az már kész volt, mikor egy meccset 3 és fél órán át toltunk.
Meg a jó kis kombók, hogy bazinagy ősi virágcserép és leverhetetlen (ja, meg pláne meg a élőholt aranyhal)XD (sry nekem magyar van)
Lammer: ha már nagyon kötözködhetnéked van, keress rá topikot, htx. És ne hejesirásbol oktass már ki, kösz, tényleg. -
Nuki #51 Jó, de van olyan aki EGYÁLTALÁN nem tud angolul, és egy ilyen kártyát értelmezni szerintem nem könnyű dolog, főleg ha nem tudsz mástól segítséget kérni, ha a lap a kezedbe' van.
Van hogy a magyar szöveget, és szabályokat is félreértelmezzük, nemhogy az ANGOLT.
Desu? -
#50 Ja, nekünk az angol van meg... Egyébként nem kell profinak lenni angolból, mert egyáltalán nem nehezek rajtuk a szövegek.
Mellesleg nekem a szörnyek a kedvenceim a játékban :) (potted plant mekkora már :)) -
#49 nem is a profisag a baj(szerintem mindenki tud olyan szinten inglisul)... hanem az, hogy inkabb hulyen nez ki az angol kartya a rahedli magyar kozott :D:D:D -
#48 de amugy felesleges folytatni, tenyleg... -
Nuki #47 Külföldön talán :|
Meg kell várnunk míg lemagyarosítják, mert nem mindenki profi angolból... -
#46 Jeee máncskin! :D
Megvan az alapjáték szoktuk vele nyomni, nagyon poén mikor már tizenhetedszerre sem sikerül kimennie senkinek és az egész bagázs sík ideg :)
Mellesleg alappakliból is van sokféle és azok is kombinálhatók ha jól tudom (Van vamipire-ös, cthulhu-s) -
#45 Elöször tanulják ki a fortélyait, és Nuki, inkább ajánlom, hogy büntiböl Playtrollt kell olvasnia :D
Lammer: Nuki üzenetére válaszoltam, hamár egyes számba irta, logikusan ugy fojtattam. Mindegy. Vége.
-
Nuki #44 A francba!!! Fürdés közben pont ez juttott eszembe nekemis!!!!4 :DD
Elhappoltad :P -
#43 Jóak téma, +fav.
SG-s máncskin parti majd valamikor? -
Nuki #42 Najó, ha én erről tudok :D
Mikeot befenyítjük a seggberúgás csizmájával ha gonoszkodik, oké? -
#41 rajtavagyok a dolgon:) -
#40 Teljesen jó kártyajáték. a férjemmel játszom rendszeresen és neki is bejött. Pedig neki semmiyen alapképzetsége nincs szerepjáték terén. Télleg zétröhögi magát az ember. Egy problémám van vele: Nem egyenletes a játékmenet. Értem ez alatt, hogy a 3-as szintig vért izzadsz, de kb. 6-7 -től meg baromi könnyen megvan a 10. szint. Mi úgy kompenzáljuk a dolgot, hogy húszig játszuk. -
Nuki #39 Inkább majd számolj be ha túl vagy első máncskinozós élményeden :)