30
-
MartonPéter #30 http://www.gyozike.hu/?uc=hu4_3685 Játék! Regisztrál ezen a linken! Nem bánod meg! Ne vírus -
#29 október 28-án a COOL TV Győzike vasárnapot tart... Kíváncsi vagyok mennyien fogják nézni... -
johnz #28 Én nem értem az amcsiknál olyan sok jó elmebeteg állat sorozatgyilkos van ide is lehetne eggyet hozatni hogy kezdjen tisztogatni mondjuk live győzike showba betoppanna egy jó kis machettéval vagy láncfűrésszel...
képzeljétek csak el...évekig ez lenne a top..megjelenne később directors'cut editionba is és újra elő lehetne venni..istenem de jó kis műsor lenne..de szép is lenne...mindjárt sírok.. -
#27 Nem is igazán lehet besorolni ezt a "műsort". Én valahol a szánalom/kínzás közé raknám be. Engem spec kifejezetten idegesít ha meghallom már csak a hangját is ahogy üvölti h BEJJJAAAAA, közben a kisebbik éppen csokival keni össze magát miközben bekakkantott, a nagyobbik meg sikítozik valamit. Szánalom, káosz. Köze sincs a "valósághoz" vagy a szórakoztatáshoz. -
janus391 #26 Má alig váom vaze -
SewerRat #25 Győzike eléggé pihent műsor, számomra kevésbé vicces, bár ez nem jelenti azt, hogy szar. Bár én magát az emberkét is rühellem, de el kell ismerni ,hogy vannak jó "húzásai":) -
kadar1 #24 Eddig se nézztem,ezután se fogom!!!!!!!!!! -
winnie #23 "Egy megrendezett szánalom az egész, de amikor meló után hullafáradt vagyok nem az Isteni színjátékra vágyom és ha már 1x röhögtem rajta, megérte. Már pedig olyan rész nem volt, amin legalább 1x nem röhögtem volna."
ez a lényeg. itthom profi filmesek sem tudtak összehozni egy jó tévés komádiát, egy amatőrnek meg sikerült. megrendezett? mivel már az első adásnál is volt rendező, naná. ezt a műfajt nem lehet másképp űzni, kellenek írók. nem mehetsz arra, hogy majd mondanak valami vicceset. nagyon meg kell szervezni, sztorikat írni, amit eljátszanak a szereplők. szerintem ez tiszta sor. -
Csaba42 #22 Hát az biztos, hogy megrendezett, és hogy szánalom, és hogy néha jót lehet a hülyeségeken röhögni, de nem nézem, és nem is fogom nézni ezt a mocskot (persze, anyu óvodájában szinte minden kisgyerek nézi napi rendszerességgel, gratula a szüleiknek, főleg azoknak, akik azt hiszik, gyermekműsor(!!!) ez a sz*r). Sajna ha a Cool TV-t nézem, mindig akad legalább egy Győzike-Show reklám. :( -
#21 Hát én a valóságshowk közül csak a legelső való világ második részéből láttam kb fél órát (kíváncsiságból odakapcsoltam) azóta nem néztem valóság showt. Mondjuk az internet óta nem néztem tvt, de mióta bejött az a+ később az animax azóta azokat nézem. -
#20 én néha egykét részt látok, illetve előzeteseit akaratlanul is elcsípem, olyankor sírok:( -
uTomi #19 Érdekes azért ,hogy mindazok akik ide írtak rengeteg tapasztalattal rendelkeznek a soriról hiszen csak azok alapján lehet olyanokat írni mint amiket írtak. Már pedig akkor egy pici divatfiákt érzek itt.
Amúgy persze nem ez a legszínvonalasabb műsor persze de röhögni lehet rajtuk akárki akármit ond.
-
#18 Volt, hogy 2 millió 200 ezren nézték... azért az nem semmi egy 10 milliós országban. Egyébként én meg vacsora közben mindig néztem, és nézni is fogom.
Egy megrendezett szánalom az egész, de amikor meló után hullafáradt vagyok nem az Isteni színjátékra vágyom és ha már 1x röhögtem rajta, megérte. Már pedig olyan rész nem volt, amin legalább 1x nem röhögtem volna. -
Vucli #17 1 millió? mennyi roma kisebbségi is él Magyarországon? -
#16 hogyan fogom kibírni ezt a 15 napot.. -
koimbra1978 #15 Kb egy millió embert érdekel, vagy legalábbis ennyi nézi titkon és elismerten:) -
Viking szabi #14 Kit érdekel ez a müsor,mert engem biztosan nem. -
#13 én már nem is nézek, max ismeretterjesztést, azt is már csak ritkán (igaz csak azért, mert mostmár dolgozok rendesen, vagyis vége a tanulmányi időszakomnak) -
#12 Áhh, én otthon csak az animaxon nézem a japán animéket. -
Kemuri #11 Kétségtelen így van de tudni kell szelektálni és kész. Nem igaz az, hogy ha az ember akar, nem talál minőségi sorozatokat. HBO, Showtime sorozatok, nem elég színvonalasak? A többi meg nézze a győzikét ha nekik az tetszik. -
Sance231 #10 Ilyenkor találok magyarázatot arra, hogy miért nézek évről évre keveseb tv-t, és miért vált a cartoon network a kedvenc csatornámmá. -
1Obi1 #9 Győzike meg az Irigymirigyek..Méghogy nevettetők..
Az egyik egy előre megírt cigány-show, a másik pedig egy vicc-lopó undormány.Ezek közül kell választani? -
koimbra1978 #8 Szánalom. Hogy ilyet néz a többség. Hova süllyedt a televíziózás. Ezért van kevés normális sorozat vagy ezért készítenek kevés átlag feletti sorozatot, mert a nézők már a szennyel is beérik.....
3 tévében megy otthon a Győzike-mondta egy nyugdíjas a buszmegállólban. Elég rossz, de hát ez a divat, ezt kell nézni -
WinG #7 ehehe, jót röhögtem ezen a cikken. grat :) -
Prof William #6 Huhh vajon hogy fogom kibírni addig?
Atomot a kereskedelmi tévéknek... -
gyuri12 #5 ez az!!! -
pepe001 #4 Fizetett hirdetésünket olvashatták... -
keyson #3 hip hip.... -
daneelolivaw #2 Győzike Show: már csak 15-öt kell aludni
ezen kidőltem :D -
#1 ez pompas...