FREE MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ugy elsore: cabal online, atlantica online, zu online
bodesz
vki tud vmit ajánlani már kattogok
wow-off
requiem-off
sro-off
l2-off
sotnw-off
pw-off
sokat próbáltam még sok offos még.vmit ajánlon nekem vki!
szeretem a sok classt,utálom a sok grindelést.fasza pvp v pve része legyen.

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

Ryleh
hali....az RF online -hez hasonlo game van?ahol eléggé pvp re van hegyezve a játék,s nem csak a farmolás a cél?

Perfect World Europe!!! 😄 nagyon jó 😄
bodesz
vki tud ajánlani vmi újat?
sword of the new world,requiem nem érdekel meg még sokmás de ezeket mostanában próbálgattam annyira nemjöttek be :S

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

Perfect WorldAjánlani tudom nagyon jó MMorpg.<#worship><#wink>

http://perfectworld.revolution-world.com Perfect World online

Nitramk
Entropia Universe?
Full ingyenes, csak akkor kell fizetni ha pénzzel szeretnéd kezdeni a játékot, nem pedig gyûjtögetéssel. 10 USA dollár = 1 PED (Project Entropia Dollar). Jó kis játék sci-fi környezetben. Késõbb ha elegendõ pénzed lesz a játékan akkor át tudod váltani a PED-et is Dollárba. ilyenkor viszont megcserélõdik az arány, és 10 PED = 1 Dollár lesz.

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

h.Ja és ugye nagy az Archlordba a világ? Vagyis sokáig tart bejárni? Arra utalok hogy példul van a Silkroad, na ott bemegyünk egy városba, akkor látunk 50millió playert és mást nem is, ez is egy nagy probléma, mert nem elég a szerver, másrészt meg túl sok a player minden szerón. Az egyetlen jó, amivel szívesen jáccok MMORPG ami kozépkorba illõ, az a WoW, de már azzal is túl sokat jácottam. De semmi más. A Diablo2-is elég jo online-ba csak az már régi és kéne vmi ujés jo MMORPG.
ty
hello emberek,van ez az Archlord online, még nem toltottem, kiváncsi lennékhogy mien játék, feltelepitettem a Scions of Fate-et, ami nem is olyan rossz, kbmint egy 3Ds anime, de nem gyozott meg, felraktam a LastChost, emelett jácottam a Silkroad-al, 2Moonsal, 9dragons-al, de egyikse gyozott meg a folyamatos -olomaz ellent és fejlõdok- miatt.
De olvastam hogy az Archlord az AWSD-s irányítású, ami nagyonnagylépés. Ugy ajánlott kipróbálnom? Ugye nem az van hogy gyilkolom az ellent folyton és fejlodok, mert akkor le se toltom. És a questek jól megvannak csinálva, mint mongyuk a WoW-ba?

Lenne egy másik kérdésem:
Van ez a LordofTheRingsOnline, szívesen jáccanék vele, de fizetni nemnagyon akarok, nem lehet LotrO-ba tortszerver?
ty.
Help!!
A lotro shadow of..... olyasmi mint a Wow tört szerver is van ??
Hellosztok!!!Nekem egy olyan ingyenes mmorpg kéne amiben lehet fajt választani,nagyon jó a grafikája,sok benne a quest,sok kaszt van benne és középkori stílusú(Kard,Íj,Balta,Varázsbot stb.)lécci gyorsan válaszoljatok mert kéne vmi jó játék a téliszünetre😄😄
Montanosz

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Atkamon
Én most kipróbáltam a 9Dragonst és nagyon tetszik... igaz sok benne a quest... de én mongyuk azt szeretem. Nekem tetszik😉

bodesz
a farmolj 24órán át nemnyerõ játék!!! xD

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

John Cena
Én a Silkroad ajánlom bár nehézkes a bejutás

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Nenrandil
Archlord!! Ott Wasd irányítás is van, de kliggelgethetsz is... ahogy jól esik...ARCHLORD-Magyar oldal

\"A book is a book\" Clive Barker

Bence94
helo nekem olyan mmo kéne amit wasd-vel kell irányítani+egér az kor mindegy hogy hol játszódjon.lehet hülyének néztek az irányítás miatt de már volt hogy leszedtem egy olyan mmot amit klikkelgetéssel kellet irányítani.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Runescape
NosTale
Cabal Online
Space Cowboy
Silkroad
Tibia

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Kupo
http://mmocentral.hu
Csak ingyenes MMO-k vannak rajta, nézd meg.

MU Online
skandináv/germán mitológiás mmorpgt nem ismer valaki?

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

hero: igen ingyenes, hero.netgame.com Van 10 szerver magyarok a 4 esen meg a 9 esen vannak lényegében

Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...

PíszLávJuniti
esetleg shadow of legend?
igaz, még nincs vele tapasztalatom, de izgalmas, hogy van PDA ra is kliense..

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Balidani
Maple story, magasan a leghangulatosabb MMORPG amit játszottam.
kép
ingyenes, igaz csak 4 kaszt, de 10 alkaszt van, sok a kedves ember, van quest de nem muszáj csinálni, sok fegyver van, rengeteg training hely stb...

\'\';!--\"{()}&?!:,@#

CS@
Érdekes, szerintem a játék Beta(phase2) és a full még meg sem jelent, arról pedig nem találtam semmi infót, hogy ingyenes lesz ha elkészül(valószínûleg azért, mert nem lesz ingyenes).

ez a hero online ingyenes és mennyit foglal?
ja és ugye azért enmc sak tizen jáccanak vele?😛
Pepsi Twist
nyugi sosem vagyok fenn... csak néha még akkor lettem GM mikor megjelent a BC aztán kiléptem azt nem vették el az accról a GM szintet és havonta 1x felnézek 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

sweech
és unalmas

tigeroo
muonline sem rossz amugy. hack'n slash, varázslatokkal, többféle itemmel, fasza kis questline-al..
(2,5évig toltam <#smile>)
Colton
én tudok egy jo ingyenes online játékot méghozzá a Pirates of the caribbean Online

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

Doomista
cabal online,nah az nagyon ûtõs.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

zvaragabor
Rappelz

Chaos Anno Domini

Nekem a Hero online jött be.fegyók: Kard(1kezes-2 kezes) íj; bot; alabárd; fejsze; kesztyû(vagy nevezhetjük boxernak😄); meg"csatacsillag" vagy minek nevezzem. Mission-quest az eleinte sok van de szép lassan elkopnak. 4 fajta ember 4 munka 2-2 almunkával

Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...

Dragooon
lineage2 nagyon jó, sokszor játszottam vele sokat. csak az ilyeneket (mmo-kat) egy idõ után mindig megunom :|

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

barret
Lineage2 😄 Itt megnezheted,magyar honlap : Lineage2 NF.

Bérbe vehet? reklámfelület...

bodesz
én olyan free MMORPG-t keresnék amúgy amiben sok faj/sok kaszt van

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

bodesz
silkroadozzatok...farmoljatok 24órából 25órán át.pff...akkor már inkább tört fosgame!!!...

bodesz
törtöt hanyagoljuk PLS...
én most Maple Storyzok tök fun 😄 elvok vele kis ideig...lassan ittvan a perfect world is aztán jövõre jönnek majd még jó gamek.állítolag 2008 az mmorpg-k éve lesz

Sanyix
lineage2, vannak szerverek, tört, lopott szerverprogrammal, nem csak szerver emulátorokkal mint a wow-ban, bár olyan is van, de az olyan szervereket jobb elkerülni.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Lullaby
ott kicsit bonyolultabb a fegyó lista (o:

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

tigeroo
csalódtam benned :p
lololol
/spit

Pepsi Twist
Gm vagyok 1 tört szerveren gyere...

Silkroad kell neked

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

áhh wow ra nem állok rá nem szivlelem bocsi8)
CattiBrie
😊
Tibia csak 15.1 MB 😄 .)

[/spam]&#8482;

Pepsi Twist
WoW tört szerver...

eygebkent itt van látásra már külömbség egy kezdö és egy halado szintü játékos között pl?mert mondjuk az is fontos lenne h ne nézzzenki mindneki uyganugy
video kártya ilyesmi

eygebkent a perfect world az ilyen zombis nem?az nekem nem naon teccik de köszi8)