FREE MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
wow-off
requiem-off
sro-off
l2-off
sotnw-off
pw-off
sokat próbáltam még sok offos még.vmit ajánlon nekem vki!
szeretem a sok classt,utálom a sok grindelést.fasza pvp v pve része legyen.
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
sword of the new world,requiem nem érdekel meg még sokmás de ezeket mostanában próbálgattam annyira nemjöttek be :S
http://perfectworld.revolution-world.com Perfect World online
Full ingyenes, csak akkor kell fizetni ha pénzzel szeretnéd kezdeni a játékot, nem pedig gyûjtögetéssel. 10 USA dollár = 1 PED (Project Entropia Dollar). Jó kis játék sci-fi környezetben. Késõbb ha elegendõ pénzed lesz a játékan akkor át tudod váltani a PED-et is Dollárba. ilyenkor viszont megcserélõdik az arány, és 10 PED = 1 Dollár lesz.
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
ty
De olvastam hogy az Archlord az AWSD-s irányítású, ami nagyonnagylépés. Ugy ajánlott kipróbálnom? Ugye nem az van hogy gyilkolom az ellent folyton és fejlodok, mert akkor le se toltom. És a questek jól megvannak csinálva, mint mongyuk a WoW-ba?
Lenne egy másik kérdésem:
Van ez a LordofTheRingsOnline, szívesen jáccanék vele, de fizetni nemnagyon akarok, nem lehet LotrO-ba tortszerver?
ty.
A lotro shadow of..... olyasmi mint a Wow tört szerver is van ??
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
\"A book is a book\" Clive Barker
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
NosTale
Cabal Online
Space Cowboy
Silkroad
Tibia
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...
igaz, még nincs vele tapasztalatom, de izgalmas, hogy van PDA ra is kliense..
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
kép
ingyenes, igaz csak 4 kaszt, de 10 alkaszt van, sok a kedves ember, van quest de nem muszáj csinálni, sok fegyver van, rengeteg training hely stb...
\'\';!--\"{()}&?!:,@#
ja és ugye azért enmc sak tizen jáccanak vele?😛
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
(2,5évig toltam <#smile>#smile>)
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
Bérbe vehet? reklámfelület...
én most Maple Storyzok tök fun 😄 elvok vele kis ideig...lassan ittvan a perfect world is aztán jövõre jönnek majd még jó gamek.állítolag 2008 az mmorpg-k éve lesz
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
eygebkent a perfect world az ilyen zombis nem?az nekem nem naon teccik de köszi8)