FREE MMORPG
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Perfect World - Kezdés Oktober 19.-én (1hét múlva) ez egy open beta, de nem lesz karaktertörlés !
HTTP://PERFECTWORLD.TRY.HU
HTTP://PERFECTWORLD.TRY.HU
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
Kb. 900 mega a kilens.
Milyen alapfeltételekre gondolsz?
Ingyenes, meg jó, ha van neted😊
Milyen alapfeltételekre gondolsz?
Ingyenes, meg jó, ha van neted😊
egyébként 9dragons köbö hány mega mien alapfeltételek szükségesek?
bocs nem vok nagyon jártas az Sg ben még nem tudtam mit hol hova de köszi majd utánna nézek
Neked találták ki a 9Dragons-t szvsz. Jó grafika, 3D, középkori, nincs fegyó, csak kard, szablya, íjj, meg hasonlók, távol-keleti harcstílusok (kung fu, részeges karate, thai chi etc...), nehezen léphetõ magas szintek, q-ek alig vannak benne magasabb szinten.
Különben meg felesleges volt ezért topikot nyitnod, megkérdezhetted volna akármelyik mmo topikban...
Különben meg felesleges volt ezért topikot nyitnod, megkérdezhetted volna akármelyik mmo topikban...
már játszottama silkroaddal igen köbö ilyen de sztem tulságosan zsufolt és amikor én nyomtam alig lehetet néha felmenni rá
HALi
Azért nyitottam egy témát mert kéne eyg ingyenes MMORPG de vannak kifogásaim😛
pl.:jo grafika,3D,Középkori stílus,ne legyen fegyó csak kard, ijj, mágus bot,tör ilyesmik,aztán,nehezen léphetö magas szintek,ne legyenek missionok
ha quest van ne arra legyen alapozva teljesen a game,és ha vki ismeri a ferentust,akkor arra hasonlitson:p
elöre is köszi
Azért nyitottam egy témát mert kéne eyg ingyenes MMORPG de vannak kifogásaim😛
pl.:jo grafika,3D,Középkori stílus,ne legyen fegyó csak kard, ijj, mágus bot,tör ilyesmik,aztán,nehezen léphetö magas szintek,ne legyenek missionok
ha quest van ne arra legyen alapozva teljesen a game,és ha vki ismeri a ferentust,akkor arra hasonlitson:p
elöre is köszi
← ElőzőOldal 3 / 3