Világtörténelem szégyene
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ettõl függetlenül általánosként elképzelni ilyen fokú elõrelátást és mészárlást szerintem téves. Az persze megint más kérdés, hogy utólag akár politkai ütõkártyaként is felhasználhatóak a megtörtént szörnyûségek. De ez valóban más kérdés.
Egyébkétn nem azzal van a baj, ha valaki összeesküvés-elméletekben hisz, vagy a hivatalosabb verziót tartja valószínûbbnek, de alátámasztás nélkül merész dolgokat állítani állítani felelõtlenség. Akkor legyenek ezek mellett érvek, hivatkozások, ne csak önmagukban álljanak ott. Ütköztetni érveket érdemes, s nem alátámasztatlan állításokat, elméleteket.
Akárhogy is, a világban több a hazugság, átverés mint gondolnánk. Nézzük csak meg a saját országunkat. Míg a sok átlagember azt hiszi hogy itt jobb és baloldal harcol egymással, ha kicsit is a dolgok mögé nézünk kiderül hogy bizony a két nagy párt vezére mind bizonyos globális szövetségeknek a tagjaik, egyfajta bábuk akiket irányítanak. Sajnos sosem pozitív irányba mert a pénz mindenképpen eltûnik az országból.
Aki meg ezt hülyeségnek gondolja menjen továbbra is szavazni meg csápolni. Engem nem érdekel.
Az más kérdés hogy annyian nem haltak meg mint mondják, és a gázkamrák sem azt a célt szolgálták. De ez megint más téma.
Izrael magalakulása, illetve az USA-val való viszonya, a holokauszt körüli kártérítések, filmekbeli ábrázolása már megint más kérdés, kár ezzel, elterelni az eredeti kérdésrõl - Hitler származásáról - a figyelmet.
http://atwwebmaker.tx.hu/
Ez bonyolult. Ha nincsen egyértelmû bizonyíték akkor marad a spekuláció. Ennyi erõvel te milyen alapon hiszed azt hogy Hitler nagyapja nem volt zsidó, mikor igenis vannak források (többségét már rég eltüntették) melyek egyértelmûen erre utaltak. Semmiben sem különbözöl azoktól akik összeesküvés elméleteket gyártanak, ugyanúgy hiszel vmiben amit ráadásul a képedbe hazudnak minden nap.
De hangsúlyozom teljesen mindegy hogy Hitler zsidó volt vagy sem, a lényeg hogy a zsidóságnak rettentõen megérte az egész holokauszt. Ennél nagyobb üzlet ritkán adódott nekik. Még Izrael megalakulását is megalapozták, mely országba azóta már több mint 130 milliárd dollárt toltak be az amerikai adófizetõk pénzébõl.
*nem biztosan tudni, ki az apja
Egyébként Johann Nepomuk Hüttler (Hiedlert) tartják valószínûnek.
Enivéj, most belinkeltél egy elcseszett - talán kamu családfát, ettõl nem bizonyítasz semmit. Mindjárt feltöltök egyet én is wiki-re aztán megtalálja a google és akkor az lesz a hiteles. Ja bocs biztos történelembõl tanultad hogy minden amit állítanak és nincs benne a törikönyvben az baromság.
Na mindegy, élõben néha szeretek ilyenekrõl beszélgetni, de most itt ehhez semmi kedvem úgyhogy zárjuk a témát. Mindenki azt hisz amit akar.
Itt meg egy cikk, a második bekezdés az érdekes:
Adolf Hitler titkos õsei
Bírom amikor valaki úgy beszél összeesküvés elméletekrõl, mintha biztos lenne abban, hogy tényleg úgy történtek a dolgok. Pedig a nevében is benne van: "elmélet". Szídják a történelemkönyveket, hogy az csak az agymosás része, de õk is ugyanolyan agymosottak. Szó nelkül elhisznek mindent a híresebb összeesküvés-elmélet gyártóknak, pedig csak egy látszólag logikusan felépített baromságot szajkóznak. Általában olyan adatokkal jönnek elõ amirõl tudják, hogy SENKI nem fog utána járni. Én pl a múltkor beírtam pár nevet a google-ba, amik egy ilyen elméletben szerepeltek és összesen 1 nevet találtam meg, de róla se azt írták.
Amúgy van pár összesküvés-elmélet amiknek lehet alapja, de a legtöbb egy baromság(Hitler zsidó, Bush egy földönkívüli hüllõ, a pápa szintén...) Meg én is elítélem a zsidóknak a hülyeségeit. Pl, hogy lecsukják azt aki tagadja a holokausztot. Meg, hogy csak a zsidó halottakról, és német koncentrációs táborokról beszélünk, de az orosz munkatáborokról, vagy pl az amerikai atombombáról csak kevest. Pedig semmivel sem jobb a nem faji alapon történõ tömeggyilkosság, mint a faji alapon történõ. Ezt csak azért mondom el, hogy nehogy lezsidózzanak egyesek, amiért szerintem Hitler nem volt zsidó.
Amúgy meg hiszed vagy sem a igazi zsidó nagyhatalom (akiket te nem ismersz mert mindig a háttérben voltak), az embereiket csak az elõtérben tologatták, és lehet hogy gyomorforgató de akkor is egy remek stratégiai kártya volt az állítólagos holokausztról történõ hazudozás.
Az amerikai hatalomnak is megérte ledönteni a saját világkereskedelmi központjukat, hogy cserébe 5x annyi lóvét kaszáljanak a keleti háborúból.
Ha azt akarod, hogy az álmaid valóra váljanak, ne aludj túl sokat!
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
félre ne érts,én nem védem hitlert(nem véletlenül írom kis kezdõbetûvel a nevét),minden diktátort utálok,nem teszek köztük különbséget,mivel mind g*ci volt.és persze azzal sem értek egyet,amiket õ csinált.
ReaL MaDRid x siempre
És még többek közt azt is, hogy nem nõtt még fel az emberiség a tudásához.Bár kérdés, hogy felnõhetünk-e, vagy saját magunk kipusztítása a végzetünk.
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Szép dolog a filozófia, csak sok köze nincs az élethez. ...vagy holnaptól használhatom a kocsidat? ^^
Amikor meg valaki Rousseau-ra épített egy szép nagy államszervezetet, ahol "mindenki egyenlõ" annak jópár vezetõje pont ebbe a topicba fér...
Magyarország magyarnak köszönheti jelenlegi megosztottságát.
Egyáltalán van még Magyarország, vagy csak mi képzeljük?
http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info
Tehát nem lehet egy kalap alá venni ezeket a személyeket, minden kornak megvoltak a maga eszmerendszerei, és eszközei.
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
földrészenként, államonként, népcsoportonként, egyénként változó, ki mit milyennek ítél^^
más: a holokauszt témát iszonyatosan unalmasnak, és elcsépeltnek vélem spec. a világtörténelem tele volt népirtással. csak ezt hol hódításnak hívták, hol miegyébnek. népek/fajok jöttek-mentek.. szal kb ez is ennyire tud megmozgatni. sajnos anyagi hasznot nem tudok belõle húzni - ellenben mások annál inkább ugye -, így nekem ez is csak pár oldal a törikönyvben. és ennél többet nem is nagyon foglalkoznék vele. mint ahogy az emberi létforma fennállása óta elkövetett többi népirtással sem.
pussz x)
-Trianon,mivel az I.világháborút velünk fizetették meg, a "kedves szomszédok" a nagy hatalmak támogatásával minél többet kapjanak nagy magyar országból.
Egyén: Nagyon sok van sajnos 😞
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
- A koncentrációs táborok elõképe az unionista foglyoknak létrehozott konföderációs börtönök voltak, az elsõ ezek közül Andersonville-ben (Dél-Karolina) épült.
- Az elsõ "hagyományos" táborokat a britek hozzák létre a búr asszonyok és gyermekek számára a XIX. és a XX. század fordulóján dúló háborúk során.
- Elsõ "beüzemelt" gázkamra: 1924. Nevada (USA).
- Az elsõ német koncentrációs tábor Dachauban nyílt, 1933. március 22-én. 1938-ig csak politikai foglyok kerültek ide, majd köztörvényesek, késõbb vallási és faji alapon "be lehetett jutni". A keresztény foglyok egyik legjelentõsebb gyûjtõhelye volt, idegyûjtötték a papokat is, és a jobboldali konzervatív ellenfeleiket is. Kállay Miklós, korábbi angolbarát magyar miniszterelnök (1942. márc. 9. - 1944. márc 22.) is élvezhette a tábor vendégszeretét.
- Internálótáborok mûködtek már az elsõ világháború végétõl Magyarországon is, politikailag veszélyes elemeket (kommunisták) és köztörvényesket is (fõleg zsebtolvajokat) is tartottak fogva. Károlyiék sem számolták fel õket. (Ennek fényében is érthetetlen, hogy a kommunista a vezetõk a lövöldözéssel megtakított tüntetésük után, miért úszhatták meg vizsgálati fogsággal.)
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Fölfordul a gyomrom attól, ma már lassan Hitler lesz a szerencsétlen áldozat...Ettõl meg aztán dobtam egy hátast:
"úgy tudom,hogy hitler csak egy eszköz volt,a zsidó vezetõknek volt az az érdeke,hogy ritkítsák a pórnépet."
Ezt már inkább nem is kommentálom. Csak annyit, hogy ekkora fasszágot rég olvastam.
Na és ez a Hitler vs. Sztálin hülyeség is... Mindketten iszonyú zsarnokok voltak, és mindketten milliók haláláért felelõsek. Ilyen kaliberben már nem érdemes "ki volt a nagyobb geci" versenyt rendezni. És azért az, hogy Hitlert védjük Sztálinnal szemben, az ütõdött egy dolog.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
\'\';!--\"{()}&?!:,@#