Világtörténelem szégyene
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Az indiánokkal kapcsolatban én azt mondtam, hogy bizonyos fokon.
S ez fõleg Amerika déli részére volt jellemzõ, amit ugye fõleg a katolikusok vettek birtokba. Északi részen már vegyesebb volt a kép.
Walk the Talk.
Walk the Talk.
a kutatások szerint az inkvizíció Európában 4-5 millió embert irtott ki, nem beszélve a világ más részén folytatott missziókról
avagy az indiánok kiirtása bizonyos fokon nem így mûködött?
Walk the Talk.
Vagy az elsõ pont sem okés? Hmm, akkor kik is a keresztények?
Ja megvan. Németh Sándor segít. 😊
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Amúgy tiszteletben tartom a véleményedet, csak a 'miért' nem derült ki belõle. Elég sok népirtás esett meg a glóbuszon a történelem során, különféle vallások, eszmék nevében.
adatok? nem nagyon tartották nyilván azokat,akiket megöltek,csak azért,mert nem voltak hajlandóak felvenni a keresztény vallást,vagy azok,akik a homoiusionban hittek.
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
Gondolod bárkiknek a halálát lehet igazolni valamivel?
Mellesleg már megint ez a náci összehasonlítás? Nem unod még???? Olyan szánalmas vagy, hogy az már fáj...
Habar a szamokat sokan vitatjak (mint ahogy vitatjak minden mas esetben is), ha a 70 millio megkozeliti a valosagot, akkor az szep eredmeny:
"After studying what the Spanish did to the Caribbean and periphery, what they did to the Aztecs and Mesoamerica, what they did to the Incas and South America, their “explorations” into North America, what the Portuguese did to Brazil, and after looking at the death rates in the mines, plantations and periphery, I estimate that between fifteen and twenty million natives died as a direct result of the violence and greed of the Spanish and Portuguese during the 1500s. Some can argue for as few as ten million (while others argue that there were not ten million natives in the whole hemisphere), and others can argue for as many as thirty million. European diseases killed off another fifty million natives or so in the 1500s, and the Spanish and Portuguese labor practices probably contributed substantially to those fifty million deaths. It is within the range of modern estimates to say that the New World’s human population declined by 90% during the first century of the European invasion, or by about 70 million people."
Ha azt akarod, hogy az álmaid valóra váljanak, ne aludj túl sokat!
Walk the Talk.
Minden nap egy alma és a doktor alma!
A felszabadító "jófiúkról" is vannak bõven adatok. Tömeges erõszaktételek, különösen a szovjet hadsereg által. Civilek ellen elkövetett atrocitások, gyilkosságok. Amerikai gyûjtõtáborok japán származásuak részére. Angol gyûjtõtáborok Cipruson zsidók részére. Csak pár kiragadott példa.
Nem tudom de szerintem a történelem során nem sok háború folyt igaszságos célokért ? Ez is nézõpont kérdése . Mit nevezünk igaszságosnak ? Azt gyõztesnek igaza van a vesztesnek nincs ? Szerintem a legtöbb háborút idáig gazdasági , hoditási , stratégiai okok , miatt vivták a történelem során aminek mindig meg voltak az elõzményei okai , indokai !
A kérdés innentõl kezdve az, hogy mik is ezek az indokok. A II.Vh ha nem kezdõdik el a németek részérõl, akkor elöbb-utóbb Sztálin robbantja ki (ez egy roppant érdekes helyzett lett volna, a végén akár még Angol-Náci szövetség is kisülhetett volna, bár ez inkább fantazmagória már).
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
"Több kérdés is felmerül bennem. Nem mondom azt, hogy nem voltak gázkamrák. Személy szerint én nem láttam õket. Nem különösebben foglalkoztam ezzel a kérdéssel. De szerintem ez csak egy részletkérdés a második világháború történetében."
Le Pen közéleti személyíség. Itthon is külön elbírálás alá esik egy közéleti személy, és külön elbírálás alá Kovács Kis Pista.
A lényeg az, hogy az átalad felmagasztolt mainstream történészek legalább 40 évig mantrálták azt a nyílvánvalóan képtelen számadatot, amibõl aztán "éj leple" alatt 2,5 millió eltûnt.
Szerény véleményem szerint mantráról aligha volt szó. Becslésekrõl esetleg. Ha jól tudom néhány táborban az áldozatok számát például a hullákból "nyert" aranyfogak száma alapján becsülték meg például.
Közben te próbálod bizonygatni, hogy revizionizmusnak semmi helye ami elég vicces.
Hol írtam én olyat, hogy semmi helye??? Légyszives mutass rá arra a mondatomra. Nem enyhe belemagyarázás van itt jelen a részedrõl. Én azt mondtam, hogy tényekkel, és bizonyítékokkal tessék alátámasztani az érveket. Megfelelõ tényekkel és bizonyítékokkal.
Tudnillik ezek nélkül én is állíthatok bármit, aztán jóccaka...
Németország egy hódító nemzet volt és a haborút ideológiai alátámasztásokkal indította el. Arrol meg már ne is beszéljünk, hogy ha egy könyv azt írja egy háborúról, hogy az jó háború volt.... Na hát erre már nem mondok semmit. Mitõl jó az ha emberek millióit ölik meg? A háború meg max a védekezõ fél számára igazságos.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Nem vagy te egy kicsit eltájolva? Honnan szedted ezt az adatot? Kb. 100-150 ezer volt az áldozatok száma. (egyébként mindegy, sok volt ez is az is)
Kongóban több, mint 12 millió ember esett áldozatul a belgák "gyarmatosításának". Ott is volt háború, ott is voltak táborok, éhinség, járvány, halál, halál, halál. Csak hát Afrika, kit érdekel, ugye. És Drezda bombázásakor is minimum 600 ezer- 1 millió ember pusztult el. Ki is rendelte el? Churchill. És civilekrõl van szó, nem katonákról. Gyújtóbombákal szórták meg a várost, ahol minimális német haderõ volt, ellenben rengeteg civil. Persze ott van még Truman is, meg Hirosima és Nagaszaki. Na akkor ki is a gonosz sátán?
Az ilyesmin kár vitázni, és fõleg kár értelmetlen licitálásba bocsátkozni.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Nem volna semmi semmi gond az tény hogy volt Zsidó üldözés csak az a kérdés hogy és miként és hogy volt . Nem-e lett tulságosan feltupirozva a németek rémtettei . Az biztos hogy Izrael állam 6 millió áldozatra kért kártéritést az akkori NSZK-tól és ennek az öszegnek a nagy részét fegyverek vásárlására költötte Izrael , szükség is volt rá az arab szomszédokkal való nagy szerelem miatt !
Nekem van egy könyvem cime : A Második Világhábórú Képes Kronikája
Szerzõ : A.J.P Taylor
( Akadémia kiadó Budapest 1988 )
Utolsó mondata :" Akik átélték , tudják , hogy ez a háború igaszságos célokért folyt , és sikeresen megvalositotta õket . A vele járó minden mészárlás és pusztitás ellenére a második vlágháború jó háború volt . "
Megjegyzés : Nem tudom de szerintem a történelem során nem sok háború folyt igaszságos célokért ? Ez is nézõpont kérdése . Mit nevezünk igaszságosnak ? Azt gyõztesnek igaza van a vesztesnek nincs ? Szerintem a legtöbb háborút idáig gazdasági , hoditási , stratégiai okok , miatt vivták a történelem során aminek mindig meg voltak az elõzményei okai , indokai ! ( Bocsi ha tévedtem ! )
Szóval õ sem egy holdkóros volt...
Franciaországban Jean-Marie Le Pent a következõ mondatáért ítélték elég húzós pénzbírságra(egészen pontosan ~45 millió forintnak megfelelõ frankra).
"Több kérdés is felmerül bennem. Nem mondom azt, hogy nem voltak gázkamrák. Személy szerint én nem láttam õket. Nem különösebben foglalkoztam ezzel a kérdéssel. De szerintem ez csak egy részletkérdés a második világháború történetében."
Bár úgy látom semmi gondod a szólásszabadság sárbatiprásával, ne is feszegessük tovább a témát.
"Mi a történelmi tény? Az, hogy nem pusztultak el milliók a koncentrációs táborokban? "
A lényeg az, hogy az átalad felmagasztolt mainstream történészek legalább 40 évig mantrálták azt a nyílvánvalóan képtelen számadatot, amibõl aztán "éj leple" alatt 2,5 millió eltûnt. Közben te próbálod bizonygatni, hogy revizionizmusnak semmi helye ami elég vicces.
És láthatod, akik nyugaton azt hangoztatták, hogy a számok nem helyesek azok igen rosszúl járták, pedig igazuk volt.
Volt olyan akit meg is öltek a kedves zsidó "aktivisták"(François Duprat, akivel egy pokolgép végzett a hetvenes években). Igen, a holokauszt revizionisták megpróbáltatásairól senki nem beszél, pedig nem egy embert félholtra vertek(Robert Faurisson)vagy fölrobantották a házukat(Ernst Zundel, Jean-Marie Le Pen) és hasonló semmiségek.
Itt föl vannak sorolva az áldozatok:
A revizionizmus mártírjai
Az igazság mindenestre ki fog derülni és akkor ezek adolgok más színben fognak feltünni.
Igaz, sokkal humánusabb, ha valamivel rögtön végeznek, mint hogy kínzással ölik meg ???
Be lehet csukni a szemet, de akkor is ez van !
Hát az... Azért azt a tagadóktól megkérdezném, hogy hova tûnt az a sok ember. milliók hiánya elég szembeszökõ.
Igazság keresésért nem fognak lecsukni. Történelmi tények tagadása (ie.: pl. a kompolett zsidó holocauszt tagadása) miatt már esetleg szembekerülhetsz a törvénnyel. De csak ha hülye módon csinálod. Az értelmesebb ember ugyanis az állításait alá is támasztja. Megfelelõ bizonyítékok nélkül viszont az állítás nem áll meg a lábán, itt kezdõdnek a problémák... Attól nem lesz valami valóság, csak mert megkérdõjelezed, bizonyítanod is kell.
Vagy szerinted egy ilyen elefántméretû csalás/hiba után nincs oka az embereknek felülvizsgálni a úgynevezett történelmi tényeket?
Mi a történelmi tény? Az, hogy nem pusztultak el milliók a koncentrációs táborokban?
Vagy az zavar, hogy erre emlékeztetni szeretnének páran, míg a kevésbé ismert tényeket (mint például azt, hogy a II.Vh. után közvetlenül legalább 60.000, de talán 150.000 német is meghalt Lengyelországi koncentrációs táborokban, amiket a szovjetek állítottak fel) kisebb hírverést kapnak?
Jelen esetben úgy mûködik:Germar Rudolf
Ha olyasmival foglalkozol amivel nem kéne akkor repülsz a munkahelyedrõl, örökre kiütöd magad a tudományos életbõl és az Unió felében még le is csuknak érte.
Germar Rudolf nem történész, hanem kémiát tanult, de nem fejezte be a tanulmányait, mivel kivágták az egyetemrõl, mikor az egyetem nevében végzett teszteket Auswitzi gázkamra mintákon. Az elvégzett tesztnek több oldalról is kritizálható volt a végrehajtása.
Amúgy akkor hívta még fel magára a figyelmet, amikor a 9/11 összeesküvés-elméletek közé beállt azzal, hogy "tesztelte", lehetséges-e mobiltelefonról hívást végrehajtani egy repülõgép fedélzetérõl, mint az történt a UAL 175-ös járatnál (megj.: az összeeskûvõ elméletek szerint a gép utazómagasságban repült végig, és ott nem igazán lehetséges valóban a sima mobilok használata, csakhogy az eltérített gépek mindegyike alacsonyabbra, földközelebe ereszkedett miután átvették a terroristák rajta a hatalmat, így volt lehetõségük felvenni a külvilággal a kapcsolatot az utasoknak). Úgytünik Germar Rudolf csak egyike lett a sok önjelölt összeesküvés-szakértõnek...
Tudod milyen kemény dolog felépíteni egy történésznek a karrierjét? Évtizedekre van szükségük amíg bedolgozzák magukat, eljutnak a fizetési ranglétra csúcsára és közben persze családot és adósságot gyûjtenek maguk köré, mint a legtöbb ember, csak nekik nincs lehetõségük újrakezdeni.
Személyesen ismerek történészeket, szóval bátorkodom azt mondani, hogy az elsõ felével kapcsolatban nincs igazad. Valóban kemény munka eljutni a csúcsra, de például Számvéber Norbertnek nem kellettek ehhez évtizedek, és amennyire tudom, anyagi nehézségei sincsenek. 😊
A második felével kapcsolatban igazad van, pont ezért nem is ír egy történész olyan munkát, amely nincs megfelelõen alátámasztva tényekkel.
Az összeesküvés-elméletek egyik buktatója pont ez: ha az elmúlt 60 évben nem sikerült egyetlen történésznek sem megfelelõ tényekkel elõállni, ami a holokauszt tényét tagadja, akkor talán nem lehet, hogy mégis megtörtént?! 😊
Az már a paci másik fele, hogy most 1,5 millió, 4 millió vagy 6 millió zsidó pusztult-e el. Mondjuk 271.000-es adatott itt, ebben a topicban láttam elõször, az már erõsen nevetséges kategória ezen témában azért...
Szerinted miért kérek megbízható forrásmegjelölést? 😊
Talán azért mert a pápa a történészek által elfogadott és propagált 4 millió áldozathoz járt hajbókolni auschwitzba, de ma már ugyanazon a helyen csak egy másfél milliós tábla áll. Ezért akár le is csukhatnak nyugaton...érted, azért mert az igazságot keresed! Vagy szerinted egy ilyen elefántméretû csalás/hiba után nincs oka az embereknek felülvizsgálni a úgynevezett történelmi tényeket?
Bár vannak emberek akiknek ez semmit sem számít, hajlékonyak mint a halak és a propagandának mindíg meglesz a helye a szívükben.
Ó... légyszives világosíts már fel, nyilván senkinek sincs fogalma sem, hogy is mûködik ez. "
Jelen esetben úgy mûködik:Germar Rudolf
Ha olyasmival foglalkozol amivel nem kéne akkor repülsz a munkahelyedrõl, örökre kiütöd magad a tudományos életbõl és az Unió felében még le is csuknak érte. Tudod milyen kemény dolog felépíteni egy történésznek a karrierjét? Évtizedekre van szükségük amíg bedolgozzák magukat, eljutnak a fizetési ranglétra csúcsára és közben persze családot és adósságot gyûjtenek maguk köré, mint a legtöbb ember, csak nekik nincs lehetõségük újrakezdeni.