1129
-
#1049 Biztos sokan tolják még.Sokan maradtak annál,mert nem tetszett nekik az új. -
taylorp #1048 Sziasztok!
A FIFA 10el játszik még valaki? (XBOX360)
-
#1047 Hali
Akinek van kedve vegyen fel nyugodtan a liveon, meccsezhetünk jókat :)
Zaki HUN a gamertagom. -
Gyureszka #1046 ultimate teamhez mindenképp kell live? -
#1045 Mivel ez így van igazából is :) -
#1044 Ez a Fifa 11 szörnyűre sikeredett... Engem a labdakezelés, labdaátvétel idegesít a legjobban!! Mire átvenném nagy nehezen a labdát, addig 5 játékos kapásból odaér! :) -
#1043 A demo és a teljes között óráisi a különbség.szal ne is játsz a demoval mer felesleges. -
mate317 #1042 valakinek sikerült már messivel lendületből túljutni egy védőn? én még a demoval játszok, de ebben valamit nagyon elcsesztek, mert irányíthatatlanok a játékosok. nyomom a sprintet, a játékos meg csak oldalazik. vagy ha a védelem mögé kerülök, és rohannék a kapu felé, csak sétál. értem én, hogy a valóságban is először meg kell tolni a labdát, begyorsulni, de azért ennyire csiga lassúra megcsinálni...
-
#1041 Egyszerűen átállítod a Saját Fifa --- Beállítások menüben.
Én az olasszal játszok. -
#1040 Azt én is értékelném,sőt a spanyolt is.A magyar borzasztó szar lett,ilyen rossz még sose volt.Asszem legközelebb külföldről rendelem be -
#1039 nem tudja valaki, hogy magyar fifa 11-et, hogy lehetne angol kommentel játszani?? -
baca01 #1038 Nekem még sosem csinált ilyet PS3-on. -
ToM1113 #1037 Úgy tudom hogy ps3 nál nem lehet .... -
#1036 másold fel HDD-re akkor nem lesz ilyen probléma -
ToM1113 #1035 Sziasztok!
Fifa 11 ben miért lehet az hogy néha meccs közbe megakad egy pillanatra a játék.
Utánna megy tovább normálisan, de van hogy 1 meccsen ezt 5-6 x eljátssza, van hogy 1x sem.
Arra gondoltam hogy mivel lemezről megy a játék, ezért lehet ez a probléma? Vagy?
Nálatok is előfordul? -
#1034 frissitsd a flasht,meg updateld a gepet...Talän hasznäl. -
sziszka555 #1033 Sziasztok! Remélem tud valaki segíteni a problémám megoldásában, csippelt x360-om van alapgép, 128 vagy 256 mb memoriával, a FIFA 10, WC , és a 11 is ugyanazt csinálja: meccs elkezdődik és kb 4. percnél megáll minden. lefagy az egész. haverom gépén ugyanaz a lemez, tökéletesen megy minden, egyébként más írott játékok is futnak rendesen, csak a fifánál csinálja ezt, nem tudom mi lehet a baj, lehet kevés a memória?! előre is kös -
beigliboy #1032 köszi, nekem is megy -
ToM1113 #1031 én próbáltam.
UK accon regeltem a kódot, és átmentem magyar accra, és jó volt.
3 meccset is játszottam online. :) -
beigliboy #1030 üdv!
szóval ha a uk-s accon aktiválom és átmegyek a magyar accra akkor is menni fog? valaki próbálta már? -
ToM1113 #1029 oks kösz megnézem :) -
#1028 igen, uk acc alatt elindítottam,beregeltem, majd visszaléptem az amcsi accomra és onnan multiztam,simán ment :) -
ToM1113 #1027 a kézikönyv hátoldalán található kódot is az uk ban regisztráltad? -
ToM1113 #1026 oké. köszi.
Szóval meccseket is tudtál játszani online meg minden?
-
#1025 Én úgy csináltam hogy az UK-s accomon regisztráltam,és ezután már használhatom az online funkciókat a többi accon. -
ToM1113 #1024 PS3 verzióról van szó. -
ToM1113 #1023 Hali!
Fifa 11 ben szeretném aktiválni az aktivációs kódomat az online tartalmakhoz.
Magyar accomon viszont nem tudom regisztrálni a kódot, mivel azt írja hogy ez a szolgáltatás nem elérhető az én régiómban.
Csak usa vagy uk accból lehet aktiválni?
Vagy ez hogy működik?
Köszönöm. -
#1022 Azt nem tudod, hogy meddig lesz ilyen áron xboxon? -
#1021 576 boltokban Budapesten már ma megvásárolható az új FIFA,PS3 és XBOX 360 platformokra 9999FT,PC-re 7999FT Webshop ár.
Egy telefont azért nem árt előtte dobni,576-nál ritka nagy balfékek dolgoznak néha. -
#1020 WC a tiszavirág életű játék, ami a WC ideje alatt ment, de sem előtte sem utána nem volt már rá túl nagy kereslet, ahol lehetett csicsásabb grafikát csinálni, mert abban kevesebb a tartalom. a Fifa pedig ennek az ellenkezője. -
#1019 azért én kicsit csalódott vagyok az új rész miatt
miután megláttam a wc2010et,az állam leesett hogy mekkora különbség van grafban a 10hez képest,gondoltam akkora nagy durr lesz a 11....ehhez képest az arcok olyanok mint valami viaszbaba,stadionok,gyepek közel sem oylan szépek mint a wc-ben voltak...igaz játékmenet sokkal reálisabb lett,ez viszont jó pont
kb ennyi jött le nekem néhány óra játék után,várom más véleményét is -
CzKaresz22 #1018 Csatlakozz Te is Magyarország legnagyobb konzolos online bajnokságokhoz XBOX360-on és PS3-on!.
Megjelenés után pár nappal induló bajnokságok:
• Online ligák
• Kizárólag magyar játékosok
• Kiváló közösség
• Tudásszintnek megfelelő bajnokságok
• Góllövőlista
• Bajnokok Ligája és Europa Liga, Superkupa
Jelentkezz most! www.fifalivehungary.hu -
#1017 Magyar szinkronnal kerülnek elvileg a boltokba itthon. Platinumshop teljesen megbízható én onnan rendeltem meg a Gta4-et és minden rendben volt. -
ToM1113 #1016 Érdeklődni szeretnék hogy a konzolos fifa 11 ek hogyan kerülnek a boltokba?
Magyar szinkronnal vagy csak magyar felirattal?
Gamestore-on magyar felirattal van feltüntetve, míg platinumshop-ban magyar szinkronnal.)
Továbbá érdekelne hogy ez a platinumshop mennyire megbízható?
Ugyanis ha előrendelném a játékot, ingyen kiszállítanák...
Tapasztalat? -
#1015 ez engem is idegesít kicsit :S remélem kijavítják, mert elég hangulaktromboló :D
nekem is bejvős, végre nem lehet olyan simán elmenni a védők mellett, sokkal reálisabb lett az egész, meg úgy jobb és kész :D -
ToM1113 #1014 Olvastam hogy páran panaszkodtak egy forumon a játékosok üzközésénél amikor a testrészek összeérnek és egymásba olvadnak.
Ez elég gagyin néz ki, mikor a védő karja a támadó hasából nyúl ki a támadó könyöke pedig a védő melkasában van.
Szerintetek ez ki lesz javítva a teljes játékra?
Továbbá, mivel ez csak egy demo, sokkal kisebb is mint a teljes.
Gondolom a játékmódokon kívül még valamit kivettek hogy a teljesben is legyen bőven újdonság...
Ilyesmikről tud valaki valamit?
Amúgy nagyon bejön eddig a játék.
PS3-on Messivel tényleg olyanokat lehet mint amiket élőben is megcsinál... :D -
barcames #1013 szerintem jó lett:D messivel olyanokat lehet csinálni:P -
ToM1113 #1012 " az ön készülékében lehet a hiba"
Bár nem tudom micsoda....
Nekem PS3-on tökéletesen működik, Messi gyors, 4 védőt is átcselezek vele..
Ez a tapadós dolog meg csak akkor van ha letámad valaki a labdáért, vagy én őt.... -
mate317 #1011 jobb analóggal kell vetődni
ez a játék egyébként borzasztó! pedig a fifa09, fifa10 nagyon tetszett, de itt valamit nagyon elcsesztek. a játékosok egyszerűen nem azt csinálják, amit nyomok! nyomom a sprintet, az meg odatapad a védőhöz és kész. még messi is egy lassított felvételre emlékeztet, egyedül a jobb karral lehet egy kis ritmust adni a játékosoknak, de ha 3 méteren belülre kerül egy ellenfél, odatapadnak hozzá mintha mágneseket látnék...
gyakorlatilag játszhatatlan a game(ps3 verzió) -
#1010 nekem x-el csinál valami vetődés félét :D