63
  • savior
    #63
    megneztem a feliratban. mar csak azt nem ertem miert raktak ezt a vegere?
  • savior
    #62
    a film legvegen elhangzik egy mondat. valami olyasmi hogy: ...te mocsok. a tobbit nem erteni. ki mondja ezt es miert?
  • Laki89
    #61
    honan tudnámn ezt leszedni?
  • avatar12
    #60
    Szerintem jo volt a film csak aszt nem értem miért kell így befejezni mert
    a 4.rész más sztorit fog el mesélni, és akor ez igy félbe marad szerintem más befejezés kelet volna.
  • klman
    #59
    Hát sztem meg vmi hihetetlenül trágya film. Az első rész még jó volt hát a 2őőőő.. na ez meg nemtom oké h ha horror akkor agyatlan deh ez hol horror:P
    A története öö sablonos? jah loptak pár filmből... homokféreg jah sztem is kellett volna meg vmi sötét jedi hamár mila jedi lett..
  • II Rocky II
    #58
    vagyis ugy kéne most.hogy Resident Evil 3 - Teljes pusztulás
  • dobdav
    #57
    sztem is jó film volt, de rájöhetnének végre a magyarok, hogy a "Kaptár" kifejezés csak az első részre passzolt. Az első rész Resident Evil:Kaptár, ezzel az erővel így is fordíthatták volna: Kaptár:Kaptár!
  • Doom 4
    #56
    egész jó film vólt sztem bár mondjuk kitalálhattak volna valami jobb módot hogy megöljék a dokit meg a sivatagban is lehettek volna valami nagyobb homok férgek vagy valami de amúgy jó volt
  • Tekken5
    #55
    Milla Natasha Jovovich, 1975. december 17-én Kijevben, Ukrajnában született.
    :DD Akkor idén lesz 32... Hm...
  • Tekken5
    #54
    Ezen jót röhögtem :DDD Én nem dohányzom ;)
  • SG
    #53
    De igen is be kell írni sokszor hogy szar a film, mert ha a sok negatív kritka elér egy bizonyos szintet, akkor fogom én sűrgőssen megnézni. Eddig a nekem legjobban bejövő filmek érdekes módon mindig szar kritikát kaptak a bemutatók után, és ezért ezekre azóta vadászok.

    Ez az elmélet nem vonatkozik Uwe Boll filmjeíre :)))
  • sLaDe001
    #52
    Justil sztem azért mert még neked nem tetszett nem kell mindenkit megrémíteni hogy kerülje el sztem mindenki eldöntheti saját magától hogy milyen a film.. :)
  • Dahmer213
    #51
    Amúgy elnézve ezeket a képeket... hány éves lehet Milla Jovovich? Kb. 40?
  • Dahmer213
    #50
    Az AvP: Requiem kitűzött magyar bemutatója: 2008. január 17. De lehet hogy előrébb hozzák mint ahogy az első résszel is történt. Szerintem mi még nem fogjuk látni karácsonykor.
  • Justil
    #49
    szerintem az első rész geci jó. nagyon jól meg volt csinálva, haverral 5x néztük meg moziban, kb.
    a második rész már felejthető, de szódával elmegy. moziba már nem mentem el miatta.
    a harmadik részt sikerült megnézni nemrég, kamerás mozifelvételeset, kicsit csúszott a felirat is. na de ilyet írni!?!? hogy ez jó film lenne? ez 1 rakás szar...mindenkinek ajánlom messziről kerülje el az extinctiont...
  • Kobaljov
    #48
    Karácsonyra ígérik az amcsi bemutatót, szerintem itthon sem fog sokat késni
  • II Rocky II
    #47
    és az kb mikor lessz?mikor jön a moziban?
  • Dahmer213
    #46
    Hát nem tudom mit várjak még a Resident Eviltől...
    Nekem már az első rész se nagyon tetszett, a második meg aztán überszar volt, úgyhogy nem hinném hogy ezt valaha is megnézem, még ha jobb is mint az első rész. Én inkább megvárom az Alien versus Predator második részét:P
  • barret
    #45
    Hasonlit rad? Akkor gondolom ezen a kepen te vagy.
  • Tekken5
    #44
    Nem is ronda, hasonlítok rá :D
  • Tekken5
    #43
    Hm... Te mondassz valamit! :DDD
  • Tekken5
    #42
    Biohazard: Mert ez a japán címe

    Egyébként törölték a kommentem!
    Jó film és már egy héttel ezelőtt is megnéztem :D Hehe! :DDDD
  • Major
    #41
    Az első kifejezetten teszett. Megnéztem a másodikat és elgondolkoztam, hogy miért is nem lett vetítve mondjuk a tv2-n vagy az rtlklubbon :) Megfogadtam hogy ilyen rossz második rész után a harmadikat semmi pénzért nem nézem meg. De aztán mégis, kellemes csalódtam a harmadik részben, és várom a negyediket. Hajrá ;)
  • schrank
    #40
    szerintem a zombik nem megenni akarják jojovics kisasszonyt ebben a kurvás szerkóban hanem meg...ni
  • Sance231
    #39
    Ez így csúnya gondolat lenne, mármint hogy a filmek zöme szórakoztatóipari termék, de nem is erre gondolt. Felejtsd el te is:).
  • winnie
    #38
    szeintem fordítva gondolja, akad film, amiben van szekonder jelentés. a filmek zöme szórakoztatóipari termék, de valóban van egy-kettő, ami pluszt is ad.
  • Sance231
    #37
    Ömm, akkor nézd meg pl. a Transformers-t, és ha felfedezel benne több mondanivalót, "seconder jelentést" (höhö), mint az átlag sablon, akkor gratulálok. Ha ilyesmi nincs, akkor felül lehet ezen emelkedni, és kilőni sztem. Amúgy detto ugyanarról beszélek, mint te, fogalmi eltérés egy szál sem, csak felfogási.
  • winnie
    #36
    "semmi köze egymáshoz..."

    semmi köze a pusztulásnak és a pöttyös labdának nincs egymáshoz. a pusztulásnak és a kiirtásnak elég sok köze van.

    ja, és hogy hogy? nyilván úgy fordították le, hogy nem mechanikusan tükröt kell fordítani. nálad "kaptár 3 - kiirtás" lett volna a filmcíme. másnál nem. ő volt döntési pozícióba.
  • Beast Machine
    #35
    az Extinction-t (Kiírtás) hogy a valagba fordították le Teljes Pusztulásra?? semmi köze egymáshoz...
  • Gabest
    #34
    érdekesek ezek a címek, hogy hogy lett biohazard-ból kaptár, arról is lehetne egy filmet forgatni
  • Daryl Hall
    #33
    Nekem tetszett az első rész, bár már az se nagyon hasonlított a játékra. A második réz olyan szempontból jó volt, hogy sokkal akciódúsabb lett. Kíváncsi vagyok a 3. részre, bár a játékhoz már abszolút nincs köze. Legfeljebb egy jót szórakozom, mit veszíthetek. A játék részekhez pedig annyit fűznék a vérbeli Resi rajongóknak a 2 rész és Code Veronica epizódok a kedvenceik. És a 4. résztől hupililát hánytak, a sorozat megerőszakolása és akció dúsítása miatt. Meg is értem őket, bár nekem Resi részek közül eddig a Resi 1 valamint a Resi 4 tetszett a legjobban. Resi 1 a storya, hangulata miatt. Resi4 pont, azért mert akció dús lett és a túlélő horrorokból átléptünk a TPS világába. :-) Egyébiránt Silent Hill mozi elfogadható lett. Bár ha a játékok minőségét nézzük, akkor 2 dolgot elmondhatunk a Silent Hill játékot nem folytatásnak, tervezték anno, egy kerek egész lezárt történetű játéknak. Szerintem a PSX legkiválóbb címe sokkal elvontabb és félelmetesebb, mint a Resident Evil sorozat. A Silent Hill 2 látszik, hogy direkt nem akarták folytatni a játékot, ezért a második résznek az elsőhöz csak annyi köze van, hogy egy és ugyanabban, városban játszódik. Tehát, itt is egy kerek egész lezárt soryval találkozhatunk. A 3. résztől pedig látszik, hogy már nem érdemes játszani a sorozattal (az első részt próbálják meg folytatni, egy olyan epizódot, amit már egyszer tökéletesen, lezártak 1999-ben, innentől kedvez csalódás nekem az egész széria). Ezzel csak annyit akartam mondani, hogy mind a Resi mind a Silent Hill rajongók már rég tönkre tették a játékfejlesztők (Capcom/Konami) a kedvenc horror sorozataikat. Már rég nem azok ezek a játékok, amiknek anno indultak, tehát ez által a megfilmesítésük is feleslegessé válik. Magyarán szólva ezek a mozik, csak azért veszik fel a játékok neveit, hogy minél több emberrel töltsék meg a mozitermeket. :-)
  • Tarabas
    #32
    Sance231, Fogalmi eltérések vannak kettönk gondolatai között. Csupán annyiban, hogy szerinted létezik olyan film amely "csupán" szórakoztat, addig szerintem nincs. És igenis a horrorfilmeknek is meg van a maguk seconder jelentésük.
    Örülök annak, hogy a többségnek tetszett a film, de miért?
    A legtöbb érv a mellett vagy ellen volt, hogy " elég sexis e a főszereplő".
    Már bocsánat, de ha ez a legnagyobb gond egy filmnél, akkor javaslom a Hustler tv éjszakai adásait. ZÉRÓ jelentőséggel bír az egy film jelentésében, hogy a főszereplő stilizált "sexis" nő e. Magának a karakternek van jelentősége.
  • neoG
    #31
    itt a szerep nem kívánta meg, hogy topmodellé sminkeljék.ne élj álomvilágban: ha pofán öntenéd egy vödör vízzel, vagy látnád reggel ébredés után nagyot csalódnál
  • raingun
    #30
    nagyon béna az a harci harisnyatartó
  • Sance231
    #29
    Az első rész teccett. Amíg be nem töltöttem a 15-öt és bele nem ástam magamat jobban a filmek világába, remek filmnek tartottam (ma megnézve sem szar). A másodikon felváltva bealudtam-szörnyülködtem, mivel nem tudtam elhinni, hogy film lehet annyira rossz. Ezt a Fallout-resit már meg sem nézem szerintem, itt már az alapkoncepció is lopott, ráadásul a csaj is ronda.
    Ennek ellenére marhára nem értek egyet Tarabassal. Az úgy oké, hogy minden filmnek van vmilyen jelentése, így nyilván ennek is, de egy akciófilmnél (horror? egy f**t) ezek a jelentések ált. már ezelőtt 60 milliószor használt sablonok, így ezek nyugodtan átugorhatók, elsikkaszthatók. Szal a képlet tök eccerű: jól szórakoztál-e alatta v. sem, tisztességesen volt-e rendezve v. sem. Ha ez a 2 működik, akkor egy okés mozit láttál, ha ehhez vmi plusz is jön (vagyis vmi mondanivaló, amit nem lehet "ugrani"), akkor lehet méltatgatni mást is. Ebből a szempontból a kritika teljesen korrekt.
  • Ratty
    #28
    haver nemrég mutatott belőle jeleneteket. hát, össze van ez lopkodva mindenhonnan. madmax, kocka, tom raider, etc...ettől függetlenül valamikor cisnálunk egy RE mozidélutánt, ennyit megérdemel.
  • Wittgen
    #27
    Most néztem meg moziban, azt kaptam, amit vártam. Hál'isten színvonalas akciók, jó hangok és zene, egyszerű történet, monszták.
    Szerencsére visszatért némi horrorisztika is (a 2. rész inkább akció volt, mintsem horror), itt kellemesen vegyítették a megijedős jeleneteket.

    Egyébként Milla ebben a filmben a legszebb!!!!
  • Gerygrey
    #26
    gyűrűk ura, valaki? :-)

    Szerintem ne keverjük ide, teljesen más műfaj.

    Nekem bejött a RE1, a 2 pedig kellemes csalódás volt. Mindig szkeptikus vagyok a folytatásokkal, nem sokat várok tőlük, de a RE2 baromi jól sikerült, és szerintem is überelte az elsőt (viszont sokat levonna az értékéből ha az elsőt nem láttam volna, úgyhogy mondjuk inkább úgy, kiegészíti)

    A Gyűrűk Ura viszont az a film, aminek már az első része is olyan szinten kiverte nálam a biztosítékot, hogy a másodikat már nem is vagyok hajlandó megnézni, meg az elsőt sem mégegyszer.
  • gyuri12
    #25
    :D

    egyébként Mila tök szép csja volt,nem? itt meg tök randa. mi lett vele?
  • BCS pixel
    #24
    A TOPMODEL ÚJRA TÁMAD :D