A Kaptár 3. - Teljes pusztulás

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

megneztem a feliratban. mar csak azt nem ertem miert raktak ezt a vegere?
a film legvegen elhangzik egy mondat. valami olyasmi hogy: ...te mocsok. a tobbit nem erteni. ki mondja ezt es miert?
Laki89
honan tudnámn ezt leszedni?

Lakos Péter

Szerintem jo volt a film csak aszt nem értem miért kell így befejezni mert
a 4.rész más sztorit fog el mesélni, és akor ez igy félbe marad szerintem más befejezés kelet volna.
Hát sztem meg vmi hihetetlenül trágya film. Az elsõ rész még jó volt hát a 2õõõõ.. na ez meg nemtom oké h ha horror akkor agyatlan deh ez hol horror😛
A története öö sablonos? jah loptak pár filmbõl... homokféreg jah sztem is kellett volna meg vmi sötét jedi hamár mila jedi lett..
II Rocky II
vagyis ugy kéne most.hogy Resident Evil 3 - Teljes pusztulás

24 - Exile -Nov.23

sztem is jó film volt, de rájöhetnének végre a magyarok, hogy a "Kaptár" kifejezés csak az elsõ részre passzolt. Az elsõ rész Resident Evil:Kaptár, ezzel az erõvel így is fordíthatták volna: Kaptár:Kaptár!
Doom 4
egész jó film vólt sztem bár mondjuk kitalálhattak volna valami jobb módot hogy megöljék a dokit meg a sivatagban is lehettek volna valami nagyobb homok férgek vagy valami de amúgy jó volt

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Tekken5
Milla Natasha Jovovich, 1975. december 17-én Kijevben, Ukrajnában született.
😄D Akkor idén lesz 32... Hm...

Tekken5
Ezen jót röhögtem 😄DD Én nem dohányzom 😉

De igen is be kell írni sokszor hogy szar a film, mert ha a sok negatív kritka elér egy bizonyos szintet, akkor fogom én sûrgõssen megnézni. Eddig a nekem legjobban bejövõ filmek érdekes módon mindig szar kritikát kaptak a bemutatók után, és ezért ezekre azóta vadászok.

Ez az elmélet nem vonatkozik Uwe Boll filmjeíre 😊))

És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr

Justil sztem azért mert még neked nem tetszett nem kell mindenkit megrémíteni hogy kerülje el sztem mindenki eldöntheti saját magától hogy milyen a film.. 😊
Amúgy elnézve ezeket a képeket... hány éves lehet Milla Jovovich? Kb. 40?
Az AvP: Requiem kitûzött magyar bemutatója: 2008. január 17. De lehet hogy elõrébb hozzák mint ahogy az elsõ résszel is történt. Szerintem mi még nem fogjuk látni karácsonykor.
szerintem az elsõ rész geci jó. nagyon jól meg volt csinálva, haverral 5x néztük meg moziban, kb.
a második rész már felejthetõ, de szódával elmegy. moziba már nem mentem el miatta.
a harmadik részt sikerült megnézni nemrég, kamerás mozifelvételeset, kicsit csúszott a felirat is. na de ilyet írni!?!? hogy ez jó film lenne? ez 1 rakás szar...mindenkinek ajánlom messzirõl kerülje el az extinctiont...

Karácsonyra ígérik az amcsi bemutatót, szerintem itthon sem fog sokat késni
II Rocky II
és az kb mikor lessz?mikor jön a moziban?

24 - Exile -Nov.23

Hát nem tudom mit várjak még a Resident Eviltõl...
Nekem már az elsõ rész se nagyon tetszett, a második meg aztán überszar volt, úgyhogy nem hinném hogy ezt valaha is megnézem, még ha jobb is mint az elsõ rész. Én inkább megvárom az Alien versus Predator második részét😛
barret
Hasonlit rad? Akkor gondolom ezen a kepen te vagy. <#crazya>

Bérbe vehet? reklámfelület...

Tekken5
Nem is ronda, hasonlítok rá 😄

Tekken5
Hm... Te mondassz valamit! 😄DD

Tekken5
Biohazard: Mert ez a japán címe

Egyébként törölték a kommentem!
Jó film és már egy héttel ezelõtt is megnéztem 😄 Hehe! 😄DDD

Az elsõ kifejezetten teszett. Megnéztem a másodikat és elgondolkoztam, hogy miért is nem lett vetítve mondjuk a tv2-n vagy az rtlklubbon 😊 Megfogadtam hogy ilyen rossz második rész után a harmadikat semmi pénzért nem nézem meg. De aztán mégis, kellemes csalódtam a harmadik részben, és várom a negyediket. Hajrá 😉

schrank
szerintem a zombik nem megenni akarják jojovics kisasszonyt ebben a kurvás szerkóban hanem meg...ni <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Ez így csúnya gondolat lenne, mármint hogy a filmek zöme szórakoztatóipari termék, de nem is erre gondolt. Felejtsd el te is😊.
szeintem fordítva gondolja, akad film, amiben van szekonder jelentés. a filmek zöme szórakoztatóipari termék, de valóban van egy-kettõ, ami pluszt is ad.
Ömm, akkor nézd meg pl. a Transformers-t, és ha felfedezel benne több mondanivalót, "seconder jelentést" (höhö), mint az átlag sablon, akkor gratulálok. Ha ilyesmi nincs, akkor felül lehet ezen emelkedni, és kilõni sztem. Amúgy detto ugyanarról beszélek, mint te, fogalmi eltérés egy szál sem, csak felfogási.
"semmi köze egymáshoz..."

semmi köze a pusztulásnak és a pöttyös labdának nincs egymáshoz. a pusztulásnak és a kiirtásnak elég sok köze van.

ja, és hogy hogy? nyilván úgy fordították le, hogy nem mechanikusan tükröt kell fordítani. nálad "kaptár 3 - kiirtás" lett volna a filmcíme. másnál nem. õ volt döntési pozícióba.
Beast Machine
az Extinction-t (Kiírtás) hogy a valagba fordították le Teljes Pusztulásra?? semmi köze egymáshoz...

...vágod?

érdekesek ezek a címek, hogy hogy lett biohazard-ból kaptár, arról is lehetne egy filmet forgatni

Nekem tetszett az elsõ rész, bár már az se nagyon hasonlított a játékra. A második réz olyan szempontból jó volt, hogy sokkal akciódúsabb lett. Kíváncsi vagyok a 3. részre, bár a játékhoz már abszolút nincs köze. Legfeljebb egy jót szórakozom, mit veszíthetek. A játék részekhez pedig annyit fûznék a vérbeli Resi rajongóknak a 2 rész és Code Veronica epizódok a kedvenceik. És a 4. résztõl hupililát hánytak, a sorozat megerõszakolása és akció dúsítása miatt. Meg is értem õket, bár nekem Resi részek közül eddig a Resi 1 valamint a Resi 4 tetszett a legjobban. Resi 1 a storya, hangulata miatt. Resi4 pont, azért mert akció dús lett és a túlélõ horrorokból átléptünk a TPS világába. :-) Egyébiránt Silent Hill mozi elfogadható lett. Bár ha a játékok minõségét nézzük, akkor 2 dolgot elmondhatunk a Silent Hill játékot nem folytatásnak, tervezték anno, egy kerek egész lezárt történetû játéknak. Szerintem a PSX legkiválóbb címe sokkal elvontabb és félelmetesebb, mint a Resident Evil sorozat. A Silent Hill 2 látszik, hogy direkt nem akarták folytatni a játékot, ezért a második résznek az elsõhöz csak annyi köze van, hogy egy és ugyanabban, városban játszódik. Tehát, itt is egy kerek egész lezárt soryval találkozhatunk. A 3. résztõl pedig látszik, hogy már nem érdemes játszani a sorozattal (az elsõ részt próbálják meg folytatni, egy olyan epizódot, amit már egyszer tökéletesen, lezártak 1999-ben, innentõl kedvez csalódás nekem az egész széria). Ezzel csak annyit akartam mondani, hogy mind a Resi mind a Silent Hill rajongók már rég tönkre tették a játékfejlesztõk (Capcom/Konami) a kedvenc horror sorozataikat. Már rég nem azok ezek a játékok, amiknek anno indultak, tehát ez által a megfilmesítésük is feleslegessé válik. Magyarán szólva ezek a mozik, csak azért veszik fel a játékok neveit, hogy minél több emberrel töltsék meg a mozitermeket. :-)

Sance231, Fogalmi eltérések vannak kettönk gondolatai között. Csupán annyiban, hogy szerinted létezik olyan film amely "csupán" szórakoztat, addig szerintem nincs. És igenis a horrorfilmeknek is meg van a maguk seconder jelentésük.
Örülök annak, hogy a többségnek tetszett a film, de miért?
A legtöbb érv a mellett vagy ellen volt, hogy " elég sexis e a fõszereplõ".
Már bocsánat, de ha ez a legnagyobb gond egy filmnél, akkor javaslom a Hustler tv éjszakai adásait. ZÉRÓ jelentõséggel bír az egy film jelentésében, hogy a fõszereplõ stilizált "sexis" nõ e. Magának a karakternek van jelentõsége.
itt a szerep nem kívánta meg, hogy topmodellé sminkeljék.ne élj álomvilágban: ha pofán öntenéd egy vödör vízzel, vagy látnád reggel ébredés után nagyot csalódnál<#integet2>

nagyon béna az a harci harisnyatartó
Az elsõ rész teccett. Amíg be nem töltöttem a 15-öt és bele nem ástam magamat jobban a filmek világába, remek filmnek tartottam (ma megnézve sem szar). A másodikon felváltva bealudtam-szörnyülködtem, mivel nem tudtam elhinni, hogy film lehet annyira rossz. Ezt a Fallout-resit már meg sem nézem szerintem, itt már az alapkoncepció is lopott, ráadásul a csaj is ronda.
Ennek ellenére marhára nem értek egyet Tarabassal. Az úgy oké, hogy minden filmnek van vmilyen jelentése, így nyilván ennek is, de egy akciófilmnél (horror? egy f**t) ezek a jelentések ált. már ezelõtt 60 milliószor használt sablonok, így ezek nyugodtan átugorhatók, elsikkaszthatók. Szal a képlet tök eccerû: jól szórakoztál-e alatta v. sem, tisztességesen volt-e rendezve v. sem. Ha ez a 2 mûködik, akkor egy okés mozit láttál, ha ehhez vmi plusz is jön (vagyis vmi mondanivaló, amit nem lehet "ugrani"), akkor lehet méltatgatni mást is. Ebbõl a szempontból a kritika teljesen korrekt.
haver nemrég mutatott belõle jeleneteket. hát, össze van ez lopkodva mindenhonnan. madmax, kocka, tom raider, etc...ettõl függetlenül valamikor cisnálunk egy RE mozidélutánt, ennyit megérdemel.

Most néztem meg moziban, azt kaptam, amit vártam. Hál'isten színvonalas akciók, jó hangok és zene, egyszerû történet, monszták.
Szerencsére visszatért némi horrorisztika is (a 2. rész inkább akció volt, mintsem horror), itt kellemesen vegyítették a megijedõs jeleneteket.

Egyébként Milla ebben a filmben a legszebb!!!! <#szeret>
Gerygrey
gyûrûk ura, valaki? :-)

Szerintem ne keverjük ide, teljesen más mûfaj.

Nekem bejött a RE1, a 2 pedig kellemes csalódás volt. Mindig szkeptikus vagyok a folytatásokkal, nem sokat várok tõlük, de a RE2 baromi jól sikerült, és szerintem is überelte az elsõt (viszont sokat levonna az értékébõl ha az elsõt nem láttam volna, úgyhogy mondjuk inkább úgy, kiegészíti)

A Gyûrûk Ura viszont az a film, aminek már az elsõ része is olyan szinten kiverte nálam a biztosítékot, hogy a másodikat már nem is vagyok hajlandó megnézni, meg az elsõt sem mégegyszer.
😄

egyébként Mila tök szép csja volt,nem? itt meg tök randa. mi lett vele?

BCS pixel
A TOPMODEL ÚJRA TÁMAD 😄

Hmm, a 10. fotón mintha kicsit rövidek lennének a kukrik pengéi.. :-)
A Gyûrûk Urával nem jó szerintem összehasonlítani, mert az nem szokásos 2.-3. folytatás volt, hanem egybetartozó, egyben is forgatták le õket ha jól rémlik (csak a 9 óra kicsit sok lett volna moziban).
Nekem tetszett mindkét film, a 2. sokkal jobb volt, de a végén, az hogy a Nemesis-bõl egy bûnbánó lényt csináltak, amikor az Evil 3-as játékban egyetlen vágya, hogy darabokra szedjen az nem volt jó ötlet. Nyomtam az 1-est, bár sosem vittem végig, mert lehetetlen és persze a 2.-est és a 3.-ast megnyertem. A többi rész sajnos nem jött ki PC-re, így azokat nem játszottam!
hát ha te egy agyatlan zombifilmben mélyebb értelmet akarsz keresni akkor megérdemled. Az ezt egyetemi szinten mûvelõknek meg ott van az alternatív Nobel díj lehetõsége 😊

Ez klasszikus megszoksz vagy megszoksz. Hoppa, mar az ekezeteket is elloptak.

A cikk utolsó mondatával pedig, csupán egy konkrét egyetemi tudományág teljes egészét írta le a cikk írója. Pont az olyan ember méltó a megmosolygásra, aki birka módon néz filmet. Sajnálom de ez van...
Na tehát...Kezdjük ott, hogy filmet nem szemlélünk "puszta szórakozás szempontbó", mivel minden ilyen jellegû produktumnak létezik elsõdleges és másodlagos jelentése. A kérdés csupán az, hogy a személy kívánja e, vagy egyáltalán képes e ezeket a jelentéseket feltárni. Ha már veszem a fáradtságot és kritikát írok egy filmrõl, a minimum az, hogy kilépek az ovodás "teccett" "nem teccett" kategóriából...
vagy pl harry potterbõl is szerintem, ha az ötöt nem nézzük, a harmadik volt a legjobb<#mf2><#integet2>

Blackmail the Universe

hát az fényévekkel jobb a resi filmeknél sõt a játékhoz is több köze van.

Nekem az elsõ rész még bejött, de a másodikat épp elég volt egyszer megnézni. Viszont AnonyX említette a Silent Hill-t... Na igen, az tényleg állat volt. Olyanból kell még. 😊 Most hogy így eszembe jutott, meg is nézem, beszerezhetõ-e.
Oldal 1 / 2Következő →