A Kaptár 3. - Teljes pusztulás

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RE2 mint a legjobb? lol. simán a resi 4 a legjobb, code veronica is jobb mint a resi 2...

Aki nem ismerné a játékot annak itt az IGAZI RE1 nyitójelenete (játéké):
Resident Evil Opening

Jobban mondva a Remake, de az most mindegy.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

""...2. a szeletelo szoba eredeti volt, addig meg nem csinalta meg senki...""

ezen én is csodálkoztam. kedves kocka-hommage volt, mindkét filmben az egyik csúcspont.
"...2. a szeletelo szoba eredeti volt, addig meg nem csinalta meg senki..."

Sajnos azt egy az egyben lopták a Kockából.

Amugy nekem is bejönnek a RE filmek, de a programok jobban. Az RE1 GameCube felújított változata überkirályság, nekem a RE Zero is bejött(Rebecca rulez), de a legjobb... tagadhatatlan az RE2 (játék) a többis jó. A filmeknek szinte semmi köze a játékhoz. A magam részérõl én nagyon reménykedtem benne, hogy ez is olyan jól sikerül mint a Silent Hill, de hát ebbõl valami teljessen más lett.

Ja és a játékot nem ismerõknek elárulom, hogy az eredeti RE-ben nincs sehol semiféle világégés, apokalipszis meg hasonlók. Ez a történet már annyira sincs sehol az REben mint az egy meg a kettõ és higyétek el azokban nagyon kevés RE volt. A leglényegesebb külömbség pedig a hangulat. A RE játékok sötétek, nyomasztóak és túlélõ horrorok, ergo (RE4 leszámítva) nem akciójátékok, limitált löszerkészlettel.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

tegnap tudtam meg, hogy a Resident Evil 1-et tanítják a rendezõi szakon szerkezeti szempontból - a klasszikus történetmesbe ágyazott flashback szerkezetet és annak jól mûködõ funkcionalitását példaértékûként beállítva.
Rendezõi szak ide, rendezõi szak oda - ebben azért van valami...
Én az a ritka fajta vagyok, aki egyáltalán nem játszott a játékokkal, azonban a filmeket megnézte (tegnap óta a hármat is moziban).
Az elsõ rész tetszett, jópofa volt. A második rész nekem még jobban tetszett, mert kicsit más volt. A harmadik rész... nos eddig szerintem ez volt a leggyengébb. Nem tudom miért, valahogy nem kapott el a hangulata. Nem volt olyan jó. Lehet hogy túl fáradt voltam már, de a pörgõs részek közötti összekötõ ömlengések egyikén majdnem elaludtam 😞
Megnézem majd megint frissebben, egyelõre a 3. nekem kicsit csalódás volt 😞
"Ritka jelenség, hogy egy film folytatása jobban sikerüljön, mint az elsõ rész, de hogy a harmadik pipálja le, az tán csak a Resident Evil 3-nak sikerült. "
gyûrûk ura, valaki? :-)

egyébként az elsõ résszel nem volt nehéz dolga a filmnek, a másodikat sajna nem láttam, de ez ígéretes.
persze pénzt nem adnék ezért sem...

Az elsoben volt 2 kedvenc jelenetem: 1. az ebredes piszok szexy volt az elejen, 2. a szeletelo szoba eredeti volt, addig meg nem csinalta meg senki

sajna a masodik reszben mar csak az orat neztem hogy mikor van mar vege (hogy ne kelljen megint leulnom melle)

lehet megnezem ezt is aztan felirom oket egy dvd-re az utokor szamara.

Hello
Hát igen méltó folytatása lett az elõzõ részeknek.
Nézzetek meg Ti is nagyon jó.

A4-es nyomtatópapírt cserélnék hasonló típusú Audira.

Ma neztuk haverokkal moziban, nekem nagyon bejott, uber film! A sztori is el lett talalva, aki kicsit is birta az elozo reszeket adjon neki egy eselyt mindenkeppen.

DjDano
Hozzáteszem nekem tetszett az elsõ két rész, a harmadikat még nem láttam de biztosan megnézem

Hali!
Hát nemtudom, de én nem mindig az IMDB eredményeket nézem, ugyanis szerintem minden ember másképpen értékel egy filmet, ezért is nem szeretem a kritikákat, mert a kritikusok egy nagyon béna felfogással nézik a filmet, nem pedig egy szórakozni vágyó ember szemével...ezért is megnézem a filmet és azután kialakítom saját véleményemet. Nekem személy szerint király film volt a Resident Evil 1 és 2 is, játék is szuper volt szóval klasz..akárcsak a Silent Hill, hát az a film brutál jóra sikerült szerintem, profi lett az egész, a játék hangulata igazán átérezhetõ, szóval szuper, és ilyenkor sosem érdekel az IMDB-s érték vagy egy idióta kritikus agresszív rinyálása a filmet illetõen...

DjDano
Azt hiszem volt honnan javulni, de ez még így is gyenge az IMDB-s szavazatok alapján:

1. rész 6.2/10
2. rész 5.7/10
3. rész 6.5/10

← ElőzőOldal 2 / 2