Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez minden egységnél más és más...én pl. határõr voltam,nekünk a kiképzés alatt 3 lövészetünk volt,mennyiségileg több lõszert kaptunk,mint amire emlékeztek.
Ráadásul én még szerencsés is voltam,mert voltam ún. lövész versenyen,állva,térdelve,fekve is "leküzdöttük" ugyan azt a célt,dobtunk éles kézigránátot,s lehetõségem nyílt 3 lövést leadni a Dragonov-al...valami felejthetetlen élmény volt.

[IRAM] leader

Szevasztok 2 játékost keresek BATTLEFIELD 3-ba akik akarnak csapatban játszani! Nem clán csak úgy pubon, kéne 1 sqad-nyi ember hogy élvezhetõbb legyen kicsit a játék. Tudom nem kéne de írok követelményt hogy kit/kiket keresek mert 10 évesekkel nem nagyon akarok foglalkozni! Szóval : minimum legyél 20 éves vagy több legalább a SAS rangod legyen meg. Hétközben 4-töl 10-ig érj rá, hétvégén amikor jól esik 😄. Nem kötelezõ minden nap lenni. Ja és ami alap hogy legyen meg a premium a játékodhoz vagy az összes DLC! Na akit érdekel vegyen fel Originen : OnlyOneBATMAN a felhasználó nevem. PEACE!!!
HTS s3rg1nh00
jól mondja a 9 golyót,haver faterjáék is annyit kaptak anno...3 db egyenként,majd egy sorozatban a 6-ot.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

MeoH
En is Tapolcan toltam, es tobbszor voltam loveszeten, krumpliviragos voltam. Volt, hogy kaptam 1 tarat a maradekbol, azt lehetett durrogtatni a jo is AMD-65tel 😊

fuck mmo's..i.,

PsyhoApu
Nekem úgy rémlik, hogy 9-nél azért többet lõttünk el. Bár tény, hogy nem sokkal.
Elsõ körben néhány vaktöltényt lõttünk el. A következõ lõgyakorlaton volt a szokásos 100m-re a cél, annak az "alsó széle közepe" a célzandó. Erre nem kaptunk túl sok lõszert.
Utána volt az úgynevezett bukó célokra való lõgyakorlat (Tapolca) Itt lõhettünk már sorozatot. Viszont közölték velünk, hogy azok a célok csak akkor buknak le, ha olyan kedvük van. Így ezen a lövészeten is mindenki "eredményesen" teljesítette a kiképzési feladatot. De összesen talán max ha 20-at lõhettünk el.
Tárazni már sokat táraztam mint õrkutya. Azt volt lehetõség gyakorolni 😊

http://kutyuszoba.blog.hu/

Azt a kilenc lõszert, 3 alkalom alatt lövik el? Mert akkor már meg tudnám magyarázni, mért emlékeztem rosszul 😊.

A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika

Kiképzési körülmények között, de ez teljesen más, mint amikor vissza is lõnek 😊 Nem azt vitatom, hogy a katonák tudnak lõni, de én úgy tudom, hogy amikor élesben megy az akció, akkor azért nem olyan megfontoltak. Arra akarok kilyukadni, hogy ha egy igazi katona pontosságát meg tudnánk úgy nézni, olyan alapos statisztikát vezetni róla mint bf3ban a battlelog /ez nyilvánvaló képtelenség persze/, akkor ott sem jönne össze jobb mint 15%, nagyságrendileg. De nyilván ott is élnek olyan fogalmakkal, mint fedezõtûz, amibõl egy golyó nem talál, és hasonlóak.

a "magyar baka" ahogy te hívod a sorállomány lenne és õk 9 lõszert durrogtattak el az alapkiképzés alatt. A szerzõdésesek, vagy hivatásosok(fõleg a harcoló egységeknél szolgálók) jóval többet gyakorolnak. Hallgatóként 300 lõszer fölött durrogtattam el. És nem akarlak elkeseríteni, de 2-300 méterre minden harmadik lövés talált rövid sorozatban(egyes lövésben ez sokkal pontosabb). Mindezt AK-63F-fel vagy AK-63D-vel, amiknek azért erõsen van recoilja. Ugyanezt M16-al valszeg 70% feletti eredményre lehet tornázni.

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

Szerintem meg elég jó kis játékszer az a kis robotszar(EOD-bot)
Meg kell tanulni irányítani!ha irányt akarsz változtatni vele, akkor satufék,fordulás jobbravagy balra, és padlógáz!Rushban nagyon jó tud lenni, mikor szarrá védik a pontot, de erre a kis vacakra nem (nagyon) számítanak.
Nekem már 36(!!) killem van vele!Ha elég jól felgyorsulsz, roadkillt is tud😊))
Jah és sima katona alatt, nem a magyar bakát értem, aki szolgálati ideje alatt 3, azaz három lõszert lõ el, hanem pl az afghanisztánban szolgáló jenki sorkatonákat.

Van egy olyan tippem, te a filmekbõl indulsz ki ezen a téren. Van az a kategória is amit te mondasz, de az bármien aktív haderõ 1-2%, a különlegesek. Nem a katonák.

ozimak
Igen van! Egyszer egy pro-jet-est a szemem láttára vágott ki az egyik szerver amin fent voltam. Már kezdett idegesítõ lenni a srác mert a levegõben nem lehetett megmaradni 5mp-ig sem. Volt, hogy felszállni sem tudtam mert az anyahajón szétlõtt felszállás közben. Szóval kb. olyan 30-40/1 K/D-nál kivágta valami ilyesmi okkal: "Stated reason: abnormal k/d ratio"
Olyan van, hogy automata admin kick?
Nem elõször fordult elõ, hogy pl tankkal mentem (public, ennek ellenére nagyon jó, ismeretlen társakkal, akik folyamatosan fedeztek, javítottak, mértek a guidednek) és 19/4 K/D után, egyszer csak kick.

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

Itt nagyon sokan tagadnak,tagadják azt amit nem lehet letagadni.De miért,hát csak arra tudok gondolni itt magamban suttyomban hogy sárosak.
Így már kialakult a véleményem egy pár emberrõl.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

mmovar
Ezt ugye nem gondoltad komolyan! Azok teljes felszereléssel, fizikai megterhelést követõen lõnek ahogy mondod csak fordítva. 90%-pontosság 10% hibalehetõség. nekem játékban bõven 25% felett van a pontosságom. És javul folyamatosan. Na meg egyre többet figyelek oda arra, hogy csak biztosra lövõk. Nagy átlagban nem lövõk el 500 golyót, és 100-200-ig abból hit. É nem kell hozzá macro. Ez a macro egy felkapott téma egy új dolog amire most mindent rá lehet fogni amitõl a másik jobban lõ. Persze vannak biztosan. De túl van lihegve.

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

Megint más, szerinted az igazi, képzett, gyakorlott katonák,milyen hatásfokkal lõnek? Le fogsz hidalni, de bõven 10% alatt. Még a SAS, vagy egyéb special force-osoknak se, jobb számottevõen, a sniperek meg egy külön kategória.

SötétBarom
Pedig így van. 20% a teteje, esetleg kirívó esetben 25 max.. Érdemes megnézni milyen fegyverrel megy fõleg, mert egy csipánál lehet simán 40-50% is, de az automatáknál kizárt..

Azt hiszem a jármûves puffogtatást nem számolja bele. Egy tunguskával elég hamar le lehetne dolgozni 10% alá 😄

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Még annyit:
pulzos (most talán Ergotic?) R3LOAD mögött ott álltam ICL-en, néztem ahogy játszik. Csalás, makró, minden trükközés nélkül ölte halomra az amerikai válogatottat. Egészen más dimenzió, mintha nem is ugyanazt a játékot játszottam volna.
Nincs mit magyarázni rajta, leesett az állam.

BF3 Battlelog: Enjoy_the_rain

Csak az a baj, amikor paranoiásak lesznek az emberek. És ezért rettentõ kártékony a makrózás/csalás, mert megmérgezi a közösséget. Ha egyszer valakit, mondjuk egy magyart lebuktat egy anticheat, az egész közösség csalózni fog 3-as K/D arány felett.
Még engem is lecsalóznak gyalogosként némely magyar szerveren, meg lettem gyanúsítva makróval is (Logitech mx518 xD ), pedig elég béndzsa vagyok a földön.
Annyi a trükk, hogy ne sprintelj a folyosó közepén, hanem fedezékrõl fedezékre haladj, lehetõleg mindig takarásban. Ehhez kell a colonel level 100, hogy megtanulja az ember 😊

BF3 Battlelog: Enjoy_the_rain

Ebben a játékban, szerintem 10bõl 5 nem talál teljesen reális lenne, ha figyelembe veszed hogyan szór a fegyver, milyen a hitbox, és mennyi a lagg. A macroval megtámogatott fegyverek nem szórnak csak. Nekem is azért alacsony az accuracym mert én is kihasználom a suppressiont, az egy jó dolog, és nem is figyelek a saját célzásomra, fõleg akkor nem ha valamilyen jármûben ülök, akkor én is minden légyre lövök, ahogy a kolléga mondja.

Tény, hogy már egyre könnyebb jó pénzért megbízható cheat-progit szerezni, de összességében a gyakorlás rettentõ sokat számít. Anno, egyetemista koromban éjjel-nappal fps-eztem. Egy idõ után csak olyan serverekre mehettem, ahol összeismerkedtem az adminnal, mert különben jött a boszorkányüldözés és kidobtak.
Szerencsére (?) a munka, a stabil b.nõ és a régi vas már nem teszi lehetõvé, hogy BF3-ban is olyan állat legyek. <#buck>

Az accuracy-bõl sem feltétlenül lehet kiszúrni a csalót! Ha vki szinte csak sniperezik, s nem olyan elvetemült, mint én, hogy osztja a supression fire-t, ill. tunguskaval lövi a legyeket (mellesleg eléggé hatásos), akkor egész jó találati arányt szedhet össze. <#vigyor5>

BF3: Atomiccore

kemotox
Szóval még a legjobbak is 6-8 golyszit mellélõnek 10 bõl? Azért érzed, hogy ez hülyeség. Marha nagy pro lehettél ha ezt komolyan gondolod.

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Ez így nem igaz. Akkor romlik látványosan a reakcióidõd, ha hónapokat kihagysz. Ha rendszeresen játszol, tehát hetente legalább, akkor nem fognak romlani a fizikai tulajdonságaid, mert edzel, és ezzel minimum szinten tartod magad. Szal hülyeség a korra fogni, ha nem vagy alzheimeres vagy valami olyan betegségben szenvedõ ami befolyásol, akkor nem játszik az öregedés. A fiatalabbak, lehet hogy tizedmásodpercekkel jobbak a reakcióidõi, de szart sem ér a tapasztalatom ellen, az agymunkám ellen, ha egyenlõ feltételekkel játszom akármeik ellen, tehát ha nem használ makrót a majom, vagy még ennél is durvább segédprogramot.
Valakivel már beszélgettünk errõl, innen, hogy anno, mikor volt idõm profinak lenni, még csben, akkor messze nem volt ennyi überpro, mint most, világszinten volt annyi pro játékos, mint most egy bf3 szerveren. Igaz, anno x7-es egerek se voltak, meg az elsõk nem is így mûködtek macro szempontból mint most. Tehát újra ki lehet jelenteni, immár tényszerûen, 2x% accuracy fölött a csóka csaló.A tények ezt támasztják alá.

kemotox
Szerintem szinte biztos, mivel itt nem az egér az ami lehetségessé teszi ezt, hanem a progi, ami egy kb 2005-2006-ban írt valami, azóta már egy csomó hotkeyezõs/makrózós progi megjelent.

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Be kell vallani hogy sajnos öregszünk és a reflexeink már nem olyanok mint pár évvel ezelött.

TDU nick:[HUN]benyus BF3:R3born78,St3el78

Én már ezt szajkózom a BC2 óta hogy rengeteg szuperheró lett az fps-ekben,elõtte tizede nem volt,legalábbis a BF-ekben(42,vietnam,2,2142).Volt hogy hónapokig igazán kiemelkedõ játékost(akinek gyanús lett volna a statja és játéka)se láttam.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Cyborg R.A.T.-al megyek de nekem már ez is elég xD ezek a sz@rok csak a lényeget ölik meg ... Múlthéten egy pc-t kellett újratelepítsek egy újgazdag majompalántánál és mikor megkérdeztem a gyereket hogy "Hogy megy neki a játék" mert láttam hogy MW3-al tolja dicsekedett hogy nagyon jól sõt ... majd kiderült hogy cheat-el. Arra a kérdésre hogy miért jó ez, már nem tudott választ adni... ez tükrözi a csalok elmeállapotát.

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

Ezt csak az EoD bottal tudod megcsinálni - tudod a kis robotszar 😊 - de jó hír, hogy a tank is equipment! meg persze minden jármû, csak éppen üljön benne valaki, mert amúgy elkezdi javítani 😊

Baromi nehéz, mert az a szar irányíthatatlan!! Youtube-on fent van pár videó errõl is, de szerintem azok is konzolok vagy patch elõttiek, mert nagyon gyorsan szétkapják a tankokat, de tesztelve nálam ez nem így megy 😊
Egyik jó trükk, ha sikerül bemászni valahogy a tank alá vagy az beszorul valahova, mert akkor könnyebben szét tudod heggeszteni.
gyakorolj...

The Matrix has you...

Vadnokedli
Hát én csak úgy néztem amikor egyeslövésen lõtt. <#ijedt><#idiota><#idiota>

Razerra nem lehet állítani? Mert akkor megveszem PC-re is a BFet (csak hogy fer legyen a részemrõl is). 😄 <#buck>

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Eddig is tudtam én, hogy a bf3 prok 95% csíter. Ez csak megerõsített.

Snexi
10 pieces of enemy equipment destroyed with the EoD bot

ehhez esetleg valaki tud tanácsot adni?az a baj, hogy nagyon hiányzik a repair tool(tehát nincs az,hogy rendes játék közben szépen-lassan valahogy teljesítem),ha meg direkt eod bottal megyek ellenséges eszközöket keresni sosem találok

Kösz a válaszokat, a NUKE dolog ami történt visszaolvasva, tényleg nem hülyeség bizonyos esetekben de aki épp oldalról támadna annak "ezmiez??!" hangulatot eredményez 😄

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

scomcomputers
Ez vót má:

PB
B.log
Ez más:

* Scomcomputers the future of computing!*

jah és egyszere

lol akkor megint szar van a lecsóba mert pcguru szerón egy csomóan bad luck üzit kaptunk😊

Csak egy gyors kérdés:
A "Disconnected from EA server" problémára van már megoldás, vagy tuvábbra is "fjúcsör"?
Most lépett ki a játék, pedig éppen rekord nagyságú bénaságom prezentáltam IRAM-on 😄

Battlelog: kvantahun

Akkor valószínûleg keveset állítottál be, akkor szól érte, de ha meg eleget akkor nem tudom, ez egy szar mikrofos, minden kitelik tõle 😊
Az új gépnél kipróbáltam mindkettõ beállítást anno és inkább nem adtam meg neki virtuálist, hogy oldja meg pacekból. Aztán azóta már párszor fel lett rakva a win7, nem tudom most mi van belõve, eskü 😊

The Matrix has you...

Az állat mikor 2 percet várok, hogy betöltsön, kiválasztom a class-t - sniper - lassan le is spawnolok, keresem a célt, becélzom csipával , lelövöm és kapom a is kicket mert nem volt megengedve a csipázás 😄
na ez a priceless...

The Matrix has you...

Érdekes,mert nekem meg rinyált,hogy kevés...pedig ssd-m van...

[IRAM] leader

Na, ez pl szabályszegés 😊 Tegnap nekem ez kick-et eredményezett 😄

The Matrix has you...

Én már 4-nél sem használom, de próbáld ki mindkettõt, hogy mit tapasztalsz. Lehet semmi különbség nem lesz.

The Matrix has you...

Én egyszer azért kaptam killed by admint mert mortart használtam.
Ezt speciel nem tudtam, de legalább van valami pozitív is ebben a sz*rkupacban 😄

The Matrix has you...

A játék szempontjából 8GB ramnál kell-e virtuális memória és ha igen akkor mennyi az optimális beállítás?

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

Azonkívül amit a többiek elmondtak, még az is áll rá, hogy az adminkill nem számít bele a halálba, szal ez egy apróbb kellemetlenség.
Mondhatnám, de karakteridegen lenne, hogy ezt jól megcsinálta a dice.

Pett3rsonnal egyetértve, még az is lehet, hogy NUKE-ot kapott a csapatod. Bizonyos servereken szokták, ha az egyik csapat nagyon beszorul.
Legjobb utánanézni a server-szabályzatnál, mert vhol 2 szabálysértés csak kill, de a 3. már kick. 😊

BF3: Atomiccore

Az amit a kollega mondott, csak átkerültél a másik csapatba, illetve vmilyen szabályt sértettél, például több Teamkill-t begyûjtöttél HC-ben és kaptál egy kis seggrepacsit.
Amíg szerveren maradsz addig nem gond szerintem, 1 halál nem oszt nem szoroz.

The Matrix has you...

Vadnokedli
Vagy csak átraktak másik csapatba? (csak úgy killelhet az admin?)

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Killed by Admin-nak van valami lényege ? nem voltam feltûnõen jó, nem csaltam, semmi hülyeség csak a mezõ közepén elhullatom 😄 vagy csak sima erõfitogtatás ?