Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ilyenkor én csak annyit mondok: Let's play alone! s választok egy másik servert a több százból. <#pias>

BF3: Atomiccore

A már említett tegnapi 64-es szerón volt fent egy portugál köcsög, a B-pontnál lévõ "bal" - tudjátok melyik az 😊 - lépcsõ fölé mászott be és onnan adta az áldást. Ott kidugta a fegyóját és Õ ki tudott minket lõni, mi viszont nem, mert mi meg nem tudtuk a falat átlõni...egyszer meghalt a C4-emtõl, nem tudom hogy, de természetesen sokkal többet tudott ölni, mint halni. Szidták, mint a bokrot, de nem volt fent admin sajnos...

The Matrix has you...

HC-n van TK !
Votekick pedig server-függõ. Én már sokszor találkoztam vele, de azért játékosfüggõ is, mert vhol egyszerûen csesznek szavazni.

Van benne. De külön admin felület kell hozzá. Persze jó dice módra, ebbõl is többféle van, de egyik se jó igazán, ha az összeset egybegyúrnák, akkor érne valamit. Így csak a szarnak egy pofon.

A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika

kár hogy nincs benne tk amúgy szarnék a - fragre, fõleg hogy pár paraszt fasszopó kilövi elõlem a helikoptert bazookával mert õ akar vele menni, votekick van egyáltalán a játékban mert még sose láttam hogy használná vki

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Ez azért van a mert a dice megmonta : még sosem volt ennyire könnyû együtt játszani a barátaiddal. Meg egy sereg trollbaromcodgyökérrel. 😄

Érdekes volt a mai napom .... kifogtam egy csalót és egy gyereket aki lelõtt a heliböl mert ö akart "lõni" vele .... nemhogy csapaton de még egy osztagon belül is voltunk... ráadásul még az anyámat is szidta mert hüje vagyok mivel nem mûködött az !rules... mind1... a szidást magát letojom de az zavart hogy minek vesz valaki egy bf3-at ha nem csapatjátékos, vagy mit élvez valamiben amiben csal ! ezerszer kitárgyalt téma tudom de felhúzott és hát ez a közösség ahol el lehet mondani 😛 ja PB-es pólóban egy pöröllyel kéne elmenni az ilyenekhez és szétverni a gépét ... akkor lehet nem csalnának -> physical BANN

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

scomcomputers
Igen ezt már én is tapasztaltam,mert régebben nézegettem a pb oldalán a bannoltak listáját,utánna meg a blogban látom hogy még most is vígan tolja...
De miért?

* Scomcomputers the future of computing!*

Vadnokedli
hülyeség.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

mmovar
Az egy nagy kamu szar a PB. Számtalan embert ha megnézel akit bannolt hetekkel ezelõtt vígan játszanak és ranked szerveren. Nálam a pb leszerepelt. Csak imitálja amit csinál valós fogás talán a harmada a listának.

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance &#8211; Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

scomcomputers
Double XP,májusban és 96 órán át!
<#hehe>

scomcomputers
Hoppá...köszi,ezt nem is tudtam,na minegy akkor is jó dolog ez!
<#worship>

scomcomputers
Biztos frissített a PB,mert játék alatt bannolja ki a sok köcsög csaló f@szt,az elõb a chatbe vagy 10 embert bannolt 1 meccs alatt!
<#eljen><#taps><#guluszem1>

az a baj hogy a játékok azért olyanok amilyenek mert a piac és a játékosok igényleg azt, nem a konzolok miatt

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

semmi baj a stílusoddal:-) ha csiszolsz még rajta akkor kedves "paraszt "is tudnál lenni!😉

compassion does not fit me... battlelog: braincruiser

Jó, lehet a stílussal kicsit elszálltam, ezért elnézést, de engem felkúr, ez a metódus, ahogy tönkrevágták a játékipart 10 év alatt.

A dolog lényege az, hogy a kontroller érzékenysége nem ér fel egy egéréhez, még egy egyszerûhöz sem. Játszottam Én is konzolon FPS-t, nem, nem térek át, még megszokni sem tudnám, mert nem is akarom 😊
Viszont boxolni baromi jó volt vele, meg versenyezni, de FPS-re szerintem sem való.

The Matrix has you...

Ez olyan szint amire én nem fogok lemenni, ne haragudj. Egészen biztosan így van.
Láss a dolgok mögé. Azért vannak tizenxéve ilyen szar fos, igénytelen, tartalmatlan, buta játékok, mert konzolra fejlesztenek. Tudod, arra 200 dolláros szarra, ami tudásban sehol nincs a 2000 dolláros pchez. A 200 dolláros szar konzolhoz jár egy 20 dollásros, fostaliga kontroller, max 10-16 gombal rajta, míg a pchez van egy 3 dolláros bill, meg egy 50 dolláros egér.Na most minden játékot úgy kell megírni a tetû multiplatform fejlesztések miatt, hogy a 20 dolláros ócska vezérlõrõl is lehessen játszani, és elfusson a szar, megjelenés után 3 héttel elavult hardveren is, tehát le kell butítani a grafikát /amit én leszarok személy szerint, 3 pixelel eljátszom, ha van JÁTÉKÉLMÉNY/, le kell butítani az irányítást, és le kell butítani magát a játékot, mert maga az egész fostos koncepció tizedét nem bírja el annak, amit akár egy 500 dolláros pc elbír.
De biztos való a konzolra fps, meg van létjogosultsága flashjátékokon kívül bárminek is azon az elcseszett, pénzlehúzós platformon.
De az a vicc, a sok butának ez kell, én, meg még azok akiknek van agyuk, nem marad más csak a fanyalgás, a torrent, a bojkott, ha valamit, bármilyen picit tenne akarunk ellene.

(a BF3-nak nem kell 2000 dodós pc) 😊

Miért nem való konzolra? Mindenki teljesen azonos esélyekkel indul a mérkõzésen. Ugyanaz gép, ugyanaz kontroller, nincs csaló. Mi értelme lenne egy 2000 dolláros PC egy 200 dolláros xbox ellen? Maximálisan nem értek veled egyet.
SötétBarom
Szerintem ez nem igaz. Párszor játszottam poénból controllerrel, lõttem simán 0.5-es K/D-t.. Ha életemben ugyan annyit játszottam volna azzal, mint egérrel, szerintem kb ugyan úgy menne..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Kösz az infot, jól szórakoztatott a hír. Bármennyire is bírom a shadowrun-t mint könyveket a világból, mint az rpg-t, a játékról lehetett látni, hogy iszonyat nagy trágya, ezért anno meg sem néztem. De meg kellett volna 😊.

Fpocok
Shadowrun

"I've heard from reliable sources that during the development they brought together the best console gamers to play mediocre PC gamers at the same game... and guess what happened? They pitted console gamers with their "console" controller, against PC gamers with their keyboard and mouse."

"The console players got destroyed every time. So much so that it would be embarrassing to the XBOX team in general had Microsoft launched this initiative."

szósz

Parasite Eve 2, best game EVER!

Erre mondtam, hogy szerencse kell hozzá - már láttam ezeket a videókat -, fõleg azért, mert ennyire hülye embereket nem találsz akik szembe mennek az ellenféllel és nem lövik le, csak ugrálnak elõtte...
de mondom, kitartás és szerencse, aztán meglesz 😊
kpapp, a bazaar-t meg kipróbálom, hátha beadja, köszi. 😊

The Matrix has you...

Világosíts már fel pls, melyik volt az?

Fpocok
Gondolom tudod, de már volt ilyen. Csúnyán meg lettek alázva. Azóta senki nem csinál ilyet, mert nem akarják, hogy összehasonlítsák a konzolos irányítást a bill egérrel.

Nekem pl régi vágyam, hogy valamlyik cég bevállalja, hogy a konzolt meg a pc-t összeereszti egy fpsben, úgy le lennének alázva minden szinten, hogy végre egybõl felfognák a barmok, hogy az fps mint mûfaj nem való konzolra.
És akkor végre megint lehetne, minõségi tartalmas fps-eket gyártani, kizárólag pcre.

Fpocok
Ez.
Ott mire megfordul valaki, kétszer körbefutom.

Konzolon alapból sokkal lassabban tudsz csak reagálni, ezért több ott az esélyed.

Miért csak konzolon? Egy 64-es szerveren szerintem sokkal nagyobb a lehetõség ilyenekre. Nem?
Ha majd nagyon gonosz kedvemben leszek, kipróbálom ezt a módszert. Legalább 2 legyet üthetnék 1 csapásra! Mortart eddig csak egyszer használtam, mert vki lenyúlta az én fegyvereimet. 😊
(Mókás, amikor az ember bizonyos helyzetekben minden kastból gyûjti a pontokat : medic kit, ammo box, t-ugs + engineerként lövi az ellent)

Fpocok
Igen, én is ezt akartam mondani. Konzolon max.

Ha konzolon játszol igen. Vagy ha vakok ellen PCn.
multikillre az én taktikám: grand bazaar, conquest, min. 48 de inkább annál több.. és mortar a B-re :-)

kitartás kell a méréshez, hidd el akkor fog a legjobban jönni mikor nem is számítasz rá!😊
mornin'

Nem a leghõsiesebb, de Multi killhez eredményes módszer.

Ez sem rossz ötlet, bár nekem még azt hiszem nincs meg helihez.

The Matrix has you...

Nálam nagyon sokszor kilövik, mert látják a fényét és bumm, odadurrantanak. Bár, ha van lõszeres a közelben akkor jó, hamar lehet után tölteni, de eddig többnyire ezért illetve azért nem ment, mert nem volt aki lõjön javelint 😊 szóval a csapatmunka az ami hiányzott, mint mindig.

Tegnap 64-es Metro-n próbáltam a multikill-t, hát majdnem összejött, de 3-nál többet eddig nem tudtam egyszerre kinyírni 😞
Azt hittem nehezebb, de kicsi gyakorlással, meg sok szerencsével nem is tûnik már olyan nehéznek. Legalább van kihívás benne.

The Matrix has you...

GaBika6
THX!

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

JethroHUN
Mehet neki a report megint... Mert szerintem már egyszer törölték a statját. Fegyverekkel 3% acc... de jármûvel meg kb 100% Profil

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Fpocok
Ha csak a BTK van meg, akkor csak azon, meg az alap pályákon tudsz.

Sziasztok!

A kérdés a következö:
Megvettem anno még amikor megjelent a BF3 Back to Karkand-ot.
Az elmúlt kb. fél évben nem nagyon vettem elö a játékot, most viszont szeretnék visszanézni.
Az azóta megjelent 4 DLC-t mind meg kell vennem, hogy játszani tudjak vagy csak azokon a pályákon meg fegyverekkel tudok játszani, amik a BF3 BtK részei?

Köszi

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Nem lehet... TrackIr-t sem támogat.

www.smart-bus.hu

a sniper féle laser a legjobb.. sík terepre ledobja és tulajdonképpen minden jármûbõl használható a mérése a gyalogokról nem is beszélve. vmelyik este kb. 4200 pontot gyûjtöttem csak a méréssel😊

Vadnokedli
Vagy Heli- Laser Designator és haverodnak meg Guided gunnerben.

szerintem CTF sivatagi pálya.. ledobod fõbáz az ellen irányába és vársz mint a jó horgász😊 32-es szerveren szép assistokat lehet csináli vele😊
de ha kell segítség este vagyok.
mornin'

Vagy nem csak a heli lõtt, hanem ment lentrõl is pár SA.

Vadnokedli
A HeatSeeker nem elsõdleges fegyver. Szóval kizárt

giornalista
esetleg egyesével lövi ki õket, és van autolader perkje?

más nem jut eszembe.