Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
* Scomcomputers the future of computing!*
Zárt alfában van a BF3 LAN/dedicated server/modolható verziója. Talán az év végén kijönnek open betaba. A BFBC2 már open betaban van és megy offline LANon is, meg pakolhatsz bele mappackot is. Sõt, repülõs modon is dolgoznak a srácok.
Csak ügye hobbiból hacke izé programoznak, ezért lassan haladnak.
"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás..." -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Keresek egy csapatot, akik nem veszik véresen komolyan a meccseket és nem is vérprofik, hanem csak eljátszogatnak együtt!
Középmezõnyben szoktam lenni, szóval talán használható vagyok valamire, de sokkal jobb lenne csapatban játszani.
CSAPAT KERESTETIK!
GIGABYTE H97-D3H, i5-4590@3,3GHz, 2x4GB@1600MHz CL9, GIGABYTE GTX760 OC 2GB, Seagate SSHD 1TB with 8GB MLC, WIN 8.1 x64 DELL P2414H
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Valaki tudna segíteni hogy házi szerót hogy lehet csinálni páran haverokkal szeretnénk játszani csak ? (eredeti origin-es játék )
Amúgy bizonyos pályákon gyilkolászni is lehet vele, nem csak kiugrani ejtõvel vagy a lav-val bmp-vel, de én talán 1 kezemen meg tudnám számolni hányszor lõttem belõle. 😊
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
De én kérek elnézést, hogy játszani szeretnék esténként egy 1,5-2 órát, és nem trükközni...
az ugyanannyi. de egyáltalán conquest, vagy más mód? mert ha a conquestet nem 1000 ticketes szerón játszod, akkor valamit rosszul csinálsz 😊 TDM-re a 3-500 a jó szerintem.
tiltja valami a kempelést? nem. akkor meg minek szavaztatsz ki bárkit is? csak azért, mert _neked_ nem tetszik, ahogy _õk_ játszanak? ez mégis ki a francot fog érdekleni, szerinted?
vegyél saját szervert, és ott majd te kapirgálsz a szemétdombon. a votekick a csalókra van, nem pedig azokra, akik nem szimpik neked. én is kibasztalak volna a második kör után, mérget vehetsz rá.
Nem is tudtam amúgy, hogy az bûn, hogy ki akarom minden egyes menetnél szavaztatni azokat, akik állnak a sarokba/feküdnek a tetõkön...respekt a kiváló admin munkáknak.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,
GIGABYTE H97-D3H, i5-4590@3,3GHz, 2x4GB@1600MHz CL9, GIGABYTE GTX760 OC 2GB, Seagate SSHD 1TB with 8GB MLC, WIN 8.1 x64 DELL P2414H
Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Tegnap elõtt raktam össze az alább látható új gépemet és egybõl a BF3-mal szerettem volna megizzasztani, de miután a Battlelogon keresztül belépnék egy szerverre, megjelenik a tálcán a játék, eltelik néhány másodperc és "Battlefield 3 mûködése leállt". Az érdekes az, hogy legutóbb pár hete próbáltam a régi gépemen játszani vele, ahol korábban már 80pár órát beletoltam, de legutóbb ott is ugyanezt csinálta. Google-ön keresztül már megpróbáltam egy csomó megoldási lehetõséget, de nem megy... van valami ötlet?
“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.”-Albert Einstein
Valami javaslat még?
BF BC2: SabYan Irány a csatatér Ha már katona vagyok, legalább azzal töltsem a drága időmet amivel foglalkozom:)
"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás..." -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Volna itt egy olyan problémám, hogy miután újra raktam a rendszerem és visszaraktam a BF3-at, amint betölt egy pálya az egér megõrül! Mielõtt bármilyen gombot leütnék a billentyûzeten az egér úgy mûködik, ahogy kell. Amint együtt szeretném használni, egyszer csak beakad a rendszer és megállás nélkül el kezd lõni, aztán egyszer csak abbamarad. De ez még semmi, mert aztán hiába nyomom a gombot, nem lõ az egér. 5-10 katt. után lõ egyet (vagy megint beakad).
Ötlet valakinek?
Mi okozhatja ezt?
UI.: 1 hónapon át hibátlanul lehetett vele játszani ugyanezen a gépen.
BF BC2: SabYan Irány a csatatér Ha már katona vagyok, legalább azzal töltsem a drága időmet amivel foglalkozom:)
Segítséget kérnék. Elakadtam a single azon részén, ahol ismét rákerülök a szerelvényre, bemászok, lövöm az ellent majd ablakon ki, hogy átmásszak a fõ gonoszhoz. Itt jelentkezik folyamatosan az a hiba, hogy kiugrok az ablakon, átugrok a következõ kocsira és azonnal meghal a karakterem. Még a robbanás elõtt ugrok idõben. De nem tudok úgy érkezni, hogy valami oknál fogva nem legyen halál a vége. Többször is újrakezdtem ezt a missont a szökéstõl kezdve, de mindig ez a vége. Valami bugra gyanakszom. A játék eredeti... lécci segítsetek.
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Kb olyan mint a Counter Strike.
Régebben volt "single" rész, amiben kb megismerted a pályát. Bár maga a játék online-ra termett..