Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
VÓTMÁ?
-----
Highway map:

NIKLAS ÅSTRAND’S DESIGN THOUGHTS: One of the inspirations for this map was a photo of a night time skyline of Tehran which now is basically the same vista that is available in the game. You start up on the hills above the city outskirts and eventually work your way into town. This atmospheric night-time map, where you can see rockets lighting up the sky, has a balanced mix between vehicle and infantry focus. It plays length-wise and starts semi-open with plenty of room for vehicles, but ends on a much more urban and tight note with less focus on vehicles and more on infantry.

new name for map OPERATION ONE WAY STREET

and,

Peak map:

NIKLAS ÅSTRAND’S DESIGN THOUGHTS: Damavand Peak, internally known as Base Jump, is built on the idea that we want players to be able to base jump, and features our most extreme height differences ever in a Battlefield map. Attackers in Rush and Squad Rush will start high up on a mountain ridge above a mining facility. The only way down into the valley is to somehow make the 500 meter descent. The further the attackers progress in the map, the more vehicle warfare will be present. There is also a large tunnel section dug into the mountain side at the bottom of the map, and the view when you look up at the starting location is spectacular.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Laza
Minek? Max arra lehet még jó, hogy ha a családban többen játszanának, vagy ha valaki megosztja az accot a haverjával. De hát az is a cél, hogy nehogy már egy embernél több játsszon vele ... hiszen ez az EA pénznyelõ automata, mirõl beszélünk? 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Fpocok
Szerintem ez a több katona dolog a legkevésbbé kényes kérdés. Engem egyáltalán nem zavar.

Laza
Minek több? Legalább a máskor mindig más néven megjelenõ vérpistikéket meg lehet majd jegyezni.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

hát nem mintha naponta újat akarnék csinálni, de vagy 5slotot igazán adhatnának...

shaddam
Fedezzék a dlc pénzbõl.Amúgy vicces hogy 1-2 hónapos hírek járnak körbe-körbe...

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Fpocok
NA mindegy. Ez a legkisebb gond a játékkal.

Tegyük hozzá hogy õ max 10 éves volt /az mind1 hogy fizikailag vagy szellemileg/ így az én szememben soha nem számított embernek 😄
Fpocok
Ha minden játékot külön accra regelünk, akkor ki lehet kerülni.
De akkor is, milyen már, hogy ahogy mondja, hogy a szerverek pénzbe kerülnek... ahogy mondja.

TDC Geronimo
PCn ott az EA accod. Oda emiatt teljesen felesleges. Konzolra meg egyértelmû volt, hogy lesz és valahol érthetõ is.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Jah,ismerek olyant,aki pl. a bc2-ben sportot ûzött katona létrehozásból..az elején szinte minden nap más volt,s azzal izgatta a jó népet,hogy mindenkit barátnak akart..szegény.

[IRAM] leader

Fpocok
DICE – Battlefield 3 Will Have an Online Pass ‘Because Servers Cost Money’

Gondolom csak konzolra. Pcre nem tudom elképzelni, hogy mûködne.

adam46
Egy katona nem elég?
Van sim kártyám,köszi elég az az egy is...<#idiota>

[IRAM] leader

Fake

Fpocok

$$$
látom morcos vagy amiért neked nem jár ingyen sims.
zzeN
Nemrég még csak 1-et mondott... szart se tud/nak.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

amúgy valaki elmondhatná, hogy egyáltalán mi értelme van ennek, hogy korlátozzák a katonák számát 1 accountra...<#fejvakaras>

Kedves olvasónk.Sajnálattal értesültünk róla,hogy lapunk tegnapi száma nem jutott el Önhöz,ezért kárpótlásul küldünk Önnek a tegnap elõtti számból kettõt.Reméljük meg lesz elégedve,s a jövõben is elõfizetõnk marad.

[IRAM] leader

1 PC, 1 X360, 1 PS3

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

azok kaptak akiknek volt / járt volna zárt béta kód.
zh1nt0 Daniel Matros
Yes, you can create maximum 3 soldier/account. #BF3
6 minutes ago
Fpocok
Én is akarok ingyen játékot.

shaddam
*Sims vagy olyasmi ami már megvan

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

TDC Geronimo
emailt most kaptam

Fpocok
Ez hol gero? Hol írja?

TDC Geronimo

Tisztelt Origin Felhasználó!

Úgy értesültünk, hogy a múlt héten az Origin szolgáltatás bizonyos esetekben kívánnivalót hagyott maga után. Õszintén sajnáljuk, ha bármi kényelmetlenséget okoztunk, és szeretnénk felajánlani némi kompenzációt.

Az alábbi kódot ajándéknak szánjuk, melynek segítségével az Origin áruházban díjmentesen letölthetõ egy játék*:

😮O

oneal1
LOOOOOOOOOOOL😄

!Forza Ferrari!

Alien69
Mé, ha én láma vok, akkor mások lehetnek csirkék, vagy kacsákok. <#ravasz1> Éppen mire vadászik a láma, mert az ugyebár ragadozó. <#wink><#nyes>

antgecc
Szépnek szép, de baszhatjuk, ha tele bugokkal kell rajta játszanunk...

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Beers
<#taps><#eljen>

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

mert ez egy inf focusú jatek.
TDC Geronimo
Csak megjegyezném, hogy a most bemutatott mapok szinte mindegyike inf focusú map. Back to karkandos BF2es mapok ugyanígy meg lesznek csonkítva, mint anno a hastings vietnamos map.

TDC Geronimo

azt olvastam,hogy igen. vagy helivel megy le az ember,vagy ugrik. csak nem tudom milyen heli(k) lesznek 😊

TDC Geronimo
Persze hogy le lehet, alul a többi pont

IMYke2.0.0.0
Vajon l lehet e majd ugrani a peremrõl - bázisugrás 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Chris Redfield
Szép de nehéz lesz gyalog felmenni, nemhogy TANKOKKAL. <#whatever>

itt milyen heli lesz? szállító vagy harci?

TDC Geronimo
Holnap jön a többi map

TDC Geronimo

Blacksheep333
thanks, akkor csak nekem szarakszik. (o0)

Az operációs rendszeren is túl...

TDC Geronimo

tarti19
Minden gond nélkül beléptem😄

Kajak 2 hét mire megjelenik, nem tudok addig várni...

Blacksheep333

Az operációs rendszeren is túl...

TDC Geronimo
@crash7800
Ian Tornay
Just spent a little time with the new #BF3 mini-map. MUCH improved from beta - much more clear.

Reméljük a nagy map is használható lesz ezután...