Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
[IRAM] leader
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
[IRAM] leader
Komolyra fordítva a szót: nem tudom kinek a valakije lehet ez a gyerek de, hogy teljesen alkalmatlan arra amit csinál az fix. Reméljük ha launch után csillapodnak a kedélyek akkor lapátra teszik ezt a makit.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
[IRAM] leader
Mondom én - tudják, hogy egyre szarabbat gyártanak, ahogy a játékosok is, de míg fogy
Battlefield 10 is lesz. Garantálom.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Originally Posted by Patrick Bach
We know that we won't hit 100% at launch. We won't be able to say "It's perfect." Better to release it than to wait another year. Release it, and make sure we follow up on it. We've been shipping so many Battlefield games that we know that people will keep playing it. If it's good enough, they'll keep playing it.
Parasite Eve 2, best game EVER!
"I feel and have seen that Battlefield has changed quite a lot over the years in terms of competitive setup.
Over at ESL, SQDM and Rush were the most played competitive modes in BC2.
I get the feeling that TDM as well as Squad Rush and Rush (considering the large playerbase) will be the most played game modes.
TDM is 4-12 players/team as well as Squad Rush having a solid setup of 4.
As long as there is global unlocks and some features to support esports, that would be fine."
Ekkora orbitális baromságot régen olvastam már.
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Valami 25+os, puttyogtatós, nem HC de rendszeresen játszó csapatot keresek. bfhut néztem de ott nem nagyon láttam ilyet.
CrossAssault Cross Assault
@Demize99 Has this issue been corrected since this Bazaar video?
http://www.youtube.com/watch?v=md_mVRaCjLs&feature=youtu.be&hd=1&t=15s
@Demize99 Alan Kertz
@CrossAssault There's no issue, the client predicted a hit, sent the data to the server, which verified the damage and killed the victim.
KONZOL POWER
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
De lehet hogy a kar vagy mi segítségével hajszárítónak lehet alkalmazni.
HW szinten úgy is ott tart már szegény masina.
The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment
-nem dõlt fel könnyen.
-kenyeret is lehetett rajta vágni (true stroy).
-nem tudod véletlenül fordítva berakni lemezt, csak ha nagyon balfasz vagy.
Ha tudod, hogy szar, akkor miért veszed meg? Az EA-DICE meg dörzsöl ia kezét, és számolja a bevételt és nadrágba élveznek a presidentek az eladási mutatók láttán...
...s felmérik, hogy a következõ rész akár még szarabb - nekik meg olcsóbb - is lehet, akkor is fogyni fog.
18+szimulátor? Na ne röhögtess már, annak a párezer embernek világszerte, aki hajlandó lenne 1 órát gyalogolni a sivatagban csak azért, hogy odaérjen valami ponthoz, ahol úgyis lelövik egybõl, akik már bekempeltek oda abban az 1 órában? Tényleg fasza dolog. Valszeg ezért olyan über népszerû az Arma is. Vagy amikor BF2/DC-ben kilõttek a szarodból a map közepén, és inkább öngyi leszel, minthogy elgyalogolj a következõ bázisig. Valóban, ez is olyan fasza volt. Nem is értem miért nem ugyanilyen lett ez.
Persze lehet mondani, hogy a nosztalgia faktor bejátszik a BFnél (Sose bf2ztem), de nem. Elég, ha csak a tényeket nézzük, ott mik voltak, itt mik nincsenek.
mert a lényeg nem a minõség hanem a mennyiség a rossz felfogás szerint minnél többen vannak minnél szélesebb a réteg az annál jobb
Csak, amikor már egy évekkel ezelõtt is bugoktól hemzsegõ játék
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!
Dragon MGC Clan http://dragonmgc.clanbazis.com/
Egyszer már csináltak jót - az utóbbi években meg sikeresen LQrják.
Szóval, akkor ok nélkül megy a rinya a VILÁGON a DICE felé.
Amúgy a BC2-ben a klántagom ki is fejezi a véleményem a DICE-ról... "FU-DICE".
Mindegyik BF-nél megy a rinya valamiért, ha van rajta sapka azért, ha nincs rajta, akkor meg miért nincs.
A DICE akármit csinálna, úgysem tud kielégíteni mindenkit.