Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

item
<#eljen>

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

Ne haragudj,de nem hiszük el,hogy a laptop ütte le az m helyett a k-t...ne nézz madárnak..<#schmoll2>

[IRAM] leader

emmeg milyen állat b+ ? tán egy orángutánfutó ? :-)

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Alien69
franc ebbe a laptopba, killió, lol. Millijó yes. <#wow3>

Alien69
Jó is lenne, de kifizetnél PC példányért mondjuk 15E forintot? Ja, és úgy, hogy garantálod, hogy legalább 10 killióan meg is veszik rajtad kívül? <#zavart1>

Alien69
De én olyat NEM mondtam, hogy (Nekem) szar lenne, de megveszem. Béta alapján meg nehéz dönteni, de nekem "tetszett", a csalók kivételével. :-D

[HUN]Crassus
kicsit OFF,de beszartok!

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Nyugodt lehetsz,még a bf5-nél is az õ ökörségeit olvashatod.Egy normális,nem teljesen profit-orientált,magára valamit is adó cégnél a második poszt után repült volna,mint a ...

[IRAM] leader

Higher
Mikor mi már bf42-t és dc-t toltuk ez a kis c1g0 gyerek azon tûnõdött az általános iskolában, hogy a lányokhoz vagy inkább a fiúkhoz vonzódik-e. Aztán az utóbbi lett. 😊

Komolyra fordítva a szót: nem tudom kinek a valakije lehet ez a gyerek de, hogy teljesen alkalmatlan arra amit csinál az fix. Reméljük ha launch után csillapodnak a kedélyek akkor lapátra teszik ezt a makit.

IMYke2.0.0.0
Hát, mivel nem lesz MOD tools, így a modderek ezt nem fogják megcsinálni, a DICE meg tojik rá - nekik a Battlefield-scene eladásai fontosabbak.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Minek?BF2-õt sem tudtak normálisat csinálni,kivéve a módjait...az volt egy-két tökéleteshez közelítõ...(bár ahhoz is csak az alapot adták)

[IRAM] leader

Archie2048
Nem akarnak BF2-õt Frostbyte motorral gyártani?

The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

IMYke2.0.0.0
We've been shipping so many Battlefield games that we know that people will keep playing it. If it's good enough, they'll keep playing it.

Mondom én - tudják, hogy egyre szarabbat gyártanak, ahogy a játékosok is, de míg fogy , addig folytatják a munkát.

Battlefield 10 is lesz. Garantálom.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok
MUHAHA

Originally Posted by Patrick Bach
We know that we won't hit 100% at launch. We won't be able to say "It's perfect." Better to release it than to wait another year. Release it, and make sure we follow up on it. We've been shipping so many Battlefield games that we know that people will keep playing it. If it's good enough, they'll keep playing it.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Running
A globális dice cm újabb gyöngyszeme:
"I feel and have seen that Battlefield has changed quite a lot over the years in terms of competitive setup.

Over at ESL, SQDM and Rush were the most played competitive modes in BC2.
I get the feeling that TDM as well as Squad Rush and Rush (considering the large playerbase) will be the most played game modes.

TDM is 4-12 players/team as well as Squad Rush having a solid setup of 4.

As long as there is global unlocks and some features to support esports, that would be fine."

Ekkora orbitális baromságot régen olvastam már.

Bogdogege
http://7th.hu/ <#nezze><#hehe>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

TDC Geronimo
Ja tehát majd halunk párszor a fedezék mögött. Csodás. Asszem marad publiclámulás ezzel a játékkal is, mert én ilyenek miatt nem fogok idegeskedni már az hétszentség.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Sziasztok, van valami oldal ahol össze vannak gyûjtve a recruitoló klánok?
Valami 25+os, puttyogtatós, nem HC de rendszeresen játszó csapatot keresek. bfhut néztem de ott nem nagyon láttam ilyet.
Fpocok
Erre mondják, hogy "working as intended".

Ennyi<#taps>
CrossAssault Cross Assault
@Demize99 Has this issue been corrected since this Bazaar video?
http://www.youtube.com/watch?v=md_mVRaCjLs&feature=youtu.be&hd=1&t=15s

@Demize99 Alan Kertz
@CrossAssault There's no issue, the client predicted a hit, sent the data to the server, which verified the damage and killed the victim.

Bogdogege
<#eljen>
KONZOL POWER

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Fpocok
Valóban. Hülye vagyok.
A kérdésem viszont még mindig áll.

Archie2048
De ha jól látom, akkor mindkét oldala le van fotózva.
De lehet hogy a kar vagy mi segítségével hajszárítónak lehet alkalmazni.
HW szinten úgy is ott tart már szegény masina.

Fpocok
Mert az a másik oldalról van fényképezve.

Archie2048
A PS3 verzión miért nincs fülhallagató akasztó?

Fpocok
Valaki egyszer elmagyarázhatná, miért jó, ha így van a gép. Amikor én még konzoloztam, akkor fektetve voltak és nem volt ciki. Plusz
-nem dõlt fel könnyen.
-kenyeret is lehetett rajta vágni (true stroy).
-nem tudod véletlenül fordítva berakni lemezt, csak ha nagyon balfasz vagy.

TDC Geronimo
<#eljen>

Fpocok
<#levele>

Eljutottunk odáig, hogy még a gero is rinyál, pedig õ EADICE dolgozó. 😊
Fpocok
Hát igen, ehhez alien is hozzásegít, hogy marad a szar, nem változtatnak rajta, mert pénz az így is van.

IMYke2.0.0.0
"Ha szigorúan nézzük, nem is lenne értelme megvennem a BF3-t, de ugye eddig mind megvettem."

Ha tudod, hogy szar, akkor miért veszed meg? Az EA-DICE meg dörzsöl ia kezét, és számolja a bevételt és nadrágba élveznek a presidentek az eladási mutatók láttán...
...s felmérik, hogy a következõ rész akár még szarabb - nekik meg olcsóbb - is lehet, akkor is fogyni fog.

Alien69
Oh, hát sajnos NEM tudom, mert nincsen PS2-3-om sem. Jobb szeretem magam eldönteni, mennyivel rosszabb. Nekem, nem másnak. <#hehe> Vannak azért jó játékok, csak erõsen réteg játékok, és nem a nagy közönségnek szánva. Ezért IS változik a BF-CoD is, mert egyre fiatalabbak kezdenek el játszani (nekik meg nem lehet komoly játékot oda rakni, tapasztalat, jobb klánoknál pl 18 év is túl fiatal warrozni). Az idõsebbekre meg nem lehet építeni, mert azok már jellemzõen többnyire gyermeket IS nevelnek. A fiamnak NEM tudom azt mondani, hogy várj még egy kört repülgetek, és majd csak utána etetlek meg, mert még nem is érti (1 év 2 hónapos). Ergo, ezért SEM fogok warrozni, pedig még a BF2-vel, és a BF2142-vel még tudtam (asszony még el-el nézte. Ergo, igaz, megveszem a Bf3-t, de ha nem fog tetszeni, akkor megyek vissza valamelyik másik részhez, valszeg a Bf4free lesz a köv. célpont, ahol talán-talán végre megnyitják a T3-s részt is. Ha nem, akkor megyek BF2-zni, mert azt újra kell kezdenem. <#ravasz1> Ha szigorúan nézzük, nem is lenne értelme megvennem a BF3-t, de ugye eddig mind megvettem. <#nyes>

Fpocok
Az régen volt, akkor még tudtak jó játékokat csinálni. GT1-2-3 tényleg baromi jó. 4el nem játszottam. Az 5 meg... hát mind tudjuk, egy nagy rakás SZAR.

18+szimulátor? Na ne röhögtess már, annak a párezer embernek világszerte, aki hajlandó lenne 1 órát gyalogolni a sivatagban csak azért, hogy odaérjen valami ponthoz, ahol úgyis lelövik egybõl, akik már bekempeltek oda abban az 1 órában? Tényleg fasza dolog. Valszeg ezért olyan über népszerû az Arma is. Vagy amikor BF2/DC-ben kilõttek a szarodból a map közepén, és inkább öngyi leszel, minthogy elgyalogolj a következõ bázisig. Valóban, ez is olyan fasza volt. Nem is értem miért nem ugyanilyen lett ez.
Alien69
Van még hasonló, ahol a folytatás jobb volt (bár ez is szubjektív). Pl X-COM második része, vagy konzolon is volt nem 1, pl Gran Turismo 1 után 2 is jobb volt. Donkey Kong SNES 1-2-3 részei, nem csak grafikailag lettek csiszolva. Szerintem pl a BF2 után a BF2142 IS jobb volt, még ha ugyan úgy tele nyomatták bugokkal. De, ha CSAK a BF2-t nézzük, ott is az Euro Force, és az Armored Fury DLC-n kívül a Special Forces egy komoly elõre lépés volt, csak ugye sokan rinyálnak, ha már egy kicsit nem csak agyatlan rohangálás a cél, vagy van benne plusz taktikai elem, pl kötél. <#idiota><#vigyor5>

Fpocok
Az esetek 99%ban ez van. Mármint hogy az eredetit nem múlja felül a folytatás. Most kapásból talán csak a ME1-2 jut eszembe, ahol a második jobb, mint az elsõ.
Persze lehet mondani, hogy a nosztalgia faktor bejátszik a BFnél (Sose bf2ztem), de nem. Elég, ha csak a tényeket nézzük, ott mik voltak, itt mik nincsenek.

csőcse
Pesze mindenki igényét a fullretardáltakét is akkor szép szintre menne már így is ilyen 7éves korosztály szintjén járunk az Arma2 kb 10+ és egy játék se létezik ami 18+ szimulátor szintet megütné a max az a hadsereg által kiadott Americas Army de az is ilyen 14+-os<#nevetes1>
mert a lényeg nem a minõség hanem a mennyiség a rossz felfogás szerint minnél többen vannak minnél szélesebb a réteg az annál jobb

IMYke2.0.0.0
Ez lehetséges - nem vitatom.
Csak, amikor már egy évekkel ezelõtt is bugoktól hemzsegõ játék helybõl magasabbra helyezi a lécet, és egy klasszisokkal modernebb, szebb termék azt nem képes átugrani a rajongók szemében, akkor baj van.

Csináltak jót? Lapozz már vissza mi ment annak a megjelenésénél... annál nagyobb bughalmazt talán még sosem adtak ki, csak sokaknak itt az idõ megszépítette az emlékeit.
TDC Geronimo
Nem kerül fel ez egybõl. Max 1 év múlva, mint a BC2.

Xbox-nál Marketplace-bõl milyen áron lehet majd letölteni a gamét? kb?

www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!

TDC Geronimo

stardate
Butább népnek butább játék dukál.Ha komplexebb lenne válszeg 10x kevesebben vennék meg aztán a bf franchise mehetne a kukába vagy ami rosszabb az EA kiadatna egy maximum shit-et mint a crysis 2 meg a MoH esetében.A BF3 lehet hogy egyszerûbb a BF2-höz képest de legalább nem annyira mint a legtöbb mostanában megjelent FPS.

Dragon MGC Clan http://dragonmgc.clanbazis.com/

IMYke2.0.0.0
Csak a vita kedvéért:

Egyszer már csináltak jót - az utóbbi években meg sikeresen LQrják.
Szóval, akkor ok nélkül megy a rinya a VILÁGON a DICE felé.

Amúgy a BC2-ben a klántagom ki is fejezi a véleményem a DICE-ról... "FU-DICE".

Running
Még szerencse, hogy szellemileg idáig jutottál csak el.

mert a dice gerinctelen férgekbõl áll, és egyre butább programokat írnak, szóval a sírás jogos, a dice-osok meg kötelet érdemelnek a nyakuk köré, nem pénz a kamu alibi munkájukért

Mindegyik BF-nél megy a rinya valamiért, ha van rajta sapka azért, ha nincs rajta, akkor meg miért nincs.

A DICE akármit csinálna, úgysem tud kielégíteni mindenkit.
adam46
Gondoltam levágod, hogy a teljesre gondolok.
borg: most akkor mi az igaz rád?azért nem sírsz mert neked jó a szar is, sõt szeretsz fetrengeni benne, vagy azért nem mert leszarod úgy sem játszottál se a régivel, ezzel meg pláne nem fogsz?
<#nevetes1>