Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Nehogy azt hidd, hogy ez más lesz publikon. Haverokkal menni, akkor jó lesz, de amúgy ugyanaz, csak jármûvekkel.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Na jó,elmész.... "Running on a dual GTX 580, i5 2500k (overclocked to 4.5GHz) PC, I was able to set every detail to Ultra, and still maintain a rock steady 60fps at 1080p.."

Tono34
Azt árulja el nekem vki, hogy ennél a játéknál miért is fontos a single?

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Zsoltika 007
"Azért a PC-n akkor is tudok elõre menni amikor nem is arra nézek 😊"
Miért te konzolon nem tudsz? <#fejvakaras>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Fapuma1977
Igen ezen a véleményen vagyok én is.Katona egyik sem volt de a szájuk az jár.Most h nincs nagyon más game eljárok CodMW2-re.Esküszöm nem értem azt az értelmetlen lövöldét.Semmi életcél csak menni és darálni.Egyik sarokból átlõ a másik sarokba.Fél óra után hagyom is abba mert megunom.UNALMAS.Nem erre vágyom.Igazából mindig is lesz@rtam h mennyit ölök(BF2-n nöttem fel és a mai napig játszom),a lényeg h van taktika,van ott gyõzelmi vágy,van nyerni akarás.Van cél,olyan cél aminek érzed a súlyát is és igaz az a felvetés h nem 13-16 éves korosztálynak készült és akik valóban élvezték is azok bõven 20 fölött voltak.

ASUS G53SX-S1147,i7,6gb ram,GTX560M 2gb DDR5 Ha békét akarsz,készülj a háborúra...

uHs Gerzson
"Spy Guy says: Goodbye life, hello Battlefield 3 addiction. Have you made any special plans for the release day?"

Ennyi! xD

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

5/5
Na ez tetszik. GT az 9.2-õt adott a játékra, a single miatt kapott "keveset".
Hard-on a single kb 10 óra játékidõvel bír, ilyet is hallani. De majd megtapasztaljuk ezt majd mi személyesen. 😊
Fpocok
Le sem tagadhatná 😄

uHs Gerzson
Gero is konzol ratyi úgyhogy még ezen sem lepõdök meg 😄

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

uHs Gerzson
<#taps><#eljen><#worship>

Fpocok
Biztos vagyok benne. <#pias>

[HUN]Crassus
egy AK-t fel se bírna emelni a 90%-uk😄

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

uHs Gerzson
Mondanak ezek minden hülyeséget, fogadjunk MW3 kap náluk 9.5 és az egyetlen gond a grafikával lesz 😛

[HUN]Crassus
nekem tetszik ez így tetszik....semmi bajom nem lenne ha Így kéne játszanom! mikor fater anno megvette ezt :

az egész család szájtátva bámulta és jaj Istene mennyi kellemes órát játszottunk ezzel!Mondjuk az én generációm egy zsebkéssel egy gombolyag spárgával meg egy szigetelõ szalaggal is elvolt órákig a szabadban! Ezek a mai kis "mégaszéltõlisóvnikellemósfeminimvérpistikék" nemcsoda ,hogy mindenért nyavajognak! Még katonák sem voltak kis Homik ,de sír a szájuk ha nem tetszik a grafika....pfffff4 F U!

+ "best looking" konzolosok meg békaphattyák 😊

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

grebber
Milyen hosszú a single?

"- Hat nekem 4 ora volt percer nem tudok mondani mert nem mutatja" 😞

Next PC upgrade: 2022

Fpocok
Azt mondta, hogy nincsenek benne hajók.

uHs Gerzson
Értékelés: 9.2?

Fapuma1977
Azért az én kis vasamon gyönyörû volt a Béta is.A játéktól sem várok mást és igen,leültem a cimbim PS3 elé amikor volt a béta és csak néztem h mekkora egy rakás szar a grafikája.Eljárt az idõ a konzolok felett.Na és az írányítás!!!!Hát amikor fordul az emberke az vmi szörnyû.Mint egy robot akinek nincs nyaka és a fejével együtt tudja csak forgatni a testét.Azért a PC-n akkor is tudok elõre menni amikor nem is arra nézek 😊

ASUS G53SX-S1147,i7,6gb ram,GTX560M 2gb DDR5 Ha békét akarsz,készülj a háborúra...

koschwarz
persze, mivel a dice a frostbite 2 engine-nel is propagálta a játékot, de azt meg tudjuk, hogy csak pc-n használja ki maximálisan. annyira ment a marketing-hype-agymosás, kivételesen annyi pc-s gameplay jött ki, ami a motor szépségeit mutatta be, hogy a konzolosok is elhitték, hogy majd azt látják a dobozkájukon, mint a videóban. ehhez képest hidegzuhany...

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

AnarchoiD
Battlefield 3 Xbox 360 Texture Pack With-without Comparison

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

kill3r21
7-8 órát irt dögg, a másik topikban....lehet hogy béna ? 😄 vagy aki 5óra alatt tolta le az vérpisti 😄
kill3r21
eleve egy szót sem szólhatunk mert a fejlesztõk felhivták a figyelmet, hogy konzolos grafika = PC LOW....
Tehát nincs ebben semmi gondolkodnivaló, ehhez képest egy csomó helyen olvastam hogy levannak taglózva az emberkék....ez azért jó szerintem 😊
A negativ kritika meg egyértelmüen vércodosoktól jön 😊
Fpocok
5 óra a SP.

Fpocok

Fpocok
Igen, közben rájöttem.

Ez kamu lehet, mert itt az igazi értékelés:
IGN: 9.0
Graphics, Sound eleve 10-et érdemel alsó hangon.
Zsoltika 007
Ez mondjuk pont nem így van!
Általában kell legalább 1-1.5 év mire a fejlesztõk megtanulják kihasználni/kiismerik az új hardverben lévõ potenciált. Én azt mondanám hogy olyan 2-3 évig még simán megéri. Sõt még utána is voltak nagy pislogások hogy mégis hogy a fenébe hozták össze ilyen szépre egy gamet.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

grebber
Engem most már az érdekelne mennyi a gameplay,mert a 4óra meg a 8-10 között nem kis eltérés van. Szerintem valaki hazudik (bár nincs jogom vádaskodni)

[HUN]Crassus
errõl beszéltem tegnap én is....aki ezt nem fogadja el annak csökkentett agyi kapacitása van....

Fapuma1977
Komolyan mondom ,ahogy nézem ezeket a PS gameplay-eket szörnyû ahogy kinéz.Ennél még a hatéves BF2 is gyönyörûbb 😊és továbbra is tartom a véleményem h konzolt csak a megjelenésekor érdemes venni vagy max egy -két évig.Addig még maximálisan kihasználhatják a hardvert.Utánna már butítani kell a játékot h jól fusson.

uHs Gerzson
Konzol ratyi CoD player...

Konzolosok szopták, na meg codosok véleménye...
grebber
"Na ez is megolt elég volt 4 óra a sztori olyan mint a call of duty szokott lenni a végén ..........., persze egyedül olyan mintha a cod csapat csinálta volna. De azért tetszett"

"Na végig vittem, jóbra számítottam ennél. De Majd hátha a COD."

"Szerintem nagyon jó a játék de a grafika néhol flörtelmes.Például az egyik autóban láttam 8 szögû kormányt.Nagyon rossz az árnyék és az autók kidolgozása.A grafika hibákat leszámítva jó."

"Hát és ugye a füst sem valami szép meg a fegyver effekt..gagyi villogás mikor lõ az ember.ps2-n elmegy. felraktam ezt a hd textúrás dolgot de olyan mintha fel se raktam volna."

"Pár órát már én is játszottam vele, de eddig nekem is csalódás. Grafika nem rossz, de azok után amennyit áradoztak róla, sokkal jobbat vártam. Néhol pedig olyan bugokkal találkoztam, hogy a hajam égnek állt. Azért a cod-ban jobban bízok. Az még nem okozott csalódást."

"12 misszió van. Normal fokozaton is vannak kihívást jelentõ részek, de 8-10 óra alatt simán a végére lehet érni. Eszméletlen élmény volt. A történet nem egy túlságosan összetett dolog, de eléggé fordulatos és jól van levezetve. A hangulat és a prezentáció pedig... ahhh.
Egyik jelenet után lenéztem a TV alá és azt mondtam félhangosan: "Kis dobozom... nem is mondtad, hogy Te ilyet is tudsz..."

Így van. <#hehe>
uHs Gerzson

Fpocok

Jo az, csak a nevet irtak el. Ez a Predator Pamo.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Szóval van ruha bug is?
Fpocok
Kicsit OPnak tûnik 😄

HTS s3rg1nh00
blue tiger rulz

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

trident
Off.
Nálam akkor tette magát tönkre a tf2 is, amikor behozta a vég nélküli ruhák, sapkák, millió szir-szart, mert már senki sem a játékra figyelt vagy egy célt nézett, hanem minden felesleges vackot.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Running
Érdekes, pont nekem is az jött be.<#eljen>

Fpocok
Doland pattern a legjobb (utolsó). HA tolnám, csak azzal lennék 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Running
Ellenben sehogy mashogy nem lehet javitani, eltekintve attol, hogy leszalsz, es szerzel egy engit. Amugy nem igergettek olyasmit is egy idoben, hogy nem lesz vegtelen loszer a jarmuvekhez?

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Fpocok
GET TO DA CHOPAAAAAAAAAAAAAAA!

Fpocok
Hivatalosat akartok? Itt van:

Some of you may already know about the VPN trick in which you trick the BF3 origin release date in thinking that your in Korea. Korea gets BF3 unlocked at Oct 25 at 12am UTC+9.

There has been some speculation and concern from experienced users, theorizing that once you have the Korean date set you can only play Single Player Mode. .

If you do manage to bypass or risk to play muliplayer, just know that you would only be able to play multiplayer on the Asian servers . Expect to have 300+ping and joining into clogged up servers. There are still question going around the web whether or not this is safe. The safest way in doing this, would be to see the safety confirmation of the people who have done this and have everything running like I should (everything is working) after the Korean version has been lunched.

If you have this already or jumped into do this without knowing what the risk are or what they could be. Don't worry about the ban hammer, It's has been publicly announced that EA won't ban for this, for there is no legit reason to do so. This VPN program can be an alternative proxy and privacy protection, so EA can't argue to apply the ban hammer. I am sorry, but I do not know how reverse this once you have done it. My one guess would be to delete BF3 and all its contents like its reg and download. If this has worked let us know.

EA has also stated that this is not illegal, it's just isn't very nice. ( meaning this is a go, but it's only a go on your own risk.)

FROM ENTERBF3, WE ADVISE YOU TO WAIT UNTIL BATTLEFIELD 3 COMES OUT IN YOUR TIMEZONE FOR THE BEST 100% QUALITY ASSURANCE. WE ARE NOT ACCOUNTABLE FOR YOUR ACTION(S) AND MISTAKES.

forrás

Smithwarden
Faxa kis urban harcok. <#eljen>
De jo lenne mar lassan latni PCs multi videokat is...

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx