Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Parasite Eve 2, best game EVER!
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Miért te konzolon nem tudsz? <#fejvakaras>#fejvakaras>
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
ASUS G53SX-S1147,i7,6gb ram,GTX560M 2gb DDR5 Ha békét akarsz,készülj a háborúra...
Ennyi! xD
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Na ez tetszik. GT az 9.2-õt adott a játékra, a single miatt kapott "keveset".
Hard-on a single kb 10 óra játékidõvel bír, ilyet is hallani. De majd megtapasztaljuk ezt majd mi személyesen. 😊
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
az egész család szájtátva bámulta és jaj Istene mennyi kellemes órát játszottunk ezzel!Mondjuk az én generációm egy zsebkéssel egy gombolyag spárgával meg egy szigetelõ szalaggal is elvolt órákig a szabadban! Ezek a mai kis "mégaszéltõlisóvnikellemósfeminimvérpistikék" nemcsoda ,hogy mindenért nyavajognak! Még katonák sem voltak kis Homik ,de sír a szájuk ha nem tetszik a grafika....pfffff4 F U!
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
"- Hat nekem 4 ora volt percer nem tudok mondani mert nem mutatja" 😞
Next PC upgrade: 2022

ASUS G53SX-S1147,i7,6gb ram,GTX560M 2gb DDR5 Ha békét akarsz,készülj a háborúra...
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Tehát nincs ebben semmi gondolkodnivaló, ehhez képest egy csomó helyen olvastam hogy levannak taglózva az emberkék....ez azért jó szerintem 😊
A negativ kritika meg egyértelmüen vércodosoktól jön 😊
IGN: 9.0
Graphics, Sound eleve 10-et érdemel alsó hangon.
Általában kell legalább 1-1.5 év mire a fejlesztõk megtanulják kihasználni/kiismerik az új hardverben lévõ potenciált. Én azt mondanám hogy olyan 2-3 évig még simán megéri. Sõt még utána is voltak nagy pislogások hogy mégis hogy a fenébe hozták össze ilyen szépre egy gamet.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
"Na végig vittem, jóbra számítottam ennél. De Majd hátha a COD."
"Szerintem nagyon jó a játék de a grafika néhol flörtelmes.Például az egyik autóban láttam 8 szögû kormányt.Nagyon rossz az árnyék és az autók kidolgozása.A grafika hibákat leszámítva jó."
"Hát és ugye a füst sem valami szép meg a fegyver effekt..gagyi villogás mikor lõ az ember.ps2-n elmegy. felraktam ezt a hd textúrás dolgot de olyan mintha fel se raktam volna."
"Pár órát már én is játszottam vele, de eddig nekem is csalódás. Grafika nem rossz, de azok után amennyit áradoztak róla, sokkal jobbat vártam. Néhol pedig olyan bugokkal találkoztam, hogy a hajam égnek állt. Azért a cod-ban jobban bízok. Az még nem okozott csalódást."
"12 misszió van. Normal fokozaton is vannak kihívást jelentõ részek, de 8-10 óra alatt simán a végére lehet érni. Eszméletlen élmény volt. A történet nem egy túlságosan összetett dolog, de eléggé fordulatos és jól van levezetve. A hangulat és a prezentáció pedig... ahhh.
Egyik jelenet után lenéztem a TV alá és azt mondtam félhangosan: "Kis dobozom... nem is mondtad, hogy Te ilyet is tudsz..."
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Nálam akkor tette magát tönkre a tf2 is, amikor behozta a vég nélküli ruhák, sapkák, millió szir-szart, mert már senki sem a játékra figyelt vagy egy célt nézett, hanem minden felesleges vackot.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Some of you may already know about the VPN trick in which you trick the BF3 origin release date in thinking that your in Korea. Korea gets BF3 unlocked at Oct 25 at 12am UTC+9.
There has been some speculation and concern from experienced users, theorizing that once you have the Korean date set you can only play Single Player Mode. .
If you do manage to bypass or risk to play muliplayer, just know that you would only be able to play multiplayer on the Asian servers . Expect to have 300+ping and joining into clogged up servers. There are still question going around the web whether or not this is safe. The safest way in doing this, would be to see the safety confirmation of the people who have done this and have everything running like I should (everything is working) after the Korean version has been lunched.
If you have this already or jumped into do this without knowing what the risk are or what they could be. Don't worry about the ban hammer, It's has been publicly announced that EA won't ban for this, for there is no legit reason to do so. This VPN program can be an alternative proxy and privacy protection, so EA can't argue to apply the ban hammer. I am sorry, but I do not know how reverse this once you have done it. My one guess would be to delete BF3 and all its contents like its reg and download. If this has worked let us know.
EA has also stated that this is not illegal, it's just isn't very nice. ( meaning this is a go, but it's only a go on your own risk.)
FROM ENTERBF3, WE ADVISE YOU TO WAIT UNTIL BATTLEFIELD 3 COMES OUT IN YOUR TIMEZONE FOR THE BEST 100% QUALITY ASSURANCE. WE ARE NOT ACCOUNTABLE FOR YOUR ACTION(S) AND MISTAKES.
forrás
De jo lenne mar lassan latni PCs multi videokat is...
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D