Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Limitedel kapott DLC single vagy multi cucc?
Aki sokat dolgozik az sokat hibázik, aki keveset dolgozik az keveset hibázik, aki nem dolgozik az nem hibázik, aki nem hibázik azt elöléptetik.
don\'t panic
Miért nem lehet kiadni normálisan? max pár apróbb hibával?
don\'t panic
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Jelenleg mennyire BUG-os am a játék? Mert amiket itt írogattok, eléggé elvette a kedvemet tõlle! Pedig ma hozza a postás a Limited-et!
Mert akkor ki sem bontom, ha tényleg "ennyire" játszhatatlan!
don\'t panic
kis felbontáson tesztelve, hogy ne a VGA legyen a kis keresztmetszet
Cybercom
Erre elvileg az a megoldás, ha lehúzod a joy-t, vagy törlöd az inf beállításokból a joy-hoz köthetõ beállításokat...
amúgy "Be advised: PlayStation 3, Xbox 360 and PC game server back-end will be down for a scheduled update 07-08 AM GMT. "
eddig túl könnyûnek tûnik a cuccokat megszerezni, azt hittem nehezebb lesz :/
don\'t panic
don\'t panic
Na de már ígyis túltárgyaltam ezt a témát, a 4 hozzászólás is sok volt errõl az egy dologról 😊
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Az 5. szerver jó volt úgy a pálya elsõ 10 percében, de azon 22en voltunk.
No majd idõ kifforja.
Tûzfal nincs felrakva külön.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Nem tudom írta-e már valaki, de a dátumátveréshez admin felhasználóként kell bejelentkezni, ott beállítani a proxyt és úgy indítani az origint.
FPS el amúgy nincs gond, nem láttam 30fps alá esni 64 es szerveren sem, csak a lagg.
A gép(nem epéniszezésképpen...amúgysem lehet már ezzel a konfiggal)
core i7 920@ 3.8ghz, 6gb ddr3 1600mhz, gtx285, nvidia hétfõi új driver.
Csak ez a lagg, az se lenne gond igazából, ha nem "rángatna" picit a kép úgy 5-10mpenként. így nem igazán élvezhetõ 😊
BattleTag: kabel15#2672
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Tegnap énis kipróbáltam cimborákkal(a dátum átverése után) azt kell mondjam a játék isteni, de....
kb 5 szerveren voltunk (próbáltuk német szerveren is tehát ami hozzánk legközelebb van) és mindegyik laggzott. Itt most nem a lövések idejét értem, hanem így picit "rángatózott" a kép végig.
Ez normális lenne? Nyugtassatok meg, hogy azért van, mert még túlterheltek a szerverek és nem az 5mbites adslem a kevés.
Érdekesmódon a Bétában nem emlékszem ilyesmire.