Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Forrest Tomee
A Bf1942-vel már a bétával is játszottam, Bc2 a megjelenés napjától ezt is már nyüstölgetem, szóval tényéleg elkötelezett híve vagyok a BF szériáknak, de jelenleg elég béta érzetem van a játékkal kapcsolatban.

Running
Más fasz kérdés? Ezzel megnyerted a heti fõnyereményt.

Running
Add el a játékot és keress más elfoglaltságot, akkor nem fogsz csalódni.

HI Mindenki!

A Limitedel kapott DLC single vagy multi cucc?

Aki sokat dolgozik az sokat hibázik, aki keveset dolgozik az keveset hibázik, aki nem dolgozik az nem hibázik, aki nem hibázik azt elöléptetik.

Ne felejtsük el, hogy a játék hivatalosan még el se indult köreinkben. Csak a netes buherálásnak köszönhetõ, hogy sokan játszanak vele. Max péntektõl, mikorra várható egy átfogóbb patch is javításokkal, stb-vel. Gondolom pb sincs még beüzemelve, mert a játék még nem is megy eu-ban. Adminok sincsenek még, szal még ne írjuk le a dolgot így megjelenés elõtt.
úgy gondolod, hogy a csalók nem eredetivel játszanak? Te játszottál már vele egyátalán? vagy csak úgy rámondod, hogy tele van buggal meg laggal.

don\'t panic

bajgunar
A Beta ezzel a cfg-vel 1920-ba, Medium-on, Blur off (utálom) és AA (HD-ba felesleges) 40 FPS alá nem ment!
bajgunar
Jah, meg ennyit a szuprevédett multiról! Már most több a csaló mint az eredeti game-el játszó! Háát gratula! Tele BUG-al, laggol minden irányból! Nem bírja a gyári OC-s karikat, és böngészõbõl fut! Amilyen szép, annyira hibás még mindíg kb Pre Alpha verzió!
Miért nem lehet kiadni normálisan? max pár apróbb hibával?
valószínû nem volt olyan procijuk kéznél. ez most nem arról szól, hogy intel vs. amd. és gondolom az inteleket sem húzták. hszedbõl ítélve amd párti vagy, majd csinálsz egy tesztet otthon a gépeden és elmondod az eredményt a többieknek. én is írhatnám, hogy miért vacak nvidia kártyával teszteltek miért nem jó kis atival?! 😛

don\'t panic

yesname
A korit is lehet ám húzni 4GHz-re, akkor mi lenne az eredmény 😊

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

bajgunar
Úgy útálom az ilyen teszteket! Core i7-et hasonlítják össze a Phenom II x2-vel! Miért nincs benne Phenom II 980, vagy 975!!! Kicsit felhúzva pl (4GHz-re)??? A kórí7-et bõven odaverné!
Jelenleg mennyire BUG-os am a játék? Mert amiket itt írogattok, eléggé elvette a kedvemet tõlle! Pedig ma hozza a postás a Limited-et!
Mert akkor ki sem bontom, ha tényleg "ennyire" játszhatatlan!
Olyat én is csináltam, hogy épületben meghalt csapattárs lába épületen kívülre lógott, fel tudtam éleszteni, majd átmászott a falon és kívül éledt újra 😄 tuti meglepõdött 😊

don\'t panic

bár 28ra írták, az elõbb ért ide a futár az ÜberKonzoltól.
Ebbõl látszik 2 mag kuka...

Running
fotosop

a fegyver sebzest irtak is hogy visszafogjak venni.

akit érdekel , CPU teszt BF3-al
kis felbontáson tesztelve, hogy ne a VGA legyen a kis keresztmetszet

Cybercom

Forrest Tomee
Itt néz körül. Nem bugokra panaszkodnak(én is csak 1x láttam félig a földben futó gyalogost) hanem a laggokra (kiderült 2 map laggoltatja az egészet van olyan aki kivette a forgásból már), jó pár csaló aki már a bétában is csalt és most már lvl40+ osak, azt írják sokan, hogy a fegyverek sebzését is visszavették a bétához képest.

Running
"Na aki tud valamit a következõ hibáról az írjon. Single-ben pisztolyokkal nem lehet lõni, automata fegyverek folyamatosan lõnek, multiban ugyanez. A dokumentumokban tárolt fájlokat átküldtem a srácnak, de nem segített. Egér, billentyûzet csere nem segített, újratelepítés sem. A játék eredeti."

Erre elvileg az a megoldás, ha lehúzod a joy-t, vagy törlöd az inf beállításokból a joy-hoz köthetõ beállításokat...

BoneDragon
Arra gondoltam, amikkel tele volt a net, de akkor tényleg kijavították. Biztos írták jó páran, de 1-2 óra alatt több száz hsz születik, ne kelljen már végigolvasni. 😄

mint már jópáran írták, nemigazán találkozni bugokkal multyba , egyjátékosba viszont elõfordulnak furcsaságok

amúgy "Be advised: PlayStation 3, Xbox 360 and PC game server back-end will be down for a scheduled update 07-08 AM GMT. "

Running
Sikerült kijavítani. Mihez képest?

BoneDragon
Aki már tolja azoktól kérdem: Sikerült kijavítani a multi bugokat? Mennyire bugos?

ezt így nem mondanám, két órát játszottam vele multyba, de az EOD BOT már megvan 😊

eddig túl könnyûnek tûnik a cuccokat megszerezni, azt hittem nehezebb lesz :/

Running
Kb 4x próbáltuk, de semmi változás...<#confused>

annyira elhúztál? :>

don\'t panic

tolom jah , de pénteken utazok elfelé, aztán majd csak kedden leszek.. addig meg már bõven utolér aki akar 😄

ezt írtam tegnap én is. de nekem az segített, ha újraindítottam a gépet és újrakezdtem a küldetést. utána ment a lövés már 😊

don\'t panic

Running
Próbáld másik böngészõvel...

Running
Na aki tud valamit a következõ hibáról az írjon. Single-ben pisztolyokkal nem lehet lõni, automata fegyverek folyamatosan lõnek, multiban ugyanez. A dokumentumokban tárolt fájlokat átküldtem a srácnak, de nem segített. Egér, billentyûzet csere nem segített, újratelepítés sem. A játék eredeti.

ronso
Megjött a drága délután mehetek érte😊

Sakkoo.......Baszkiiii

Sheltem
Aztán azis lehet, hogy van aki észre sem veszi ezt ezt a "pici" rángatást. Én quake/quake3/quakelive oztam versenyszerûen soksok évig("igazi kocka" juthat most eszetekbe) és hozzászoktam a pörgéshez meg a "smooth" érzéshez, de mondom az a furcsa, hogy bétában sem volt ilyen "akadozás".

Na de már ígyis túltárgyaltam ezt a témát, a 4 hozzászólás is sok volt errõl az egy dologról 😊

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
4-5 szervert próbáltam, igaz csúcsidõben(20-22 óra körül).

Az 5. szerver jó volt úgy a pálya elsõ 10 percében, de azon 22en voltunk.

No majd idõ kifforja.

Tûzfal nincs felrakva külön.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

kabel15
Tûzfal? Nézd meg hátha másik szerveren jó.

BattleTag: kabel15#2672

Sziasztok !

Nem tudom írta-e már valaki, de a dátumátveréshez admin felhasználóként kell bejelentkezni, ott beállítani a proxyt és úgy indítani az origint.
Sheltem
Ingame ping hmm. Alapból nem mutatja, van rá konzolos parancs?

FPS el amúgy nincs gond, nem láttam 30fps alá esni 64 es szerveren sem, csak a lagg.
A gép(nem epéniszezésképpen...amúgysem lehet már ezzel a konfiggal)

core i7 920@ 3.8ghz, 6gb ddr3 1600mhz, gtx285, nvidia hétfõi új driver.

Csak ez a lagg, az se lenne gond igazából, ha nem "rángatna" picit a kép úgy 5-10mpenként. így nem igazán élvezhetõ 😊

kabel15
Ha fizetnek érte akkor igen. DLC formájában ki fog jönni.

kabel15
Mindenhol ennyi. Már ha egyáltalán találsz még limitedet. De ha azt nézed hogy egy 15-20eurós DLC-t kapsz mellé akkor már nem is olyan drága a játék. A sima játékot 6900ft ért meg tudod venni holnap a mamutban. De ahhoz nincs DLC

szerintetek aki nem limitedet vesz nekik is elérhetö lesz késöbb az a 4 plus map ?

kabel15
Elméletileg olyan serialt kapsz emibe bele van építve. Mikor felraktam akkor az origine képen is LIMITED EDITION szerepel.

kigyi
Na GLS csomagszám alapján hozza a csomit 😊

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

kabel15
Én azt hittem hogy 5-6 ember megcsinálja ezt a VPN-t. De ezek szerint azt itt lévõk 80% ezzel tolja. Na szép. Én meg várhatok péntekig. Amúgy mekkora szinten vagytok? Fegyverek unlock ja is lassabb lett?

Limited h a legolcsobb nem tudjátok ? Mindenhol 9900 meg 8900 ? 😊 ?

lac coo
Elektronikus változathoz hogy lesz a dlc? Emailben kapok valami kódot vagy mi ? (Mondjuk nem néztem mert nem érdekel, de a lángejtõ meg a többi vacak az benne van gyárilag? )

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Fpocok
Nem tudom. Nézd meg, mennyi az ingame pinged.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Sheltem
Feltöltés amúgy 500 kbit/s, tehát olyan 60kbyte/sec. Gondolom ez elég, mindig elég volt eddig minden fpshez.

Sheltem
Sziasztok!

Tegnap énis kipróbáltam cimborákkal(a dátum átverése után) azt kell mondjam a játék isteni, de....
kb 5 szerveren voltunk (próbáltuk német szerveren is tehát ami hozzánk legközelebb van) és mindegyik laggzott. Itt most nem a lövések idejét értem, hanem így picit "rángatózott" a kép végig.
Ez normális lenne? Nyugtassatok meg, hogy azért van, mert még túlterheltek a szerverek és nem az 5mbites adslem a kevés.

Érdekesmódon a Bétában nem emlékszem ilyesmire.

soo277
Ultrán

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

AnarchoiD
nektek is all a stat/szerver browser ?

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.