Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nandorb
11.10-es a legfrissebb

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Hali!

Másnak is játszhatatlan ATi 5850-essel? Nálam akadozik, de már a videó is, mit lehet tenni? (Win7 x64, 4GB ram, Q9550 - ez csak elég lenne neki, jól gondolom?)
A driver 11.9-es, tehát a legújabb.
ha jól tudom hátulról elég 2 is
Zh1nt0 a fagyásokkal kapcsolatban:

"We´re on it! 😊"
zzeN

Itt van a legegyszerûbb:

"Everyone can do it themselves:

Turn OFF Origin first, then do the following:

Control panel>Internet options>connections>lan settings>check " use a proxy server" enter following details.

Indonesian IP

219.83.62.50 : 8080

Reconnect to Origin, do the date check. It should unlock & you're ready to go.

You only need to do this once.

When you've unlocked the game files, turn off the proxy as you have no further use for it."

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

azért az érdekes,hogy egy tankba miért nem elég 5rakéta?!

kabel15
28. áig nem. Illetve ha vissza olvasol olyan 2-3 oldalt találsz egy megoldást amivel meg lehet csinálni. De szerintem senki nem fogja neked leírni 100x hogy hogy kell. Vagy vissza olvasol és kipróbálod azt. Vagy vársz 26órát.

BattleTag: kabel15#2672

Animefox
Hahó nem lehet játszani a játékkal??? Hiába megvettem még offline se?

kabel15
576ban mikor átvettem az enyémet az elõttem lévõ gyerek kapott pólót. Arra rá volt írva elõre hogy Battlefield3 a karjára meg hogy 576. Kb ennyi volt. Fekete póló fehér felirat. Ilyet otthon is tudok gyártani.

nandorb
Ezt a pbscreenshoot keszitette automatikussan,es kulon kuldtem be amit 1 GGC Admin megnezte es nyomott neki BAN-t.

BoneDragon
Azt a pólót jó mélyre dugd el, vagy télen jó lesz tüzelõnek.

Ez a gunclubos téma hogy van?
Hiába jelentkezek be az EA accountommal, nem írja hogy akár csak 1 játék is lenne rajta. Pedig vagy 4-5 is van...
grebber
Képet lõni nem tudok de ez a kép visszadja a póló minõségét 😞

Középen a felirat a pólón arányosabban van de ez nem változtat semmin.
Nem akarok vádaskodni de lehet a rendes bf3asokat lenyulják saját biznisz célból azt csináltattak ilyen hurkákat!

Next PC upgrade: 2022

kabel15
Valaki mondja már meg plz hogy ezeken a képeken mit kell nézni. Ha jól sejtem akkor a piros négyzetek azok ahova sebzett! És a rendes célkereszt meg ahova lõtt? A másik kérdésem hogy ezeket a képeket a gép csinálja? Vagy az admin rászáll a játékosra és nézi? Még egy kérdés ami nem ehhez kapcsolódik. Lehet majd szerezni recon nak ilyen gazos ruhát? Mint ami a BC2 ben volt.

yesname
Vezérlõpult->Rendszer és Biztonság->Felügyeleti Eszközök->Számítógép-kezelés->Lemezkezelés. Itt nézd meg milyen partíciók vannak (hány darab, van-e kihasználatlan terület stb.)

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Sziasztok!
Ugyan utaltak már a Razer egerek problémájára már itt is, de én egyelõre nem találom.
Ha valaki emlékezne rá, akár PM-ben azt nagyon megköszönném.

nandorb

jaja. <#nevetes1>
többi bolt milyen pólót adott a gamehez?
Animefox
Megvettem ma a játékot telepítettem és azt írja ki hogy 28-ig nem tudok vele játszani.... De a story módba ettõl függetlenül miért nem enged be? offline tolhassam...

Frank99
akkor annyi.
felülírta a másikat.
telepítéskor megkérdezi hogy frissítés vagy új telepítés.

mit írtál?

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Frank99
azt is látja, szerintem...

Holdpro
Abszolút nem látom a másikat

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

kabel15
Nem lehet hogy rosz tipusba formáztad? NTFS meg FAT van ha jól tudom. Lehetséges hogy azért nem látod. Csak egy tipp nem vagyok nagy mágus ebben.

Frank99
amúgy a c-bõl nekem is d lett, alapból neki a C a fõ partició, nekem is az volt a D.... nem látod a másikat windows alól?

Frank99
nézd meg egy part. programmal mi maradt??...

10 perc alatt csináltam a 700gb-os xp-bõl egy 500-ast ("resize" rajta a mûködõ xp-vel, és egy újat a maradélból 200-al)

erre raktam a 32-es ultimatot, megkérdezte, hova, oda a 200-ra. induláskor választhatok, mit indítsak? XP/win7?
azóta 7 alól írok, ki sem léptem....

Fpocok
Esetleg tudnál lõni róla egy képet? Az jó lenne.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Holdpro
Akkor még 1x leírom mert látom nem világos

XP-nél

C: Adatárolásra volt
D: OP rendszer

Mikor leformáztam a D.t nem változtak a méretek, akkor is 2 particiót írt ki
Viszont most így nézünk ki

Egykori D bõl C lett
Régi C meg nincs meg..

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

Frank99
ha bootoláskor nincs választás, akkor annyi.

Laza
Már maga az Überkonzolos felírat halál szopatás 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Fpocok
Év elején lesz ME3 multi és single demo, na azokhoz juthatsz hozzá elõbb. Dicet ismerve, két nappal.

Laza
Hát ja, vagy törölte a partíciót 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

grebber
Megjött a limited. Karkandhoz jó lesz. Van benne valami fegyver amit nemtudom hogyan kapok meg de nem is érdekel.+Írnak valami Mass Effect 3 multihoz hozzáférést amit megint nem értek hogy jutok majd hozzá.
Aki ezekrõl tud valami kérem jelezze!

+Amibe kurva nagyot csalódtam az a póló.
Minimum ilyet vártam (tervezgettem is vaterás eladását)
Erre küldtek egy sima feketét bf3 felirattal alatta überkonzol felirat meg egy hülye szöveg "Játékosok a játékosokért"
Ezt nem hogy vaterára nem teszem ki de senki más nem is fogja látni olyan fos 😞

Next PC upgrade: 2022

Laza
Valszeg ua, csak Win7 alatt C-nek hívja. Nálam XP alatt a system partíció C:, míg a másik D: (amin a Win7 van). De ha Win7-re logolok be, akkor ugyanez a helyzet, system C:, XP D: 😊

Frank99
annak annyi...

elõtte egy particionáló programmal kellett volna csinálnod másikat.
sorry

part. wizard home free pl. ezzel.

TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

nincs türelmem elolvasni, majd valaki foglalja össze.... 😄D

Holdpro
Érdekes dolog történt
Eddig D vinyón volt az XP- most ugyanarra felraktam a WIN7et de most C nek hívja és Nincs D- pedig azon van minden cuccom, hogy hívom elõ azt a particiót ?

Fpocok
Állítólag volt supportos kipakol. Mindenesetre egy perc alatt eltûntették fórumról.

Laza
Teljes driver pucolást csináltam már a béta idején is, Dx-el együtt, mindent. Nem lett jobb.

Terawatt
Live chateltem egy supportossal, nagyon rendes volt a csávó, mindent megtett jófej volt és nem szarakodott sokat végezte korrektul a munkáját, kellemes csalódás volt remélem akinek kell kifog egy hozzá hasonlót.

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Vkinek van erre ötlete, hogy miért tölt 5 percig?
Ráadásul ha bejutok, 3 mp-ként akadozik, közte folyamatos, de ha megpróbálok vmit állítani optionsban video fülön, hosszú töltögetés után egybõl kivág... legújabb radeon driver fent van.

Frank99
kösz, megvárom a 28-at, engem a az angol dolog érdekelt, ha ez megy, akkor királyság!

<#worship>

LSC
mûködött kösz, remélem nem lesz picsánrúgás érte ugyanis megszegtük az eula-t 😊

V43 1105
WinResi ? Vagy.. teljes vidikari driver pucolás, nem csak hip hop.. directxet is stb..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Laza
Végre sikerült elindítani a játékot, erre ugyanazt csinálja mint a béta idején a béta driverrel ... 15-20p játék után egyszerûen lefagy a bf3.exe 😞

Omlás
Ment Pü!

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Joystickot (logitech extreme 3d pro) támogat a játék?
Frank99
28-aelõtt?

Sziasztok! hát remélem azért valakinek sikerült feltenie! mint nekem
Van 1 kérdésem ami ku..ára idegesit a repülös pája mikor köröz a repülö és pirosan világito célpontokat kell kilöni. a piros négyzetet pont rá viszem de basz..k felrobani.ez most hiba vagy valamit mégis roszul csinálok????KÉRLEK SEGITSETEK!!!!

valakinek ezzel a feloldós dologgal van gondja nincs vele para ,mert ha letörlöd a game -t és vissza rakod újra él a 28.a!