Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Másnak is játszhatatlan ATi 5850-essel? Nálam akadozik, de már a videó is, mit lehet tenni? (Win7 x64, 4GB ram, Q9550 - ez csak elég lenne neki, jól gondolom?)
A driver 11.9-es, tehát a legújabb.
"We´re on it! 😊"
Itt van a legegyszerûbb:
"Everyone can do it themselves:
Turn OFF Origin first, then do the following:
Control panel>Internet options>connections>lan settings>check " use a proxy server" enter following details.
Indonesian IP
219.83.62.50 : 8080
Reconnect to Origin, do the date check. It should unlock & you're ready to go.
You only need to do this once.
When you've unlocked the game files, turn off the proxy as you have no further use for it."
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
BattleTag: kabel15#2672
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Hiába jelentkezek be az EA accountommal, nem írja hogy akár csak 1 játék is lenne rajta. Pedig vagy 4-5 is van...
Középen a felirat a pólón arányosabban van de ez nem változtat semmin.
Nem akarok vádaskodni de lehet a rendes bf3asokat lenyulják saját biznisz célból azt csináltattak ilyen hurkákat!
Next PC upgrade: 2022
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Ugyan utaltak már a Razer egerek problémájára már itt is, de én egyelõre nem találom.
Ha valaki emlékezne rá, akár PM-ben azt nagyon megköszönném.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
többi bolt milyen pólót adott a gamehez?
felülírta a másikat.
telepítéskor megkérdezi hogy frissítés vagy új telepítés.
mit írtál?
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
10 perc alatt csináltam a 700gb-os xp-bõl egy 500-ast ("resize" rajta a mûködõ xp-vel, és egy újat a maradélból 200-al)
erre raktam a 32-es ultimatot, megkérdezte, hova, oda a 200-ra. induláskor választhatok, mit indítsak? XP/win7?
azóta 7 alól írok, ki sem léptem....
XP-nél
C: Adatárolásra volt
D: OP rendszer
Mikor leformáztam a D.t nem változtak a méretek, akkor is 2 particiót írt ki
Viszont most így nézünk ki
Egykori D bõl C lett
Régi C meg nincs meg..
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Parasite Eve 2, best game EVER!
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Aki ezekrõl tud valami kérem jelezze!
+Amibe kurva nagyot csalódtam az a póló.
Minimum ilyet vártam (tervezgettem is vaterás eladását)
Erre küldtek egy sima feketét bf3 felirattal alatta überkonzol felirat meg egy hülye szöveg "Játékosok a játékosokért"
Ezt nem hogy vaterára nem teszem ki de senki más nem is fogja látni olyan fos 😞
Next PC upgrade: 2022
elõtte egy particionáló programmal kellett volna csinálnod másikat.
sorry
part. wizard home free pl. ezzel.
Eddig D vinyón volt az XP- most ugyanarra felraktam a WIN7et de most C nek hívja és Nincs D- pedig azon van minden cuccom, hogy hívom elõ azt a particiót ?
Parasite Eve 2, best game EVER!
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Ráadásul ha bejutok, 3 mp-ként akadozik, közte folyamatos, de ha megpróbálok vmit állítani optionsban video fülön, hosszú töltögetés után egybõl kivág... legújabb radeon driver fent van.
<#worship>#worship>
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Van 1 kérdésem ami ku..ára idegesit a repülös pája mikor köröz a repülö és pirosan világito célpontokat kell kilöni. a piros négyzetet pont rá viszem de basz..k felrobani.ez most hiba vagy valamit mégis roszul csinálok????KÉRLEK SEGITSETEK!!!!