Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sajnos 2011-ben nem tudnak jobb megoldást a stat-padding kiszûrésére....

[IRAM] leader

alma2
a jelek szerint vagy mert meg alszik amerika, vagy valamit rendbetettek sikerult elsore beszallnom. Q-re is visszajott a regi menu szerencsere, de hoyg ures szerveren mozdulni sem enged amig nincs meg a limit jatekosszam, az igen szomoru.

szerintem

Rendben, akkor téged piszkállak, köszi. 😄
A DLC kódot az originben a " fogaskerék" ikonra kattintva a kód hozzáadása vagy valami hasonló szöveg alatt tudod aktiválni.
Kiírja zöldel utána hogy sikeres aktiválás.
Ez a proxy csalás nekem kicsit olyan mintha kifizetnél egy Ferrarit majd este ellopnád a kereskedés parkolójából a másnapi átadás elõtt<#csodalk>

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Probalkozz! Volt olyan szerver, ami annyira lagos volt, hogy minden harom lepesnel fel masodpecre megtorpantam, volt amin csak eseti(de akkor aztan bazi nagy) akadasok voltak csak, es volt ami egesz siman mukodott .

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

<#eljen>

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

jo,gondoltam lehet,hogy a battlelogon valahol vagy mittomén...

Msi p43 neo-f,q8400,8gbram,gtx460 1gb

Szerintem ha különösebb gond nincs vele,ne piszkáld...az amd-nél az újabb nem biztos,hogy automatice jobb is...lásd bc2

[IRAM] leader

Nem ...Sarka Kata közösségi oldalán...<#falbav>

[IRAM] leader

Akkor most az atisok, azaz az amds videokarisoknak a 11.9 vagy a 11.10es drivert kellene bf3 miatt felrakni? Mert a 11.10 a bétára ment...amíg ki nem jön az újabb.
Ha van.Vagy nem pont az admin csinálja.<#ticking>Azért kell jól ismert,bejáratott szerverre járni,ahol már köszönõ viszonyban vagy az adminokkal...

[IRAM] leader

Amit kaptam 3 dlc kódot ,hol kell aktiválni? Ott ahol a játékot? Originban? Köszi

Akkor annyi teendõd van,hogy végiggondolod egy csendes sarokban,mi történt a gépeden a béta óta...és úgy keresgélsz.A net nem hiszem hogy kevés lenne...egy egyszerû víruskeresõ,ellenõrzõ program is csinálhat ilyent...csak tipp.

[IRAM] leader

De a bázist nem lehet támadni.
Mármint a BF 2 ben ez volt a legfontosabb szabály.
Ezzel azt akarom mondani,hogy egy idõ után az adminok csak kiszúrnák.
Sheltem
Visszaolvastam kb 2 oldalt, úgy látom csak nálam lagos a játék multi része mert egy szó sem esik róla.

Tegnap kipróbáltam az új battlefield2.hu szervert is ottis "meg megakad futás közben" a figura egyegy pillanatra.

Talán télleg karcsú lesz az 5mbit/512kbit net. Meglátjuk 1 hét múlva amikor már hivatalosan is "megjelent".

Csak akkor a béta miért ment tökéletesen azt nem értem.
Engem a bugok nem is zavarnának, a játék is tetszene abban a formájában ahogy most van, dehát...

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sziasztok. Tegnap este feltelepítettem,ma hajnalba meló elött kipróbáltam és ment a játék. Akkor mégsem kell megvárni 28-át? :d

Akartam mondani, hogy a vilagbol is bannolnam. Amugy nem is nagyon tudsz mit tenni ellene. A repcsit, helit sakkban tartja, massal meg nem tudsz erte menni, mert jocskan palyan kivul van.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Az ilyen nálunk a második lövésnél repül permban-al...<#hehe>

[IRAM] leader

Fpocok
kb. De még jó, hogy elõtte voltam.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok

Fpocok

Még mindig a 28950-es hsz-ben leírt problémával küszködök, de nem jártam sikerrel!

Ha valaki tudna segíteni kééérem jelezze PM-ben!!!!!

nandorb

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Belton
Továbbra is ezzel a szarsággal küzdök hogy :
-You were kicked from the server by an administrator.
vagy :
DC.

Utána néztem forumokon mas is szenved vele , egyszerûen nem tudok fel menni egyik PB ON os serverre se :/
Ha valaki talál megoldást akkor Pm be léci jelezzen köszi.

BF:2-3-4(oORedstarOo)

A gém mappában ne legyen benne a kis TM valami.erre is ügyelj nevezd át a mappát sima battlefield 3-ra.

#28845 Ez mûködik. A progit feltelepíted majd követed a videót ha megjelenik egy washingtoni IP.akkor indísd el az origint.

SD456
Sziasztok!

Nem tudna valaki segíteni nekem ezzel a dátum ellenõrzõs cuccal ?
A #28945-ben leírtak alapján csináltam.
Le is fut a dátum ellenõrzés de aztán se a Camping se a Multiplayer nem indul. A feladatkezelõben látom a bf3.exe-t de nem csinál semmit. VGA drivert, DirectX-et, Hangkártya drivert, még a PB-t is frissítettem de továbbra sem mûködik.

PS3 ID: SDani456

Belton
Aha.

De most az érdekesség minden PB on os serveröl ki dob 😮
:/

Mert még nincs a szerverekhez pb frissítés...

[IRAM] leader

Belton
PB On os serverre igy nem enged fel 😮 le frissitve 5.8MB a PBm tartalma .

t0Mi
Két érdekességet találtam eddig: az egyik, nekem semmilyen day1 patchet nem szedett le, vagy csak nem vettem észre.. 😛 A másik, ha az ember nem tudná, hogy van battlelog, semmi nem utal arra, hogy ez a játék multiban is játszható... érdekes.

!Renault F1, Real Madrid CF!

Belton
Azon is pl .
De közbe meg van a hiba .
Meg találtam mi az oka hogy meg akad a kép játék közbe , anno ugyan ez volt Bc 2 be is a PB vel szenved a játék , be mentem egy PB off os serverre és semmi kép be akadás , szal akinek hasonló van az vagy menjen fel PB OFF os serverre ( amig nem fixaljak ezt a dolgot) vagy frissitse le a PB-t Kívülrõl mert bõven updatel rajta ...
Csak most ki dob a server ahol ON a PB 😄 vagy DC 20mp utan vagy Auto admin kick vagy mi 😄 Lehet nem kelett volna le frissitenem :S

Nem lennének fel updatelve a serverek a legfrissebb PB marhaságra ? 😮

Smithwarden
Fpocok be fog hugyozni az oromhirtol. <#eplus2>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Fapuma1977
Ooooppppsss.Bereggeltem arra a Gravatarra és töltöttem fel képeket de nem tudtam mit kell csinálni vele.Mire visszatértem a Battlelogba negyóra múlva már a képem volt benne 😊

ASUS G53SX-S1147,i7,6gb ram,GTX560M 2gb DDR5 Ha békét akarsz,készülj a háborúra...

Fapuma1977
Azt vki megtudná mondani h a Battlelogban h tudom betenni a saját képem a profilomba?Láttam kigyit h neki a saját képe van benne.Hogy lehetséges ez?

ASUS G53SX-S1147,i7,6gb ram,GTX560M 2gb DDR5 Ha békét akarsz,készülj a háborúra...

TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

nandorb
Melyik szerveren csinalja ezt? Battlefield.hu-n?

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

5-10 másodperc.

MSI z170m I i7 6700 I DDR 4 Corsair 16Gb 3200 I Gigabyte Gtx1070 8Gb I SPCC SSD 256Gb I Chieftec 700W I 1Tb WesternDigital HDD

Belton
Ez nem igaz 😄 le frissitettem a pb-t fullra , most 20mp játék után vagy ki dob DC vel vagy Kicked administrator 😄 ez mi a fene munka elött délelött még semmi gond nem volt :S most meg ezt csinálja folyamat .

LSC
másnak is baromi hosszú a pálya betöltés? ilyen 2-3 perc.

rage
Nálam a 11.9-es driverrel jól mûködik.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Én a beta óta 11.8 ast használok és simán megy. 5770 msi hawk

nekem se régi, se uj Driver-ral nem baszaxik...bár nekem mindig a legfrissebb DirecX és egyéb ilyenek vannak fen, mindig Frissítek mindent.

Az meg hogy: "Vááá SZAR A VIDEÓKARIM mert : Lefagyott..."

NA nemcsak azért fagyhat le a gép mert nembirja a Videókarid!

Pl: Tápegység
Alaplap
Winyó...

Bármi lehet ami ezt okozza.

meg kell nézni a Windóóóz naplóban mi okozta a hibát és az által megnézni, hogy Program vagy HardWare...

MSI z170m I i7 6700 I DDR 4 Corsair 16Gb 3200 I Gigabyte Gtx1070 8Gb I SPCC SSD 256Gb I Chieftec 700W I 1Tb WesternDigital HDD

NEKEM OLYAN KARIM VAN CSAK AZ A BIBI H NEM FAGY HANEM LERAK TÁLCÁRA ÉS NEM ENGED VISSZA ...

LSC
ez így van, fagyás megszûnt most desktopra dob ki randomra! 😞

Felraktam a 11.10 beta preview 3-at, ugyanolyan f*s...
PhantomAss
akinek esetleg gtx 560ti kártyája van és kb 5percenként fagy a játék, a megoldás:
msi afterburner letölt
core speed levesz 820mhz-re
elment
tesztelve, egy óra játék után semmi fagyás

GOOBY, pls

#28934- re valaki? Már több, mint egy órája keresem -.-

stardate
Hadd kérdezzem meg, a játék dx10/11-ben is normális pb screenshot-ot csinál, nem úgy mint bc2-ben ahol csak fekete képernyõ volt???

Dragon MGC Clan http://dragonmgc.clanbazis.com/

Sziasztok!

Tört verzióval próbálkozok,épp a vadászgépes sztorinál tartok, de a végénél mikor a helikoptert kirobbantod utána (a you tubos videók alapján néhány narancssárga célpontnak kellene lennie),de ennek ellenére egy kis sárga pöttyöt látok amivel akármit is teszek sikertelen.
Próbáltam újrakezdeni a fejezetet, de sajna semmi változás!
Kérem, ha valaki tudna segíteni legyen olyan szíves írja meg, hogy miként sikerült megoldania eme problémát!

Elõre is köszönöm!!!!!