Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[IRAM] leader
szerintem
Kiírja zöldel utána hogy sikeres aktiválás.
Ez a proxy csalás nekem kicsit olyan mintha kifizetnél egy Ferrarit majd este ellopnád a kereskedés parkolójából a másnapi átadás elõtt<#csodalk>#csodalk>
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Msi p43 neo-f,q8400,8gbram,gtx460 1gb
[IRAM] leader
[IRAM] leader
[IRAM] leader
[IRAM] leader
Mármint a BF 2 ben ez volt a legfontosabb szabály.
Ezzel azt akarom mondani,hogy egy idõ után az adminok csak kiszúrnák.
Tegnap kipróbáltam az új battlefield2.hu szervert is ottis "meg megakad futás közben" a figura egyegy pillanatra.
Talán télleg karcsú lesz az 5mbit/512kbit net. Meglátjuk 1 hét múlva amikor már hivatalosan is "megjelent".
Csak akkor a béta miért ment tökéletesen azt nem értem.
Engem a bugok nem is zavarnának, a játék is tetszene abban a formájában ahogy most van, dehát...
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
[IRAM] leader
Ha valaki tudna segíteni kééérem jelezze PM-ben!!!!!
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
-You were kicked from the server by an administrator.
vagy :
DC.
Utána néztem forumokon mas is szenved vele , egyszerûen nem tudok fel menni egyik PB ON os serverre se :/
Ha valaki talál megoldást akkor Pm be léci jelezzen köszi.
BF:2-3-4(oORedstarOo)
Nem tudna valaki segíteni nekem ezzel a dátum ellenõrzõs cuccal ?
A #28945-ben leírtak alapján csináltam.
Le is fut a dátum ellenõrzés de aztán se a Camping se a Multiplayer nem indul. A feladatkezelõben látom a bf3.exe-t de nem csinál semmit. VGA drivert, DirectX-et, Hangkártya drivert, még a PB-t is frissítettem de továbbra sem mûködik.
PS3 ID: SDani456
[IRAM] leader
!Renault F1, Real Madrid CF!
De közbe meg van a hiba .
Meg találtam mi az oka hogy meg akad a kép játék közbe , anno ugyan ez volt Bc 2 be is a PB vel szenved a játék , be mentem egy PB off os serverre és semmi kép be akadás , szal akinek hasonló van az vagy menjen fel PB OFF os serverre ( amig nem fixaljak ezt a dolgot) vagy frissitse le a PB-t Kívülrõl mert bõven updatel rajta ...
Csak most ki dob a server ahol ON a PB 😄 vagy DC 20mp utan vagy Auto admin kick vagy mi 😄 Lehet nem kelett volna le frissitenem :S
Nem lennének fel updatelve a serverek a legfrissebb PB marhaságra ? 😮
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
ASUS G53SX-S1147,i7,6gb ram,GTX560M 2gb DDR5 Ha békét akarsz,készülj a háborúra...
ASUS G53SX-S1147,i7,6gb ram,GTX560M 2gb DDR5 Ha békét akarsz,készülj a háborúra...
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
MSI z170m I i7 6700 I DDR 4 Corsair 16Gb 3200 I Gigabyte Gtx1070 8Gb I SPCC SSD 256Gb I Chieftec 700W I 1Tb WesternDigital HDD
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Az meg hogy: "Vááá SZAR A VIDEÓKARIM mert : Lefagyott..."
NA nemcsak azért fagyhat le a gép mert nembirja a Videókarid!
Pl: Tápegység
Alaplap
Winyó...
Bármi lehet ami ezt okozza.
meg kell nézni a Windóóóz naplóban mi okozta a hibát és az által megnézni, hogy Program vagy HardWare...
MSI z170m I i7 6700 I DDR 4 Corsair 16Gb 3200 I Gigabyte Gtx1070 8Gb I SPCC SSD 256Gb I Chieftec 700W I 1Tb WesternDigital HDD
msi afterburner letölt
core speed levesz 820mhz-re
elment
tesztelve, egy óra játék után semmi fagyás
GOOBY, pls
Dragon MGC Clan http://dragonmgc.clanbazis.com/
Tört verzióval próbálkozok,épp a vadászgépes sztorinál tartok, de a végénél mikor a helikoptert kirobbantod utána (a you tubos videók alapján néhány narancssárga célpontnak kellene lennie),de ennek ellenére egy kis sárga pöttyöt látok amivel akármit is teszek sikertelen.
Próbáltam újrakezdeni a fejezetet, de sajna semmi változás!
Kérem, ha valaki tudna segíteni legyen olyan szíves írja meg, hogy miként sikerült megoldania eme problémát!
Elõre is köszönöm!!!!!