Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

feltelepítettem, aktiválta ma hajnalban, minden jól megy, de amikor szerverre rámegyek hogy JOIN akkor utána a játék villog folyamatosan, pedig minden jól látszik teljesen mintha ablakba futna de villog az egész.ha kívûlrõl nézem, hogy nem vagyok a játékban akkor jó. Elõre is
ede0001
Egy kalap fos ez a játék. Semmi köze a régi BF-ekhez. Ha elõször spawnolsz egy tök ismeretlen pályára azt sem tudod merre fussál. Ha szerencséd van és nem lõnek ki egybõl, akkor majd a nagyobb ranggal rendelkezõ, valami extraként kapott fegyverrel elintéz.Hiába eresztek bele majdnem egy egész sorozatot, õ egy lövéssel leszed.Fedezéket meg hiába is keresel onnan is kitudnak lõni.
Ráadásul semmi gyakorlási lehetõség nincs.
A szerverek szarok. 30 közeli pingnél is elõfordult gyakran, hogy pár perc játék után time outtal elszáll a kapcsolat.

Ez a játék így ilyen formában nem érte meg a 10est. Egy nagy lehúzásnak tûnik.
Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

Morphin
Régebben itt írták ezeket:
If you are playing on PC, please enable the following online ports on your connection:
TCP: 80, 443, 9988, 20000-20100, 22990, 17502, 42127
UDP: 3659, 14000-14016, 22990-23006, 25200-25300

A nagyját megnyitottam, meg BC2 miatt már megvolt nyitva pár és így egybõl indul és teszi a dolgát.

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Miért nem lehet 0 fõs szerveren menni, mint a Bc2-ben például? Így ki lehetne próbálni a jármûveket pályát megismerni, stb. Kár hogy ezt így csinálták.

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

Fpocok

AnarchoiD
lehet is oket aktivalni, alapbol bevan kapcsolva de kikapcsolhatod .. a sok idiota meg azokkal rohangaszik 😉 olyan konnyu celpontok meg egy oldalfegyverrel is ... 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

AnarchoiD
na engineer class kivegezve 😉 mi legyen a kovetkezo ? 😊

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Fpocok
Battlefield 3 – Incoming Fixes and Patch Confirmed

Two days after it’s launch, It looks like fixes for Battlefield 3 are already in the works. The game did suffer from a few launch issues, but those seem to have been fixed.

According to Fredrik Thylander, Senior Designer at DICE, a future patch is already being worked on. When asked when we will be seeing a bug fix, Thylander responded yesterday, “it’s the day after release here, so I do not for the life of me have a schedule, but the fix has gone in to the patch-code.” There are a few fixes that we can speculate will make it into the incoming patch.

DICE has reported that they are “aware of the issues that are affecting users’ ability to activate BF3 and to redeem game codes. update once fixed.”

Regarding some problems PC players have been experiencing with the mouse, it seems DICE has “found the issue thanks to your guys’ threads. Sneaky bug.” Apparently, “it’s a code thing, not a setting. When hit the cap for movement it interpolated time of movement instead of distance.”

Many fans on the PC and PS3 have reported issues of look sensitivity. On PC, it probably has much to do with the problem noted above. However, Ian Tornay has stated that “we’ve heard similar concerns regarding the sensitivity and control for PC and PS3. We’ve forwarded all of these concerns along to the DICE team who is looking at this issue.”

These are most likely just a few of the things that will be making it into the first patch for Battlefield 3. Again, no expected date has been given. Remember to report any problems you notice to DICE in order for them to make the proper improvements. Meanwhile, check out Dr. Pepper’s Giveaway. It seems they are giving out in-game content as prizes for purchasing their product. If you’re interested in earning some exclusive new dog tags, then grab your self some Dr. Peppers.

Make sure to follow MP1st on Twitter and Facebook where we can keep you up-to-date on the latest Battlefield 3 news. Also, check out our review of Battlefield 3 co-op and stay tuned for a full multiplayer review!

Fenrir
Az a kisebbik gond, a nagyobb az amikor a saját csapattársad vakít el amikor rádnéz...

Remélem hamarosan javítják a disconnected by server is kicked by admin gondot mert tegnap egy kb 3 órás etap után egy szerveren sem töltöttem 2 percnél többet :\

A halál csupán a kezdet...

Fpocok

Sheltem
Nálam is szar. Pontosan hogy nyitottad meg a portokat? Nálam t-home adsl van, gondolom a routeren kell webes felületen valahogy.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

feltelepítettem, aktiválta ma hajnalban, minden jól megy, de amikor szerverre rámegyek hogy JOIN akkor utána a játék villog folyamatosan, pedig minden jól látszik teljesen mintha ablakba futna de villog az egész.ha kívûlrõl nézem, hogy nem vagyok a játékban akkor jó. Elõre is kösz
Morphin
Megnyitottam pár portot és már jó a játék...elsõ benyomás az hogy húúú. igaz csak 5:4-es moncsim van de 1280x1024-ben is nagyon szép high-on.persze vannak bugok (bár nem sokkal találkoztam még) de szerintem nagyon jó lett.
Pályákat még meg kell ismerni rendesen...itt jön ki azoknak az elõnye akik már több napja játszanak.

help pls
feltelepítettem, aktiválta ma hajnalban, minden jól megy, de amikor szerverre rámegyek hogy JOIN akkor utána a játék villog folyamatosan, pedig minden jól látszik teljesen mintha ablakba futna de villog az egész.ha kívûlrõl nézem, hogy nem vagyok a játékban akkor jó. Elõre is köszönöm válaszukat.
kill3r21
most irták fészen, hogy sikerült megoldani az origines gondokat...😄
Fpocok
Milyen felbontás? Milyen grafika?

Pretorian
Játszom vagy két órája, egyenlõre mindenki elég low, sokan a csapattársaikat lövik úton-útfélen. <#nevetes1>

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Morphin
Hali!
Nem tudom van-e itt valaki, gondolom igen...szval nekem semmi probléma az aktiválással, mindent megcsinált szépen.Battlelogba is beenged viszont amikor indulna a játék akkor a "loading" képernyõnél tovább nem jutok.Csak villog,de a gép nem csinál semmit.Alt-tab-al kienged és ki is tudom lõni de ennyi.
Valaki???

tarti19
EZ egyszerûen hihetetlen😄
Game could not login to EA Online backend
Lassan ideje lesz a kötelet elõkészítenem😄

Davidus
😄DDDD

V9ykn8_TZL0

tarti19
Akinek nem menne a battlelogra való csatlakozás, keressen fel egy arcot live chaten s ott fognak tudni segíteni😄 igaz vagy 40 perc volt cakk-papp, de van eredmény:d

[HUN]Crassus
a lézert meglehetett volna úgy csinálni /meg a lámpát is/ hogy a 0/24 idióta üzemmód helyett AKTIVÁLNI kéne õket mint élõben ugye.....kb nagyobb hátrány mint elõny,hogy egy bazinagy sugárcsóvával kell rohangásznod ha esik ha fúj😄

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Belton
Napok óta laggmentesen játszom 😛
Európai serverekre menj fel.

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Van benne aim rásegítés?

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Smithwarden

Ez az amcsi codos atombena es total hulye is egyben. 😄
Osszevissza mellelo es uvoltozik, hogy miert nem hal meg az ellen. 😊

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Stauff
Na mivel bejutottam és az elmúlt fél órát játékkal töltöttem ezért megírom nálam mi a helyzet:

40-60fps, minden High beállításon, SSAO - ON.

Konfigom:
Phenom II X4 955, GTX460, 4GB DDR3 1333 Mhz

Szóval elég jól fut. Egyedül az idegesít, hogy rohadt nagy a lag. Mindenki kb 300-500 körüli pinggel rohangál. Senkit nem lehet eltalálni (meg téged sem nagyon tudnak), meg jó nagyokat rángat. Azért remélem ez napokon belül beáll normálisra.

AnarchoiD
javelin -el mas is "szopozik" ? olyan hulladek gyenge hogy 3 lovedek sem ut ki egy amtrac -ot .. ez egy vicc

Ez a Geforce GTS 250 ilyen szar? 30-40 fps között mozgok..
+ 4 magos proci!

ha egyszer bejutok mindenkit SZÉTBASZOK! 😄
lolSL

Hogyan tudom változtatni a sensitivity-t console-ból? azaz pontosabban nekem szám szerint kéne,hogy mennyi a sensem! 5let?

Fapuma1977
Köszönöm!Most már csak arra keresem a választ h h a francba tudok billentyûzetet állítani.Pontosabban qrvára idegesít h bent ülök a heliben és fordítva adja a tengelyt.Mikor elöre tolom az egeret akkor emeli,mikor hátra húzom akkor bolint.Na ezt szeretném megcserélni mert a BF2-ben ezt szoktam meg totál.Nem tudok rájönni h h kell felcserélni.Mit is kell h nyomjak és mikor?Vmi szarságot kiír de a francért sem megy.
PLS HELP.

ASUS G53SX-S1147,i7,6gb ram,GTX560M 2gb DDR5 Ha békét akarsz,készülj a háborúra...

Fpocok
Ha már akkor agyfaszt kapsz, amikor még be sem léptél... mi lesz itt késõbb? 😄

Pretorian
Na végre bejutottam, játszok. Lássuk a medvét.

tarti19
Legalább a telibekurelt battlelogra engedne be...😄
Live supportot hol lehet elérni? Egyáltalán foglalkoznak velünk?

V43 1105
Elméletileg az Origin kapott egy spywaret :-) féljetek :-)

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

FtranX
A battlelogon 621 oldalas topic van az aktivacios problemarol. Nem hiszem, hogy sikerul ma jatszani. <#zavart2>

proxy aktiválás után még tegnap írta a battlelog hogy "Buy BF3 to get access to Battlelog" most a hivatalos aktiválás után már belép a singlébe meg írta szedjek le új drivert de a battlelog ugyan azt írja SZÉTBASZOM!!!
Stauff
Hát ez megrottyant! Szerintem az lesz, mint a BC2-nél is... lesz vagy egy hét mire helyre áll a rend. Aztán még egy hét amíg az igazán eget rengetõ bugokat kijavítják. És két hét múlva már nagyjából felhõtlenül játszhatunk! 😊

nekem is ugyanezt írja :S
Béla9248
<#worship>

Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560

Pretorian
Nekem pont fordítva van: Battlelogon bent vok, aktiválni nem tudom, mert állítólag jelenleg offline a computerem. <#buck>

tarti19
van olyan akit a Battlelogra továbbra sem enged be, de az aktiváció sikeres volt?
Érdekes, hogy a 10 nap bétéázésnél ilyen gond nem fordult elõ...

Prince23
Shift + F1

sorry,nem vagyok túl gyakori vendég sg-n,nem tudtam,hogy van külön warez topik.. 😄
miért nem látszik a kép?ma semmi sem igazán akar összejönni..
Laza
"van itt olyan,aki eredeti game-mel tolja?"

OMG, micsoda kérdés ... miért, van itt olyan, aki NEM eredetivel tolja? 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**