Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ezt írja ki,holott be vagyok jelentkezve az origins.ba..:S

Stauff
Mindenkinek ezt írja. Globális a probléma... lett tartva egy Open Beta a stressz teszt miatt... hát látszólag a semmiért.

Béla9248
Frissítettem az imént, de semmi gond nincs vele! Csatlakozik nem vág ki! Isten!

Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560

a rosszul van telepítve nekem is írta vagy 100x de most a hivatalos dátum után már nem (eddig a proxy szarsággal probálkoztam de ezt kaptam battlelognál " Buy BF3 to get access to Battlelog" :S
hali!

van itt olyan,aki eredeti game-mel tolja?nekem nem sikerül egyszerûen elindítani,nem akarja aktiválni,meg azt írja ki,hogy lehet rosszul van telepítve.. :S
tarti19
NOTICE If you have been experiencing "kicked by admin", go here to update Punkbuster
bf3-as pb frissítés után😄
Buy BF3 to get access to Battlelog
NYáá...😄

Fapuma1977
Uraim!Itt az originben vagy a battlelogban nincs olyan funkció mint a Steamen?Vagyis h Shift+Tab és kijöhetsz a gameból egy kis csevegésre majd vissza?Nincs vmi bill kombináció?Ugy emléxem h a béta alatt mintha lett volna vmi de már nem tudom mi volt a biilkombináció.

ASUS G53SX-S1147,i7,6gb ram,GTX560M 2gb DDR5 Ha békét akarsz,készülj a háborúra...

WTF! originbe rámegyek és bejön a single de battlelognál mikor belépnék email meg pass ez van fentre kiírva "Buy BF3 to get access to Battlelog" MI A FASZOM VAN MÁ!?
Nálatok vannak hang hibák? Néha elmegy a hang, de nem minden csak pl a fegyverem hangja ha lövök. általában tankban megy el, de szokott gyalogosan is.
Béla9248
Hatalmas! <#taps><#idiota><#banplz>

Pretorian
Nekem úgy sem sikerül. Vicc az egész.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

TDC Geronimo
DLC Timeframe:

Originally Posted by EA's Fiscal Call:
Back To Karkand: This calendar year.
"Robust Set" Of Expansion Packs: Within the next six months.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

glkFox
activalasnal van hogy different user ugy birod aktivalni
TDC Geronimo
de nub vagy. Mi már 3 napja toljuk. Mit csináltál eddig? <#hehe>

Laza
Hosszú évek óta az elsõ játék ami nem megy a gépemen ... majd pont vírust meg spamet kell irtanom, meg a drivert pucolgatnom, meg újratelepítgetnem a játékot 5x (egyébként a driver pucolás és a reinstall is megvolt).
Semmi értelmeset nem ír a chrashre, csak "Repair the game" ... köszi a semmit (mármint nem Neked 😊 ).

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Fpocok
flexd Kristoffer Berdal
@battlefield Have you guys got any reports of the activation window actually crashing? It's crashing every other attempt at activating here.
1 hour ago

in reply to ↑
Battlefield
@Battlefield Battlefield
@flexd We're sorry you're experiencing difficulties with the activation. We are aware of this matter and working on it as we speak. ^ CV

Soon ™

Parasite Eve 2, best game EVER!

FtranX
AAAAA ajanlom nekik, hogy gyorsan javitsak ki a bugot!!!!<#falbav><#falbav><#falbav>

Pretorian
Zsír. Nekem azt írja, hogy nem kapcsolódom az internethez (WTF).

Béla9248
Jó volna akkor ha a kezedbe vennéd az irányítást a szervereteken és kalibrálnád!<#boxer>

tarti19
NOTICE Origin activation is down at the moment. We are aware of the issue and working on it. If you have been experiencing "kicked by admin", go here
Errõl ennyit... kérem vissza pénzemet...

Davidus
could not activate

megnézi az order emailt...

Unlock Code: No Unlock Code Needed

V9ykn8_TZL0

Pretorian
Hát nem javították ki. Bummer.

lolSL
na aki most már nem játszik az hivatalosan is egy kis codos <#kocsog>

ez remek volt, meg is neztem kapasbol ketszer😄 a jetes dolog velem is megtortent ma 😄

Davidus
2 perc. remegek

V9ykn8_TZL0

Pretorian
Már csak 10 perc. <#vigyor3>
Na most lesz balhé az EA supporton, ha nem javítják ki ezt az aktiválási hibát.

bémeg 😮

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Fpocok
A végén, amikor odadobja a medkitet... hehe 😄

V43 1105
Driver, spam írtás, virus átvizsgálás, tessék ezeket megjátszani, hátha. :-)

AJÁNLOM A HIBÁKKAL KÜZKÖDÕK SZÁMÁRA EZT A LINKET !

Esetleg bannerba is mehet ..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Laza
A vége jó, nálam a játék fagy ilyen hanggal 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Fpocok
Messzirõl jött ember... sokára ér ide. Majd az eladások.
Nem mondom, hogy nem fog rengeteg elkelni, de ezekkel a számokkal nem lehet mit kezdeni.

Stauff
Azért nem gondolom, hogy olyan nehéz elolvasni az idõpontot vagy a hibajelentés szövegét. Miért csak az elsõ mondatig tud eljutni mindenki? Le van írva baromi világosan, hogy az ellenõrzésen addig nem mész át amíg el nem jön a játék megjelenési ideje. Oda van írva az is, hogy ez pontosan mikor fog bekövetkezni? Oda. Akkor miért kell ezt 20 percenként valakinek megkérdeznie?

TDC Geronimo
EA's Battlefield 3 Ships 10M Units In First Week

In a Gamasutra-attended conference call, EA CEO John Riccitiello announced that the company's major first person shooter Battlefield 3 has shipped more than 10 million units since its launch earlier this week.

He also added that EA has already begun receiving reorders for the game to help replenish stock.

Fpocok
Az eladás a fontos. Nm ez.

shaddam
Pár napja volt aki a pontokkal meg tesztekkel kapálózott. Na ezután vajon érdemes egyáltalán elolvasni egyet is?

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Laza
Nálam is ez a helyzet 😞
Van, hogy tudok játszani 15 percet, van hogy egyet sem. Kattogó zajjal lefagy, fekete képernyõ, és ki kell lõni a bf3.exe-t. És sehol sem találok rá megoldást 😞
Egyébként singleben is kipróbáltam, ott is fagyott. Az elején a vonaton addig tudtam elmenni, hogy beértem abba a kocsiba ahol a bombák vannak. Ez is max 15-20 perc.

Pedig már a grafikát is lehúztam, hogy max 600MB memóriát egyen a kártyáról, de ez sem segített, nem ez a baja. Nálam szó szerint nem lehet vele játszani, ablakon kivágott pénz.

TDC Geronimo
EA's Battlefield 3 Ships 10M Units In First Week

Fpocok
😄D

btw lefagyott vagy azt irja admin kirakott mert ha az utobbi, akkor itt csak updatelni kell manualisan a pb-t

http://www.evenbalance.com/index.php?page=dl-bf3.php

kicsivirág....belecsöppentél az EA/DICE csodálatos világába,ez még csak a kezdet,hogy az Origin összecsinálja magát,ha meglát pár százezer embert,lesz itt még különb is...

kb. négy -öt ezer...itt is van róla kb. 40-50 hsz.<#nezze><#hehe>

[IRAM] leader

[HUN]Crassus
baszki megvolt m16 hoz távcsõ,elsõ markolat,tunning csõ😛 végre megvan a HK416 erre most kedzhetem elõrõl gyûjteni a szarokat ehhez is?

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Magyarországon!
legalább is én itt vagyok és itt próbálkozom!!

Az EU-ban vagy MO.-on gondolod??...mert nem mind1?

[IRAM] leader

Más is szenved azzal a hibával,hogy nem tudja beaktiválni a játékot?

Hamed
Par kor utan velemeny a mapokrol (conquest):
-Damavand, metro conquestre alkalmatlan csomap
-Bazaar, tehran, canals, eros kozepes
-Seine corssing bejon
-Firestorm, kharg, caspian kurva jo.

Ha a karkandos dlc-bol ket map jo lesz mar orulni fogok.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Mert a szervert vezérlõ admin progik sincsenek még a toppon,meg a legtöbb admin még nem is veszõdik vele,majd lesz itt ne félj százféle pálya kavarás...csak gyõzd keresni,melyik a jó...

[IRAM] leader

nekem semmi problemam nem volt, se singleben se multiban. pasz.

Béla9248
Mindenhol All maps, Mixed maps.... Mire belejönnél már jön a következõ! Nem találok olyan szerót ami nem váltaná körönként a mapokat! Bexarás!

Pretorian
Ahah várd meg a párizsi pályát, ahol
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az orosz formával keresed a nukleáris töltetet.
Ha láttál már lagot...

[HUN]Crassus
kérdés miért vagyok mindíg OROSZ? 10 bõl 8x ruszkinak rak be és nemlehet átmenni az Istennek sem😛

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"