Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
van itt olyan,aki eredeti game-mel tolja?nekem nem sikerül egyszerûen elindítani,nem akarja aktiválni,meg azt írja ki,hogy lehet rosszul van telepítve.. :S
bf3-as pb frissítés után😄
Buy BF3 to get access to Battlelog
NYáá...😄
ASUS G53SX-S1147,i7,6gb ram,GTX560M 2gb DDR5 Ha békét akarsz,készülj a háborúra...
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Originally Posted by EA's Fiscal Call:
Back To Karkand: This calendar year.
"Robust Set" Of Expansion Packs: Within the next six months.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Semmi értelmeset nem ír a chrashre, csak "Repair the game" ... köszi a semmit (mármint nem Neked 😊 ).
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
@battlefield Have you guys got any reports of the activation window actually crashing? It's crashing every other attempt at activating here.
1 hour ago
in reply to ↑
Battlefield
@Battlefield Battlefield
@flexd We're sorry you're experiencing difficulties with the activation. We are aware of this matter and working on it as we speak. ^ CV
Soon ™
Parasite Eve 2, best game EVER!
Errõl ennyit... kérem vissza pénzemet...
Na most lesz balhé az EA supporton, ha nem javítják ki ezt az aktiválási hibát.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
AJÁNLOM A HIBÁKKAL KÜZKÖDÕK SZÁMÁRA EZT A LINKET !
Esetleg bannerba is mehet ..
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Nem mondom, hogy nem fog rengeteg elkelni, de ezekkel a számokkal nem lehet mit kezdeni.
Parasite Eve 2, best game EVER!
In a Gamasutra-attended conference call, EA CEO John Riccitiello announced that the company's major first person shooter Battlefield 3 has shipped more than 10 million units since its launch earlier this week.
He also added that EA has already begun receiving reorders for the game to help replenish stock.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Van, hogy tudok játszani 15 percet, van hogy egyet sem. Kattogó zajjal lefagy, fekete képernyõ, és ki kell lõni a bf3.exe-t. És sehol sem találok rá megoldást 😞
Egyébként singleben is kipróbáltam, ott is fagyott. Az elején a vonaton addig tudtam elmenni, hogy beértem abba a kocsiba ahol a bombák vannak. Ez is max 15-20 perc.
Pedig már a grafikát is lehúztam, hogy max 600MB memóriát egyen a kártyáról, de ez sem segített, nem ez a baja. Nálam szó szerint nem lehet vele játszani, ablakon kivágott pénz.
http://www.evenbalance.com/index.php?page=dl-bf3.php
kb. négy -öt ezer...itt is van róla kb. 40-50 hsz.<#nezze>#nezze><#hehe>#hehe>
[IRAM] leader
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
legalább is én itt vagyok és itt próbálkozom!!
[IRAM] leader
-Damavand, metro conquestre alkalmatlan csomap
-Bazaar, tehran, canals, eros kozepes
-Seine corssing bejon
-Firestorm, kharg, caspian kurva jo.
Ha a karkandos dlc-bol ket map jo lesz mar orulni fogok.
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
[IRAM] leader
Spoiler (katt a megjelenítéshez)