Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Baz mi az, hogy udvarias késelés? Elmondasz egy imát mikor megöltél? 😊
speed01
Get your BATTLEFIELD 3 LIMITED EDITION KEY-24 hours
Fail.

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"

Tölti is, csak nem neked, hanem a szervernek.
Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

kabel15
Az laza.

BattleTag: kabel15#2672

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Origin-be a játékod téglalapján nyomsz egy jobb gombot és "játék javítása" opció...nekem segített.

[IRAM] leader

kabel15
Egyre többször csinálja azt hogy szerverre csatlakozás közben a BF3 leáll. Kezd aggasztani.

adam46
nekem se, remélhetõleg pecsbe javítják meg optimalizálnak rajta 😊
Fpocok
TUDOM.
Én írtam is, hogy ez eredetihez van és tört nem is lesz. Csak running kitörölte kommentem, mert nem találom.

TDC Geronimo
"This release is dedicated to our fans worldwide who bought this game on legal way and don´t want to install the trojan from Electronic Arts to play online"

Warez multi nincs és nem is lesz

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

kabel15
Vagy DICE

kabel15
Oldja meg az EA hogy ne mûködjön.

Fpocok
Páran azt írják, hogy MÛKÕDIK! 😄

kabel15
F2000 rõl valakinek vélemény?

Nem tudom, nekem az a fél perc a végén mindig gyorsan eltelik.. elolvasgatom miket kaptam. Megnézem, hogy melyik kaszttal, hogy állok ill. hogy melyikkel menjek, és már tölti is a pályát! Nekem kifejezetten teszik, hogy így át lehet nézni a dolgokat!
palinho96
növelj ramot akkor nem lesz ilyen 😛

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

TDC Geronimo
Nem tudom volt-e már de nvidia karisok gyorsíthatnak map betöltésen. nekem egy jó 20 secet lefaragott

Open up Nvidia Control Panel
Click on Manage 3D Settings
Click on Program Settings
Select Battlefield 3 in the drop down box (If it's not there click add and find bf3.exe located C:\Program Files (x86)\Origin Games\Battlefield 3)
Find Threaded optimization
Turn On
Click Apply

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Fpocok
Aztán ha nem jön be a map és kilépsz, akkor loss.

nyuny01
Én nem is merem lerakni tálcára mert 80%-ban kifagy! 😊

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

SLICK
néha nem olyan rossz ez a várakozás, de a "mi lesz a következõ map?" infót én is hiányolom

vagy legalább töltené be a mapot azalatt a 40mp várakozás alatt... 😊
Én általában addig tálcán szórakozom, de tényleg egyszerûen értelmetlen

lac coo
simán elrántok addig egy cigit, teljesen jó ez így 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

A körök végén minek kell várni 40 másodpercet azt mondjuk nem értem ...
Legalább kiírná hogy melyik térkép következik de még azt sem ! ...
A következõ térképnél vagy körnél pedig megint várni kell az indulásra vagy fél percet ...
Teljesen felesleges és túl hosszú ez a sok várakozás szerintem ...

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

SLICK
rácsuláztam, ott maradt <#idiota>

Azért most Caspiano negész jól ment, ha nem lett volna lag, akkor sokszor túléltem volna egyes harcokat.
Ja és innen üzenem annak a kis köcsög csapattársamnak, aki lelõtt csak azért, hogy ne száljak be az F-18-ba -.-

grebber
Megvolt a legkevesebb pontom 😄
Becsatlakozott láttam egy távolba futó ellent rálõttem egy sorozatot nem halt meg ,de mivel társam kinyirta megadta az 50 pont kill assistot azt vége is volt 😄

Next PC upgrade: 2022

glkFox
Mapváltásnál csak nekem nem tölti be a köv. pályát vagy másnál is van ilyen?
adam46
biztos a játék nem engedi alapból fentebb, mert szerinte nem elég a videó karid, nekem se engedi mediumnál tovább.
Saccard
Off (elnézést): valaki játszott már a play for free battlefielddel? Milyen? Nagy hátránya van annak aki nem fizet érte? Elõre is köszi és bocsi az offért!

Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.

egyelõre sok bajom nem volt driver miatt ( lekopogom) 😊

a gombok sztem jól állíthatóak nekem nincs bajom velük inkább a laggos szerverek idegesítenek meg az fps lagg

Afe
Nincs semmi speciális karakter, csak betük és számok. A vicc az, hogy most már hiába nyomok rá az változtatásra, nem hajlandó kódot küldeni sem az email-re. Azt írja, hogy küldött, de nem.

Lassan kezdem feladni ezt a játékot, mert mióta megvettem csak a szopás van vele. Iszonyat körülmény elindítani, és ha össze is jön csak pusztulok folyamatosan. Esélyem nincs beállítani a jármûvek irányítását a kontrolhoz, ha beleeresztek egy fél tárat valakibe, az lazán fejbe lõ majd tovább megy. Jó lenne olyan lehetõség, mint az elõzõ részben, hogy elindítok egy pályát botokkal, és ott gyakorolhatnák, de ilyen sincs.( vagy ha van, akkor szóljatok)

hyjal
Köszi <#worship>

www.jcsr.hu Gigabyte 990xa-ud3 am3+,AMD Phenom II X6 1100T 3.3 GHz BE,Sapphire 6950 1GB GDDR5,Kignston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz CL9

Hát igen én is kicsit meglepödtem mikor a jepp jön felém és a rakétámat kiröhögi gyakorlatilag .. egy tankra még azt mondom jo.. páncélzott jármü.. de egy jeepppp 😄

Waczkor
Tankokat,meg páncélozott jármûveket mi a szarral tudom szétszedni?Aknák is jobb esetben csak mozgásképtelenné teszik,kivéve ha tudok még egyszer 4-et letenni.Javelin 2-3 rakétája sem elég hogy felrobbanjon egy tank,vagy autó,légvédelmi rakétával telibekapom a helit kétszer,leszáll simán megjavítja magát és folytatja.Azt már nem is említem,hogy hiába lövöm be hátulról az összes raksikt,semmi különbség,még bc2ben is simán tudtam egyedül tankot kilõni,itt meg semmi.Faszért kellett visszavenni a sebzésbõl,dice életében elõször csinált normális sebzést.De nem,vissza kellett húzniuk,mert a sok csíra telesírta a fórumot,hogy mi az hogy elkezdik lõni és meghal egybõl.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Hali!
Tudnátok abban segíteni, hogy minek köszönhetõ az, hogy nem tudom a Terrain Quality-t Medium-nál magasabbra állitani?
Q6600/Gtx295
Köszi
JethroHUN
Ne ez a hátránya a frostbite2 motornak és a rombolható környezetnek, BF2ben hol volt ilyen? :/ sehol, csak a hibákat javítsák, akkor már élvezhetõ lesz.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Gyertek ide,nálunk szinte mindig van hely...
Jó lövések,udvarias késelések,tank,szinte új,stb...

[IRAM] leader

Ennyit még én is tudok angolul...

[IRAM] leader

Javaslataim....szigetelõ szalag,pillanat ragasztó,végsõ esetben Patex...<#hehe><#nezze>

[IRAM] leader

SLICK
Hát kellett egy kis idõ míg rájöttem.. Köszi! 😊

adam46
Béta idején volt ilyen gond hogy a spec karaktereket nem fogadta el a jelszóba, amíg nem javították. Szóval ha van a jelszódba ilyen akkor, változtasd meg.
adam46
😊
trident
Persze, jó a battlelog. Nincs is vele bajom, csak így... 😊

Na igen, a legjobb, amikor bejutsz a kör végére, nézed a statot fél percig, majd percekig a betöltõképernyõt éééééssss......Cumi.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

tehát egyszerûen csak szar a feladatkezelõ!? 😊

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

😄D basszameg szegény csávó biztos vattafakkolt

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Afe
Az mitõl van, hogy az origin nem fogadja el a jelszómat? Amikor regisztráltam, magától belépett vele, de másnap már azt írta, hogy hibás a jelszó. Kértem jelszó cserét, akkor megin magától kapcsolódott, de ma már megint nem jó az új jelszó sem.

Miért nem megy a multi??? Sorry, Something technical went wrong

V43 1105
még tegyél mellé 4 gigát inkább.

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Fpocok
Maybe!
Maybe!
Maybe!
Maybe!