Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fail.
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"
[IRAM] leader
BattleTag: kabel15#2672
Én írtam is, hogy ez eredetihez van és tört nem is lesz. Csak running kitörölte kommentem, mert nem találom.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Warez multi nincs és nem is lesz
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
Open up Nvidia Control Panel
Click on Manage 3D Settings
Click on Program Settings
Select Battlefield 3 in the drop down box (If it's not there click add and find bf3.exe located C:\Program Files (x86)\Origin Games\Battlefield 3)
Find Threaded optimization
Turn On
Click Apply
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Én általában addig tálcán szórakozom, de tényleg egyszerûen értelmetlen
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Legalább kiírná hogy melyik térkép következik de még azt sem ! ...
A következõ térképnél vagy körnél pedig megint várni kell az indulásra vagy fél percet ...
Teljesen felesleges és túl hosszú ez a sok várakozás szerintem ...
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Azért most Caspiano negész jól ment, ha nem lett volna lag, akkor sokszor túléltem volna egyes harcokat.
Ja és innen üzenem annak a kis köcsög csapattársamnak, aki lelõtt csak azért, hogy ne száljak be az F-18-ba -.-
Becsatlakozott láttam egy távolba futó ellent rálõttem egy sorozatot nem halt meg ,de mivel társam kinyirta megadta az 50 pont kill assistot azt vége is volt 😄
Next PC upgrade: 2022
Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.
Lassan kezdem feladni ezt a játékot, mert mióta megvettem csak a szopás van vele. Iszonyat körülmény elindítani, és ha össze is jön csak pusztulok folyamatosan. Esélyem nincs beállítani a jármûvek irányítását a kontrolhoz, ha beleeresztek egy fél tárat valakibe, az lazán fejbe lõ majd tovább megy. Jó lenne olyan lehetõség, mint az elõzõ részben, hogy elindítok egy pályát botokkal, és ott gyakorolhatnák, de ilyen sincs.( vagy ha van, akkor szóljatok)
www.jcsr.hu Gigabyte 990xa-ud3 am3+,AMD Phenom II X6 1100T 3.3 GHz BE,Sapphire 6950 1GB GDDR5,Kignston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz CL9
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Tudnátok abban segíteni, hogy minek köszönhetõ az, hogy nem tudom a Terrain Quality-t Medium-nál magasabbra állitani?
Q6600/Gtx295
Köszi
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Jó lövések,udvarias késelések,tank,szinte új,stb...
[IRAM] leader
[IRAM] leader
[IRAM] leader
Na igen, a legjobb, amikor bejutsz a kör végére, nézed a statot fél percig, majd percekig a betöltõképernyõt éééééssss......Cumi.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h