Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
fedezõ tüzet tudsz adni lõszert medpacot stb tudsz dobni spottolni tudsz
szerintem ennyi elég
jelenleg pont igy játszunk haverral csak ép ellentétes oldalon még az sem igaz hogy killre megyek ép csak élesztek meg medpackot dobálok orrba szájba és meg is van az eredménye az élmezõnyben végzek szinte mindig
Múltkor beülte egy helibe lövésznek amikor levágta hogy nem vagyok full béna attól megpróbált úgy forogni hogy nekem is jó legyen. Ennyi persze hülyék mindig lesznek ez ellen nincs orvosság
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Volt hogy 2/15-ös statom volt mégis elsõ 5 között voltam mert foglaltam orba szájba mindent!
Next PC upgrade: 2022
BattleTag: kabel15#2672
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?
Nem is a rambozas a lenyeg, hanem a csapattal valo egyuttmozgas, de klantagsag es TS nelkul ez remenytelen.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Scar-H az egyetlen mostani modern fegyver a többi régi elavult.
ASUS G53SX-S1147,i7,6gb ram,GTX560M 2gb DDR5 Ha békét akarsz,készülj a háborúra...
Aztán kifagytam.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
DE délután vmi basszott barmok voltak fent ezekszerint mert csakis RPG-s buta gyerekekkel voltatok tele.Arról nem is beszélve h egy véletlen folytán sikerül lepuffantanom egyetlen egy golyóval(persze ha az ellenröl lenne szó akkor fél tár is kimegy,bezzeg most)a csapattársam és egyböl jött a chatablakban h idézem"Fapuma menj a kurva anyádba".
34 évesen szívét tépném ki az ilyen buzi 15 évesnek.Szóval ennyit az IRAM szerverröl.Azt azért hozzáteszem h játszottam ott jókat is és szeretek magyarokkal játszani de egy admin nem ártana aki figyel mindenre.
ASUS G53SX-S1147,i7,6gb ram,GTX560M 2gb DDR5 Ha békét akarsz,készülj a háborúra...
Van egy Creative World of Warcraft fejhallgatóm mikrofonnal. Namost, amikor bekapcsolom, hogy azzal játszak (TS, mások tvznek, alszanak, stb.), akkor elmegy a hang. Nincs semmi játékhang, viszont minden más jól megy, TS, Winamp, stb. Akármit próbálok, nem bírok rájönni, mi lehet a gond.
Esetleg valami ötlet?
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Van egy olyna bajom hogy: 5.1 ben tolom a gamet, de ha Team Speak 3at belövöm akkor a mély elmegy. (ha fut a ts akkor alapvbol kikapcsol a mély...)
valakinek volt ilyen baja? elõre is köszönöm ha valaki tud segíteni!
MSI z170m I i7 6700 I DDR 4 Corsair 16Gb 3200 I Gigabyte Gtx1070 8Gb I SPCC SSD 256Gb I Chieftec 700W I 1Tb WesternDigital HDD
Parasite Eve 2, best game EVER!
THX
Ettõl eltekintve egész korrekt emberek voltak, semmi durva dolog nem történt... !
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
[IRAM] leader
[IRAM] leader
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
[IRAM] leader
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Azon röhögtünk a minap hogy kilõttem a parasztot a repülõbõl,katapultált a repülõ meg kb 1 perc alatt zuhant le függõlegesen lefelé...
[IRAM] leader
[IRAM] leader
nem romantikus?
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||