Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Attelee
Battlefield.huRankedHUN2

Most találtam.Az egyes szeró mindig full.

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

lac coo
Engem is kidobtál TK miatt, pedig én igen kulturáltan játszok, de hát becsúszik néha 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

kabel15
IRAM szerón van TK? Kapcsoljátok ki és talán felnézek.

BattleTag: kabel15#2672

mmovar
Nos ma jártam úgy a legjobb statom volt eddig. 53/22 metro rush-t toltam 24-es szeron és a játék végé felé mikor már csak az utolsó pontokat kellett felrobbantani bezáródott a game és ennyit írt alul, hogy server disconnected. ez mi? lenyomták a szervert vagy mi? egy csomo cuccot unlockoltam és semmit nem mentett el így. ezt is javíthatnák.

a másik jó pár késelésem volt már és sehol nem látom battlelogba az úgy nevezett ellopott dogtag-okat.

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

Az IRAM szerón lényegében mindig van admin,vagy rászólunk,hogy normálisan beszéljen,vagy- mint pl. a te esetedben is- az a csákó repült...konkrétan emlékszem rá és én dobtam ki,kis ejnye-bejnye-vel.
Biztos nem teszi a fa alá...
A legnagyobb baj a szerver vezérlõ progikkal van,még nincsenek kiforrva,mert a DICE késõn adta oda az rcon fájlokat, s nem haladnak vele.
Megszûnik majd ez,de most pl. csak kérni tudjuk,hogy ne lõjj emberre rpg-vel,meg ha kirívó az eset és jelenti valaki,akkor egy admin elintézi,de ne feledjétek,az admin is játszani szeretne.
Ez a helyzet a tk-val is...ha pl. jármûért ölnek meg,nyugodtan írd be a közös chat-be,valaki el intézi,biztosan.😊
Konkrétan velem is elõfordult már...
Vagy a mostani eset,...lelövöm a gyereket véletlen,de tényleg,felélesztem,már írom is,bocsi,de megelõz és...
"eugabesz,te egy nyomorult fasz vagy"...
Csak annyit írtam neki,-aha,meg admin...és már repült is.<#kuss><#zavart2>

[IRAM] leader

motyodlee

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Cris99
Ez tök állat befagy a gém kilövöm feladatkezelõvel és a hang marad, fasza kis agregátor effekt...

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

Originben a játék aktiválásnál ahol a játékot is aktiváltad

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Pretorian
#31470. Nekem is megoldotta.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

lac coo
Mondjuk a heawy barellt 😊
Meg ami alapból van az derékmelegítõ 😊))

Sziasztok.
Gondolom már pár ezren kérdezték de hogy is kel aktiválnom a limited edition-ban a fegyvereket.Köszi.
V43 1105
Mit nem tudsz ? 😊

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

pisztácia
Arra kattintottam...:S és mégse jó. Már olvastam mindnféle leírást is, de nem jó, és bosszant h nem tudom miért...😞
Lehet várni kell valamennyi idõt, míg battlelog frissít?

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

lac coo
Van valahol valami magyar nyelvû leírás a feloldható cuccokról? Legtöbbrõl azt sem tudom mire jó 😊)

aricsi
Nézd meg hátha nem confirm-elted a képet gravataron, kattints a feltöltött képre és confirm. Egyik haveromnál is ez volt a baj.

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

adam46
Amúgy hány szint van a multiba?
kabel15
Nem éppen mert zárva vannak. A késeléssel szerzett cédulákról beszélek. Zárva van a lakat.

adam46
Azonnal 😄
kabel15
Hmm. A megszerzett dögcédulákat mikor fogom tudni használni?

pisztácia
És hogyan? Regeltem a gravatarra, fölraktam képet, és azt a mail címet írtam be battlelogba ahova felraktam gravataron a képet. Mégse jó:S

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Fapuma1977
meglehet

ASUS G53SX-S1147,i7,6gb ram,GTX560M 2gb DDR5 Ha békét akarsz,készülj a háborúra...

Pra
A gunclub valamiért nem észleli ,h én már nyomulok a bf3-mal , ezért gondoltam körülnézek az ea.com .hu-n ..stb.. és próbálkozom.

Az eredmény 😊
<#idiota>

oneal1
3 nap kihagyás utána ma este végre újra gaaaame😄

!Forza Ferrari!

nem próbáltam de elvileg a profil beállításnál van egy "Gravatar" -os link oda kell regisztrálni (egy újabb fölösleges fasság brávó dice/ea) és ott lehet feltölteni

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Davidus
lézerkard kéne

V9ykn8_TZL0

Hi!

Amikor kilépek a gamebõl folyton kék halál történik valami qoute_unfedflow címmel.
Hiba kód 0x00000021.

Óvatosan legújabb Ati driverrel.
Valakinek valami tipp, hogy mi ütközik mivel?
Fapuma1977
Csak h ne értsem a kacagásod:elötte Sennheiser PC333D-m volt és a Logitech G930 nyomába nem ér.Mindezt úgy teszi h azért a fülesek királyai közé a Sennheiser tartozik de G930 hazaveri a PC333D-t.El is adtam.

ASUS G53SX-S1147,i7,6gb ram,GTX560M 2gb DDR5 Ha békét akarsz,készülj a háborúra...

pisztácia
Valaki mondja meg, hogy lehet battlelogban a nagy zöld keretes képet a profilban megváltoztatni.

Köszi

Alien69
A medic pakkot lecseréltem GL-re, de a defi nálam van. Ha egy kicsit nyugiban van az ember, úgy is felépül, a GL meg ugye szükséges falat bontani pl. Ha megnyekken valaki, akkor meg felélesztem. <#ravasz1>

Skacok, ha a multi néha másodpercekre lehal, majd megy tovább, akkor ott mi lehet a gond? A single tökéletes volt Ultra-n a gépemen... De itt még High-on is csinálja...

steam, origin: ACE_hun

Fpocok
😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

zöldeshányás
Bocs ha vótmá.

\"fingjál bele a rencerbe\"

pisztácia
Battlelogban meg lehet változtatni a képet? Azt a nagyot, amin a BF-es borítós fickó feje van.

Ezt a sok lakatos szart el lehet valahogy tüntetni a server browser-ból??

lac coo
Annyira nem érdekel, azzal gyilkolják egymás amivel akarják !
Maradok a 6MM-nél 😄DD

A Sennheiserem helyett? 😄 ahahahaahah....
Az ottani harcmodor elég érdekes, ugorj át a haditechnikai topicba ajánlanak könyveket is meg ellátnak instrukciókkal pl itt vannak steyr ek azok is nagyon jók de 5 56 osok asszem és azok is viszonylag újak nagyon jól szerelhetõek is afganisztánban most amúgy nagyon megy jön egy kis csihi puhi amcsi katona már remeg is rádió, légi támogatás , most nagyon megy ez nagyon jó cikkek vannak errõl a neten , de mondom haditechnikai topicban nagyon sokat tudnak linkelni ha érdekel a téma ugorj be oda , na off vége😄

Hali,akinek szaggat a gém,annak ajánlom a következõt.
Rengeteg dolgot állítottam múlt7 szerda óta,már nem tudom követni mitõl lett jó.Nálam a következõt csinálta,5-10 perc játék után a vinyó töleni kezdett,a játék úgy belassult,hogy örültem ha ki tudok lépni.
Virtuális memóriát fixre állítottam,fix 4g esetemben,hogy ne változtassa menet közben a gép a méretét,a másik amit kilõttem,a feladatkezelõbõl az ati catalystot (ccc),mióta ezeket belõttem megy rendesen.

lac coo
Van HK417-es is, igény szerint nato vagy volt komcsi országoknak 😊
De 5.56-os valóban jó is meg nem, Afganisztánban sokat panaszkodtak az amerikaiak, hogy egy vacak vájogfal megfogja lövedéket 😊))

Tatyla
engem többször is felélesztettek de minek gondolok itt a metro mozgólépcsõre,vagy az alagút a damavand peak pályákon :/

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Bocsánat a sok posztért most már tényleg befejezem. HK 416 2005 ös tehát azt tényleg nem cserélik le egy darabig szintén 5.56 os. na bocs még egyszer😄

Fõleg ma már az a fontos inkább ,hogy egy katona sok lõszert vihessen magával de viszonylag kis súllyal ,hogy nagyobb távolságot tehessen meg erre viszont az 5.56 os az alkalmasabb és ahogy elõttem is írták borzasztó romboló ereje van ennek a lövedéknek is.

M16A4 Még most is rendszeresített.
HK 416 / M416 IS és asszem ebbõl van 7.62 es és nem igaz, hogy cserélik õket légiósoknál is még most is a FAMAS a rendszeresített és jó ideig még az is marad és az is 5.56 os.

Vagy a karabélyokat eldobják, vissza a puskákat? 😊

7.62x51-re? Vagy 7.62x39? 😊

grebber
Ez kb ugyanolyan mint amikor egy sikátorban vagytok a beállokban kb 5-5 egymás ellen rakétázik.Na itt gondoltam egyet és elsprinteltem az ellenfél beállojába ahonnan zuditották a forro almót.És mivel mindenki a rakétavetõ újratöltésével volt elfoglalva nem vettek észre (én b sokkot is kaptam annyira meglepeödtem) és mivel mögéjük kerültem a gyors feleszmélés után sikerült is ledarálnom 3-at 😄 De miután kettõt leszedtem a 3. ugyanúgy nem vett észre rakátázgatott tovább😄
Vannak ilyenek!

Next PC upgrade: 2022

Frank99
csodálkoztam is, mert ma 2X is meggyógyítottak, és ez nem magyar serveren volt.

IRAM-om nekem is volt valami gondom tegnap....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

lac coo
Inkább meg se szólaltál volna 😄DD

V43 1105
CODOSOK .. mit vársz ? 😄

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

lac coo
Azt mondjuk nem értem, hogy ott haldoklok a porban, sehol az ellen mert a mellettem álló csapattársak megölték, és simán ott hagy mindenki megdögleni, futnak tovább ...? 😊))