Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
a másik jó pár késelésem volt már és sehol nem látom battlelogba az úgy nevezett ellopott dogtag-okat.
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
Biztos nem teszi a fa alá...
A legnagyobb baj a szerver vezérlõ progikkal van,még nincsenek kiforrva,mert a DICE késõn adta oda az rcon fájlokat, s nem haladnak vele.
Megszûnik majd ez,de most pl. csak kérni tudjuk,hogy ne lõjj emberre rpg-vel,meg ha kirívó az eset és jelenti valaki,akkor egy admin elintézi,de ne feledjétek,az admin is játszani szeretne.
Ez a helyzet a tk-val is...ha pl. jármûért ölnek meg,nyugodtan írd be a közös chat-be,valaki el intézi,biztosan.😊
Konkrétan velem is elõfordult már...
Vagy a mostani eset,...lelövöm a gyereket véletlen,de tényleg,felélesztem,már írom is,bocsi,de megelõz és...
"eugabesz,te egy nyomorult fasz vagy"...
Csak annyit írtam neki,-aha,meg admin...és már repült is.<#kuss>#kuss><#zavart2>#zavart2>
[IRAM] leader

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Meg ami alapból van az derékmelegítõ 😊))
Gondolom már pár ezren kérdezték de hogy is kel aktiválnom a limited edition-ban a fegyvereket.Köszi.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Lehet várni kell valamennyi idõt, míg battlelog frissít?
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
BattleTag: kabel15#2672
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Az eredmény 😊
<#idiota>#idiota>

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Amikor kilépek a gamebõl folyton kék halál történik valami qoute_unfedflow címmel.
Hiba kód 0x00000021.
Óvatosan legújabb Ati driverrel.
Valakinek valami tipp, hogy mi ütközik mivel?
ASUS G53SX-S1147,i7,6gb ram,GTX560M 2gb DDR5 Ha békét akarsz,készülj a háborúra...
Köszi
steam, origin: ACE_hun

Maradok a 6MM-nél 😄DD
Rengeteg dolgot állítottam múlt7 szerda óta,már nem tudom követni mitõl lett jó.Nálam a következõt csinálta,5-10 perc játék után a vinyó töleni kezdett,a játék úgy belassult,hogy örültem ha ki tudok lépni.
Virtuális memóriát fixre állítottam,fix 4g esetemben,hogy ne változtassa menet közben a gép a méretét,a másik amit kilõttem,a feladatkezelõbõl az ati catalystot (ccc),mióta ezeket belõttem megy rendesen.
De 5.56-os valóban jó is meg nem, Afganisztánban sokat panaszkodtak az amerikaiak, hogy egy vacak vájogfal megfogja lövedéket 😊))
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
HK 416 / M416 IS és asszem ebbõl van 7.62 es és nem igaz, hogy cserélik õket légiósoknál is még most is a FAMAS a rendszeresített és jó ideig még az is marad és az is 5.56 os.
Vannak ilyenek!
Next PC upgrade: 2022
IRAM-om nekem is volt valami gondom tegnap....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h