Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Parasite Eve 2, best game EVER!
amit javithatnanak: 1. gecilassu az elso palya betoltese 2. meccs utani 45sec es 3. meccs elotti 25v30sec? LOL baszdmeg elalszom rajta
anti hero
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
ooooooorah!
anti hero
anti hero
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
De van egykét tényleg eléggé idegesítõ bug/zavaró dolog!
-Az hogy nincs jó fegyverem az elején másnak meg van, az elsõ 10 meccsemet kb hazavágta.
-A térkép nagyitásnál kicsinyitésnél, hol fixen mutatja a mapot, hol velem fordul a map. A legnagyobb nagyitás, tul nagy, a közepes meg már tul távoli, a kettõ közé kéne egy😊
-Ez a még megyek de már lelõttek dolog nálam is van, mindenesetre ezt betudom a laggomnak.
-Vicces, hogy pl amikor szervert keresel, mire kiválasztanál egyet, azt már tuti betelt, tehát kb 5-6 odjára enged be valahova.
-Néha eléggé átláthatatlan a pálya, legalábbis számomra. Annyi effekt fa, kerités, köd, szél, esõ van, hogy az embereket sokszor észre sem veszem. Bár én vagyok béna gondolom egyenlõre 😊
-Mire beállítottam a helikopter irányitását joy-ra kb 10szer zuhantam le 😊
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
A tk pedig marad....így is mindenki mindenre lõ,ami él és mozog,vagy nem mozog
[IRAM] leader
[IRAM] leader
undoritoo M1014 -es tompitoval...
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Parasite Eve 2, best game EVER!
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
lövész voltam a havocodban, de mindenkinek volt heat seakerje, szóval egy trükkös cselt alkalmazva inkább a hegyoldalnak vezetted a gépet <#idiota>#idiota>
Per Aspera Ad Inferi.
jo moka az anti tank mine 😉
ASUS G53SX-S1147,i7,6gb ram,GTX560M 2gb DDR5 Ha békét akarsz,készülj a háborúra...
ASUS G53SX-S1147,i7,6gb ram,GTX560M 2gb DDR5 Ha békét akarsz,készülj a háborúra...
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Ami jóljöhet mivel vga mikor asztalon vagy nemnagyon dolgozik általában, proci viszont dolgozhat olyankor 😊
[IRAM] leader
[IRAM] leader
Állítom egy üveg 5 puttonyos aszútól sokkal szebben látod a játékot,mint egy rekesz sörtõl...te sörhasú!<#boxer>#boxer><#bee1>#bee1><#nyes>#nyes>
[IRAM] leader
Na menj a picsába!!!4<#bee1>#bee1>
Amúgy tényleg sok a sírás, de azért attól még mert tényleg jól összerakott a bf3, azért még jogosan illeti meg kritika, fõleg az instabilitás miatt.
(Személyes sértés a pálya végi stat bámulása illetve nem értem, hogy a battlelog szerverkeresõben miért csak kipipálni lehet az opciókat, ki "x-elgetni" nem).
Szerintem a dice menjen a picsába, csináljon javítást és akkor jöjjön vissza.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
A grafika gyönyörû, mivel a Frostbite 2 motor egy nagyszerû alkotás, (nem fosbájt ti szerencsétlenek) mivel nem lowon futtatom, rendes konfigom van és ami nagyon fontos még, hogy a látásom kiváló...(szóval, aki fikázza a motort az szedje ki a saját orrából a fikáját és egye meg! köszönöm!) aki lowon futtatja a játékot, vagy pl 2 giga ramos szarszámítógépje van, avagy rossz a látása kicsit is, az ne fikázza orrba szájba punciba a játékot hanem keressen munkát keressen pénzt menjen el orvoshoz vagy menjen el kocsmába igyon pár üveg sört és garantáltan élesebb lesz a látása (8 giga ramja viszont nem lesz ettõl elõre szólok).
De ami fontosabb: menjen a büdös picsába, és ezt teljes szívembõl üzenem.
Nálam a hangok pöpecek, 5.1es hangrendszerrel mindent hallok amit az emberi füllel lehet hallani és amit a hangrendszer képes adni, amit meg nem hallok, azért nem hallom mert ember vagyok játékkritikus faszkalap ami külön lény, szerintem menjen el a picsába mert annyira jó hallással rendelkezik, jobb hallással mint egy normális emberi lény és ez szerintem nem fair. Akinek szar a hallása az menjen el orvoshoz, vagy menjen el kocsmába igyon pár üveg sört és garantáltan élesebb lesz a hallása.
A játékmenettel nincs problémám mert jól játszom, jól alkalmazkodok az adott meccshez, jó csapatot alkotunk a barátaimmal és megpróbáljuk élvezni a játék adta lehetõséget nem pedig folyamatosan a hibákat szemre venni majd 50x beírni a topikba, fõleg nem azt irkálnám be hogy mennyire balfaszul játszom amiért természetesen a játékot hibáztatom mert nyilván ha az életben véletlen elélvezel egy nõbe akitõl nem akarsz gyereket, a farkadat fogod hibáztatni hogy miért spriccelt akaratod ellenére. Ezeknek üzenem: menjetek a büdös picsába.
Bugok sajnos vannak, ami kicsit idegesítõ az az, mikor a játékból kilép...alkoholt, relaxot, friss levegõ szívást és 32es metrót ajánlok ez ügyben mert az istenért is mint ha ti nem lennétek eléggé bugosak az életben! Az egyik napi szinten beír ide egy neki nem tetszõ dolgot a játékkal kapcsolatban, a másik meg szimplán eltévedt mert nem tudja megkülönböztetni a cod mw3 topikot a bf3 topiktól. Ezeknek üzenném, hogy:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ennyi. Köszöntem.
szintén ennek a tünete, hogy késik a cucc már meghaltam, de én csak annyit látok ebbõl, hogy bár még állok de egy pillanatig se menni se lõni nem tudok aztán összeesek 😊))
Igazából nem zavaró, mert a nagy sebzés miatt még így könnyû lelõni az embereket.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!