Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
fuck mmo's..i.,
@zh1nt0 When is the first official PC patch due? The hardcoded Q key issue is getting REALLY annoying after 9 days
1 hour ago
in reply to ↑
Daniel Matros
@zh1nt0 Daniel Matros
@Bojamijams no eta on it but don't worry. We're going to support the game with fixes and updates for a long time 😊
Parasite Eve 2, best game EVER!
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
És bármilyen érdekes nem volt gondom a béta alatt és a full game alatt sem ATI kártyával.. ellentétben pl GTX570-el ami szarrá fagyott béta alatt ismerõsnél, most már az is jó..
Szerintem ezek inkább alap rendszeri problémák.. szarrá gyalázott winfos meg hasonlók..
Mi a játékbeli neved te antihõs?
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Nekem az zavaró, hogy a helikopteres pályán nem lehet ülést cserélni.
In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?
Kapsz érte addig zárolt gadget-eket?
In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?
Egy olyan lami kérdésem lenne hogy a CO-OP-nak mi az értelme?
Pár szóba vki írja már le légyszi vagy hol tom megnézni?
Választ elõre is köszönöm.
anti hero
Kezdetben rettenetesen akadt, játszhatatlan volt, de béta cataclyst driverrel álomszerûen megy a játék. További problémám a töltési idõ volt, de elfogadhatónak mondható ram-mennyiségre való bõvítés után gyors lett az is, elsõ mapot kb. 20 sec-ig tölti, míg az azutáni mapváltások 5-10 mp alatt megvannak.
Rettenetesen jó lett amúgy a játék, néhány pályával nem vagyok teljesen kibékülve, de többségben vannak a jó mapok.
Csak legyen normális admin program,rögest megszûnik,nyugi...
[IRAM] leader
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
http://www.youtube.com/watch?v=lOKjuznvmp8
8:48-nál a followos ürge továbbfut, de nekem nem...nálam bevár engem és nem mozdul onnan..így beakad a játék és nem tudok tovább menni...lehet ez ellen valamit tenni vagy sem?
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
Volt már valamilyen javítás? ha volt mit javítottak?
a dogtag nekem is új volt, hálás köszönet.
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
2: ne támadd a fõbázist/kezdõspawn pontot.
Ott 5-ért van asszem (orosz)
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
anti hero